Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Интерпол задържа бивш син лидер
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:72 Предишна Страница 3 от 4 1 2 3 4 Следваща
Don
07 Апр 2005 12:56
Мнения: 19,057
От: Bulgaria

Най-интересна в нощта на кметските избори "Добрин Митев - Кирил Йорданов" беше една наша видна съгражданка - Mира Янова, собственик на агенцията МБМД. Стоеше в телевизионното студио в София, правеше се, че получава свежи данни, и непрекъснато демонстрираше тоталната си увереност, че Добрин Митев печели. В същото време частните варненски радиа бяха вече докопали истината. Пръв се отдръпна от покровителя си Добрин радио Канал Ком, впоследствие търкулнало се в небитието. Мира продължаваше да шепне усмихнато на драгите зрители - Той е! Браво ФМ лаконично ни извести чрез познатия бас на Тончо Бебов - Добрин губи, с повече от 10%. Мира пак ни облъчва - За Варна нямам никакви съмнения! Още към 20 часа всички медии във Варна бяха единодушни - край на ерата на СДС. Само Мира се надяваше все още на последния си шанс - В Каменар (циганското село -б.м.) изборите все още не са приключили, трепереше гласът и, а оттам могат да дойдат и резултати, които да преобърнат вота в полза на Добрин. И когато накрая в полунощ общинската избирателна комисия обяви загубата му, тя извади ножа и започна да се тюхка, че така се губят спечелени каузи, защото г-н Митев като областен управител осъществил много съмнителни и не дотам етични дела.
Та наблюдавайте я Мира. Наскоро пак ще има избори.
milcho
07 Апр 2005 13:01
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
"Колеги" първо да уточним понятията: Добрин/егати името/ Митев никога не е бил политик. Той просто е назначен, син функционер, с камшик в ръка и е формено олицетворение на всички без изключение привърженици на Костов и новопръкналата се "божем партия" демократи за силна България, но камшика да е в тяхни ръце. Да пазим България от тези властогонци, щото лошо Ви се пише на всинца Ви. Знам го от личен опит. При тях първо режат после броят...
99
07 Апр 2005 13:10
Мнения: 4,830
От: Eritria
кво има да я наблюдаваме, таа си беше курва още доде беше у цека на комсомоло
sasoss
07 Апр 2005 13:16
Мнения: 6,068
От: Bulgaria
Don, нямаше ли една приказка, че никой не е по-голям от хляба си.
И какво искаш да кажеш с това, че чакали Каменар (циганското село) да обърне резултата? Щом има цигани, то те са цигани-седесари, стройно организирани от Янко Станев. Или може би точно там е заровено кучето?
milcho
07 Апр 2005 13:27
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
99, аз също мисля, че като наблюдаваш Мира Янова, веднага ще разбереш, кой какви пари е дал и как ще се провали на изборите. Нейния принцип е парите не миришат, а това, че била в ЦКа на комсомолосамо потвърждава правилото...
XYZxyz
07 Апр 2005 13:29
Мнения: 26,211
От: Antigua and Barbuda
Нема страшно, идат нови избори и добринмитевци ще гледат властта през крив макарон. Лошото е, че и останалите не са свестни. Ако почнат да ги осъждат като хората още докато са във властта, а и после може би България ще се оправи. Сега какво е, всичките дето викаха след 1989 година - ние сме демократи, гласувайте за нас, ще ви оправим, се оказаха най-обикновени престъпници, но докопали се до властта те станаха мафия и сега са недосегаеми. Ако някога почнат да ги съдят и осъждат по заслуги може би следващите няма да се усмихват и крадат.
Top Gun
07 Апр 2005 13:42
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
Нема страшно, идат нови избори и добринмитевци ще гледат властта през крив макарон.
За сметка на това червените капиталисти и лондонското сити ще допие сиромашката ви кръв!!! А Доган ефенди ще се прави на балансьор "без сапун"!!!!
XYZxyz
07 Апр 2005 13:44
Мнения: 26,211
От: Antigua and Barbuda
След 1989-та година, най-силно викаха срещу ДС тези, които после дойдоха на власт и разтуриха България. Чак тогава стана ясно защо те разрушиха правоохранителните органи - за да крадат безнаказано и да няма кой да ги спре. И сега е все още така, а някои все още не го разбират. Между другото като срещна във форума подобен "патос и плам" на мен ми е ясно, че на този не трябва да се вярва, а и няма смисъл да се чете, а още по-малко спори с него.
Няма да забравя едно връщане със самолет през 1991 година и връщащите се с него, които се разпознаваха по свой си начин на престъпници лежали в затворите. Бяха много млади на около 20 години, за да се лежали в България, а и от дочутите разговори също беше ясно, че отдавна не са били в България. Върнаха се престъпниците и ни яхнаха, а ние не смеем и глава да надигнем.
Top Gun
07 Апр 2005 14:02
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
Едва успяхме да "вдигнем глава" през периода 94-97 година и ...едва уцеляхме! Сега имаме "уникалната възможност" да довършим държавата с помощта на Гущеровци, Герговци, Пръмовци и подобни...
milcho
07 Апр 2005 14:06
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Миналата година писах тук една летяща фраза, характерна през Соца, От твоите уста в ушите на Це Ка, ама кой да слуша и верва. "Топ гън" като го нагънахме, се хвана пак за червените капитали, га че ли сините си останаха с паветата от булевард Царя... Като го четеш обач Топача, сущи Добрин Митев.
Top Gun
07 Апр 2005 14:09
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
Леле как ме нагънахте - то не бе главоломно спадаща безработица, демографски срив, преуспяваща здравна реформа, концесии, разюздани монополи ....едва издържам!
sasoss
07 Апр 2005 14:22
Мнения: 6,068
От: Bulgaria
milcho, не се корай. Топа е от Форест Гъмповците. На тях тренера/подходящия човек като им каже бягай! и бягат до второто пришествие. Нямат спиране. Пък ако им разгледаш лексиката - сякаш са си плюли в устата. Нашенски зомбита. Виж Виктор - като излезе от схемата, веднага пуска неадекватно мнение само да се върне на пистатата. Ние за Добрин Митев говорима, той ни в клин, ни в ръкав - Мултигруп. Просто му свършиха тезисите и цитатите, ама требе се плещи за кадесари, комуноиди и правилната партийна линия.

