Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Симеон: Злото се връща
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:75 Предишна Страница 2 от 4 1 2 3 4 Следваща
Pin1
26 Юни 2006 09:01
Мнения: 983
От: Bulgaria
"Аз имам дълъг нос и добър нюх за хората" се хвали Симеон. И другите Кобурги преди него се горедееха с това - но съдбата им показа, че това не е за гордост.
alabala12
26 Юни 2006 09:04
Мнения: 2,417
От: Bulgaria
"Истинската прокуратура - италианската" - вярно много е по-добра от нашата, то и прокуратурата на която и държава е по-добра от българската, но не забелязвате ли, че всички записи и даже стенограмите от разпитите излизат много услужливо има няма 10 минути след събитието? Те нямат ли следствена тайна?
dobadoba
26 Юни 2006 09:25
Мнения: 5,891
От: Bulgaria
Все пак поне коментира случая, като излезе от периода на мълчание. Колкото до невинността му, преди малко гледах телевизия и коментираха, че според италианските закони на царчето не му мърдат поне 2 години затвор. Поредния панаир: бивш премиер и настоящ лидер на партия в БГ осъден от италиански съд. Ако италианската прокуратура можеше да разследва връщането на имотите му, продажбата на бТК и сделките по външния дълг, можеше да даде и доживот...
Zmeja
26 Юни 2006 09:36
Мнения: 35,948
От: Bulgaria
Натиснете тук
Този път май ще го ожилят по носа!
XYZxyz
26 Юни 2006 09:40
Мнения: 26,211
От: Antigua and Barbuda

Злото се завърна още през 2001-ва година.
Tim
26 Юни 2006 09:40
Мнения: 6,853
От: Bulgaria
А, сапунен сериал!?

То си е порно-политически сериал на живо!

Какво може да се очаква в една републиканска досиекрация?

Републиката ни бе насадена от политическа измет и тя от друго освен от помия не разбира.

Han
26 Юни 2006 10:12
Мнения: 18,932
От: Bulgaria
Змей, ние сме публиката, дето плаща билетчетата
Домати, домати дайте, по възможност скапани, така най-добре се изразява оценката на публиката за слаба пиеса...
Васуки
26 Юни 2006 10:18
Мнения: 3,605
От: India
Че е шмекер Саксофонеца, шмекер е, породата им е такава. Но да го съдим както бихме искали да съдят нас - по делата ни. За имотите си той сам го каза: "Всичко да е по закона". Така да бъде, който смята, че е прибрал като наследство и един декар в повече, даотнесе претенциите си в съда. Това би следвало да направят представители на държавата за едни имоти и представители на общините за други. Ако не го правят, значи има таен сговор на политическите какавани по върховете на партиите, които са във властта. Ние защо се дърляме тук само по негов адрес?
Италианският случай си е голяма манипулация с голяма политическа цел, нямаща нищо общо с България. В основата е някоя от службите на USrael, там не могат да позволят победената във войната Италия да не ги слушка за Ирак и да изтегли войниците си веднага, както заяви вече новият премиер Проди. Набутват Саксофонски за повече пикантерия, която примамва медиите да правят и тиражират повече дописки и предавания по темата, включително и в други страни от Европа. Който следи, вижда, че италианските политици силно се развълнуваха, разшаваха и позабравиха да преследват медийно и съдебно ционисткото протежше Берлускони.
Засега от Италия не идва нищо, за което имаме основание да храчим по Саксофонски. Който го прави, или е наивен, или е тъпичък, или е агитпропче на ционизма, който стои зад мероприятието в Потенца.
Chicho Dr.
26 Юни 2006 10:19
Мнения: 8,006
От: USA
Милчо, изразът е "No Comment" Написал съм с главна буква втората дума за да я запомниш. Nothing personal. Нищо лично.
paragraph39
26 Юни 2006 10:20
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
"Тръгнал Тоз- с дълъг нос!- да събира Членски Внос.../помощи за НДСВ, де!/
Тук се олял, там отлетял- върху BG се из..ал!"/ а-у-у, как мирише!/

milcho
26 Юни 2006 10:41
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Доторе, тоя път ме фана в лозето, което си е право право е: Но комент...Сега добре ли е...Ха Ха.
paragraph39
26 Юни 2006 10:47
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
БТК, Вива Венчърс и НДСВ измамиха държавата и нас

