Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Активните борци в Русе гласували за \"\"Атака\"\"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:47 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
Manrico
10 Окт 2005 22:58
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Че електоратът на Атака освен от фрустрати, се състои от комуняги и тям подобни, можеше да се прочете в този форум още през май. Някои обаче бавно загряват...
Oraсle
10 Окт 2005 23:30
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
Какво толкова пък недоволстват алчните му старци?
Фашага, комуняга, чудо голямо. То като че ли има кой знае каква разлика...

Другари, не е време сега за претенции и партизанщина. Жидомасоните пускат американски бази в Родината, а вие с дребнави неща се занимавате - фашага бил нашият човек, опасен бил.
Хайде сега, не сме по време на испанската гражданска война, не сме и по време на Великата отечествена... Било каквото било, днес рамо до рамо с другарите фашаги в борбата с общия враг - империализъмът, ционизъмът и глобализъмът.
Туй последното само, за глобализъма... шшшшш... да не го споменавате пред другарите китайци.
балдъза
10 Окт 2005 23:34
Мнения: 228
От: Djibouti
Тъй де, отдавна се знаеше кои подкрепиха шестака офСайдеров. Ама още едно доказателство не е излишно.
SultanBg
10 Окт 2005 23:56
Мнения: 5,458
От: Bulgaria
Taka e!
След баш Мангосеро Костов - Премиер,
баш мафиота Софиянски - кмет на Столицата,
редът е на баш фашягата - кмет на Русе.
paragraph39
11 Окт 2005 01:11
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
/:/ "Членовете на антифашисткия съюз в Русе са гласували за "Атака" на парламентарните избори през юни..."
/:/""Сидеров е антифашист и ние гласувахме за него", се казва в декларацията"
/:/ "Според антифашистите днешната монархофашистка власт в България го/Рачев-бел. моя/ толерирала"
......................................... .......
ОБЪРКВАЦИЯТА, MANRICO е ПЪЛНА- антифашисти гласували за , УЖ, "фашистките" "Атака" и В. Сидеров?!? А пък Властта ДНЕС, на която "Атака" Е Опозиция, била "монархофашистка"!!!
Апропо, кметските избори са избори на ЛИЧНОСТ, а НЕ на партии!!! Кметовете Политика НЕ правят, а само ИЗПЪЛНЯВАТ Политиката/!/ на Мнозинството в Общинските Съвети!!!
GanTREE
11 Окт 2005 01:12
Мнения: 666
От: Bulgaria

Цирк, цирк ...
Прости русенски комуняги "антифашисти" били гласували за имитиращият фашистите Сидеров ...
Нели
11 Окт 2005 01:33
Мнения: 5,661
От: United States
Никога не съм се съмнявала, че другарите антифашисти са гласували за Волен. Особено ме разсмя как някакъв си Рачев бил фашист, а Болен - йок.
Заради такива като тях ми пропадна предвиждането за изборите в темата на каруцаря.

Но Ораклето е прав за жидомасоните, 2 бази смятат да правят "гадовете-американци". И мобилните се заканват да поевтинят, пак с жидовски пари. Тоя свят не отива на добро.
Chicho Dr.
11 Окт 2005 01:57
Мнения: 8,006
От: USA
Активните борци в Русе гласували за "Атака". Атака се прекръства (уупс, преименова, какъв ти кръст, та тези са активни мутри) на АКтака. Е, тези са на път да ме откажат от атакарите. В момента имаме монархо-комунистическо правителство, а аз като фашист подкрепих псевдофашистите, мислейки ги за мои хора именно заради нежната им лирика спрямо семитското начало. Минавка!!! Е, това да ми е минаването в живота! Та Рачев щял да управлява най-еврейския град в България? А за Дуло е съвсем прав - точно ние (пра)българите сме фашисти по родова трдиция още от времето на другаря Кубрат Дулов. Снопът с пръчките е пренесен от вторият син на Кубрат - Баян в Италия, където българите са били познати до претопяването им под името булгари. Най-голямата световна къща за скъпоценни документи се казва Булгари и носи историческия си корен от Италия.
X-TEEN
11 Окт 2005 02:19
Мнения: 947
От: Spain
Само не става ясно какво му е лошото на антисемитизма?
schidu
11 Окт 2005 02:27
Мнения: 85
От: Bulgaria
А какво му е доброто?
paragraph39
11 Окт 2005 02:28
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
А, и за СЕМИТИЗМА също НЕ става ясно: какво му е ДОБРОТО! И за кого е ДОБРОТО му?! Щото, нали, щом има АНТИсемитизъм, значи е имало преди това СЕМИТИЗЪМ?! Нъл тъй!!!
paragraph39
11 Окт 2005 02:44
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Мургавите заплашват, че ако видят българин из улиците на града, ще го убият
Пияни цигани пребиха 12 младежи в Тервел
Масовото меле стана пред РПУ, автогарата потрошена
В. "МОНИТОР"-11.10.2005

