Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Опис на замразените форумни братя и сестри
Отиди на страница:
  Мнения:72 Страница 1 от 4 1 2 3 Следваща »
проф. дървингов
28 Юли 2010 16:05
Мнения: 14,308
От: Bulgaria
Дали е възможно отново да се възстанови "Описът на замразените форумци" така както го водеше г-н Бот ?

С посочване на срока и причините.
Би било много добре, ако вместо цитиране на параграфите от устава, нарушени от съответното лице, просто се напишат причините напр. "споменава майката на ...".
Така ще бъде по-лесно да се ориентираме кой къде е, защо е там, кога ще се върне.
Благодаря за разбирането.

Редактирано от - проф. дървингов на 28/7/2010 г/ 16:06:50

sybil
28 Юли 2010 16:12
Мнения: 979
От: Bulgaria
Здравейте!
По отношение на причините за санкции всеки, който желае, винаги може осведоми, ползвайки модераторския мейл. Информация относно други потребители и техния актуален статус (дали има наложена санцкия и до кога) може да се получи от техните досиета.

Лек ден!
проф. дървингов
28 Юли 2010 16:22
Мнения: 14,308
От: Bulgaria
Благодаря за бързата реакция.
Вероятно не съм се изразил прецизно - по-рано описът беше за тези с дългосрочен бан.
Пък от досиетата надали мога да разбера защо точно някои е санкциониран.
donmichele
28 Юли 2010 16:41
Мнения: 1,351
От: Bulgaria
не е ли по-лесно да се пуща едно кратко списъче на тия без бан и да се обясняват причините - защо нема бан, докога и може ли такива работи! требе да се уважава труда на модераторите. а форумците да мислят сами, а не да товарят модераторите с непривични функции!
Геновева
29 Юли 2010 12:26
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
ми не, щот не е много хубаво свещените крави да се обаждат, ама сърце юнашко - не трае ...
проф. дървингов
29 Юли 2010 13:31
Мнения: 14,308
От: Bulgaria
Като гледаме по описа кой е "командирован" за по-дълго време, може и една амнистийка да поискаме - поводи бол - ето сега изпуснахме годишнината на бойко борисов като повод да поискаме такава...
Manrico
29 Юли 2010 14:01
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Абе деликатно е предложението, защото освен кой и защо е санкциониран, ще може лесно да се види и кои са най-руганите и най-опазваните автори, пък това може да се окаже не много удобно...

_______________________
Покажи неуважение към георги първанов (гоцэ), пиши името му с малка буква!
Блогът на Манрико
Heat
29 Юли 2010 16:49
Мнения: 13,716
От: Bulgaria
Ако се опишат причините и обстоятелствата, съпроводени с цитати от деянието, темата ще стане изключително популярна. Вероятно това е сериозно основание да не се правят такива неща.
Както се казва в класиката
"Първото издание на "Москва — Петушки", нали си беше в един екземпляр, бързо се похарчи. Оттогава насам съм получил безброй упреци за главата "Серп и Молот — Карачарово", и то напълно неоснователно. В предговора към първото издание бях предупредил всички девойки, че трябва да прескочат главата "Серп и Молот — Карачарово", без да я четат, тъй като след фразата "И незабавно обърнах една чаша" започват страница и половина мръсни псувни, че в цялата тази глава няма нито една цензурна дума, с изключение на фразата "И незабавно обърнах една чаша". С въпросното си добросъвестно уведомление постигнах само това, че всички читатели, особено девойките, веднага грабваха главата "Серп и Молот — Карачарово", без изобщо да четат предните глави, без да четат дори фразата "И незабавно обърнах една чаша". По тази причина сметнах за необходимо във второто издание да изхвърля от главата "Серп и Молот — Карачарово" всички съдържащи се в нея псувни. Така ще е по-добре , защото, първо, ще започнат да ме четат подред, а второ, няма да се чувствуват засегнати."

