Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
МВР шефът готов да разкрие тайни за контрабандата в НС
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:26 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
Иванов
14 Окт 2005 23:30
Мнения: 2,891
От: Bulgaria
Защо на закрито заседание????. Всяко престъпление на БЯЛ СВЯТ, другото е отново "джентълменско" споразумение.

SultanBg
15 Окт 2005 00:09
Мнения: 5,458
От: Bulgaria
Ако парламентът реши, МВР шефът готов да разкрие тайни за контрабандата…

A народът мисли, че това е задължение на задълженията на всеки МВР министър. Ако пък не се реши да го изпълни попада под ударите на закона.
KONTRAST
15 Окт 2005 00:40
Мнения: 727
От: Bulgaria
"Повод за изявленията му стана въпрос на депутатите от ДСБ Атанас Атанасов, Екатерина Михайлова и Елиана Масева за убийството на директорката в митниците Шинка Манова на 10 октомври т. г. Те попитаха и какви мерки е предприело МВР за защита от посегателства на висши държавни служители, както и какво ще отговори на прогнозите на фактори от БСП, че може да има и политически убийства."
'
Гузните се притесниха, че може скоро да ги отстрелват и мигновенно се загрижиха за собствените си кожи. Когато обаче жертвите са от народната, политическата класа прави държавни стратегии как ненаказуемо да смучат народна кръв.
'
Чакам с нетърпение да прочета в медиите за екзекуцията на някой от тези дето са отговорни страданията и сиромашията на народа.
Pojar
15 Окт 2005 01:20
Мнения: 1,204
От: Bulgaria
Прав си СултанБг.
Нещо не разбрах. Нали държавата ни е правова. Ако прикриваш престъпници си им съучастник и носиш отговорност. То излиза, че гарван гарвану око не вади.
цитат:Петков декларира готовност - ако депутатите поискат и при условията на закона - да извади цялата класифицирана информация за организираната престъпност, митниците и за контрабандните канали. Това може да стане в закрито заседание на НС.
Chicho Dr.
15 Окт 2005 01:24
Мнения: 8,006
От: USA
МВР шефът готов да разкрие тайни за контрабандата в НС. А ако разкрие още по-големи тайни, Любен Гоцев и приятели от Обществения Клозет трябва да бъдат арестувани на момента или застреляни за да се потвърди изказването на "БСП фактор, че щяло да има и политически убийства". А дано!

woko
15 Окт 2005 01:37
Мнения: 342
От: Bulgaria
Пак прах в очите ни хвърлят.Хубавото е, че с тоя натиск от Брюксел токувиж изгорят поне двама трима за назидание. Двама трима е по добре от нито един все пак. А за закритото заседание е ясно - гарван гарвану око не вади, все едно Бойко да си арестува съдружниците, който са амен, амен половината криминален контингент.
Т_Живков
15 Окт 2005 02:13
Мнения: 5,459
От: Bulgaria
"Ако парламентът реши, съм готов да предоставя цялата или необходимата класифицирана информация за организираната престъпност, но една част от депутатите няма да се чувстват добре" - БЕЗ КОМЕНТАР - двгнчкм и на дмкртте-е...
anacephal
15 Окт 2005 02:17
Мнения: 3,134
От: Bulgaria
Ако този козел наистина има някаква информация, то той по закон е длъжен да я предостави - не на парламента, а на прокуратурата. Ако не го направи - и той става съучастник!
paragraph39
15 Окт 2005 03:08
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Все пак, да напомня, че Закона за класифицираната информация го съчини и прие Мнозинството на НДСВ !!! Според този закон, класифицирана информация може да бъде ДЕкласифицирана/демек, разсекретена!/ само с разрешение на ДЪРЖАВНАТА комисия ДКЗИ !!!
Очевидно е, че НЕ сегашният вътрешен министър е сложил гриф "Секретно" на информация ОТПРЕДИ той да заеме този пост !!! Защото, ако го е нямало този гриф, тази информация щеше да е публично известна преди Р. Петков да стане МВР шеф, нали?!
НЕ защитавам Р. Петков, а се опитвам да разсъждавам логично и без политико-партийни емоции, симпатии или антипатии! КАЗАХ!
nesnaecht
15 Окт 2005 03:23
Мнения: 15,180
От: France
Параграф и Атака е едно и също !?!?
А ти защо мълчиш СЕГА нъл имате представители във властта бе Пара ?!!?
Защо не му подпалиш фитилите на Сайдеров или и той е недосегаем както всички бивши комунисти ?????
paragraph39
15 Окт 2005 03:47
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Аз НЯМАМ за какво да му "подпалвам фитилите" на Сидеров! ЗАСЕГА !!!
Ако ти имаш- направи го! КАЗАХ!
Иванов
15 Окт 2005 04:03
Мнения: 2,891
От: Bulgaria
Ето една реална възможност да се отдели гнилото от здравото. Възможности има, но воля за това откъде. Сидеров сигурно е получил многократни заплахи за да сложи сурдинка на действията си. Кашата у нас е твърде дълбоко объркана, за да може някой да я оправи. При това има заложени толкова "мини" в политическото ни поле, че един батальон сапьори не може да го очисти. "Здравите сили" остават като изчезващо понятие.

