Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Торта с 200 свещи
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:104 « Предишна Страница 5 от 6 3 4 5 6 Следваща
Бай Любен
25 Май 2013 14:25
Мнения: 916
От: Bulgaria
РЕВиЗОР
22 Май 2013 10:23
Мнения: 231
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Е, уважаеми Рев и Зор Бай Любен е служил и хвърчал повече от 25 години на ВЕРТОЛЕТИ и те уверява,че няма ВЕРТОЛЕТ даже ХЕЛИКОПТЕР без шум и вибрации.Запомни добре НЯМА! Но ако ще се хули Съветския Съюз , карай , както викат братушките - валяй дальше!.Белким се харесаш повече на онези от възпитаните държави.И аз съм агностик,но също ще възкликна - О,Боже!И ще добавя - Ела си прибери вересиите!
Бай Любен
25 Май 2013 14:29
Мнения: 916
От: Bulgaria
Maximus II
22 Май 2013 18:56
Мнения: 2,994
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
IoanNiki
25 Май 2013 14:44
Мнения: 173
От: Bulgaria
ЙоанНики, просветени всезнаещ, само потвърждаваш тезата за атеизма на Създателя.
Нараних те с нашето самочувствие, нали? Ние, интелектуалците, станахме по-грязни от дроновете /според мен /е?/това е правилната множествена форма, не "дрони", но да отсъди и ще го приная Правописец Храбър и т.н./, та извинявай, за какво говорехме? а, за най-важното, душата ни /си/, а,... още веднъж извинявай, връщам се към темата.
Баце, знам, че зад компютъра всеки лъже /не злобея/. Но съм зад него вече повече от 56 часа.
Въобще не съм "просветени" а още, още по-малко "всезнаещ". "Нищо не знаещ" много повече ми пасва. "Въобще не знаещ, че е незнаещ" даже е още по-добро. Абе наречи ме "мръсен грешник" и ще си аболютно /и това не е от куртоазия/ прав.
Ама,.............. извинявай.............., да потвърждавам тезата /чия?/ за атеизма на Създателя /???????????/
Yankov
25 Май 2013 14:58
Мнения: 3,370
От: Bulgaria
ЙоанНики, не разбрах в какво точно е съгрешил ДИ, като изключим досадната грешка с постенето в сряда и четвъртък?
Yankov
25 Май 2013 15:00
Мнения: 3,370
От: Bulgaria
Пардон, сряда и петък.
IoanNiki
25 Май 2013 15:38
Мнения: 173
От: Bulgaria
ще ме прощаваш, ама още по-пардон, ти си и зададе въпроса, и си му отговори. И само не ми казвай "досадна грешка", прочети още веднъж в частта за девствените читатели
Yankov
25 Май 2013 15:45
Мнения: 3,370
От: Bulgaria
прочети още веднъж в частта за девствените читатели


Девствени читатели няма. С прочитането на първата книга, девствеността е загубена безвъзвратно.
Мислех си, че ще го атакуваш по линията на агностицизма за да стане интересно. Ама ти опря пак до ДС и стоте вагона книги.
IoanNiki
25 Май 2013 16:44
Мнения: 173
От: Bulgaria
ама последно!
1. Става невъзпитано спрямо Джимо /и отново не пиша това от куртоазия, Бог вижда/. По-горе го обвиних на диалог и монолог, ама и ако аз си водя колонка и тя се изроди в междуличностни лафове, бих се засегнал /макар че сега, докато го пиша, усещам, че и това е суета/.
2. Или се правиш на дете невинно от гората /апостол преди призоваване в Библията/, или ме изкушаваш, лицемерецо.
3. Е как да го нападна за агностицизма, като това е една от причините, поради която го уважавам? Абе вие що си мислите, че ние, православните, само ходим по белия свят и гледаме де кого да праснем с гьостерицата? Че го бъзикам, бъзикам го. Ама и той ме нарича "откачалка", "ченге", "фанфарон", "доносник", "нещастник", "глупак"... /мързи ме да продължавам, но, повярвай ми, има още много и всичко е към мене/
4. Аз съм едно тъпо пиянде, моля ти се, ще ти е по-интересно ако прочетеш нещо от Библията /хващай я смело, като чужда жена, и където отвориш/, или от светиите, или поне в планината със семейството
dabedabe
25 Май 2013 16:57
Мнения: 19,395
От: Antarctica
С Библията не можете ни уплаши. Ний сме грамотни хора, кръстим се, молим се, свещи палим и прочие. Е, чак като Яков , не разговаряме с Господа. Прости Боже, че ти споменавам името!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: dabedabe
IoanNiki
25 Май 2013 17:06
Мнения: 173
От: Bulgaria
Под "прочие" изповядате и причастявате ли се? Не, нали? А под "Яков" кой разбирате - брата Господен или дето се е родил след борбата с ангела? Не, нали? Ами и ще си останете хора грамотни, дето човек с нищо не може да ви уплаши
dabedabe
25 Май 2013 17:46
Мнения: 19,395
От: Antarctica
Стига с туй "кой"! Само неграмотните депутати и журналисти го използуват.
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: dabedabe
РЕВиЗОР
25 Май 2013 20:11
Мнения: 574
От: Bulgaria
Е,уважаеми бачо Либене,първата ми кола/с извинение/ ЗАЗ 966 произвеждаше шум,сегашното ми скромно френско автомобилче,също леко нашумява,а преди няколко дена,във Варна,бях в едно Волво последен модел/като пасажер/ и ако проявиш упоритост и ако имаш отличен слух,може и при него да чуеш шум.Та,има шум и шум.Ама ако си летял само на руски хвърчилки и си слушал бръмченето на Хюи-то само докато си гледал „Апокалипсис сега”,така трябва да глаголиш.
На работещият двигател на един нищо и никакъв Хюндай,поставиха изправена цигара и тя не падна-това са вибрации.Пробвай с която и да е руска машина....Такава е разликата и при вертолетите и хеликоптерите.
Не желая да хуля СССР-той сам си се хули-да оставиш през двайсти век и в Европа,хора,твои граждани да стават канибали от глад,да детонираш през петдесетте години в средна Азия ядрено устройство и след два часа да прекараш през епицентъра на взрива цяла една пехотна дивизия,за да се видят последствията-това са само два епизода от историята на този конгломерат,който бе създаден насилствено и затова си се разпадна сам.
Аз няма защо да се харесвам на някой-моята професия е напълно аполитична и освен това,аз съм си надул гайдата и сега само местя пръсти по гайдуницата/по bistouri-то/.Време е младите да бесят бузи да надуват мехът и да се харесват някому.
Един виц битуваше сред студентите медици,досяжно всичко що беше под пагон в НРБ-то.Ето само краят:.....Ето другарю Професор,има мозъчна гънка,макар и само една и то права.-Това е следа от фуражката колега,не мога да Ви дам изпита.
Аз не съм агностик и вявам,че съм вярващ,та няма да давам акъл на Твореца,кой да прибира-той си знае.
Бай Любен
25 Май 2013 22:42
Мнения: 916
От: Bulgaria
РЕВиЗОР
25 Май 2013 20:11
Мнения: 232
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP[/ Щом сте медик ,това обяснява всичко.Т.е. не разбирате от вертолети.Дълго ще стане да Ви обяснявам аеродинамиката на вертолета /хеликоптер също е чуждица/ Само ще Ви кажа,че основния шум и вибрациите идват от носещото витло.Има там едни хармонични от втори и по-висш порядък,но това не е Пропедевтиката и Фармакологията да я назубкаш!
РЕВиЗОР
26 Май 2013 07:23
Мнения: 574
От: Bulgaria
С риск останалите форумци да си помислят,че си ставаме твърде интимни,ще ти отговоря и после спирам по тази тема.Никъде не съм писал,че разбирам от хеликоптери!Никъде не съм писал,че има напълно безшумни и без вибрации машини!Просто руските са в пъти по-шумни и по-вибриращи.Чувал съм,че американците имат машини,които работят и в тих режим,ама само съм чувал.Ако това е истина,значи и руснаците имат,стига след,като са откраднали техническата документация,да могат и да построят машината,защото дяволът се крие в подробностите и понякога не се получава-справка:совалката Буран и свърхзвуковия самолет Ту 144.
Като кажеш вертолет,те разбират само в СССР и сателитите му.Като кажеш Chopper или Helico те разбират в целия свят.
В МА най-много се зубри по анатомия и физиология!Шибаните двеста и косур кости си имат имена и то на латински,а човек не е само кости.Виж колко години се учи медицина плюс още години за специалност и колко за пилот и си направи сам сметката.Като казах сметка....
Бутилка "Мартини-Россо" съдържа 750 мл. и струва 19 долара. Бутилка одеколон "Тройной" съдържа 100 мл. и струва 66 копейки. Измислете въпрос и решете задачата...
Приятен ден на всички хвъркати и сухопътни от Flight surgeon
choanarchytm
26 Май 2013 09:09
Мнения: 91
От: Bulgaria
ЙоанНики, да бе споделил от самото начало за сомнамбулизма... И тъй като вторачване в компютъра, продължаващо 56 часа, води до симптоми на шизофрения, те уверявам, че не съм Димитри Иванов, макар също да съм агностик.
Бай Любен
27 Май 2013 09:14
Мнения: 916
От: Bulgaria
!Просто руските са в пъти по-шумни и по-вибриращи.Чувал съм,че американците имат машини,които работят и в тих режим,ама само съм чувал.Ако това е истина,значи и руснаците имат,стига след,като са откраднали техническата документация,да могат и да построят машината,защото дяволът се крие в подробностите и понякога не се получава-справка:совалката Буран и свърхзвуковия самолет Ту 144.
И аз спирам по темата за хеликоптерите,от която твърдите,че не разбирате,но продължавате с коментари.Нищо не са откраднали руснаците,а са дали на Америка - и Сикорски и Пясецки са руснаци ,а Жуковски и Юрев са първите изследователи на аеродинамиката на Носещото витло и изобретатели на Автомат наклонителя - Суош плейт-а на английски. И много други примери има за приоритета на руската авиационна наука, но спирам.Сравнението между автомобил и вертолет е глупост на н-та степен.В едно сте прав ,че изучаването на медицина /професия пред която се прекланям/ иска яко зубкане и няма математика.Напредъка на техниката и технологиите е изумителен, както и оглупяването на човека. Всичко най-добро!!!!
Winnetou
27 Май 2013 09:23
Мнения: 3,017
От: Bulgaria
Продължава играта със стъклени перли на Г-н Димитри Иванов. Ужасяващо безсмислена и безцелна. И така до безкрай...
РЕВиЗОР
27 Май 2013 14:55
Мнения: 574
От: Bulgaria
Съветска Русия не е дала Сикорски на САЩ,ами завалията,като е видял светлото бъдеще,е рекъл "дръжте ме ноги" и е
спрял чак,отвъд голямата локва.Същото е сторил и Лодигин,който го спрягат за изобретател на ел.крушка.Освен това Русия е дала на света още:
Радиото - А.С.Попов
Велосипеда -безименен мужик,но късогледото царско правителство.....и т.н. и т. н.
Самолета - Можайски
Лобачевский - неевклидова геометрия/това сме зубрили ние,а за останалите двама,Янош Бойаи и Гаус нито дума не се отронваше/
и още много знайни и незнайни юнаци за,които не мога да се сетя в момента.
Забелязал съм,че хора учили в Уляновск имени...еди кой си,никога вече не са в центъра-или са у десно или у лево.Придобивката им е,че стават добри проводници на алкохолния ток.
Baskerville
27 Май 2013 15:11
Мнения: 2,057
От: Spain

РЕВиЗОР
27 Май 2013 14:55
Наистина сте невероятно упорит.И разбира се възпитан.Ругаете възпитано.Бих казал че сте интелигентен(по Борисов).Горещо се надявам в медицинската си битност да не "допирате жичките".Пациентите не го заслужават.Но ето ви нещо като материал за злорадство :Ми 26 евакуира Чинук
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Baskerville
Manrico
27 Май 2013 15:14
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
и още много знайни и незнайни юнаци за,които не мога да се сетя в момента.

Казват, че имало едно писмо на Иван Грозни до непокорни боляри, в което се казвало "Я вас всех насквозь вижу и в рот ***", което показва, че руският гений е изобретил и рентгена и френската любов.
Добави мнение   Мнения:104 « Предишна Страница 5 от 6 3 4 5 6 Следваща