Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Кой да знае, че България е привлекателна
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:89 Предишна Страница 3 от 5 1 2 3 4 5 Следваща
RumenS
18 Ное 2013 00:45
Мнения: 6,895
От: Bulgaria
Ееее, това твойто звучи бая примитвно. Не знам дали си забелязал, но няма хляб за всички гладни
Просто няма, ако имах бих раздал на всички, не ми е жал, няма да ме закопат с хляба, но НЯМА
Не искам да преча на кърлежите да живеят, ей богу не са виновни в нищо
Но съм леко против да живеят на моя гръб, щото хляба ми не стига, даже за хората дет искам да им помогна.

ПП Допускам че може да ти се стори стресиращо, но има и други цветове освен черното и бялото.
И не е достатъчно само да си пожелаеш нещо на този свят. Уви, трябва и да го можеш.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: RumenS
T72_не_е_трактор
18 Ное 2013 00:47
Мнения: 7,821
От: Dominica
И колко кърлежи можеш да назовеш по име
T72_не_е_трактор
18 Ное 2013 00:50
Мнения: 7,821
От: Dominica
Щото в моя списък все български фамилии носят
RumenS
18 Ное 2013 00:51
Мнения: 6,895
От: Bulgaria
Имената на най-видните си ги знаем всички. Допускам че най-опасните са в сянка и нямам и идея как се казват по именно. И с очите си виждам, безброй дребни които пълзят на всякъде и искат да ядат. Пак повтарям, не ги виня че са кърлежи. Но, когато станат много.... малки и големи... знаеш кво става с опаразитения. И твърдението ти, че едните кърлежи са виновни /щот са български/, а пък другите не са баш /щото видите ли, били от африкански вид/ е смехотворно.
Донякъде си прав, че глупака допуснал да бъде налазен си е виновн, но ще излъжеш ако кажеш че вината си е само негова.
ПП Зацепи ли, какво намеквам?
Кърлежите не са виновни че са такива, но трябва да се отстраняват или поне да се държат на минимум, инак........
И дали ще махаш едри или дребни първо е без особено значение, щото секи един може да бъде смъртоносен.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: RumenS
T72_не_е_трактор
18 Ное 2013 00:56
Мнения: 7,821
От: Dominica
Има си граница,има си закони... Парите са окрадени и прахосани от българи... Да обявиш някой за кърлеж щото е чужденец...
RumenS
18 Ное 2013 00:59
Мнения: 6,895
От: Bulgaria
Ти пък обяви за кърлежи само онея дет ги знаеш поименно
Само щото са българи ли? Не е добре
На расизъм мяза. Не виждам причина да мразиш само собсвения си народ, само защото е твоя народ.
Верно прост народ, ама сме си такива.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: RumenS
T72_не_е_трактор
18 Ное 2013 01:01
Мнения: 7,821
От: Dominica
Колко е лесно да те плашат с тъмното,непознатото и чуждото....
RumenS
18 Ное 2013 01:03
Мнения: 6,895
От: Bulgaria
Колко пък е модерно да си българофоб
T72_не_е_трактор
18 Ное 2013 01:03
Мнения: 7,821
От: Dominica
Не помня чужденец да ме е крал или лъгал
RumenS
18 Ное 2013 01:06
Мнения: 6,895
От: Bulgaria
Малко работа си имал с тях. Ако държиш предполагам може и да те ограбят или заколят. Ако държиш да е точно чужденец, казват центъра на София бил подходящо място за това.
Между другото, ако си мислиш че чужденците са по-добри от нас си в сериозна грешка. Може да ти струва много, ако си имаш работа с чужденци.
Виж че са по умни в житейски смисъл.... има нещо такова.
T72_не_е_трактор
18 Ное 2013 01:09
Мнения: 7,821
От: Dominica
С вълците ще се справим,мършите,дето само с българския си произход(за който нямат заслуга)- не съм сигурен.
RumenS
18 Ное 2013 01:14
Мнения: 6,895
От: Bulgaria
Абе, казано е "пази ме боже от приятели, с враговете сам ше се оправя".
Но случая ги имаме и двете, и "приятели" родни, и врагове външни.
Аз серозно се боя че 2 проблема на куп, просто ще ни дойдат повечко. И да се твърди че проблема с "приятелите" е първи приоритет.... наивно, детско, подвждащо ако го твърди възрастен човек.
T72_не_е_трактор
18 Ное 2013 01:17
Мнения: 7,821
От: Dominica
Така се е случило че работя с чужденци... И да ти кажа - аз с ксенофоби и фашизоиди не съм "нас". Може би защото рода ми все преселници и още се помни как някои са ги посрещали като "кърлежи"
RumenS
18 Ное 2013 01:23
Мнения: 6,895
От: Bulgaria
Не знам, мен пък ми е странна такава любов към чуждото, че чак не ти е останала за българското. Това донякъде потвърждава моята хипотеза, че тези неканени гости, ще бъдат всичко, но никога българи. Сигурно отдавна рода ти е дошъл тук, но българите за теб ще бъдат ксенофоби и фашизоди за винаги
RumenS
18 Ное 2013 01:24
Мнения: 6,895
От: Bulgaria
Споко, скоро тоя скапан ксенофобски и фашизоиден народ ще освободи територията
потребител,07
18 Ное 2013 01:29
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Когато българите продължават да напускат родината си, за да търсят по-достоен живот, кой би допуснал, че на други хора би им харесало да дойдат в България?

Какво повърхностно мислене!
Авторе, знаеш ли каква мизерия е в африканските държави? Работил ли си навън? Войната в Сирия е на 2000 км от бг граница. Може ли бедна България да приеме всички бедни хора идващи от Африка и Азия, та те са милиарди?! Не е ли ясно, че ако продължаваме политиката на отворени граници да приемаме всички нелегални имигранти, Бг няма да бъде държава, а ние, децата и внуците и правнуците ни ще бъдем претопени, превърнати в икономически роби или принудени да имигрираме?! Един пример ще дам с Ливан. Една близкоизточна държава, която е приела 700 000 бежанци от Сирия досега.
Но хората от Ливан са роднини с хората от Сирия и всеки взема роднините си и се грижи за тях. Все едно в Македония да има гражданска война и ние да вземем като бежанци в Бг нашите роднини от Мк. "Благодарение" на войните в региона и бежанците от Ирак и Сирия, Ливан вече е ненормална държава. Тя е разцепена на три части. Правителството не контролира ситуацията, има местни ливански милиции. Всяка група сама си се пази и не чака на полицията. Ливан е една от най-разбитите държави. Имаха гражданска война преди 20 години. Там постоянно има атентати и тероризъм.

Иначе, България заема 57-мо място от 186 държави според Индекса на човешкото развитие (ИЧР) на ООН, който оценява нивото на бедността, грамотността, образованието, очакваната продължителност на живота и др..



Редактирано: 1 път. Последна промяна от: потребител,07
T72_не_е_трактор
18 Ное 2013 01:33
Мнения: 7,821
От: Dominica
Така се е случило че нося не само фамилията ,но и името и презимето на един записан на Петрова нива. Просто в рода мъжете винаги са имали три имена за разлика от някои които случайно са на някаква територия. И аз с дьонмета никога не съм бил един народ
RumenS
18 Ное 2013 01:36
Мнения: 6,895
От: Bulgaria
Значи правилно съм те разбрал....
Еми исках само да те успокоя, че както е тръгнало, скоро тук ще си останете само ти и твоят африкански народ. Другите ксенофоби дет не са ти народ, няма да ти досаждат още дълго.
paragraph39
18 Ное 2013 03:28
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
"Арабските пролети" бяха инициирани и финансирани от БОГАТИТЕ арабски монархии, които намериха общ език (Интерес!) със САЩ, Запада и НАТО в това да ударят и разгромят арабските държави-РЕПУБЛИКИ, в които се строеше и развиваше арабски СОЦИАЛИЗЪМ, под управлението на арабски социалистически партии(ИраК, Либия, Сирия, републикански Египет и Тунис)! Целта: 1. разгром на арабските РЕПУБЛИКИ, които са "лош пример" срещу арабските монархии в Залива(Саудитска арабия, Катар, Бахрейн, Кувейт...) 2. разгром на всякаква форма на арабски Социализъм, при който Държавата държи монопол над природните ресурси.
Но... има и Трета цел:
Предизвиквайки( чрез купуване на сащски и западни политици, генерали, медии...) военни удари на САЩ, НАТО и "пуделите" им срещу арабските републики и провокирайки "арабски пролети" в държавите, управлявани от арабски социалистически партии, дълбокорелигиозните мюсюлмански Монархии от Залива умишлено предизвикаха така и МЮСЮЛМАНСКИ "бежански вълни" към...ХРИСТЯНСКА Европа!!! Да, към Европа, а НЕ към богатите арабско-мюсюлмански Монархии в Залива- които изрично отказват да приемат арабско-мюсюлмански "бежанци"! Включително и с помощта на дълбоко ислямисткото ръководство на днешна Турция! Защо?!
Защото Целта на дълбокорелигиозните арабски Монархии от Залива е (била) да има МЮСЮЛМАНСКА вълна към ХРИСТИЯНСКА Европа! Сиреч, "мирно мюсюлманско ДЕМОГРАФСКО Нашествие" в християнските земи, чрез умишлено предизвикани мюсюлмански "бежански вълни", НАСОЧВАНИ към Европа! А впоследствие, с годините, чрез Фактора "Висока раждаемост" сред мюсюлманите, Европа да се мюсюлманизира!
Отделно, пък, е интересът на САЩ от слаб Европейски съюз- като икономически и политически( и валутен!) Конкурент на САЩ!
Ерго, "арабските пролети", военната агресия на САЩ и Запада срещу Либия, подклаждането, подкрепянето и финансирането на войната срещу законната власт в Сирия сега, са резултат от монархическите и религиозните(мюсюлмански) интереси на Монархиите от Залива и икономическите и политическите интереси на САЩ в Северна Африка, Близкия Изток и...Европа!
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: paragraph39
ivo kunchev
18 Ное 2013 04:58
Мнения: 5,363
От: United States
Руменчо, доколкото разбирам и ти си изкарваш хлебеца в чужда държава. Ама продължаваш да си патриотин и да браниш Българията от посегателствата на гадните чужденци. Значи във Франция или Германия, като напъждат иностранците са лошави, а ний в БГ сме в правото си. Брях, че логика...
Добави мнение   Мнения:89 Предишна Страница 3 от 5 1 2 3 4 5 Следваща