Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
\"\"Ал Кайда\"\" окървави и Лондон
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:409 « Предишна Страница 10 от 21 8 9 10 11 12 Следваща »
Eisblock
08 Юли 2005 10:51
Мнения: 9,157
От: Iceland
Не искам да вярвам, че Memento_Mori и tupakmango са БЪЛГАРИ! Дори и да са комунизи (не комунисти!) и българи при това - пак не ми се вярва. Но същевременно не забравям и тези който храниха Прасетата с пребитите от същите тях хора. "Класови врагове"! ...

Има едно просто правило. Когато те нападне бясно куче, не отиваш да го милваш по главата с "Кучи-кучи на ти саламче" А трябва да му строшиш врата. Това е единственото средство. Същото е и с бесните двукраки псета. Само тотално унищожение на същите и на бърлогите им. Затова и израелите взривявават бърлогите на терористите самоубиици. Защото тяхното обкръжение носи също вина.

Считам, че горните двама отдавна са пресрочили срока си за годност. Дори и за сапун не стават.

Чичо Доктор, от форумците, го е казал най-точно. Колкото до теориите за МИ-6 и пр. нелепости - тук прозира същата матрица на болни мозъци. В тези държави с вековна цивилизация, без да забравяме злините причинени в дадени етапи на развитие -че и до сега, не е възможно да се скрие под похлупак една такава масова, смъртоносна провокация!! Тези които бръщолевят за подобни неща са само едни жалки провокатори: - независимо дали идват от "дясно" или "ляво"(а в същност изкачат от едно и също змииско гнездо). И са в същност бъдещите ятаци и извършители на следващите масови убийства. Дали в лагери или с взрив - все едно. Етикета им е един и същ!

Позволявам си отново да пророкувам - времето до първата терористична ядрена гъба над Европа не е далеч. Има само спор дали тя ще от атомна централа, дали ще е "само" едно кило плутонии разпръснато в някое метро или ще бъде едно от загубените портативни куфарчета на КГБ. Въпросът е:

- Не, "дали", а само: - "КОГА"?
gaijin1
08 Юли 2005 10:54
Мнения: 454
От: Canary Islands
Аз не съм чел някъде или чувал да е имало война и да няма убити невинни цивилни. Значи, ти Никифоре смяташ, че има война (а не като правителството - дето смята, че "мироопазва". Добре, има война. И доколкото ти разбирам разсъжденията: на война умират и невинни. Съгласен, умират. И това е много лошо. Ама защо само арабелите? Щом има война, значи ще измират невинни и от двете страни - това е логичният извод. А при тебе какво се получава. Има война - измират невинни. Когато те са арабели, смъртта им е логична. Когато те са янки или англичани - това е "радикален варварски тероризъм". Е как става тая работа? По кой логически закон синтезира разсъждението, че трябва да умират само невинни арабели във съмнителна по морал война, която не са я започнали арабелите??? И каква алтернатива даваш? За мойте вярвания не се грижи. Не е нужно да приемам исляма, за да смятам, че позицията на "демократичния" свят е много по-варварска!
kkokko
08 Юли 2005 10:56
Мнения: 360
От: Bulgaria
Eisblock,

Ти си бил голям нещастник ве човек, че нали и Хамериканците и техните слуги точно това правят, както ти услужливо ни съветваш, и какъв е резултатът? Още повече терор, и камикадзета и бомби и....сривове на борсовия пазар (аве що не вземеш да прочетеш малко статистика, макар че с твоето ограничено съзнанийце надали ще схванеш нещо ))

Умните хора се учат грешките си, глупавите постоянно ги повтарят.

