Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Допълнение към правилата на форума
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:139 Предишна Страница 3 от 7 1 2 3 4 5 Следваща »
fierce
13 Юли 2005 19:00
Мнения: 10,605
От: Bulgaria
Ееее, за доктор по философия требе нащо по.... екзотерично!
`Kaily
13 Юли 2005 19:06
Мнения: 4,963
От: Bulgaria
Не е важно дали е романтично или езотерично...важно е да е истина.
Нели
13 Юли 2005 19:07
Мнения: 5,661
От: United States
Може и да е романтична, не съм опитвала още.

За модераторството съм сигурна, че е пълно с романтика, особено когато не те дърпат от основната дейност "да ридаеш слънчево над Омир". И когато не ти задават конкретни въпроси от типа Сократ в диалозите на Платон, на които (по дяволите) трябва да отговориш с да или не, а ти никак, ама никак, не желаеш да го направиш.

Приятна вечер.
bot
13 Юли 2005 19:08
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
"устами младенца глаголет истина" :-Р

Приятна вечер (обяд) на всички
`Kaily
13 Юли 2005 19:08
Мнения: 4,963
От: Bulgaria
За доктор по философия е достатъчно екзотеричното, искаше да кажеш сигурно...
Manrico
13 Юли 2005 23:09
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Ми за да се заям и аз (както е редно за дълговременен форумец), от много време чета тук колко леймърски бил PHPBB, ама от друга страна все някой мрънка колко му е кофти скриптът на форума. Аз съм в ИТ бранша, макар и далеч от уеб и форумни скриптове - като е кофти, минете на леймърски скрипт, който все пак си има всичко. Хлъц...
Нели
14 Юли 2005 01:16
Мнения: 5,661
От: United States
Кайле (с фиерце), сега пък езотеричното ли те мъчи? Така е то, като (по твои сведения) не обичаш да четеш текст по голям от един ред. Предавам те в ръцете на Менти, ако желае да се занимава с теб, разбира се.

Силно се надявам всички гласуващи за Атака да са точно толкова образовани и думичките да им правят същото дълбоко впечатление. BTW, ти как си относно "фрустриран/а"(на група мониторци им трябваше няколко години да го преглътпат), надявам се поне този термин да ти е ясен.
Iezuit
14 Юли 2005 01:30
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Дааа, "езотерична", "екзотерична"...
Аз си падам по екзотермичните реакции...
Azia
14 Юли 2005 08:54
Мнения: 1,115
От: Italy
Нели, прочетох първят ти пост и реших, че просто няма смисъл да продължавам по-натам да чета и останалите, но на този ще ти отговоря.

Първо - мисля, че какво ти позволяваш или не, дори и кучето ми не би взело предвид.

Второ - ОК, аз не съм идиот и ще автоцензурирам сама споменатите постинги, щом като ти предизвикават тази силна ортикария.

Коментарът ми по-натак е излишен. Само един съвет - успокой си душата. Директорша повече никога няма да бъдеш през живота си и е време да престанеш да нареждаш на хората какво да правят, защото държането ти в сетлината на новото ти положение е само смешно.
Поздрави децата си, които не са баш моят идеал за красота.
Azia
14 Юли 2005 09:00
Мнения: 1,115
От: Italy
И една молба - не ми пращай поща. Така или иначе не я чета.
bot
14 Юли 2005 09:54
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Manrico написа:
Ми за да се заям и аз (както е редно за дълговременен форумец), от много време чета тук колко леймърски бил PHPBB, ама от друга страна все някой мрънка колко му е кофти скриптът на форума. Аз съм в ИТ бранша, макар и далеч от уеб и форумни скриптове - като е кофти, минете на леймърски скрипт, който все пак си има всичко. Хлъц...


Май за скрипта мрънкам само аз :-) Пък и за phpBB не съм прочел някой да се е изказвал зле в този форум (да не се бърка, когато е прикрепен като модул към phpNuke), напротив, дори съм дал phpBB и InvisionBoard (създател е бившият ръководител на проекта phpBB, тоест съвсем сходна структура) като примери какво би трябвало да има като функции. Участниците някак си ще ви прежаля и без подобрения, но да не мога да си върша работата, защото няма модераторски функции, на нищо не прилича. Та затова мрънкам най-вече. И ще продължа докато или не се сменят опциите на скрипта или не се смени модератора.

А защо не става с "мрънкане" до редакцията, а тук? Защото ми се поставят конкретни въпроси от участници във форума или по пощата. Основният въпрос в тази тема е защо се виждат имейлите на участниците. Преди на подобни въпроси отговарях, че това ще се оправи, защото наистина е редно да се промени. Сега вече не смея да давам такива невъздържани обещания и просто обяснявам, че такъв е скрипта.