Редактирано от - sasoss на 07/4/2005 г/ 15:16:26

Don
07 Апр 2005 14:28
Мнения: 19,057
От: Bulgaria

sas, ти ми спомни още колоритни случки тогава. Янко Станев владееше циганите-изкопчии от Владиславово, защото като районен кмет им осигуряваше по 20 лв.надник от общинския бюджет. Да му бере гайлето Христо Кирчев, те бяха дупе и гащи, Кирчев днес се изцепи, че Добрин не бил от тяхната партия. Та репортерката на радиото го пита - как да не е бил, да не би да е бил комунист?
Та в Каменар работата беше друга. Имаше едно сигане, Христов, депутат беше, тамошен кадър, бяха го издигнали като въплъщение на класическия постулат, че каждая доярка может управлять государством, то забегна след това в Лондон, политически репресиран, не от комунистите, а от седесарите се изкарваше. Злите езици разказват, че бягството му се дължи на това, че не е спазил обещанието да осигури 1000 каменарски гласа за Добрин. Истината е, че този барон се пазареше до тъмните часове в изборния ден какво ще получи срещу евентуална подкрепа. Циганите стояха пред избирателната секция и не влизаха да гласуват, докато не стане ясен изходът от пазарлъка на техния пунгаш с Добриновите хора. Затова закъсня и избора. След това се оказа, че Добрин губи с такава чувствителна разлика, че и 5 Каменара не могат да му помогнат.
Но сега се питам кво стана с туй цигане? Някой знае ли? Да не е в ДСБ?
Top Gun
07 Апр 2005 14:58
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
Шаш, много сте убедителен ...Вашата философия е - нападението е най-добрата защита..Нищо лично - ама когато става въпрос за "главореза" Митев да не спестяваме неудобните истини за "червеният вятър на промяната"..., Иначе доста хора си спомнят "служебните" победи на столетницата в резултат на това, че умеете да пренасяте центъра на дискусията на чужд терен и да правите от мухата слон когато става въпрос за грешки на опонента...Справка - президентски избори 2001!.
Djok
07 Апр 2005 15:06
Мнения: 4,498
От: Bulgaria
Еххх да можеше да подбере и яхтажиите, че и шефа им... Мечтиии!!!
sasoss
07 Апр 2005 15:14
Мнения: 6,068
От: Bulgaria
Ей го на! Темата е Добрин Митев, а той - червени ветрове, столетници, комуноиди, кадесари. Важното е да е в матрицата. Само едно нещо днес убягва. Ама не е късно Виктор с гръм и трясък да обяви, че всички демократични хора подкрепят Добрин, а тези които не го подкрепят са комуноиди и ченгета.
Архангел Михаил
07 Апр 2005 15:22
Мнения: 431
От: Bulgaria
Дон, Сас, спомняте ли си колко хора бяха арестувани по скалъпени дела и които после осъдиха не Добрин Митков Митев или пасмината му, а България...
Какъв страх и какво мародерстване на бизнеса, не на мутрите...
Тия като него и Господарят им таковаха мамата на синята идея, при това завинаги!
А Янко винаги е ненавиждал парвенюто с колело/помня го от първите избори , Добрин , де, като движеше с една стара Мифа, с конска опашка, мръсни дънки и мазна фанелка, разнасяше и разлепяше плакати с революционен плам в очите - като в оня филм с Филип Трифонов, в който всяка втора дума беше "Другарю!" /!
sasoss
07 Апр 2005 15:36
Мнения: 6,068
От: Bulgaria
Е как?! Май имаш предвид някой от шефовете на Корабостроителния. Дори в съда ги вкараха. Все пак и юристите са хора и те искат да се посмеят.
Иди обяснявай после, че заради това, че се е обградил с Добринмитевци загуби изборите, а не заради несимволични 5 лева.
Архангел Михаил
07 Апр 2005 15:41
Мнения: 431
От: Bulgaria
Краси Ангелов и Милен Колев; Ч.Янков и Св.Аврамов от Данъчното и др. видни и не толкова видни комунизи...
Подслушване на редакции, преследване и съдене на журналисти, сваляне "доброзорно" на предавания по кабеларки и т.н., /"ако паметта е къса като оная работа.... /...

Редактирано от - Архангел Михаил на 07/4/2005 г/ 15:45:10

hamer
07 Апр 2005 15:53
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
Архангел Михаиле, цитирам те: "...които после осъдиха не Добрин Митков Митев или пасмината му, а България...".
Ами точно това е! Оня от Миндя да го прочете това по повод "българската" или "комунистическата" следа в атентата срещу Папата...
Добави мнение   Мнения:72 Предишна Страница 3 от 4 1 2 3 4 Следваща