Ти сметни 2+2 колко и си отговори колко ти IQ-то един съвет, ползвай лявата си ръка, ще ти е достатъчна.
Amilcar
08 Юли 2005 10:57
Мнения: 1,907
От: Spain
Айсблок, като как го виждаш това "тотално унищожение на същите и на бърлогите им"?
Ами че един Осама не могат да го намерят вече толкова години...
Какво остава за стотиците или хиляди неизвестни настоящи и бъдещи терористи...
Едно е да го желаеш, друго е да можеш да го направиш, нали?
Имай малко връзка и с реалността....
Cruella de Vil
08 Юли 2005 10:58
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Войната в Залива 1991? Ако не ме лъже паметта Ирак нападна Кувейт и това беше причината за войната.
САЩ не е нападал Палестина, за да се сочи като причина за терористичните актове. Европа например подкрепя Палестина, а не Израел. Да им се чудиш защо! Винаги ме е дразнело как европейските либерали защитават палестинските терористи. Пък колко пари изсипаха на ООП и колко от тях отидоха в личните сметки на Арават и приближени!

Редактирано от - Cruella de Vil на 08/7/2005 г/ 11:04:09

SedalginNeo
08 Юли 2005 11:00
Мнения: 2,295
От: Bulgaria
gaijin1, не си губи времето бе! Тоя тва кафе вместо със захар го пие с прах за пране и затуй толку се пеняви? Поне да се опита да не пръска покрай слюнката и простотии!
патриарх Никифор
08 Юли 2005 11:00
Мнения: 3,571
От: Vatican City
Щом има война, значи ще измират невинни и от двете страни - това е логичният извод.

Това не е логичен извод. Това е перверзен извод. Особено като се отчете, че войната не се води в Лонодн примерно. Или може би ти считаш, че войната през 2001г. се водеше в Ню Йорк?
Когато те са арабели, смъртта им е логична.

Това ти си го измисли сам.
Когато те са янки или англичани - това е "радикален варварски тероризъм".

Също не съм казвал такова нещо. Но бих казал, че избиването на цивилни по улиците на град на около 6000 километра от арената на бойните действия някак не се връзва с бойните действия.
И каква алтернатива даваш?

Ислямският свят да се справи със своите радикали.
позицията на "демократичния" свят е много по-варварска!

Въпрос на гледна точка. И впрочем ако не ти харесва демократичния свят, работи за друг свят.
патриарх Никифор
08 Юли 2005 11:02
Мнения: 3,571
От: Vatican City
Поне да се опита да не пръска покрай слюнката и простотии!

Поласкан съм от вниманието, което ми отделяш. Не се хаби, тук други ругаят много по-цветисто от теб и демонстрират много по-голяма простотия от твоята.
Amilcar
08 Юли 2005 11:02
Мнения: 1,907
От: Spain
Круела, ако не си чула - и това не е някаква конспиративна теория, а факт (даже и Фичо го потвърждава, макар и наричайки го условно "грешка" - САЩ провокираха войната в залива увещавайки Кувейт да са неотсъпчиви в преговорите с Ирак и уверявайки в същото време Саддам, че няма да се намесят ако нападне Кувейт.
SedalginNeo
08 Юли 2005 11:03
Мнения: 2,295
От: Bulgaria
ккокко, здрасти!
Не е точно така. ЧОВЕК се учи от грешките си! Глупавият от своите, а умният от чуждите. За такива индивиди дето няма нивгаж да се научат, още не е измислена думата.
Старшината
08 Юли 2005 11:05
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
това пък за "ислямските" терористи - кой го измисли
yapayapa
08 Юли 2005 11:07
Мнения: 2,222
От: Belgium
Зaщо дa не вярвaш, Eisblock. Ето и Sedalgin се чуди нa нечий aкъл. Ами при тaкивa продaжници нa сaмия връх нa държaвaтa, зaщо дa не си предстaвим форумци зa по 5 лв? Нa постинг! Опитaй се дa си ги видиш - хем ти лaзят по нервите, хем ти се смеят зaщото сa те докaрaли до тaм - до своето ниво. Ако имaш фaкт - удaри ги с него. А зa МI6 съжелявaм, че не дaдох линк, нелепосттa си е бритaнскa и по-точно скотлaндярскa : http://news.scotsman.com/topics.cfm?tid=1 312&id=756732005
Muktadasaxkoburgidiotski
08 Юли 2005 11:14
Мнения: 14,528
От: Mali
"...Европа например подкрепя Палестина, а не Израел. Да им се чудиш защо!" Ама хи-и-и-и-ич недей се чуди ! Те добре си знаят защо...
gaijin1
08 Юли 2005 11:16
Мнения: 454
От: Canary Islands
Този извод е логичен и циничен (а не перверзен). Но не защото аз искам така, а защото във всички войни в историята на човечеството умират невинни и от двете страни. И за това са виновни тези, които започват войните и дават заповедите, а не разни дребни изпълнителчета като американските летци, бомбардиращи сватби или арабските самоубийци. Лондон е страна в тази война и няма логика, която да допусне, че лондонските деца имат право на мир и спокойствие, храна, вода, училище, футбол, а багдатските деца нямат право на същите човешки блага!!! И се свързва много конкретно с бойните действия. Толкова е ясно и конкретно, че просто няма как повече!
Седалгине, подкрепям всичко, което си постнал. Но изумлението ми от някои изказвания е безкрайно.
патриарх Никифор
08 Юли 2005 11:20
Мнения: 3,571
От: Vatican City
Лондон е страна в тази война и няма логика, която да допусне, че лондонските деца имат право на мир и спокойствие, храна, вода, училище, футбол, а багдатските деца нямат право на същите човешки блага!!!


Щом така ти харесва...
Muktadasaxkoburgidiotski
08 Юли 2005 11:20
Мнения: 14,528
От: Mali
Това е темата за т.н. "Тотална война" , изобретение на отминалия 20-ти век. Англичаните са едни от "пионерите" на това нововъведение. Първите , които започват бомбардировки над цивилни цели през ВСВ са именно те.
SedalginNeo
08 Юли 2005 11:21
Мнения: 2,295
От: Bulgaria
gaijin1, той yapayapa най-добре го каза в прав текст - заработват си надницата хората. Иначе не може да се обясни.
патриарх Никифор
08 Юли 2005 11:22
Мнения: 3,571
От: Vatican City
Първите , които започват бомбардировки над цивилни цели през ВСВ са именно те

Ровенето в историята е много опасно. Защото по логиката на историческите аналогии трябва да заключим, че всички симпатизанти на арабите са мръсни продажници, които забравят кой тъпка България 5 века... Явно малко са ни били, щом толкова скоро забравиха кланетата над невинните през Априлското въстание.
Eisblock
08 Юли 2005 11:22
Мнения: 9,157
От: Iceland
yapayapa - прав си!

Щом има хора да организират автобуси с мултипликативни "избиратели" и раздават по 50 лв. за глас - защо да няма отрепки за по 5 лв.? Знам го отдавна. И не само аз.

И не само аз чета този форум. И да ви подсетя, че неумиращата Старица, навремето довличаше в разните му БГ институти доста "всякакви". И те все още говорят много добре, дори и пишат на, български език ..... Единственото с което силно се отличават от местната публика тук, е че все налитат да си сравняват IQ-то. Там ги стиска обувката. Изглежда се дължи на кръвосмешенията им с кози, офци, както и с най-големият им Кеф: - с камили. Та от там и съответният манталитет.

Няма да извикам "Атака"! Не съм от тях как' Станке .....
OLDMAD
08 Юли 2005 11:24
Мнения: 45,665
От: Bulgaria
Ваше С.! Защо се чудиш? Преди малко им казах, че са на трета фаза, пардон, ракия - всеки дрънка, никой не слуша... Те тв'а е! Не бери кахър, нали знаеш че ще ти мине
Добави мнение   Мнения:409 « Предишна Страница 10 от 21 8 9 10 11 12 Следваща »