Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Седмото клеймо
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:51 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
Николай Скаличански
15 Сеп 2007 02:59
Мнения: 4,135
От: Germany
Добра статия, Браво и на г-н Стоянов! Той показа нагледно, какво трябва да сторят всички сегашни български политици! Идете си уважаеми изедници, моля ви спрете да рушите държавата ни! Всички български деца искат да имат бъдеще в собствената си държава? Поради что продължавате да се заблуждавате, че ставате за политици?!
Още веднъж поклон пред смелата постъпка на Петър Стоянов, който все пак послуша думите ми. А бе важното е че си отиде. Още по-важно ще бъде да не се връща никога.
ole-le
15 Сеп 2007 03:29
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
Петър Стоянов след загубата на президентските избори 2001 г. не трябваше да се унижава и да се връща в парламента, като депутат, още повече да членува във или да оглавява партия. Сега вече е късно да спаси остатъците от достойнството си. Ако въобще го е имал.
*
Петър Стоянов не разбра, че хората през 1996 г. го избраха не заради самият него (те почти не го познаваха), а защото Жан Виденов се провали и махалото на двуполюсният режисиран модел все още работеше.
Поради това, той и не разбра как ще загуби и защо загуби президентските избори 2001 г. Вината не бе негова през 2001, както не бе и заслугата през 1996 г.
Той не е естествен лидер и никога не е бил. Той просто бе случайно лице натоварено от стечения на обстоятелства да играе определена роля. В момента в който пиеската свършва, артистът се връща в естественото си амплоа на това което е - посредствен адвокат.
*
Партийното му лидерстване е пълна трагедия. Липса на всякаква ориентация в политическото и загуба на сетива и разсъдък в неистово желание за властово оцеляване по адвокатски безпринципно и на всека цена.
Помните ли защо му излезе прякора в този форум Кон Троянски ? Помнете ли как в алчната си амбиция за оцеляване на всяка цена се върза на елементарни мутро-пожарникарски номера за собственото му дискредитиране и доунищожаване на образа на СДС ? Помнете ли как за да получи бобонче от Картофа извиваше ръцете на Иван Костов и Атанас Атанасов да оттеглят иска, който със сигурност щеше да доведе до свалянето на Бойко Борисов-Картофа от кметския пост ? Помните ли, как Картофа после за благодарност му се подигра, като дори не отиде да гласува ?
*
Просто естественият политически край на една мижитурка...
Чарли Дарвин
15 Сеп 2007 04:24
Мнения: 8,816
От: Bulgaria
Синьото лайNO
СветлоПиво
15 Сеп 2007 05:07
Мнения: 8,839
От: Canada
Мисля, че П.С. е изкуствено качен на върха. Нямаше нужната визия човека. Трябваше по-рано да се усети и да излезе. Сега вече не е интересен.
Да ходи да копае доматите по пловдивско, най-ще му отива........
babite
15 Сеп 2007 08:09
Мнения: 598
От: Bulgaria
Извода след 18г.ходене по мъките е:Като начало да се върне Търновската конституция, за да може да се декомунизира държавата и да се отнемат икономическите лостове от комунистическата мафия.Да се избере най-доброто държавно устройство управляващо държавите с най-висок икономически стандарт в Европа.Тогава ще му дойде времето и на моралния просперитет на всеки отделен Българин и на цялата дътжава.Тъй като това трябваше да направи СДС още в началото, а него направи, закономерно си отива, а мафията остава.Така ние всичките, изядохме торбите със сол, сега предсти да отнесем и боя с тояги.
Нютон
15 Сеп 2007 08:18
Мнения: 485
От: Bulgaria
Клеймото на историята си сложиха сами, като вместо да се прегрупират около Царя, те изпълниха ченгесарското поръчение да го оплюят и по този начин да променят съдбата и съществуванието на БСП в положителна посока.
4uka
15 Сеп 2007 08:23
Мнения: 3,111
От: Bulgaria
за оле-ле
A cop
15 Сеп 2007 09:04
Мнения: 750
От: Bulgaria
За П.С. важи приказката по-добре късно отколкото никога. Но пусто много е сладка властта и един път допрял се до нея трудно се отделяш. Кой ще е следващия? И.К. - никога, Н.М. - тя и сега си е в миманса....
shtoto
15 Сеп 2007 09:22
Мнения: 349
От: Bulgaria
Ама ептен по болшевишки - Изгори, за да светиш! Или SIK TRANSIT GLORIA MUNDI)( Тъй ли бе, Лараграфчо?). А за умрелите = политическите трупове или добро, или нищо.
Agent007
15 Сеп 2007 09:32
Мнения: 623
От: Bulgaria
Петьо Стоянов беше достоен и почтен президент. Той не е бил никога подлога на държавна сигурност и не е имал псевдиним "гоце", не е писал доноси против колегите и приятелите си във времето преди да бъде президент.
Желаем ти успех Петьо! И ако имаш време подрънквай малко с китарата!
Пейчо Пеев
15 Сеп 2007 09:41
Мнения: 9,854
От: Bulgaria
Анкетаlovdiv24.com
За кой ще гласувате на предстоящите кметски избори?