Доколко е "леймърски" phpBB може да се види на Натиснете тук. 7млн. Че имаше няколко неприятни експлойта - имаше, но независимо от това phpBB се води за един от най-успешните форумни скриптове дори и в сравнение с комерсиалните такива.



Редактирано от - bot на 14/7/2005 г/ 10:24:05

керпеден_1
14 Юли 2005 10:45
Мнения: 9,911
От: Bulgaria
Драги bot,
като откривах темата си за Четиридесетото обикновено народно събрание , в заглавието поради бързане и керпеденщина съм допуснал глупави правописни грешки.
Възможно ли е да се коригират и бихте ли го направили, защото аз не знам как? Благодаря !
bot
14 Юли 2005 11:01
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Съжалявам, и аз нямам възможност да редактирам заглавията на темите. Преди подобни проблеми решавах като молих инициаторите им да ги отворят наново, а аз изтривах старите, но в случая по темата вече са написани доста постинги и едва ли е редно да си заминат всичките.
керпеден_1
14 Юли 2005 11:26
Мнения: 9,911
От: Bulgaria
Ми, значи "... ще носим йощ срама по челото..."
Абе, да сме здрави! Има къде по-срамни работи... като да си депутат , например...
`Kaily
14 Юли 2005 11:52
Мнения: 4,963
От: Bulgaria
Неделке, пак не си схванала същността.
Колкото по-малко пишете ти и Фичо, толку по-малко мислите. А колкото по-малко мислите, толку по-малко страдате.
Защото Фичо изплака, че мисленето било страдание за него, пък аз се чувствам призвана да намалявам страданието по света.
Manrico
14 Юли 2005 12:13
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
bot, и аз това намеквам, де! Щото основният принцип на ИТ - KISS - обикновено се разшифрова като Keep It Simple, Sweetie, но може и като Keep It Standart, Sweetie или Keep It Simple and Standart. Обикновено предпочитам да си взема нещо стандартно и работещо, което удовлетворява 95% от нуждите ми, вместо да се занимавам с дълъг и мрачен развой, от който в светлото бъдеще се очаква да покрие 100%.
bot
14 Юли 2005 12:29
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Ами значи сме на едно мнение. Само държа да разясня на евентуални опоненти, че при предложението за стандартен вариант става въпрос за скрипта, тоест двигателя на форума, а не за промяна на външния му дизайн или промяна на навиците на участниците при четене или писане. То и настоящият форумен скрипт е бил стандартен и широкоразпространен, доколкото го виждам, но след това са го сполетяли доста модификации, повечето от които наистина добри, но не е трябвало да се премахват стандартните му опции. Впрочем, аз в момента пиша от позицията на модератор в модериран форум с все повече участници, за времето си този скрипт вършеше работа, както и форумът успяваше да се саморегулира. Държа форумът на вестник "Сега" да не бъде притурка на форума на фирма Скайкод и всяка необходима промяна да бъде отхвърляна, защото се приема като намеса в работата на Скайкод ООД.
Eleanor Rigby
20 Юли 2005 14:51
Мнения: 1,493
От: Bulgaria
Бот,
не искам да те притеснявам излишно, но какво става с чата? Питам предвид на течащия вече отпускарски сезон, през който смятам да комуникирам с всичка сила, докато ти си почиваш някъде
Ако не ми отговориш, ще реша че си в тоалетната ; -)
bot
20 Юли 2005 15:49
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Все някога се излиза от тоалетната, така че ще трябва да отговоря :-)

Не знам какво става, най-вероятно нищо, както и с останалите неща като разделянето на форумите, фотоалбума, системата за лични съобщения между участниците, промените в системата за редактиране и триене на постинги, премахването на автоматичната бан-система и много други неща, необходими и предложени още отпреди 7 месеца. Не зависи от мен, а май и редакцията нищо не може да направи поради определени съображения. Нямам никакъв отговор, дори и отрицателен, а ако повторя това запитване още веднъж, то по-добре направо да кацна на рамото на капитан Силвър и да викам "Пиастри, пиастри!".
Та ще се опитам да мина със стандартния отговор: "Въпросът е поставен на дневен ред и се разглежда. Мнението Ви ще бъде взето под внимание". Вярвам, че ви е удовлетворил :-Р

Редактирано от - bot на 20/7/2005 г/ 15:56:34

Eleanor Rigby
20 Юли 2005 19:54
Мнения: 1,493
От: Bulgaria
Удовлетворява ме откъм внимание :-)
Относно съдържанието, с присъщия си минимализъм ще цитирам хората, измислящи народните мъдрости, че "всичко идва навреме за този, който умее да чака" ; -)
Поне ще ти дадат ли отпуска в обозримото бъдеще?
Добави мнение   Мнения:139 Предишна Страница 3 от 7 1 2 3 4 5 Следваща »