Приватизаторите на българските съобщения печелят по нагло прозрачен начин

В. "АТАКА"-26.06.2006- Натиснете тук
Напоследък БТК и Вива Венчърс започнаха акция, за да "избият" обратно парите, които са платeни на държавата за БТК.
Почти неизвестната доскоро Вива Венчърс (която до момента не можеше да бъде намерена в никой западен сайт) реши да разпродаде имуществото на БТК и с това да си върне не само вложените за покупката милиони, а и даже да забогатее на наш гръб. (За благодарност Вива-Венчърс може да плати и нови комисионни на добре познати "играчи" от НДСВ, които осигуриха евтината продажба преди време).
На 22 Юни 2006, ще се официализира ново дружество: БТК-ИМОТИ, на което Вива Венчърс ще прехвърли над 366 милиона сграден и имуществен фонд. (вж. сайта: http://www. btc.bg/bg/ir/events1_details.php?id=31). Ще цитирам:
"...общото събрание одобрява: a) създаването на еднолично акционерно дружество, собственост на БТК, с фирма "БТК Имоти" ЕАД; б) прехвърлянето от БТК на "БТК Имоти" на недвижима собственост на обща пазарна стойност в размер на 366 000 000 (триста шестдесет и шест милиона) лева чрез непарични вноски в капитала на "БТК Имоти", като броят, размерът и сроковете за извършване на отделните непарични вноски бъдат определяни от управителният съвет на дружеството."
Това е схемата. Притежавайки тези имоти, "БТК Имоти" започва масова разпродажба на високи цени. За начало се продава СТТС - огормна сграда в центъра на София (Телефонната палата), като се запазват само избраните помещения, където БТК (Вива Венчърс) ще набутат цялото обoрудване за телефонните репартирори и телекомуникации на столицата, забележете, без да дадат и лев за модернизацията му. Просто на СИМЕНС - ООД, България се възлага да премести оборудването в мазето и да разпродаде всички надземни етажи на скъпата сграда за десетки и стотици и милиони !
Същата схема се подготвя за централната скъпа и красива сграда на Телефонната Палата в Пловдив. Говори се, че това очаква и Call Center в Бургас с работни места за над 300 човека. След тези продажби на черно, услугите за цяла България щели да се преместят в Плевен. Получените от разпродажбата стотици милиони ще върнат на Вива Венчърс парите, вложени за покупката на цялото БТК и то без да вложат нито един лев. Ще останат на печалба, без да подобрят с нищо услугите за населението.
Натрапва се мисълта, че от Вива Венчърс никога не са имали сериозни намерения, нито истински финансови средства. Става дума за паразитна структура, създадена за да изкупи БТК на безценица, с някакъв заем, който после се връща с продажбата на сградния фонд на БТК - обект по обект - без обществени поръчки и без конкурси. (БТК вече е частна организация с малко държавно участие). По този начин сградите се разпродават само в облага на Вива Венчърс и може би купувачите също са замесени още от началото в тази далавера!
Така имущество за над 1 милиард Евро, бе продадено на безценица на Вива Венчърс, която без да вложи нито лев и без никакви подобрения разпродава, сега обаче за над милиард, уволнява 10 000 служители, които се пречкат без да са свързани с бизнеса с имоти, създава "БТК-ИМОТИ", за да изпере парите. После в освободените сгради може да строи бизнес центрове, бардаци, хотели или казина! Само че тези сгради са градени с парите на народа и са модернизирани след 1990 с парите на данъкоплатците, а и на тези 10 000 уволнени пак държавата ще плаща помощи.
Крайно време е Прокуратурата и Агенцията за следприватизационен контрол да се самосезират.

DILBER TANAS
26 Юни 2006 11:04
Мнения: 2,019
От: Bulgaria
Треперете... защото...

- президент, президент !!!
Олег Офренов
26 Юни 2006 11:05
Мнения: 961
От: Bulgaria
Главният прокурор на Потенца, Джузепе Галанти, наказа магистрата Хенри Джон Удкок за нарушение на правната етика и задълженията по следствието за аферата "Савоя".
Автор: news.bg / дата: 26.06.2006 10:19
..............................
Това стана по предложение на адвоката на Симеон II, Домeнико Каяца.

Адвокатът поиска санкции за магистратите в Потенца и по повод медийно изявление на водещия следствието Алберто Януци пред в. “Монитор”, че бившият български премиер ще бъде изправен на съд и го заплашват от две до пет години затвор.

Адвокатът на Сакскобургготски оцени интервюто като недопустимо престъпване на правата на водещия текущо следствие.

В публикуваното в България интервю Януци давал оценки за Симеон Сакскобурготски и прогнозирал развитието на следствието.

Пред вестник “Гадзета дел медзоджорно” обаче пратеникът на “Монитор” отрича Януци да му е говорил за Симеон Сакскобурготски.

С това "Монитор" призна, че цялата му "информация" по хода на несъществуващото "дело" срещу Симеон II е поръчкови лъжи, клевети, инсинуации, сътворени в България и пробутвани на италианската магистратура, за по-голяма "достоверност" !!![/red]

Ченгесарска му работа, мила моя майно льо !





Редактирано от - bot на 26/06/2006 г/ 11:26:37

milcho
26 Юни 2006 11:10
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Бе, тия прокурори от Потенца, дали са "потентни" или само се дървят на 60 годишни старци...Ха Ха.
Гарван
26 Юни 2006 11:26
Мнения: 9,350
От: Bulgaria
Снимката е велика Дедо Симо грее с 2 милиона лумПена гласували за него
Клански
26 Юни 2006 11:52
Мнения: 592
От: Bulgaria
Някой от форума ще си спомни ли какво е писал през май-юни на 1996 година? /Знам, че тогава интернетна чалга нямаше, но имаше друга форма - митинги и монархически вестничета./
Salieri
26 Юни 2006 12:42
Мнения: 797
От: Burkina Faso (Upper
Мъже, подготвени като синовете ми, дъщеря ми също, колко можеха да допринесат тук с познанствата си, с капацитета си, с връзките си, които те вече имат. А буквално съм ги съветвал да не идват, защото всеки път като се появи някой, веднага се търси мръсното, алчното, което може би други хора биха направили със семействата си. Но ние сме били възпитани така всички и така съм го предал и на моите деца. Те го знаят и затова не идват,” коментира Сакскобургготски.


Дебилът започна да изнаглява. Дали не препрочита на синовете си съветите на дяда си към баща си?
popangelov
26 Юни 2006 13:39
Мнения: 18,928
От: Bulgaria
МИ-6 и КГБ предупреждават ЦРУ, че всичко се връща.
Ние май гледаме някакво продължение на Казабланка.
"Louis, I think this is the beginning of a beatiful friendship..."
popangelov
26 Юни 2006 13:43
Мнения: 18,928
От: Bulgaria
Все още не мога да разбера какво е отношението на Мосад към цялата работа. Или пък след ликвидацията на Балкан, всеизвестна като прикрите и база на българската резидентура в арабския свят Мосад просто няма особено отношение?
Добави мнение   Мнения:75 Предишна Страница 2 от 4 1 2 3 4 Следваща