Захари Георгиев - 124
Николай Караиванов - 141
Славчо Атанасов - 457
Друг - 75
Няма да гласувам - 165
Zomby
15 Сеп 2007 09:48
Мнения: 1,948
От: Bulgaria
Май никой още не разбира, че държави като нашата са обречени да живеят при еднопартийната система. Една партия - на крадците и електорат - всички останали. А трицифрените на брой "партии" из виртуалното публично пространство са си най-обикновени три-де анимации....
fin59
15 Сеп 2007 09:50
Мнения: 117
От: Bulgaria
а бе агенте!!!! не помниш ли че той се опъна за пълното отваряне на всички досиета- той и любовника на тъпата му жена-президентша.....а цялата власт бе синйа...ЗНАЧИ Е ПРЕДАТЕЛ ОТ 1 СТЕПЕН
last
15 Сеп 2007 10:09
Мнения: 519
От: Bulgaria
Чудесна статия!Поздравления за авторката

KRAKRA
15 Сеп 2007 10:11
Мнения: 108
От: Bulgaria
"Морал и почтеност в политиката" - това са думи на "Царя" преди да влезе в политиката. Нютоне, стига с тоя цар бе, Симеон престана да бъде Цар в момента, в който прие длъжността министър-председател на Република България. Мислех го за аристократ, тайно се надявах, но не вярвах, че наистина ще внесе цитирам "морал и почтеност в политиката"...и уви. Не можа да надскочи балканската закваска, реши, че Рила заедно връх Мусала е наследствен имот. Обгради се юпита, които бяха усвоили по- фини методи за забогатяване в сравнение тези при Костов, та затова хората си мислят, че при управлението на СДС имало далавери, имало е много ясно, от 1990г. се краде и то яко. Ама НДСВ крадоха по-изтънчено, по-царски дето се вика, че и повече. Най-читави май бяха юридическото лоби (без Борислав Ралчев, за който се писа доста във връзка с интерсите му в Б М Флот) и част от Новото време. Другите бяха ренегати изпаднали от ляво и от дясно, блюдолизци, готови с радост на заемат мястото си на плебеи, за да преклонят глава "величеството". От 2001г. минаха доста повече от 800 дни, а Румъния ни задмина отдавна... е ще кажеш ли нещо.
Ако притежаваше класа и достойнство различно от нашенските политици, Симеон след две-три години във властта, виждайки, че политическата поквара не е отминала НДСВ, трябваше да каже, че тукашния политически климат не е здравословен за "Нас" и да отиде на топло при Хасан II. И така Нютоне, колкото и да ти е неприятно г-н Сакскобургготски, ако приемем, че е Цар е слаб Цар, защото предпочете да се обогатява заедно с придворните, а "Царството" и "поданиците" излъга.
KRAKRA
15 Сеп 2007 10:24
Мнения: 108
От: Bulgaria
За мен Бат Петьо си беше ОК. Шял да чете лекции по чужбината, ами да ходи, нали това искаме - настоящата политическа сган да не ни досажда повече . Ето той Ви освобождава от присъствието си в политиката, да трябваше да го направи по-рано. Чакам следващите. Чао Бат Петьо знам, че поне се опита...
hamer
15 Сеп 2007 10:35
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
Аз пък мисля, че сега му се е подквасило морето, т.е. очакваният добър пост в авторитетна международна организация. И сега е и подходящия момент да се оттегли достойно от лидерството. Едва ли все още млад човек като него ще се занимава като Желев с фондации, лекции по света, политология и пр.престижни, но безполезни занимания за бивши президенти. Едва ли ще се върне и към адвокатурата - представяте ли си - адвокат ми е бивш президент на държавата Ще поживеем, ще видим.
Нютон
15 Сеп 2007 10:39
Мнения: 485
От: Bulgaria
Кракра, това което го пишеш, ми го втълпяват вече разкритите ченгета от 7г.на сам.Хубавото е, че мисля със собствената си глава.Титлата Цар е наследствена и за това, че временно е станал министър председател на една незаконна република не може да му отнеме титлата, както не може да се отнема титлата на инж, академик, доктор и т.н.Внушенията които се правят срещу Царя, ще доведат държавата до пропаста и до вечно управление на бандити.Скри се и се изопачи направеното от НДСВ и сега се крие, че инфлацията надхвърля 37%.Кракра, скоро пак няма да ядеш кашкавал и то заслужено.Ако Царя не беше ни вкарал под контрола на ЕС, сега щеше пак да се редиш за кофичка кисело мляко.Ако глупаците не се осъзнаят, кой ги манипулира и не променят държавното устройство и конституцията, ще сме обречени.Последиците ще са, че българите ще емигрират в по-голямата си част и тук ще стане циганското гето на Европа.Дано разбра какво ти писах, ако чипа ти е в ред.
Неверния Тома
15 Сеп 2007 10:55
Мнения: 11,681
От: Bulgaria
Абе царисти, вие чели ли сте Търновската че все мечтаете за нея? А пропо, тя е най-нелегитимната. Приета е от Учредителното събрание, в което половината депутати са НАЗНАЧЕНИ от руската окупационна власт.
Нютон
15 Сеп 2007 11:32
Мнения: 485
От: Bulgaria
Абе комунисти национални предатели, не ви отърва Търновската конституция, защото в нея е предвидено, че не е законно да се променя държавното устройство, ако държавата е окупирана и на територията и има чужди войски.Само окупаторите и национални предатели, могат да променят незаконо, това което са предвидили свободните ни дядовци и бащи, за да стане ясно един ден, кой е предателя и че държавата е нелигитимна, когато е конституирана от окупатори и предатели.Един ден нещата няма как да не се нормализират, но колкото по-бързо толкова по-добре.В противен случай тази незаконна република останала и без защитата на изчезналия СССР, може да бъде изнудвана от съседите, че не може да си налагаме мнението което на тях не им харесва защото сме незаконна държава и то според нашите закони.
дъртреалист
15 Сеп 2007 11:43
Мнения: 11,678
От: Bulgaria
Един семпъл човечец, който се чувства неудобно под светлината на прожекторите. Не е негова роля.
Сигурен съм, че сега ще е по-щастлив.
Добави мнение   Мнения:51 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща