Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Незнайко - изгонен от форума ! Кой ли ще го последва ?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:87 « Предишна Страница 4 от 5 2 3 4 5 Следваща
Doctora
27 Апр 2006 20:01
Мнения: 19,503
От: Bulgaria
Мислех те за цар на хоръра, а ти си бил последовател на Диоген..
bot
27 Апр 2006 20:10
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Откак станах модератор тук всичките ми познати разправят, че съм станал много спокоен, уравновесен и благ :-)
Модераторството не е власт, забрави ги тези врели-некипели. Или поне не е власт, заради която да си струва. Че мога да ти сложа бан, голяма работа... И мислиш, че това ще ме издигне в собствените ми очи? Или в очите на околните? Ах, колко е властен и як, сложи бан на Стив!
Напротив, старая се да има възможно по-малко ограничения като в същото време се придържам към Правилата в разумни граници.
Въпрос на силно развито чувство за справедливост :-Р
Doctora
27 Апр 2006 20:15
Мнения: 19,503
От: Bulgaria
Това е идея. На пациентите с невроза ще им препоръчвам да стават модератори, вместо да гълтат вносен прозак с менте-ичкия.
Стив Кинг
27 Апр 2006 20:24
Мнения: 402
От: Bulgaria
bot, ето това дразни - "всичките ми приятели твърдят..." или "забрави ги тези врели-некипели". Схващаш ли, някои от твоите изрази издават, дори ти и да не искаш, едно чувство за превъзходство, за власт над другите. И затова другите се дразнят. Замисли се над това да видиш, че съм прав. Добавям едно "може би", за да не излезе, че те упреквам. Твоето излиза малко като "критикувайте, другари, свободно критикувайте, но градивно, с поглед към голямата, не към малката правда". Не се коркаш, нали?
bot
27 Апр 2006 20:28
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Разбрах те, ама ето и Доктора го каза...
Де да ме беше видял преди да стана модератор, та аз бех цел Наполеон тогава! А сега смирих гординята и се държа далеч по-пролично. Виж, че все още дори не съм се качил върху масата :-)
Стив Кинг
27 Апр 2006 21:07
Мнения: 402
От: Bulgaria
И последно, bot, ако искаш, ако можеш, отговори ми на изключително демократичния въпрос. Когато се окаже, че някои членове на една Конституция вече не отговарят на новите условия, то тези членове се променят, нали? Хайде да се замислим върху това, дали има необходимост от промяната на някои членове на Правилата, както ти обичаш да ги пишеш с главна буква? Струва ли си да се помисли, как и къде?
bot
27 Апр 2006 21:40
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Ами замислете се кои според вас се нуждаят от промяна, не че не се обсъждаха и преди и то в продължение на доста време. Ако има реална нужда от промяна и съгласие от редакцията, то могат да се променят, разбира се. Има две-три козметични поправки, които и аз бих искал да се направят. Но в основната си част тези правила са стандартни, т.е. де що има модериран форум в интернет правилата са почти еднакви. А в по-прочутите вестникарски (небългарски) са дори доста по-консервативни.
bot
27 Апр 2006 21:55
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
... ето ви и няколко десетки форуми с правила за сравнение
Don Michele
27 Апр 2006 22:00
Мнения: 153
От: Bulgaria
абе *****, защо немам право да си пишем с нико даже и у старио форум?

Редактирано от - bot на 27/04/2006 г/ 22:30:27

bot
27 Апр 2006 22:28
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Много си изпростял явно или е някой друг. затова ще те банна след като ти отговоря, за да няма противоречия.
Досега не съм те банвал нито веднъж. Това къде можеш да пишеш или не е лично твой проблем засега. Баннал съм само ника Простотия, когато друг участник пишеше с него подобни изказвания.
Като си раздаваш паролите си носи последствията и не ми досаждай повече, не съм свикнал да ми държат такъв тон еи не го приемам дори от такива, дето съм уважавал някога..
bot
27 Апр 2006 22:34
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Аз нямам достъп до паролите на участниците... , това е да си изясниш още по-добре ситуацията.
Don
28 Апр 2006 00:21
Мнения: 19,057
От: Bulgaria

"Ну не явься. Видно, явь не наша доля.
Разве - сон твой вдруг взорвет в email-е,
сердце остановя, звон моей пароли...
Ой! Мне снится звон:
Динь-Don...
Michele... ... ... "

*все ремарки принадлежат автору
neznaecht
28 Апр 2006 03:55
Мнения: 1
От: France
Бот ако си коректен излез на двубой само ние двамата във свободния скайфорум след като тука не ми даваш правото да се защитя . Проблем нямаш но ще ти докажа че съм по честолюбив от тебе !
Не е ме страх и от вечен бан ако решиш ! ПП- Забравих и ти не си вечен както и аз !


"Свободата, Санчо, е един от най-ценните дарове, които небесата са дали на човека; [/red] с нея не може да се сравняват съкровищата, заключени в земята, нито тези, които морето крие; за свободата както и за честта, може и трябва да се рискува живота и, обратно, да загуби свободата си, е най-голямото зло, което може да се случи на човека."

Мигел де Сервантес[/b]


ППП- Забравих не си писал във правилата че имаш право да преместваш Теми на форумците където ти искаш без тяхното съгласие(погазване на авторските права ) ! Извинявай но влизаш надълбоко а оттам погазване на личното право . Настроил си всички против себе си . и за да се докажеш яви се на дуел
в свободния форум за да доказваш че не си посмешище като Сидеров и глупаци ! Чакам ! Изигра ми номер но аз не съм правен у дупе !

ПППП - Чакам те на този адрез


*****









Редактирано от - bot на 28/04/2006 г/ 09:07:15

bot
28 Апр 2006 10:02
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Незнайко, обясних ти и тук и по мейла, както на теб, така на твои защитници, защо получи бан, независимо от това, че съвършено ясно е записано и в Правилата. Като модератор на даден форум да ходя да ти го обяснявам пак по някакви си чатове, и то такива, дето си нямат друга работа освен да обсъждат този форум и участниците му, ми се вижда определено неадекватно. А кои сте "всички" ми е ясно: или баннати от мен, или лъжещи, че са баннати от мен. Просто несъгласните да участват във форум с правила не обвиняват за това модератора, който се грижи за спазването на тези правила, а си правят удоволствието да си пишат там, където им харесва и където няма такива (правила или модератори) . Извинението за просташкия език и обидите ми го дължите вие "всички" , но явно от злобарство са ви са се пообъркали малко нормалните човешки критерии.
Така че ти препоръчвам да отидеш в някой друг форум (немодериран) или пък във визирания от теб чат, където ще имаш криворазбраната от теб свобода на словото. Щом така ти харесва не виждам причина да продължаваш да флудиш темата. Участието тук е свързано със спазването на съвсем простички правила за общуване - както в кръчмата ще те изгонят ако буйстваш или си прекалил с пиенето, така и тук. На който не му изнася може да отиде в друга кръчма, в която няма правила. Но не може хем с краката върху чинията на съседа, хем той да те търпи. Тук явно няма да разбереш защо ти е спрян достъпа и ще продължава да ти бъде спиран на всеки нов ник по една и съща точка.

пп. отговарям ти за последно. От следващия път просто ще те трия.
бесния
28 Апр 2006 13:55
Мнения: 640
От: Bulgaria
"Ами замислете се кои според вас се нуждаят от промяна, не че не се обсъждаха и преди и то в продължение на доста време. Ако има реална нужда от промяна и съгласие от редакцията, то могат да се променят, разбира се. Има две-три козметични поправки, които и аз бих искал да се направят. "

Създадено от bot: 27.04.2006 г. 21:40:30

Уважаеми Бот,
много трудно бих си и помислил, че някай трябва да ни променя по този начин. Доста навремето се опитваха, но за щастие не успяха. Модераторството ти /в момента/ , надявам се , не предполага да се опитваш да ни моделираш.
С УВАЖЕНИЕ
бесния
Геновева
28 Апр 2006 14:03
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
това е обръквация със синтаксиса
като не е сложил запетая, така ще става
кои, според вас, се нуждаят от промяна
или още - кои ПРАВИЛА, според вас, се нуждаят от промяна
иначе - нас, дрътите, как ще ни променят бе, молим....
bot
28 Апр 2006 14:15
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Да, благодаря, пропуснал съм запетаите в бързината и се е получило двусмислие.
Естествено, че става въпрос за правилата на форума, за които пита Стив Кинг, а не за личностите на участниците. Без да визирам никого конкретно, горбатого только могила исправит.
Геновева
28 Апр 2006 14:17
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
без да се подмазвам, щото не съм такъв човек, ще отбележа,
че и без запетаи се разбира, щото "кои според вас" не е равно на "кои от вас",
ама бесния, нали и затуй е бесен...
бесния
28 Апр 2006 14:19
Мнения: 640
От: Bulgaria
Ако четеш така, както и пишеш, да не говорим за мисловните процеси, нищо чудно скоро да бъдем Ботнати сите.
Геновева
28 Апр 2006 14:21
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
каждый пишет как он дышит ..
Окуджава
Добави мнение   Мнения:87 « Предишна Страница 4 от 5 2 3 4 5 Следваща