СветлоПиво
15 Окт 2005 04:30
Мнения: 8,839
От: Canada
"...........но една част от депутатите няма да се чувстват добре". Сега опровергавам думите на другаря Петков. За Доган се знае всичко и той се чувства прекрасно в НС......
starija hush
15 Окт 2005 07:28
Мнения: 5,041
От: United States
Ама естествено че нема да се чустват добре..То неможе хуя в пут ката и душата в рая.
Hans1
15 Окт 2005 08:26
Мнения: 471
От: Bulgaria
Лайнари
балдъза
15 Окт 2005 09:20
Мнения: 228
От: Djibouti
Фукльото Румен Петков пак постави БСП в неудобно положение. Ако не го викнат да разкаже каквото има по въпроса - лошо. Ако го изкарат в НС - пак лошо, защото ще породи конфликт на БСП с коалиционния й партньор НДСВ, може и с ДПС. Ще мълчат сега като пръднали в час.
Pin1
15 Окт 2005 10:08
Мнения: 983
От: Bulgaria
МВР шефът готов да разкрие тайни за контрабандата в НС. Този определено не е наред. Защото е задължен като длъжностно лице не да е медийна звезда и да разкрива важни "тайни", а въз основа на тях съдът да може да вкарва участниците в затвора. Засега това не се случва изобщо. Всичко останало за големите "тайни", "професионализъм" и т. н. са абсолютно махленски приказки на долнопробен и безотговорен пияница.

`Kaily
15 Окт 2005 16:34
Мнения: 4,963
От: Bulgaria
Ако парламентът реши, съм готов да предоставя цялата или необходимата класифицирана информация за организираната престъпност, но една част от депутатите няма да се чувстват добре
Абе, пухльо!
Теб за това ли те цаниха министър на държавата да пазиш спокойствието на дупетатите??!

_______________________
Държавата изеде кравата, млеко вече нема.
picefullshooter
15 Окт 2005 18:19
Мнения: 365
От: Bulgaria
Ако парламентър реши, министърът на вътрешните работи ще си свърши работата. Ами ако не реши. И защо на закрито заседание, защото трябва нещо да се закрие ли? От кого ще се закрие информацията за тези които тормозят държавата - от нас, тези които сме само потърпевши.
Министър Петков, ако сте министър и ви стиска, си свършете работата. В противен случай ще оставите впечатлението че и вие искате да си преподчините организираната престъпност.
ОвенЕдинак
15 Окт 2005 18:31
Мнения: 1,901
От: Bulgaria
Това са дребни "искри" и ритане по кокълчетата в началото на всяко ново управление.Напомня ми боричка не около кацата с мед. Новите управляващи трябва да се наместят по близо до нея.Така и Царя в началото на управлението си говореше за нов морал и непримиримост към корупцията, но като се понамести и си затрая.Споко, никакви кирливи ризи няма да се вадят.Това са само заплахи.Ако наистина го направят все пак всички управлявали партии са вътре с двата крака.С очите съм си виждал как в синхрон и толерантно един към друг приватизираха СДС-сари и БСП-ари по времето на най остри "сблъсаци" в парламента за пред електората-будала и симулираха непримиримост.Нали не сте забравили цирка с приемането закон обявяващ режима преди 10 ноември като незаконен или нещо подобно?
SultanBg
15 Окт 2005 22:06
Мнения: 5,458
От: Bulgaria
Документи за “Балкан” изчезнали от МС
Милена Орозова
Има основателни съмнения, че документи по приватизацията на авиокомпания "Балкан" са изчезнали от сградата на Министерския съвет. Това заяви пред "Монитор" вътрешният министър Румен Петков вчера в Боровец.
"Премиерът Сергей Станишев е обещал всичките налични материали за "Балкан" от МС да бъдат събрани. Ако се окаже, че част от тях липсват, веднага ще бъде образувана нова проверка в прокуратурата", каза министърът.
Добави мнение   Мнения:26 Страница 1 от 2 1 2 Следваща