12 български младежи на 18 и 19 години от Тервел бяха зверски пребити от 30-ина пияни цигани в нощта срещу неделя, алармираха пред "Монитор" потърпевшите.
Младежите празнували рожден ден в помещаващата се в сградата на автогарата сладкарница. "Изобщо не разбрахме как се започна. Празнувахме 18-годишнината на дъщеря ми. Бяха 6 момчета, 6 момичета и ние със съпруга ми. Около 1 часа след полунощ едно от момичетата реши да си ходи. Едно от момчетата излезе да го изпрати. На улицата имаше цигани, които се връщаха от сватба. Мъж и жена от тяхната компания се караха. Изведнъж всички започнаха да хвърлят камъни и бутилки по сладкарницата. Изпочупиха витрините и прозорците на сладкарницата и на автогарата. Втурнаха се вътре и започнаха да бият жестоко децата. Няколко мъже хванаха едно от момчетата и започнаха да го душат и да го ритат. Децата пищяха като обезумели. Само дето не ни убиха. Чакахме да умрем в единия ъгъл на сладкарницата", разказа пред "Монитор" Веселинка Георгиева, стопанисваща заведението.
Едно от момичетата изпаднало в безсъзнание. Наложило се да остане под наблюдение в болницата в Тервел.
Масовото меле се разиграло точно пред сградата на РПУ-Тервел. На помощ на тийнейджърите се притекли и полицаи. Циганите се нахвърлили и срещу тях. Мургавите заплашвали, че ако видят българин из улиците на Тервел, ще го убият. Преди известно време циганите нанесли побой на служители на местните структури на Горското стопанство и на "Електроразпределение", но нямало подведени под съдебна отговорност. Няма задържани цигани и след жестокия побой в сладкарницата в нощта срещу неделя.
Децата са ужасно изплашени. Всичките 12 са с натъртвания и наранявания. Български семейства се страхуват да пускат малчуганите на училище заради безнаказаната агресия на циганите в Тервел. Вчера служители на полицията разпитваха свидетели и участници в инцидента.
........................

Карамфилов
11 Окт 2005 03:42
Мнения: 2,535
От: Bulgaria
Че то си беше ясно, даже на наивник като мен, че техния "фашизъм" е една мимимкрия. Само погледнете кои са им лидерите.
А и само Параграфа да погледнеш, друго не ти трябва.
СветлоПиво
11 Окт 2005 03:51
Мнения: 8,839
От: Canada
Все пак, Атака казват неща които са верни. Другите се снишават като пияни гугутки и чакат Атака да се издъни. Костов незнайно защо си трае....
oIo
11 Окт 2005 06:13
Мнения: 8,618
От: Bulgaria
Днес защо рекантрата са я турнали тук?

ЗИТО
11 Окт 2005 08:12
Мнения: 2,864
От: Bulgaria
Абе тез от Русе ще изкарат , че Сидерчето е било и партизанин!
Manrico
11 Окт 2005 08:34
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
СветлоПиво, ако в едно село кметът краде и селският идиот извика на мегдана "кметът краде", това ще е вярно. Ако обаче заради това селото избере идиота за кмет, това едва ли ще е правилното решение - поне според мен - виждам тук във форума има хора на противното мнение.
Чок觧
11 Окт 2005 08:55
Мнения: 7,337
От: Israel
Доколкото разбрах, Декларацията е била написана не от председателя на БАС, а от един от нейните членове Любо Иванов(Любо Самолета)
Членовете на съюза са реагирали остро на този израз, а баща ми го нарече "политически онанизъм"!
Все пак, добро разлайване на изчезващата синя политическа популация, виждаща сламката в чуждото око и не искаща да види гредата във своето!
West Coast
11 Окт 2005 09:23
Мнения: 298
От: Bulgaria
Т. нар. ни антифашисти,
или АБПФК (Активен
Борец Против Фашизма
и Капитализма), са чиста
проба фашаги -- членове
на фашистка организация
(комунистическата партия),
използваща фашистки
методи за постигане и
задържане на пълна власт.
.
Това, че се наричат "анти-
фашисти", е пълно недора-
зумение. Примерно, когато
ВИС и СИК се стрелят, ние
не наричаме висаджиите
"антимутри". Аналогично,
това, че червените фашисти
са се трепали с кафявите
фашисти по едно време, не
ги прави по-малко фашисти.
XYZxyz
11 Окт 2005 09:51
Мнения: 26,211
От: Antigua and Barbuda
Пишат се глупости и некои си вЕрват.
Сега активни борци са тези дето се опитват да се самонаричат репресирани. Другите от преди Девети, отдавна измряха. В Русе я е останал един, я двама. В случая жалко, че са се хванали на тъпата уловка - гласувайте за по-малкото зло, както в София се гласуваше за Мафиянски. Да не допуснели фашист, гласували за друг, когото средствата за масова информация наричат също фашист, а дали е такъв не се знае. Аз лично не харесвам АТАКА, но не може да не се признае, че говорят доста верни работи, само дето не виждам как реално ще направят нещо. Още повече точно с тези хора начело.
интелигентът от Чукотка
11 Окт 2005 10:48
Мнения: 307
От: Bulgaria
Интересно ми е, че някои форумци все още се чудят на факта че АТАКА са получили гласове от бившите (нищо, че бивши при тях няма) комунисти. Ако трябва да се сравнят комунизмът с фашизма, то греховете на комунистите са в несравнено количесво по-вече от тези на фашистите. Докато фашистите са чистили определени нации - в болшинство цигани и евреи (което в никакъв случай не одобрявам), то комунистите в продължение през целия период на властване, очистиха най-умните и най-кадърните синове и дъщери на нацията/те, заедно със семействата им, като на тяхно място периодически бяха поставени активисти от "работническо-селски произход". Ето го резултата; вместо "села от градски произход", което се целеше, налице са "градове от селски произход". А виновните за всичко това, все още гласуват за "добрата" АТАКА с чиста съвест, не съзнавайки, че корена на "злото" е заложено дълбоко в самите тях.
Добави мнение   Мнения:47 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща