Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
"Лудогорец" пусна две жалби след отпадането
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:61 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
duzov
26 Юли 2012 21:53
Мнения: 9,106
От: Bulgaria
Баси! Някакво отборче ни отстрани! Най-добре е Стойчо да разкара разните там самоходни геги, да обяви като основна цел обигравнето на отбора и оставането в А група!
П.П. Дано поне брат`чедите да отсрамят българския футбол!
Тъмно пиво
26 Юли 2012 22:01
Мнения: 13,758
От: Canada
Голям та*ак! "Мура" отстрани ЦСКА! А бе, от къде са тези "Мура"? От кой град са? Има ли го този град на някоя карта? Питам заради географските открития.
Тънката лайсна
26 Юли 2012 22:12
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
Дъното много дълбоко, пропадаме, пропадаме и все не можем да стигнем до него.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Тънката лайсна
Тъмно пиво
26 Юли 2012 22:12
Мнения: 13,758
От: Canada
Много добре започваме - 15 мин - падаме 2:0 !
Бай Желязко
26 Юли 2012 22:15
Мнения: 3,418
От: Bulgaria
Country Roads, take me home
To the place I belong...
Стойчо, това е за тебе! Шест месеца говоря какъв ташак си като треньор! Оди си в Еджипт, защото с тебе ударихме дъното! Говедата вече не блестят с евроидиотизма си! Ти ни опозори завинаги! ТИТАН-и , ако изгоните тоя откровен идиот, ще ви подкрепя за първи път!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Бай Желязко
Тънката лайсна
26 Юли 2012 22:28
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
Вече се чудя дали да не стискам палци за Левскиньо, поне един роден клуб да продължи напред. Срам голям!

:banghead: :banghead:
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Тънката лайсна
Dokich
27 Юли 2012 00:27
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Лайсна, нямаше нужда да стискаш палци. Като гледам как тия от Сараево са дръпнали на светлинни години от нас, а нищо чудно още следващия кръг черногорци да ги отстранят, прави му сметката къде сме ние. Говоря за всичките ни евроучастници. Без изключение. Цял мач нямаше едно чисто положение. В София също защото без помощта на защитника им работа при гола се беше отекла. Не случайно писах при тегленето на жребия, че вероятността за отпадането на всички наши отбори още във втория квалификационен кръг е огромна. За съжаление, познах на 100%. Сега ще ни лъжат с шампионата.
Austin Powers
27 Юли 2012 01:56
Мнения: 9,220
От: 0
100 години Красота Вяра Борба! Той не умира!
Zavinagi CSKAR
27 Юли 2012 02:53
Мнения: 9,630
От: Bulgaria
Велика вечер за българския футбол...ще се помни дълго...според мен начело с Перуките може да достигнем и по-срамни моменти...

...всички отпаднаха от Евротурнирите още в първия кръг...но какво от това..? Важното е , че Боби Михайлов е шеф на БФС...

...ЦСКА отпадна от мура, но какво от това...по-важното е, че боклукджиите от титан сключиха ключов стратигически договор с турската болница Аджъ Бадем...

...и Левски отпадна, но какво от това...по-важното е, че и те имат ключов стратегически договор с турските болници Аджъ Бадем...правят реклама на турците...

...и Локо Пловдив отпадна...но какво от това, важното е, че те първи подписаха с турските болници Аджъ Бадем...

...докато тези договори не им изтече срока или не бъдат прекратени, футбол в България няма да има...някои ще питат защо..? Каква е връзката между турските договори и българския футбол? Нерде Ямбол, нерде Истамбул? Който има малко мозък в главата си обаче ще помисли и ще разбере, че има неща, които не се купуват с пари...там да търсят връзката и ще разберат...дотогава ще гледаме сеир по стадионите и сеир-сандъците...
Недоволен
27 Юли 2012 07:23
Мнения: 3,567
От: Bulgaria
Аджъбаджак не са виновни за нищо бе Завинаги...Какво са виновни хората че българския футбол е умрял. Май и за електрошок вече е късно...
Страховития инвеститор от Делиормана върви успешно по добре утъпканата от Борат пътека - крадейки държавна пара урежда мачове наред, и като дойде някой който не иска да сваля гащи като Миньор и почва да писка по съдиите - ташак.
За Тото Пловдив пътят е само един - стръмен и надолу.
Говедата да си ги коментират феньовете - имаха чиста победа и им беше дадена дузпа на реванша - вероятно поне Бай Ганьо нема да говори за хомосекшуали разни...
А наш'те, ах какви нещастници божеее...Стойчо да си търси работа и да не забрави да вземе и цялото ръководно тяло със себе си - вън боклуците от ЦСКА !!! Сега и завинаги !!!
mladencho_stoichev
27 Юли 2012 07:28
Мнения: 805
От: Macedonia, the Former Yugoslav Republic of
Недоволен, черпя те една вафла Мура.
DEBRECEN
27 Юли 2012 07:36
Мнения: 266
От: Bulgaria
Да му ядете на Перуката главата сега,като не слушахте какво ви казвам от 5 години.
КУР ЗА ЛЕВСКИ и всички промити мозъци.
mladencho_stoichev
27 Юли 2012 07:44
Мнения: 805
От: Macedonia, the Former Yugoslav Republic of
Недоволен, черпя те една вафла Мура.
NicopolisadNestum
27 Юли 2012 07:45
Мнения: 242
От: Bulgaria
Потресен съм не от факта,че отпаднахме-както се вижда това ще е съдбата на българските футболни отбори в обозримите 10-15 години-а от пълното бездушие и липса на всякаква идея у футболистите.Моля някой да ми даде един-единствен футболен аргумент за това какво прави Симеон Райков в "ЛЕВСКИ"-това момче не е мръднало в развитието си ни на йота.Разните Марселиньо,Парчелиньо и прочие измет изобщо не искам да коментирам.Единственият,който играеше със сърце беше Пламен Илиев.Станислав Ангелов-ми той по-бавен от мен.Абе ужас...Цял мач да имаме ДВА корнера...да нямаме нито един удар към противниковата врата,нито една атака,никаква комбинативност,никаква агресия в играта,никакъв дух...изобщо трагедия.Призовавам ръководството на "ЛЕВСКИ"-разпуснете тази сбирщина,напускане на псевдоелита,започваме от окръжните групи с юноши на клуба с главна цел-връщане на левскарският дух и класическата игра на любимият ни клуб.Всичко друго е лъжа и измама.
mladencho_stoichev
27 Юли 2012 07:45
Мнения: 805
От: Macedonia, the Former Yugoslav Republic of
Ооо...борко, дай титлата на направя някоя и друга обиколка!
mladencho_stoichev
27 Юли 2012 07:48
Мнения: 805
От: Macedonia, the Former Yugoslav Republic of
DEBRECEN
20 Май 2012 19:57
Мнения: 256
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Николов...селянино изтръпнал!!!На теб лично ще ти дам да вдигнеш титлата в сряда и да правиш почетни обикоки докато се замаеш.
Защото на теб акъл никога няма да ти дойде.Ето дори и Докич знае какво ще стане и вече полегна в скута на тъщата,само ти и още няколко други кухороги мазохисти искате да ви е още по-гадно вдругиден.
Тънката лайсна
27 Юли 2012 07:56
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
Прав е Майкъла като казва, че футболистите на ЦСКА са разглезени с прекалено високи заплати. Като дадеш на един бездарник десетина хиляди евро заплата, той за какво да играе повече? Къде е стимулът да се развива? Нека получава по 2-3000 месечно възнаграждение, за да знае, че е нужен изклчително много труд и постоянство, за да постигне нещо повече в този спорт. Ако е добър, ще го забележат и ще премине в по-голям голям клуб, ако ли не, да се труди още повече!


Предъвканата тема за чужденците - какви са тези заплати по 100-200 хиляди евро годишно за чужденци от n-та дивизия на не знам кой тим, които като дойдат тук не знаят на кой свят се намират, камо ли да демонстрират класа!? България е бедна държава, за да се правим ларж. Вместо тези пари да бъдат дадени за развитието на школата на отбора, за базата, собствениците буквално ги хвърлят на вятъра.


И какви са тези огромни комисионни на т.нар. "мениджъри"? Такива като Лъчо Танев и т.н. трябва да бъдат държани далеко от стадионите.


Ясно е, че схемата на родния футбол е объркана тотално. А и деятелите от деградиралите футболни среди, визирам преди всичко собствениците на клубове, не могат да постигнат нещо повече, освен да възпроизведат самите себе си като морал, организационни способности, цели, начин на постигането им и др., в подопечните клубове!
mladencho_stoichev
27 Юли 2012 07:59
Мнения: 805
От: Macedonia, the Former Yugoslav Republic of
При Цветито работата е ясна, безпаричието остави Тройчо Муреев без играчи и отпаднаха от най-слабия отбор елиминирал някога български клуб. Не ми е ясно защо в Левски продължава тая мъка? Седем нови играчи и нови треньори - резултат още по-грозна и безидейна игра. Левски игра най-грозно от всички български отбори в ЕКТ!
Недоволен
27 Юли 2012 08:00
Мнения: 3,567
От: Bulgaria
Хареса ми мнение от първата страница по повод говеждата съдба - цял живот да чакат ЦСКА да отпадне от отбор като Мура и да не могат дори да се израдват както трябва
NicopolisadNestum
27 Юли 2012 08:03
Мнения: 242
От: Bulgaria
Играли са най-грозно,ако приемем,че са играли...Те само тичаха безцелно и по трасето се спъваха в топката..
mladencho_stoichev
27 Юли 2012 08:03
Мнения: 805
От: Macedonia, the Former Yugoslav Republic of
NicopolisadNestum, прав си спъваха се в топката и загубиха всички единоборства!
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: mladencho_stoichev
Добави мнение   Мнения:61 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща