Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Харолд Пинтър: Мястото на Буш е пред международния съд
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:57 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
Zaq
09 Дек 2005 16:36
Мнения: 1,511
От: Bulgaria
Да му е честита Нобеловата награда! Един от малкото интелектуалци, който винаги е показвал принципност в отношението си към псевдодемокрациите, лидерите им и политиката им.
D-r Zvezdnikov
09 Дек 2005 18:54
Мнения: 1,522
От: USA
Pavlic все повече ми харесва! Абе друго си е, човек ял американски (свободен) хляб.
- - - - - - - BUSH IS THE BEST - - - - - - -

Of all possible! Разбира се теоретически има и по-добри, ама те са неизбираеми. Трябва да се поддържа Демокрация! Според мене, демокрация е хората да си плащат за всичко.
Зоброволно или доброволно с по-малко мрънкане. Искаш такъв президент -- имаш го! После искаш друг, плащаш и го имаш. И така до безкрай...
Плащането става по хиляди и хиляди начини: почти не боли? Лотариите и местата за забавления са един от най-добрите начини да се плаща *с кеф!
Истината е - - - че аз или някой като мен ще бъде хиляда, един милион пъти по-експедетивен от Дж. Буш.
Ама милиони и билиони човечета ще пропищят. Като при болест!!
=------------> Ще боли докато оздравее... може и цял живот.
§ Аз бих ИЗРУТИЛ де що има комуняга от Лондон до Камчатка и обратно през Корея, Иран и Бугарско.
>> Южна Америка и Африка ще ги оставя за резервати на животни и комунисти (ако им остане здрава семката)?! @ Нищо няма да се пипа там! Σ = СВОБОДА, неограничена - пълна свобода... до безкрай... limitless freedom, че и отгоре: за капак.
~~Немало реалност според нобеловия евреин, Pinter??
-Чакай, чакай.
[]
А, и ще забраня обрязването!! --Ще се научат(?)... (да не барат пишки). Fair!

Pavlik Morozov
09 Дек 2005 18:59
Мнения: 15,811
От: Bulgaria
оф, още един дето не си е взимал лекарствата. вие кво, като е края на седмиата и се носите неглиже - истерясали и не-седирани? егати тежкарите

Pavlik Morozov
09 Дек 2005 19:02
Мнения: 15,811
От: Bulgaria
последния гений като теб, дето щеше да оправя експресно целия свят, умря сам, като гонено ранено животно в шубрака. простите бързи решения нито са прости, ниоо са бързи, а са само ТЪПИ. помисли над това през уикенда.


Редактирано от - Pavlik Morozov на 09/12/2005 г/ 19:02:55

VOCI
09 Дек 2005 19:32
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
Храна за размишление: Един от Нобеловите лауреати за мир е....Хитлер. По негово време за най-голям войнолюбец се е считал ... Чърчил. Когато Англия обявява война на Германия това формално си е нарушение на международното законодателство.
На намкойси конгрес на КПСС , провеждан по това време Молотов казва по този повод : Идеите не могат да бъдат унищожени с оръжие. А Aнглия проповядва като цел на войната унищожение на хитлеризма като практика и идеология. Което от международна гледна точка си е престъпление.
Както показва ИСТОРИЯТА , за съд над министърпредседатели на Англия се мечътае отдавна. Харолд Пинтър е жалък плагиат в случая
D-r Zvezdnikov
09 Дек 2005 20:09
Мнения: 1,522
От: USA
VOCI
Статия в "Ди пресе" от Харалд Клаус:
"Няма да е честно да смятаме, че България е (някакъв) музей на късния комунизъм?" -Я?
= Единствено ТУК са улучили, "Ди пресе"! Все пак, браво на тях.
> Няма да е честно, Да!
Затова не разбираме хората от Запада: защото се изказват много финно и многозначително. На българина, за да те разбере (и най-учения, даже) действаш като с говедо: дървото в главата!
--Всичко разбира, ВЕДНАГА. Друго не става! Така е научен и така си върви. . . [& Какъв човек би станал, Замръзналия ако има кой да му приложи малко българска медицина?] Жалко, как се похабява отличен генен материал! Боже-е-е, защо така, бе-е Господи, защо?

~Гладен е българина и окото му се все в просОто. ~ Разбираемо!
Какво друго да прави?




milcho
09 Дек 2005 20:24
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Да, Звездашко, само това заслужавате с Воци, Филчо, Нели, Фичо и останалите смотаняци, като вас... Ама що ли се тревожа, от реакциите ви си личи, че си го получавате, като гастарбайтери... Хи Хи.
Mrx++
09 Дек 2005 22:16
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
VOCьо
Кой те излъга, че Хитлер е бил Нобелов лауреат за мир.
Ти май сам си пущаш партенките и сам си размисляващ по тях .
Много просто момче си ти VOCxo.
tedavenger1
09 Дек 2005 22:33
Мнения: 341
От: Bulgaria
Добре си го казал г-н Пинтър, но допускаш една грешка и тя е, че медиите били успяли да манипулират някого. Едва ли има такива на които да не им е ясна мръсничката американска политика.
Zaq
09 Дек 2005 22:42
Мнения: 1,511
От: Bulgaria
Още едно Тъпо дето няма търпение да си покаже Тъпотията - Хитлер бил Нобелов лауреат! (смях в залата)...
Zaq
09 Дек 2005 22:46
Мнения: 1,511
От: Bulgaria
Друго ку-ку, дето е откраднало бялата престилка на някой лекар от 4-ти километър, за да се прави на доктор пък ръкопляска на Тъпата фантазия за Хитлер като нобелов лауреат...
44magnum
09 Дек 2005 23:45
Мнения: 1,498
От: Bulgaria
Zag tiq sa ewrei zatowa ne obi`at mnogomnogo Вуйчо.
bill
10 Дек 2005 10:34
Мнения: 535
От: USA
Буш е прав в провежданата от него външна политика. Но като гледам повечето изказвания, разбирам, че си имате хабер от американска и световна политика колкото от българската политика.Е, гласували сте си за БСП, Атака и псевдодемократи. Така я разбирате българскта политика.А Харолд Пинтер има право на мнение, па дори то да е некомпетентно и да не граничи с никаква логика.Талантът е даденост, а глупоста е вечна. Пинтер вече е във вечността.
К
10 Дек 2005 20:53
Мнения: 1,258
От: USA
Ух, Били, добре че си ти да ни светнеш за световната и американската политика (или обратното). То и съветската външна политика беше правилна навремето, ама виж каква стана тя. Но не се безпокой Били, кораба потъва по план, това е важното.
paragraph39
10 Дек 2005 21:22
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Вашингтон потвърди, че Женевската конвенция не се отнася за терористи
http://WWW.ACTUALNO.COM-10.12.2005
Въпреки нарастващата загриженост по света за начина, по който САЩ водят войната срещу терора, Държавният департамент потвърди снощи, че Женевската конвенция не е валидна за терористи, предаде ДПА.

Говорителят на департамента Адам Иръли уведоми представители на Международния комитет на Червения кръст, че те няма да бъдат допуснати до арестанти, които според САЩ са членове на терористичната мрежа Ал Каида.

Иръли подчерта, че неговата страна прилага конвенцията към мнозинството от задържаните заподозрени терористи, въпреки че това не е задължително.

"Има обаче други и това е въпрос на закони и политика, за които тези разпоредби (на Женевската конвенция) не важат, допълни говорителят.

от: 10.12.2005 час: 04:45
.........................................
Първо, до ден-днешен, нито САЩ, нито ООН, нито който и да е, е дал ОПРЕДЕЛЕНИЕ за "терорист" и "Тероризъм" ?! Следователно, твърдението на Държавния департамент, че "Женевската конвенция не се отнася за терористи" е ТИНТИРИ-МИНТИРИ !!!
Второ, кои и КАКВИ са тези, които НЕ са "терористи" ?! И защо са в тайни затвори извън САЩ, а НЕ са в ЯВНИ затвори в САЩ и все още НЕ им е предявено Обвинение и НЕ са съдени?!?
Апропо, щом САЩ сега считат, че Женевската конвенция НЕ се отнася до държаните в тайните затвори "терористи"- значи САЩ НЕ считат задържаните за "ВОЕННОПЛЕННИЦИ" ! А за какви тогава ги считат, та ги държат в тайни затвори?! Ако са КРИМИНАЛНИ- тогава САЩ да ги съдят за съответното извършено от тях Престъпление, по съответната Процедура , в съответния Съд- с право на Защита и Обжалване, и с право на ДЕМОКРАТИЧНАТА ПРЕЗУМПЦИЯ, че "Всеки е НЕВИНЕН!- до доказване на противното в Съд!" !!! КАЗАХ!
paragraph39
10 Дек 2005 22:31
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Джордж Буш обяви 10 декември за Ден на човешките права
10 декември 2005 |
Агенция "Фокус"
Вашингтон. Американският президент Джордж Буш обяви 10 декември за Ден на човешките права в САЩ и потвърди своята подкрепа за “дисидентите, които се борят срещу потиснически режими и тиранията” по целия свят, предаде официалния сайт на американското правителство. В същия документ американският президент обяви и седмицата след 10 декември за Седмица на човешките права и на първите 10 поправки на американската конституция, които гарантират основни човешки права и свободи, като правото на свобода и свободата на словото.
......................................... ......................................... ....................................
Но т.нар. "терористи" НЕ са американци- сиреч, НЕ са човеци, май!- и за тях американската Конституция и Човешките права НЕ важат и НЯМА да важат?!?
Добави мнение   Мнения:57 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3