проф. дървингов
29 Юли 2010 17:32
Мнения: 14,308
От: Bulgaria
Хеатко, заигравката Ви е внушителна, ама не й е мястото тук (ще ни пернат) - туканка се обсъждат сериозни и форумноугодни въпроси.
Да продължим дискусията по повдигнатата от Вас тема в другата стая - при инженерите на Кайли или в Неназованата тема?
sybil
29 Юли 2010 18:01
Мнения: 979
От: Bulgaria
По отношение на санкции, които са по-дълги, то причните за тях могат да са:
- грубо обидно и неуважително отншение към самия вестник 'Сега' и авторите в него;
- груби обиди на други участници във форума;
- натрупване на множество нарушения на правилата на форума;
- спам, флудене и опити за ползване на форума за рекламни цели.

Ако на някой потребител е наложен продължителен бан, можете да се сигурен, че причината е някоя от изброените по-горе.
Приятна вечер!
проф. дървингов
27 Дек 2013 02:39
Мнения: 14,308
От: Bulgaria
...ахъм,става актуално, мераклии?
Don
29 Дек 2013 11:19
Мнения: 19,057
От: Bulgaria

Май че тук е мястото да попитам.
Никът "Чичо Фичо" беше с наложено наказание - бан до, ако не се лъжа, 20 декември тази година. Видно от профила му, той не е публикувал никакъв постинг от тази дата насам. Днес видях, че е с ново наказание - бан до средата на април следващата година.
Та въпросът ми е следния - каква е простъпката на чичо Фичо и по кой параграф от правилата му е наложен този нов бан?
Да знаем да се пазим, бе. Щото така излиза, че даже и да не пишем нищо, пак може да бъдем замразени.
Дорис
29 Дек 2013 11:27
Мнения: 28,933
От: Bulgaria
Правило 2.5 Всеки опит да се заобиколи временния бан чрез ре-регистриране или влизане с другo име, смяна на IP и др., ще бъде последван от окончателен бан.

Опити - чрез пререгистрирани никове: Неофи. Fineo. Fine. Керубино. Профитролка. Tartalette. Citarella. fairway. dean deluca.filene. Бони и клайд. Au bon pein.Papagena. Radjaram_Kalyanasundaram.Tuttle. Apriori.


Hateras
29 Дек 2013 13:04
Мнения: 1,777
От: Bulgaria
Правило 2.5 Всеки опит да се заобиколи временния бан чрез ре-регистриране или влизане с другo име, смяна на IP и др., ще бъде последван от окончателен бан.

Не е ли време то зи текст да се промени, например така:
Правило 2.5 Всеки опит да се заобиколи временния бан чрез ре-регистриране или влизане с другo име, смяна на IP и др., ще бъде последван от удължаване срока на наказанието.
Нели.
01 Яну 2014 17:08
Мнения: 609
От: Bulgaria
Г-жо Дорис,

Безсмислено е да да споря относно абсурдния ви постинг по-горе, пълен с измислици на основание на които сте спрели отново достъпа на Фичо. Чичо Фичо няма как да има ник "Au bon pein", защото е грамотен човек, знае добре френски и никога не би написал pain (хляб) като pein. "Au bon pаin" по би имало смисъл - "При хубавия хляб" (нещо като "U Kalicha" в Прага). Да не говорим за другия безумен ник, който също сте присoбачили на Фичо: Radjaram_Kalyanasundaram. Няма смисъл да продължавам.

Утре може да направите още 20 нови ника и да ги лепнете на всеки от тези, които в момента лижат подметките ви във форума и са забравили какво значи да имаш лично достойнство и чест, и да спрете дори тях до 3021 г. Защо не, при вас всичко е възможно. Само едно не разбирам, вие поглеждали ли сте се от няколко години насам отстрани? А в огледалото? А в очите на хората? Знаете ли какви чувства и мисли пораждате, когато си говорите сама, заплашвате, преследвате, цедите през зъби злоба и мъст, повтаряте до втръсване няколкото руски книги (и една чешка), които все още помните, насаждате страх и подчинение в по-слабите душевно като в някой неосталиниски или фашистки лагер, или дори понякога, от вас да мине, си "наказвате" някой омръзнал ваш ник? Гледката е жалкa и потресаваща.

Вашият постинг по-горе доказва само едно нещо: вие явно сте се приели страшно сериозно в този форум и той е единствената реалност в която живеете от години наред, спирайки хората дори до 2034 г., като Граци да кажем. Така де, като не успяхте да построите комуно-сталиниското общество в България наяве, поне да му се порадвате виртуално. Само едно нещо забравяте: 21-ви век сме. Лагерите ги няма. Няма ги психопатите и безгръбначините на които бихте заповядали да понамести кокалите на всеки, който не ви харесва, а защо не и да му вземете душата. Завинаги. Е, няма ги реално, виртуално сте си завъдили няколко помияра, които все още изпълняват заръките ви, но оставате все по-самотна и все по-"неразбрана" в жаждата си да мачкате, унижавате и подчинявате. Вие, като всеки нарцисист, сте зависима от ласкатели за насъщния си narcissistic supply, а те, дявол ги взел, стават все по-малко през годините. Съвсем оредели. И това ви вбесява (narcissistic rage), но е разбираемо, част от характеропатологията ви е.

До колегите форумци: време е да престанете да се правите, че нищо не е станало във форума. В последните няколко месеца въпросната г-жа Дорис спря стотици форумци. Добри или лоши, съгласни един с друг или не, те правеха истинския хубав форум на "Сега". Това, което в момента е останало, е една клоака, създадена от страха и подчинението, което се налага от въпросната госпожа. Интересно, от какво се страхувате? Да не изгубите мястото си в една измислена виртуална реалност по средата на която стои Дорис? Да кажете на висок глас, че "царят е гол"? Че така не може вече да продължва? Помислете, за какво сте дошли точно на този свят? Да лазите и да се гънете пред злото, да се примирявате с пошлостта или да живеете нормално? Какво точно ще изгубите, ако кажете онова, което наистина мислите?

С пожелание през 2014 година форумът на "Сега" да се отърве от тотлитарната сянка на г-жа Дорис и да се поеме от някой млад, умен, образован и добър модератор! "Сега" има доста интерни - да изберат един от тях. Надявам се в най-скоро време да се преразгледа Правилника и да се налагат банове при особено наложителни, крайни случаи, а не всекидневно, на десетки форумци, на някои за десетки години, както е в момента.

П.П. Този ник - Нели с точка - беше замразен години наред по решение на един от десетките никове на г-жа Дорис в далечната 2005 г. Истинска антика, да?
Редактирано: 5 пъти. Последна промяна от: Нели.
Ловкия
01 Яну 2014 18:27
Мнения: 56,087
От: Ghana
Я, завесата се повдига и виждаме истинското, изкривено от омраза лице на кака Нела.
Предполагам със същата гримаса, с която е писала на Дорис, преди години е писала и на друга форумка, пожелавайки й да не става от инвалидния стол, или нещо друго в същия смисъл.
Да се чудиш тая злобна жена същата ли е, която ни умилява тука с лакърдии за българските деца в Манхатън, или просто страда от биполярно разстройство, от шизофрения демек...
карагьозов
01 Яну 2014 18:39
Мнения: 3,770
От: Bulgaria
Страхотна злоба и истерия срещу Дорис на тия нюйоркски парчета . Сори, емиграцията, да сте мислили едно време с кратуните на раменете си . Сега ги гледам да раздават мухлясъл акъл в "Гласове" на Дачката . Жалка история, много жалка позиция на гонене на изпуснатия влак . Очи пълни, ръчички празни . И какво нахалство заобикалят бан, просто да не верваш на ушите си
Muktata
01 Яну 2014 18:41
Мнения: 3,272
От: Mayotte
"Биполярно разстройство , шизофрения демек... " . Ех ловко , ловко
Ловкия
01 Яну 2014 18:54
Мнения: 56,087
От: Ghana
Мукта, нали знаеш, за тебе традиционно
Don
01 Яну 2014 19:01
Мнения: 19,057
От: Bulgaria

Апропо, статиите на Фичо в "Гласове" са забележително явления в днешната българска политическа мисъл. Моето лично мнение е, че е въпрос на чест за всяко издание да има в плей-листата си такъв автор като Хаджийски.
И, опусите му се публикуват не само от Дачков. Бих казал даже - не толкова от Дачков.
Ловкия
01 Яну 2014 19:09
Мнения: 56,087
От: Ghana
Апропо, собственикът и авторите в газетата едва ли имат точно лекето Дачков за ориентир в публицистиката.
  Мнения:72 Страница 1 от 4 1 2 3 Следваща »