Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
\"\"Атака\"\" не можа да спре новините на турски
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:74 Предишна Страница 3 от 4 1 2 3 4 Следваща
Пикачу
28 Окт 2005 11:02
Мнения: 8,152
От: South Africa
Нямало значение как е в Германия, Франция и Испания, вижте как е в Македония, Турция, Румъния ??? Какво да им кажеш на такива простангели, те щом е да докажат кривините си са съгласни и лайна да ядат!
shake
28 Окт 2005 11:04
Мнения: 5,773
От: 0
Редник, така е. В политиката, и в културата, която е свързана с политиката, трябва да има реципрочност.
injenercheto
28 Окт 2005 11:24
Мнения: 907
От: Bulgaria
на такива като бай хасан ли е или бай хуй не го помня и други там помаци и резаци 6те им кажа следното>азана верим сик.отивайте си в анадола да ви тепат кйурдите и да се правите на велики мъже там.В БГ пише в конституцията, 4е национален език е българският.тук в германия по националните телевизии няма новини на нито един друг език освен на немски.които иска да си ъакупи техника и 4естоти и да си излъ4ва ако ще ххл/порно дори.а на докрор4ето и оня ахмак билл 6те ги посъветвам да си пуснат филма време разделно преди да говорят говна тук във форума.познавам германци дето съм им го пускал тоя филм и ве4е не искат да 4уват ъа турци!!!
`
28 Окт 2005 11:33
Мнения: 259
От: 0
Веселин Топалов не владее много добре български. прави правописни и пункутационни грешки. коментар?


много неща опират до обучението в училищата, до практиката, до средата и до мотивацията.


kempes: не знам кой трябва да бъде наказан. явно правиш някакви намеци, привиждат ти се призраци и по цели нощи бдиш до прозореца. няма нужда! ако си комунист, по комунистически: "Опознай родината!" разбери най-сетне, че това са хора, които мислят за хляба си, и нямат проблем с теб.


ако нещо хубаво се направи, това е богатсво за цялата страна. аз мисля, че у софийско шопите са станали твърде много и всичките са еднакви - от новия тип! хайде всички да станем такива и да теглим черта. а после какво? не разбирате ли, че разнообразието, това е важно.


времената са различни, вие сериозно ли виждате, все още, някаква заплаха? елементарни са нещата - нормално се дръжте. човек с човек се разбира. не си позволявайте да обиждате хората. това не е нормално. няма смисъл. какво ще постигнете? ставате за смях пред себе си и пред всички.
gribog
28 Окт 2005 11:35
Мнения: 10
От: Bulgaria
injenercheto, не се гневи да не предизвикаш етнически конфликт за някакъв си час, който едва ли си гледал, както и аз, както и етносите, а и имам идея другите етноси да не се засягат а да учат турски и от мен им давам още 10 мин.!!!!!!
injenercheto
28 Окт 2005 11:47
Мнения: 907
От: Bulgaria
Грибоя преди мен ве4е е успял някои дръвник от СДС през 1990 година създавайки ДПС и допускайки го политиката с цел да се събори комунизма едно нещо пове4е от нарушаване на етни4еския мир в БГ.Ахмед Доган е тоя дето направи герои терористите от така наре4ения възродителен процес.не слагах аз бомби във влаковете с майки и деца нали?тези които ги слагаха бяха осъдени по тогавашните закони и с право разтреляни.на същите тези разтреляните им беше вдигнат паметник като 4е ли са герои в село Руен бургаско.ха сега ти ми кажи кой дестабилизира етни4еския мир в БГ????нямам нищо против турците като народ, тук в германия има много от тях, но имам против това да си развяват байряка тези които са в нашия парламент.именно затова бих път 200 км тук да гласувам за АТАКА.не го крия!навремето гласувах за БНРП!!!Васил Левски е казал, 4е в една българска държава ще живеят вси4ки заедно<турци, българи, арменци и други, но С БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ!
KaizerSoze
28 Окт 2005 11:55
Мнения: 5,044
От: Bulgaria
Егати и глюпостта цари, некой правилно беше споделил, че сте по-тъпи от кравата на комшията....
Аз тия новини на турски ни съм ги виждал, нит съм ги чувал, нито ми пречат. Кой майкоебец нещастен реши, че тва е най-големиот проблем на държавата!!!
Да пускат новини и на патагонски ако искат, за тва се спонсорира тая телевизия от държавата за да пускат новини за всички Български граждани бе идиоти глупави!!!!

А съвсем друга тема е наглостта на Доганоглу, дет почва да дразни и съвсем умерени люде.....като посееш вятър, ще пожънеш буря. Ще се появяват все повече ненормалници кат Радикалната партия......
gribog
28 Окт 2005 12:03
Мнения: 10
От: Bulgaria
injenercheto, не зная как достигна до тези изводи, но аз, ако не си разбрал съм ПРОТИВ по БНТ да има каквито и да са други езици/ виж и предното ми мнение/! А що се отнася до етносите в БГ, то те са реалност и трябва да живеем с тях все пак, каквито и да са и да се съобразяваме. Като, ние които сме на к.... място не гласуваме, било ни писнало и ала бала, ти и 10000 км да изминеш - все едно, който има повече гласове/какъвто и да е/ ще управлява и ще си слага езика където поиска! Съжалявам, но това р реалността!
Гарван
28 Окт 2005 13:45
Мнения: 9,350
От: Bulgaria
След като по паспорт и националност сме българи не е редно националните медии да предават на какъвто и да е език различен от официалният. Инак в частните медии кой на каквото иска на него да си говори и/или пише, щом си го плаща.
99
28 Окт 2005 13:46
Мнения: 4,830
От: Eritria
стига бе, нека са си на турски новините. барем нема да ги разбирам и да се нервим като ги слушам
Простак
28 Окт 2005 14:37
Мнения: 878
От: Bulgaria
Егати спора завъдихте. Ми то е ясно. По държавната телевизия само на български трябва да се говори. А иначе тези новини я ги гледат 1000 човека я не пък и те са 10 минутни. Също така е вярно, че тези новини са само показване на мускули от страна на Доган - да му се възхищава полуграмотния електорат. По телевизията скоро една журналистка се опита да зададе въпрос на малко детенце (7 годишно) и бащата отклони микрофона казвайки, че тя не знае български... Това е българския етнически модел. Това момиченце още от 7 годишно е откъснато от българското общество. Няма да може да си намери работа и няма да може да мръдне от това селце дето живее в момента и съответно ще е в ръцете на знаещите български ДПС-арски депутати. Ако Турция и БГ влезнат в ЕС ще стане още по-страшно за българските земи населени от турци. Просто тези земи ще станат част от Турция. Ако обаче някой забрани да се направи частна телевизия на турски език това може би вече е ограничаване на правата на малцинствата. Тези от вас, които се изкарват големи демократи и подкрепят всичко дето изглежда демократично да си припомнят Косово, което едва ли някога пак ще бъде сръбско. Турците и циганите трябва да бъдат ограмотени и приобщени към нас. Всичко друго в бъдеще ще заличи българската държава.
BakBak
28 Окт 2005 15:26
Мнения: 11
От: Cayman Island
Моля моля, не се опитвайте да ми отвлечете вниманието с тази безмозъчна тълпа - турците. Те не са лоши хора, но са наивни и тъпи. То и за това ги използват точно тях де...
Meto ot Interneto
28 Окт 2005 15:57
Мнения: 17,783
От: Bulgaria
Браво на Атака! Ако сега не е могла, следващия път ще успее.
В националната, държавната телевизия място за новини на чужд език няма. Това е недопустима аномалия, каквато няма никъде в демократична Европа. Турският език е чужд език. Такива са и арменският, иврит, циганският, руският, румънският и т.н., но за тях никой не иска предаване, нищо че са "майчини езици" за много български граждани. В България има само една единствена национална реч – българската. За една българска национална медия има само един единствен език – българския.
Разбира се, който желае, може да има канали на какъвто език си избере. Частни канали. Що се отнася до турския, мисля че това никак няма да е трудно, средства не им липсват: водачът на турската мафия в БГ вече си призна, че си има обръч от фирми.
Nebol
28 Окт 2005 16:50
Мнения: 1,671
От: United States
Ще кажа едно японско "да", което означава, че разбирам какво казвате, но в никакъв случай не значи, че се съгласявам. Да! Става дума за уахабити като инженерчето, Бакбак и тем подобни балкански реликви за които 'разумната намеса" все още предстои.
На всеки що годе умен човек е пределно ясно защо има предаване на турски език. Изяснявам - Европа трябва да се убеди, че в България има толерантност към малцинствата. Това е нужно защото само преди 15-тина години България се изцепи така, както други са постъпвали през средновековието. С тези предавания турското малцинство измива очите на България пред ЕУ. И вместо разбиране, пак турците на топа на устата. Европа не ни вярва. Един прочит на форума в "Сега" е достатъчен за да разберем нивото на толерантност на нашенеца - мисли с епизоди от "Време разделно", спи с "Под игото", пълни си търбуха със "Скат", пие дорде словесен сърбеж го обладае и хоп - във вихъра на християнските и евро ценности, но по български!
Е, няма да стане! Трябва да сме наясно, че с мисли-потури, няма да ни отворят вратата. Добре, че има хора в България които разбират това.
Nebol
28 Окт 2005 17:04
Мнения: 1,671
От: United States
Атака ще успеят когато цъфнат налъмите на Сидеров.
Какво да кажем за вожда с меко "р"? Той не е просто обграден с обръчи, той ги присвои.
Meto ot Interneto
28 Окт 2005 17:26
Мнения: 17,783
От: Bulgaria
Неболе, ако преди 15 години БГ е постъпила както други (например, както Турция) в средновековието, сега в БГ нямаше да има нито един екземпляр от нахалната ти порода. "Под игото" и "Време разделно" за българина са книги, които имат значение, защото описват страданията на българския народ по време на дивашката турска тирания. Затова не се подигравай с тях, ако за тебе нямат такова.
Бъди сигурен, че ще стане. Турският език няма по-специален статут в БГ, отколкото който и да е друг чужд език. Ако националната телевизия иска наистина да е много либерална, нека отдели по пет минути новини на ВСЕКИ друг "майчин език" на български граждани. По азбучен ред. Тогава и аз съм съгласен.
Турският език у нас, в България. трябва да бъде третиран като всеки друг чужд език. Повтарям и подчертавам - у нас, в България.
Ку-Ку
28 Окт 2005 17:42
Мнения: 4,128
От: Bulgaria
Аз живях няколко години из Европа и така и не срещнах европеец (истински, местен), който да е чувал за Възродителния процес в България. Това е само едно от много безбобразия на комунистически власти по онова време, при тове измежду най-безобидните. Никой не се извини на хилядите продкудени, тероризирани и избивани български граждани от нетурски произход. Тезата ти издиша, Небол, нищо не дължим на турските си съграждани. Иначе и аз съм съгласен да има български канал на турски със светска и образователна насоченост като провивовес на инвазията на вскякаква ислямистка паплач от близкия и далечен югоизток.
ТАПА
28 Окт 2005 17:46
Мнения: 6,883
От: Bulgaria
Заради поразиите които направи етническата партия ДПС - разделянето на българите на турци и други трябва да няма никаква телевизия на турски език. Ако не разбират български, проблема е техен. В България трябва да ползваш български език а в Турция - турски. Това е. Аз имам зоста приятели и турци и цигани и арменци. Вече усещам корените на злото сред турците и циганите. Повлияни от сепаратистката политика на ДПС, въпреки привидното им добронамерено държане с мен , усеща се че вече не сме ни е а ти българина и ние турците. Надеждата ми е в разума на всички българи и турци и цигани да подкрепим партия "АТАКА" за да спечелят мнозинство и да сложат ред в държавата. Иначе и Господ не ще ни помогтне.
paragraph39
28 Окт 2005 17:57
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
KAIZER SOZE,
/:/ "...Да пускат новини и на патагонски ако искат, за тва се спонсорира тая телевизия от държавата за да пускат новини за всички Български граждани бе идиоти глупави!!!! "
..................................
Тъй , де- "да пускат новини за всички Български граждани бе идиоти глупави!!!! "
Ама, НЕ пускат! ДПС и човекът им в СЕМ- Райчо Райков НЕ дават да има новини на цигански, на арменски, на еврейски и т.н.!
Значи, излиза, че българските граждани от НЕтурски етнос СПОНСОРИРАТ /с парите си, като данъкоплатци!/ предаванията на БНТ на турски език!!!
Всъщност, и Партия "Атака" НЕ е против новините по БНТ на турски език, а е против това, че извън на официалния в Република България език, има новини по ДЪРЖАВНАТА БНТ САМО на турски език- което е ПРИВИЛГИЯ за българските граждани от турски етнос и е НЕРАВНОПРАВИЕ спрямо българските граждани от останалите етноси в България! КАЗАХ!

Редактирано от - paragraph39 на 28/10/2005 г/ 18:02:05

KaizerSoze
28 Окт 2005 18:52
Мнения: 5,044
От: Bulgaria
Ха, така Параграфе, тука си прав,

Треа да са кат кварталната курва - или на сички, или изобщо да махнат тъпите новини!!!
Добави мнение   Мнения:74 Предишна Страница 3 от 4 1 2 3 4 Следваща