Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Премиерът спря преговорите за АЕЦ "Белене"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:69 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4
Distributed
02 Окт 2012 12:23
Мнения: 3,781
От: Bulgaria
OLDMAD

- "ДА" за Белене - и ГЕРБ и БСП изпадат в "цугцванг"/нямат полезен ход/, защото някой ще трябва да изпълни волята на "суверена", а пари отнийде се не видят.


Да обаче, както друг бдителен колега каза - можем да преместим изследователския реактор от Атомния Център на площадката "Белене" и така да развиваме ядрената енергетика в Бългаиря чрез строеа на атомна централа на площадката "Белене". Е сега не в мащабите, в които заблудения от БСП гласоподаветел си представя, но като се гласува трябва да се внимава. Но пък това не им е най-силната страна на електората на столетницат - те гласуват като зомбирани роботи.
Distributed
02 Окт 2012 12:24
Мнения: 3,781
От: Bulgaria
Пък да не говорим, че във въпроса няма зададен краен срок, т.е. може пък следващия век да го направим...

Така формулирано дори и да допуснем, че трябва да се построи нещо голямо там, управляващите могат да проаткват колкото си искат и да се разтакават. "Строим АЕЦ" е доста разтегливо понятие.

После идват нови избори, нов референдум, не се знае. Този референдум е повече против АЕЦ отколкото за.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Distributed
OLDMAD
02 Окт 2012 12:27
Мнения: 45,665
От: Bulgaria
Що бързаш толко..
Нагласи си мислата, коригирай си граматиките, и дай малко по-сериозно.
Все пак и други те четат, не само аз.
Distributed
02 Окт 2012 12:33
Мнения: 3,781
От: Bulgaria
Е Неформално сме се събрали, няма нужда от gramma nazism.
Boyana
02 Окт 2012 12:50
Мнения: 361
От: Bulgaria
Първо. Новоназначената американска посланичка е все още у нас най-обкновенна американска гражданка и евентуално ще бъде посланик на САЩ едва след като връчи акредитивните си писма на българския държавен глава.Поне за пред хората елементарно уважение към международното право и на формалния суверинитет на българската държава не би навредило на великата супер сила, която се гаври и с по-големи от България страни!Второ.Б.Б разчита че по данни на Европейската комисия над 50% от българите нямат и не ползуват интернет и че по този начин ще получи търсения от него и от спонсорите му резултат от референдума, който по смисъла на закона не би могъл да се нарече такъв след като елеминира повече от половината граждани на страната.Трето.Вчера грузинския Б.Б. се повали с гръм и трясък въпреки консолидиранат поскрепа на САЩ и всичките и подчинени в т.ч и нашата бедна страна съвсем скоро ще бъде съден за нациоинално предателство, което подсказва каква ще е неименуемо и съдбата на Б.Б. и на всичик квази български политици , които с неотслабващ устрем и плам работят непристанно против интресите на България!
Zmeja
02 Окт 2012 13:35
Мнения: 35,948
От: Bulgaria
Ако референдумът не успее, дори само поради ниска избирателна активност, управляващите да нямат намерение да го представят като "форсмажор" - нежелание на хората да има АЕЦ.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Zmeja
Rakita
02 Окт 2012 13:47
Мнения: 22,828
От: Bulgaria
Ако референдума не успее, дори само поради ниска избирателна активност, управляващите да неямат намерение да го представят като "форсмажор" - нежелание на хората да има АЕЦ.
Не, по-скоро ще се развъжат ръцете на следващото правителство да води по-свободни преговори и да привлича всякакви инвеститори.
Distributed
02 Окт 2012 13:54
Мнения: 3,781
От: Bulgaria
Ако референдума не успее, дори само поради ниска избирателна активност, управляващите да неямат намерение да го представят като "форсмажор" - нежелание на хората да има АЕЦ.


Е тогава редерендумът няма да "не успее", а просто ще е невалиден, т.е. всички изводи, които се правят на базата на резултатите, ще са погрешни.

Все едно делиш на нула - сещаш ли се?
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Distributed
Добави мнение   Мнения:69 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4