Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Президентът Гоце
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:111 Предишна Страница 3 от 6 1 2 3 4 5 Следваща »
КОСТАДИНКА ИВАНОВА
26 Юни 2006 10:40
Мнения: 12,799
От: Bulgaria
.... абе ако не е бил Агент на ДС, кой ще го допусне изобщо да става Президент... без да е зависим
Ако не е бил Агент на ДС - отдавна да са му спретнали някакво активно мероприятие на некоя магистрала, после - Декларация на НС, изявления на председателя на НС, ..на МВР, политическо активизиране на Гл.прокурор, десетки поръчкови статии и предавания от раболепната и услужливата на "бившата" ДС медии и газети.....
Щеха го смачкат. Да беше кат Сидеров - да издържи. Ама не е.. нема на какво да стъпи, като патриотизъм и родолюбие например.
А Седефчо си е национален предател та дрънка. Щеха го отнесат кат куцо пиле домат
Сгугню
26 Юни 2006 10:41
Мнения: 15,094
От: Rwanda
Много ми хареса поведението на Георги Първанов по случая Гоце!
За пореден път той показа че е мъжкар и умее да казва нещата в тежки моменти и има куража да направи нужните, макар и тежки стъпки!
Също както в началото на 1997г. с Николай Добрев намериха мъжеството да се противопоставят на цялата си партия и да подадат оставката на така мразеното правителство, с което да спасят гражданския мир в страната!
Този момент трябва да се помни!
С действията си сега Първанов напомня именно за този момент.
Без да се прави като бай Сакса че все едно нищо не се случва, без да се разсейва, без да е нагло отричащ - Първанов излиза и казва нещата открито, без шикалкавене, такива, каквито са!
По този начин той запушва устата на мнозина, които обичат да вадят дивиденти от такива ситуации, хвърля ръкавица на критиците си, като ги приканя да оспорят казаното от него и показва че е начисто със себе си.
хунвейбин
26 Юни 2006 10:44
Мнения: 9,895
От: Bulgaria
, , Президентът предлага да се отворят досиетата на прехода, ДСБ и "Атака" му искат оставката"
Това е водещият ориентир.
Като хора друга възможност нямаме.Какво е станало го извеждаме чрез съпоставяне , на близкото минало и днешната действителност.
Имало ли е геноцид измерващ се с 1 000 000 българи.Нямало е.
Имало ли е фрапираща масова бедност и нищета , на фона на ояло се и самозабравило се малцинство.Нямало е.
Имало ли е такъв нисък , африкански стандарт , бананов и маймунски.Нямало е.
Бяха ли ликвидирани болестите на мизерията и глада.Бяха.А завърнаха ли се.Завърнаха се със страшна сила.
Какво беше миналото , съзидателно или разрушително.Съзидателно.България драстично се различава и то позитивно , от блатото което представлява през 44 година.Какво е настоящето.Разрушително , толкова разрушително , че проблема за изчезването на българската нация е става основен.
Каква беше престъпността в миналото , почти нищожна.Каква е днес-масова, вулгарна , цинична , достигаща до посегателство върху целият народ
Какви са перспективите.От мрачни по мрачни.Предстои нова инфлация , огромна , нова безработица –пак огромна , ново бягство на българи от родината и те да станат над 2 000 000 милиона.
Изброяванията могат да продължат.
Ако ДС е тази която е определяла миналото , което сравнено с настоящето е недостижимо и се превръща в блян за много българи , тогава поклон на тази ДС.
, , Президентът предлага да се отворят досиетата на прехода, ДСБ и "Атака" му искат оставката"
ДОСИЕТАТА НА ПРЕХОДА ДА СЕ ОТВАРЯТ- това иска ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ.
Това ще стане и тогава ще видим кой е ГОЦЕ и кой е ГУЦЕ , охранено и сланинесто ГУЦЕ.
А защо ГУЦЕТАТА грохтят , това е ясно на всеки нормален българин.
Днес грухтят по миналото за да скрият настоящето.Предстоида стане обратното.И ще стане.Няма да могат да се скрият ГУЦЕТАТА , охранените и сланинести ГУЦЕТА.

milcho
26 Юни 2006 10:51
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Хиксчо, чети внимателно кво съм писал, а дали е проблем или катастрофа е въпрос на политически интерес и формулировка, и не е до Ха Ха..., а и Първанов го постави друг е въпроса, че не той ще го реши, а правителство с последователна и отговорна работа...Бъди здрав!
Камен (от тук)
26 Юни 2006 10:53
Мнения: 652
От: Bulgaria
Интересна е сега западните политици дали ще приемат Първанов или ще заемат принципна позиция и дипломатично ще се разграничат от него, оставайки го в вакуум?
ХиксИгрек ще ми освежиш ли паметта с:
- нещо полезно за България инициирано и свършено от Първанов
- случай в който той не е действал в синхрон с БСП (изключвам спора с БСП дали бившите президенти да имат доживотно право на офис, кола и секретарка).
Старшината
26 Юни 2006 11:01
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
Гоце си е мъртав политик вече, пък вие си спрягайте обясненията ..
rstch
26 Юни 2006 11:16
Мнения: 122
От: Bulgaria
Най-близкият приятел на Милошевич си избрал псивдонима "Гоце" - Боже каква наглост!!! Ако беше жив Вазов, сигурно би възкликнал: "Бедни ме, бедни Гоце..." и нямаше да има пред вид Сирищников!
Килватер
26 Юни 2006 11:17
Мнения: 359
От: Bulgaria
Първанов, ако е мъж на място трябваше не да се тупа в гърдите и да вика "Булгар", пардон "Патриот- патриот" ами веднага да си подаде оставката. Какъвто и патриот да си мисли, че е бил на младини, ние знаем, че комунизмът по принцип беше антипатриотична идеология, която отричаше националното. Празнувахме не националните си празници, а разни съветски. Нали комунистите предадоха западните покрайнини, въведоха националност "македонец", аха аха да минем по крилото на братските съвети и какво ли още не. Да речем, тогава млад бил и глупат, но после какво? Само, дето не е млад. Един ни разправя, че демографската катастрофа била много важна за президента. Глупости .. Да не би президента да тръгне и да прави деца? А защо при циганите няма демографска криза, а точно обратното? За мен по-важни неща са в поведението на президента Гоце в досегашната му политическа активност. Прегръщаше се с Милошевич, онзи, на който му спретнаха съдебен процес подобен на този след 2 свет.война за геноцид. После "Не на НАТО", ама като взе власта тихомълком каза "Да на НАТО". Да не говорим за "социалния" президент, дето нищо социално не можа да направи, освен да посети някой село и да се разговори с бабичките, докато ТВ камерите го снимат. Това не морално! Но най-неморалното бе последните му напъни за съставяне на антибългарската тройна коалиция, лидерите на които са чужденци! В този смисъл бих разбрал турците, циганите, царолизците да гласуват за него, но българите, защо? Ей на това ми отговорете.
хунвейбин
26 Юни 2006 11:20
Мнения: 9,895
От: Bulgaria
Самото приспособяване към залепеният псевдоним , самото охулване на ПРЕЗИДЕНТА на БЪЛГАРИЯ , показва толкова нисък морал , че не заслужава коментар.
Да не си съгласен е едно , да хулиш и да се държиш като пачавра е друго.
Първанов е ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ-ИНСТИТУЦИЯ.
Да се мериш с храчки в тази институция , е показателно за храчкометите.
Претенции и аз имам към ПРЕЗИДЕНТА.Сложна равносметка прави , не за себе си , а за народа на тази страна.Днешното разобличаване на апашите е трудна задача , защото зад гърба на апашите стои Европа и Америка.Там са ограбените милиарди.
Първанов не е монарх , не е крал , за да каже , , След мен и потоп” , както това е казано и направено при Френската буржоазна революция.
А живота е пред нас.Дали е жив или мъртъв като политик.
Това е индивидуален въпрос , който всеки маняк , мислещ за себе си като за свръх човек , го третира като първостепенен.
Вярно е обратното.Коя политика ще оцелее.Ако оцелее тази на апашите , е ясно каква ще е съдбата на България.
-----------------
, , Президентът предлага да се отворят досиетата на прехода, ДСБ и "Атака" му искат оставката"
Това единствено вярната политика.
FL
26 Юни 2006 11:22
Мнения: 6,942
От: Canada
Явил се "някой"!"Представил се" за "от МВнР"!"Възложил" му задача и т.н. и т.н....И това в комунистическа България!? Какви плитки оправдания за една доносническа работа !
А " патриотичната" работа за която Парванов е работил в слугуваща на СССР България е саботаж, тероризъм, шпиониране на днешните ни съюзници, Европа, Америка, Турция, Гърция..
"Патриотичната" дейност на Парванов е дейността на КГБ и ДС!Това са подготовка за убийства на диссиденти.Опита за убийството на папата е организиран от повелителите на "Гоце"Парванов, ДС и КГБ.
БСП е партия на престъпници!
ЕС трябва да ни приеме само след изгонването на Парванов!



Камен (от тук)
26 Юни 2006 11:22
Мнения: 652
От: Bulgaria
Браво Килватер-много точно. Поздравления.
Sto Miliardi
26 Юни 2006 11:39
Мнения: 11
От: Bulgaria
FL-що не идеш да се прегледаш в психото бе.Или стой на сянка някъде.Какви шпшони сънуваш и какви видения ти се въртят в главата като че ли си слънчасал.
Чичо Умберто
26 Юни 2006 11:45
Мнения: 26
От: Bulgaria
Е то бива, е то бива, ама може ли FL така да се олива.То цял свят не можа да разбере категорично, кой стой зад опита за убийство на Папата, но видите ли FL знае.На това се вика луд за връзване.
Камен (от тук)
26 Юни 2006 11:49
Мнения: 652
От: Bulgaria
Първанов не е променял мнението си по важните теми: Да се повишават заплатите, да се намали безработицата, да се повиши раждаемостта, да се противопоставим на организираната престъпност. Той е сменил мнението си (еволюирал) по второстепенни въпроси като: отношението към НАТО, връзките с Милошевич, да отворим ли досиетата.
Така че той е последователен и принципен политик. Други мнениея?
Васуки
26 Юни 2006 11:54
Мнения: 3,605
От: India
Не му е "Гоце" кусурът на Параван, нито ОКНЗИ, другаде са му кусурите на него - че е изменил първо на себе си, после на идеите на ОКНЗИ, накрая и на българските национални интереси.
Колкото и да се напъват агитпропчетата на ционизма, няма да успеят да превърнат сътрудничеството с националните органи за сигурност в обидно прозвище. Поне докато я има България, гад мръсна продажна! Вие сте малко, родолюбците в България са много. Освен чичо си Шмуел, друго зад себе си нямате, гад мръсна продажна. Водени от мерзка корист, в името на чужди и протвни на българските интереси обстрелвате с нечистотии де що ви покажат хора от елита на страната, с извратено наслаждение оплювате ката ден българите, сред които сте се пръкнали като изроди, гад мръсна продажна. За да обслужите важна за ционизма задача: да продължава сред народа ни колкото може по-дълго времето да се хвърлят камъни, да се отложи времето те да се събират. Пред лицето на най-опасните ни душмани - ционистите - ние трябва да сме единни, за да оцелеем. На агитпропчетата чичо Шмуел плаща, за да сме разединени и ционистите лесно да ни гризат и ограбват.
Врагът не между нас, подли внушения са манепулациите с "ченгета и досиета", които пречели на странат. Врагът е отвън, името му е Секта, а сред нас са шабес-гоите му, сред нас продажниците, мръсната агитпропска гад.
Eisblock
26 Юни 2006 11:55
Мнения: 9,157
От: Iceland
Браво на Хунвейбина за последните му 2 постинга. Има много истини в тях...

... Тъжното е друго, че идеята за демокрация, равенство, просперитет е овърдаляна в гюбрето от малоумниците квичящи най-силно. Уж са за тези ценности, а в същност правят всичко възможно да ги дискредитират. Срам и позор са тези, явно е че не са останали читави, а са най-засегнати от мутациите на обществото по пътят му към все някакво "светлото бъдеще" - Онова, а както се вижа - и от Това, сега.
XYZxyz
26 Юни 2006 11:56
Мнения: 26,211
От: Antigua and Barbuda
Камен (от тук),
ще ми освежиш ли паметта с важните инициативи на Желев и Стоянов? А ще ми освежиш ли паметта с възможностите за важни инициативи на президентската институция? Както съм написал в първото си мнение за статията и Първанов има много неща, за които да бъде критикуван, но случая с това досие прилича много на активно мероприятие, спретнато от хора, които това им е било работата.
Ку-Ку
26 Юни 2006 11:56
Мнения: 4,128
От: Bulgaria
Не е нужно човек да се напряга за да измисли критика срещу Гошо Пръванов, достатъчно е, че вкара насила депесарските бандюги във властта и се съюзи с крадливия дедовец. Пак да припомня как Пръванов се изтъпани пред националаната телевизия миналото лято и заяви, че правителство без ДПС е невъзможно щото дъ-ръ-бъ-ръ ... етническия мир. Е те т'ва ако не е тероризъм и държавен бандитизъм, не знам кое ще е.
milcho
26 Юни 2006 12:07
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Васуки, как да разбирав края? "сред нас продажниците", мисля, че си пропуснал едно СА продажниците. Хубаво си написал всичко, ама тва, че основния "враг" е ционизма ми мирише на нещо старо от нафталина. С успех Филчо и Фичо, ще сложат на мястото на ционизма, каманизма, други, капитализма, трети будизма, четвърти исляма, пети адвентизма и така до края на света..., а то е много кратко и простичко: "класовия интерес", "частната" собственост и точка...Бъди здрав...
emoto
26 Юни 2006 12:42
Мнения: 1,585
От: Bulgaria
Добре де. На предишните президентски избори и Иван Костов и Петър Стоянов са знаели за "Гоце". Така поне излиза според Богомил Бонев. Щом тези двамата са знаели, явно има и мното други в десницата които са знаели и повечето от тях са си замълчъли и ни са искали да спечелят предишните избори ???
Откъде изтече информацията този път, та от месец - два, десните все подканят Първанов да си каже за Гоце?
Явно агентурната версия е толкова ялова, че става само за намеци и провокации и може да задейства само ако не излезе на бял свят.
Не мисля че Първанов ше загуби привэржениците си. Хората са си изработили вече рефлекс и могат да си дадат обяснения на всяко деиствие или събитие, потвърждаващо досегашните им мнения. За тези които си харесват Първанов, ще си го харесват и като Гоце. Тези дето не го харесват, маже да започнат 2 пъти да не го харесват, ама от това бройката им не се удвоява.
Обаче се вижда една друга тенденция. В дясното. Още повече се разделиха. Почнаха да питат Костов, ще не е казал по-рано като е знаел. Сега ще попитат и останалите - Стоянов, Бонев и т.н. - що и те са си мълчали.
Явно ще си имаме пак Първанов за президент е с нов прякор и изчезваща съвсем дясна опозиция.
Добави мнение   Мнения:111 Предишна Страница 3 от 6 1 2 3 4 5 Следваща »