Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Активните борци в Русе гласували за \"\"Атака\"\"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:47 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща
Тошко Африкански
11 Окт 2005 10:54
Мнения: 94
От: Bulgaria
АТАКА е партията на миризливите селяндури и некадърници, на лумпените и маргиналите. Затова в нея съжителстват сталинисти, социалисти, откровени фашисти и всякаква друга паплач. За всички тях има само едно решение - бой, глад, стриганье.
Manrico
11 Окт 2005 11:00
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Ей сегичка ще дотърчи някой да ви обясни колко % от гласувалите за Атака били с висше образование Нищо, че едните били от рабфак, другите от военно училище, трети от партийна или профсъюзна школа.

Редактирано от - Manrico на 11/10/2005 г/ 11:13:28

Amilcar
11 Окт 2005 12:42
Мнения: 1,907
От: Spain
комунистите в продължение през целия период на властване, очистиха най-умните и най-кадърните синове и дъщери на нацията/те, заедно със семействата им, като на тяхно място периодически бяха поставени активисти от "работническо-селски произход".

Чукча, ти към коя група се причисляваш след като си оцелял? Не ще да е към "най-умните и най-кадърните" май....
редник
11 Окт 2005 13:31
Мнения: 9,547
От: Bulgaria
А Manrico?...

Редактирано от - редник на 11/10/2005 г/ 13:33:18

dakiec
11 Окт 2005 14:50
Мнения: 915
От: Bulgaria
За подобни наManriko да обясня пак. Да много висшисти има гласували за АТАКА. И тяхното образование е средно статистически като на висшистите гласували за другите партии както и на НЕГЛАСУВАЛИТЕ.
.
Защо Антифашисткия Съюз подкрепи АТАКА в цялата страна? Ами заради "Защита" & "Нова Зора" те най-добре изразяват интересите на тези хора. Но се оказа че част от тях все още поставят интересите на "ПАРТИЯТА МАЙКА" - БСП пред интересите на РОДИНАТА. Затова бяха изхвърлени от АТАКА - по просто казано имаше внедрени "подводници". Симпатизантите на "Защита" и "Нова Зора" гласували за АТАКА са 40-50, 000. Част от тях обаче са ПРОТИВ БСП - имат я за лъжлива и продажна партия... Тоест не слагайте всички под един знаменател от тези 40-50, 000. За останалите 250, 000 няма какво да говорим, това са хора застанали зад ОТЕЧЕСТВОТО а не зад някаква клика , група, ... по интереси - на гръцки "партия".
bgtopidiot
11 Окт 2005 14:55
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
Не е ли опасно за ОТЕЧЕСТВОТО да кибичи така заднешком пред толкова мераклии?
Oraсle
11 Окт 2005 15:15
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
antiyuppie
11 Окт 2005 15:26
Мнения: 830
От: Bulgaria
ми и атаката е пълна с активни борци

Т_Живков
11 Окт 2005 16:19
Мнения: 5,459
От: Bulgaria
АТАКА верно се готви да наруши свободите на доста българи - само ако са виновни и има за какво обаче. А като ви чета, доста гузни ми се видите тука...
antiyuppie
11 Окт 2005 16:21
Мнения: 830
От: Bulgaria
Тодоре, ти не беше ли "активен борец"?

риж
11 Окт 2005 17:00
Мнения: 2,075
От: Bulgaria
Много ми е интересно "пасивните" за кого са гласували в Русе? За БСП?
Айде стига сте ни плашили с "Атака".
pgp
11 Окт 2005 17:30
Мнения: 433
От: Bulgaria
....за протокола .....кандидата на АТАКА за кмет на Русе се казва АТИЛА Минев .....
paragraph39
11 Окт 2005 18:26
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
ВСЕ пак, аз да НАПОМНЯ, че демократът Ив. Костов каза:
"Атака" на тези избори/Избори 2005/ отклони повече от 1/3 от гласовете за ДСБ!".
Сиреч, според демократът Костов, излиза, че за "Атака" са гласували и РАЗОЧАРОВАНИ от демократското/"дясно", при това!/ ДСБ "сини демократи" ?!? А, също така, за "Атака" са гласували и ЛЯВОориентирани избиратели, които са разочаровани от все по ДЕСНЕЕЩОТО/!/ , уж "ляво", БСП- аз съм НЕопроверживо доказателство!
Всъщност, ГЛАСУВАНЕТО за "Атака" бе ИДЕНТИЧНО на гласуването за НДСВ през 2001- гласове на РАЗОЧАРОВАНИ, гласове на ПРОТЕСТА !!!
ОЧЕВИДНО е, че за "Атака" са гласували НЕ хора с определени ПОЛИТИЧЕСКИ симпатии или антипатии, а хора с определено РАЗОЧАРОВАНИЕ от досегашната Политика на ДОСЕГАШНИТЕ - от всякакъв политически "цвят" и спектър!- Управлявали и Управляващи България!!! И колкото повече /ще/ нараства броят на Рзочаровните- толкова повече гласове ще отиват ЗА "Атака"! КАЗАХ!
шуменско пиво
11 Окт 2005 18:47
Мнения: 3,617
От: Angola
И е..ане, Тошко и е..ане...
andreshko 7
11 Окт 2005 20:41
Мнения: 35
От: Bulgaria
и този е прав и онзи,
историята ще покаже кой, но е асно че атака работа няма да свърши, а само ще се сдобие с нови коли ифиси и т.н.
и закомунизъма има време да го оплюем масово, но тогава можеше да следваш без много пари, и без да купуваш изпитите, а сега просто не ми се гоовори - да не говорим за намиране на работа с дипломата си в ръка!!!
пак синковчетата на мутро-баровците ще се уредят я в някоя тарикатска програма , я в някоое добре платено местенце в разрастващата се администрация , я в митниците...
а китайците ни разказват играта с техните 170 млрд долара чужди инвестиции и ни заливат с конкурентни производства та да си затваряме и малкото производства, останали след синьо-червеното разграбване и американците си траят за техния комунизъмъ,
важно е че ликвидираха нашия заедно с ДЗУ и др
Т_Живков
11 Окт 2005 21:38
Мнения: 5,459
От: Bulgaria
Гявол си ти, Андрешко, разбираш ги нещата...
paragraph39
11 Окт 2005 21:42
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Борисов прави списък и на престъпните общинари
Трябва да ударим шамар на политическата класа,
заяви генералът
[ 2005-10-12 ] В. "НОВИНАР"-12.10.2005
Независимият кандидат-кмет на София Бойко Борисов се зарече вчера да направи списък на престъпните общинари. Ще осветлим сделките на общинските съветници, така както осветлихме имената на бандитите в България, докато бях в МВР, каза бившият главен секретар на вътрешното министерство след среща с общински собственици и клиенти на строителната фирма "Бокар". Борисов се обяви за следприватизационен контрол на сделките в общината.
Вместо да го вкарат в затвора, те го пратиха в Брюксел, коментира генералът по адрес на бившия кмет Стефан Софиянски. И какъв е изводът - крадете яко, за да идете в Европарламента, добави Борисов.
Трябва да ударим шамар на политическата класа, която докара държавата до това състояние,
заяви генералът на среща с учители и директори на столични училища, организирана от лидера на Синдиката на българските учители Янка Такева. Борисов им обеща, че охраната около училищата ще се засили, а магазините около тях, които продават цигари и алкохол на децата, ще бъдат проверявани всяка седмица. Борисов заяви и че ще се справи с неработещото осветление по улиците, особено около сградите на училищата и детските градини...
На среща с природозащитни организации генералът съобщи, че ще организира SMS-кампания за набиране на средства за изграждане на кучешки приюти в столицата. Липсата на достатъчно приюти и отпадането на задължителната кастрация на четириногите в Закона за ветеринарномедицинската дейност, са основните проблеми, които трябва да се решат в София, каза Борисов. Природозащитниците пък заявиха, че най-удачно е да се направи регистър на домашните и уличните кучета и те да се обезпаразитяват.
..........................
"АТАКА-А-А-А!...
antiyuppie
11 Окт 2005 21:45
Мнения: 830
От: Bulgaria
Не е ли още по- гнусно , че АТАКА се е хванала да подкрепя този гнусен и тъп царедворски лакей -Б.Б. ? Параграфа е съвсем изкукуригал ?

paragraph39
11 Окт 2005 21:47
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Главният архитект на София на съд за незаконни строежи
Общинският съвет е виновен за корупцията в столицата
, твърди Стоян Янев
[ 2005-10-12 ] Фани Чоджумова
Главният архитект на София Стоян Янев и шефът на дирекция "Архитектура и градоустройство" към Столичната община Георги Бачев отиват на съд заради престъпления по служба, които са извършили при одобряването на план за застрояване на жилища в столичния кв. "Дианабад". Янев и Бачев са нарушили Закона за устройство на територията, като издали виза за строеж на сградата, без да предвидят в плана водопроводна мрежа. С разрешението на Янев, който по време на подписването на договора излязъл в отпуска, Бачев разписал плана, без да има сключен предварителен договор с експлоатационното дружество "Софийска вода", сочи обвинителният акт на Софийска градска прокуратура. Янев и подчиненият му Бачев са дали виза да бъдат построени подземни гаражи към сградата, които липсвали в плана. По този начин те отново са нарушили ЗУТ. Двамата ще отговарят за престъпления по служба и могат да лежат в затвора до 5 г., както и да бъдат лишени от правото да упражняват професиите си.
Оттеглям се, защото преча и съм неудобен за сделките на тъмно, каза вчера по НТВ Янев. Според него общински фирми са продавали неправомерно имоти в центъра на София след решение на местния парламент. Общинският съвет е виновен за корупцията в столицата, заяви архитектът.
Бях в отпуска по времето, когато е издадено разрешителното за строеж в жк "Дианабад", заради което ме обвиняват, допълни Янев. Според обвинителния акт архитектът е бил в отпуска и трите пъти, когато заместникът му е подписвал неправомерните визи за строеж на сградата. Според прокурорите обаче Янев не е освободен от отговорност дори и в отпуска, защото отлично е познавал документите, които е трябвало да подпише Бачев. "Още при получаването на заявлението, с което се искало одобряването на проекта, Янев е имал възможност да се запознае с приложението му и да види, че липсва предварителен договор със "Софийска вода", пише в обвинителния акт. Главният архитект на столицата съзнателно е допуснал подчиненият му да извърши престъпление и носи отговорност за това, пишат обвинителите.
И двамата обвиняеми са били разпитани в хода на следствието, но не са се признали за виновни, се казва в обвинителния акт.
paragraph39
11 Окт 2005 21:52
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
antiyupie, ,
"СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ!" ...

Добави мнение   Мнения:47 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща