Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Кой да знае, че България е привлекателна
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:89 « Предишна Страница 4 от 5 2 3 4 5 Следваща
ivo kunchev
18 Ное 2013 05:07
Мнения: 5,363
От: United States
вълна към ХРИСТИЯНСКА Европа

Ти пък какво си се загрижил за християнството? Комунистите достатъчно направихте, когато чукът и сърпът ви бяха в ръцете...
67AF
18 Ное 2013 05:13
Мнения: 17,775
От: Tuvalu
RumenS
18 Ное 2013 01:36
Значи правилно съм те разбрал....
Еми исках само да те успокоя, че както е тръгнало, скоро тук ще си останете само ти и твоят африкански народ. Другите ксенофоби дет не са ти народ, няма да ти досаждат още дълго.

Румене, нищо не си разбрал, ама нищичко! Понеже моята семейна история донякъде вероятно се преплита с тази на Т72, та ще ти го кажа и аз. Моят дядо е роден в Костур, на втори август 1903, надявам се да ти говори нещо датата. Няколко дни по-късно той е минал нелегално границата в ръцете на леля си, която била достатъчно курназ да вярва, че може да се спаси човечето. Така че по твоята логика, аз съм от кърлежите. Само че за разлика от класическите кръвосмучещи, аз помня онази стара Конституция, която казва, че ако роб стигне до България, става свободен. Онези хора, които са създавали наново държавата България, са били мъдри хора. Те не са записали, "става свободен, но трябва да се изнася оттук, щото за нас няма, камо ли за него". Човек си мисли, че робството е отминало, не, то само се е изменило.
Т72, моите почитания!
потребител,07
18 Ное 2013 05:34
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Предател до предателя в единен строй!


Доган: "Постоянно тече един процес на прекрояване на границите – съобразно с етническите граници.

Дали в явна форма – тоест радикално, със сила, с войска, с танкове – или в тиха форма, пълзяща, уж умна, уж с използване на демократични трикове...

Това ще продължава!".


Натисни тук
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: потребител,07
RumenS
18 Ное 2013 07:43
Мнения: 6,895
От: Bulgaria
Французите са лоши че ни връщат циганите на нас, и не са прави да говорят да ги интегрираме, а те да не могат.
А, инак правилно постъпват, и аз на тяхно място бих ги върнал.
Но, ако французите постъпват правилно не виждам, защо ние трябва да постъпваме грешно.

Са, Т72ката написа толкоз дивотии, че ако забелязваш ясно си пролича че мрази българите. Лошо нема, човещинка е, половината българи, мразят българите. Но, пише с такова темпо, като че за това му и плащат или е пълен загубеняк /по скоро второто/.
И дай да не сравняваме бежанци християни с мигранти араби, що малко не е коректно. Треа много, много да мразиш България за да праиш такива сравнения.

ПП Живея в България /все още/, изкарвам си хлябва предимно блгагодарение на работа за чужбина /прдимно Русия/! Но, никога няма да вляза в чужд дом неканен /даже и в този дом да е по-добре отколкото в моя/ и даже и с покана да съм, ако ми кажат "не си желан", ще се разкарам.
В този ред на мисли, нелегалния мигрант е като неканения гост дет ти влиза дома през прозореца, щото вънка било студено. Не нам, некои идиот да се зарадва на такъв мигрант /бежанец/, има ли? Ако обаче ти влизат масово в родината, ги струпваш у селото на главите на малкото останали там българи и викаш че това било хуманно. Това изиотизъм ли е, или безпределна наглост?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: RumenS
Патагонец
18 Ное 2013 10:05
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
Руснаци, гърци, арменци... Все християни!

И не само. Османската империя е приела на българските земи през 19 в. едни татари, черкези и др. диви племена. Който се интересува от история може да види резултатите от дейността им в българските земи.
Добрата новина е, че вече са интегрирани.
Michael_P
18 Ное 2013 10:23
Мнения: 1,767
От: Bulgaria
Според статистиката населението на суб Сахарна Африка през 1950 г. е било 186 милиона. През тази година е 925 милиона, през 2026 се очаква да бъде 1,2 милиарда, през 2050 се очаква да бъде 2 милиарда. Не се очакват повече дъждове там.
Michael_P
18 Ное 2013 10:46
Мнения: 1,767
От: Bulgaria
Прости въпроси:
Кой подпали чергата в Сирия? Защо трябва да се превръща България в Ливан?
"естествено на първо място като се убедят виновниците да поемат своята отговорност" Ха ха ха!
Ами те старите страни членки на ЕС са все бивши бивши колониални империи: Белгия, Франция, Холандия, UK, Испания.....(че и Италия и Германия, малко позасъснели но все пак уредили се). С какво е виновна България, че не имала колонии.
Ами историята от последните 60 години: The 1948–49 War, The 1956 War (Суецката криза), The 1967 War (The Six-Day War), The 1973–74 War (The Yom Kippur War), The 1982 War. Какво е виновна България, че да изкупва чужди грехове?
потребител,07
18 Ное 2013 10:58
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Руснаци, гърци, арменци... Все християни!

И не само. Османската империя е приела на българските земи през 19 в. едни татари, черкези и др. диви племена. Който се интересува от история може да види резултатите от дейността им в българските земи.
Добрата новина е, че вече са интегрирани.


Проф. Владимир Чуков: Много е широк диапазонът на различия между българското общество и между хората, които бягат от войната в Сирия
---------------------------------------------------------------------------------------------
Кои са основните разлики ?
Кои от навиците на сирийците, които идват тук, според вас са най-нетипични от наша гледна точка?
Как си обяснявате това, че не малка част от хората, които са настанени в бежанските центрове запушиха канали с хигиенни материали?
Темата, че те спят на земята, но не и на леглата в бежанските центрове нашумя напоследък. Стана ясно, че това е част от начина им на живот. Запознат ли сте с тази специфика?
Как си обяснявате факта, че част от тези хора изхвърлят дрехи втора употреба?

Натисни тук
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: потребител,07
Michael_P
18 Ное 2013 11:30
Мнения: 1,767
От: Bulgaria
И все пак:
Каква е историческата вина на България, че трябва да се принася в жертва заради Африканското и Азиатско наследство на бившите колониални империи?
(Риторичен въпрос).
каледония
18 Ное 2013 11:42
Мнения: 292
От: Bulgaria
Натисни тук
каледония
18 Ное 2013 11:47
Мнения: 292
От: Bulgaria
Натисни тукДа се срамуваме ли заради ксенофобията и от април 1876
Калин Руменов.12:33, 13 ноември 2013 2612 19 коментарa .Мнения
С тези антифашистки темпове на лицемерие сигурно съвсем скоро ще успеем да изравним и подобрим германския следвоенен комплекс за вина.

И като усърдни имитатори ще регистрираме световен рекорд по национално самоунижение – без война ще сме постигнали онова, за което други нации са вдигали целия свят на главата си и са свършвали морално и икономически разорени. А после с години са понасяли натякванията, че са опасни ксенофобски копелета, които трябва да бъдат държани изкъсо и сами да си регулират дължината на каишката, използвайки срамометър.

С тези антиксенофобски темпове на лицемерие вече стигнахме дотам, че да превързваме с декларации всеки бежански крак, навехнат при разходка по български тротоар. В тази България даже тротоарите са враждебни и тапицирани с омраза, защото не може току-така чужденците уж случайно да стъпват накриво.

Една жена ни каза, че отдолу живее исторически ретроградна организация, която умишлено повдига плочките, за да пречи на естествения ход на движението за човешки права. И от това, освен да се притесняваме искрено, трябва искрено да се срамуваме колективно, без изключения.

На това население, но само на българската част от него, трябва всеки ден да му се набива в твърдата глава, че е селско население, което не може да превъзмогне някои селяндурски навици. Като например да набие другоселец, попаднал на събор в чуждо село и заглеждал чуждите моми. Тази селяндурска пасмина трябва да бъде научена на срам, за да не се пипа вечер в леглото по срамните за модерния свят болести. А за насаждането на комплекси за толерантна малоценност – бъдете спокойни, има обучени специалисти.

Те не идват от село, а са заченати след виенски бал и генетично са унаследили широко скроените разбирания за света. Затова им е прекалено провинциално и досадно да се занимават със стари забрадени селянки, загубили си маникюра, докато гледат новините на турски език. Понеже им дошли прави и здрави гости, вадили им с керпеден ноктите и ги карали да се кълнат в Корана, че нямат тайно скрит пенсионен фонд. Къде-къде по-космополитно е да сънуваш фашизъм, когато бежанец отнесе няколко шамара и без да му стърчи Коранът от задния джоб.

Естествено, че неизвестните нападатели са ксенофоби и че това се пише в тефтера на местния фашизъм. Понеже при преминаването на границата всички имигранти са подписали помежду си договор за ненападение, докато са на българска територия – следователно няма как да са станали жертва на нещо друго освен на расистка шпицкоманда. Не знаете ли за този договор – поискайте обучените специалисти да ви го покажат. Те трябва да имат копие, тъй като по него преподават на селяците сложни уроци по модерни срамни болести.

А нещата са далеч по-прости – едно престъпление е толкова по-свинско, в колкото по-неравностойно положение е била жертвата спрямо нападателите си. Няма значение дали си чужденец, или местен, нито дали сам човек са го били банда бръснати глави, или го е изнасилвал табор небръснати рецидивисти, пуснати наскоро от затвора – отвратителността е една и съща, а срамът е поравно.

За обучените специалисти обаче историята на модерните срамни болести започва с Нюрнбергския процес и се изчерпва с Възродителния процес. Известно разведряване има само покрай речите на Мартин Лутър Кинг и гей партито в Стоунуол. Някой ден нищо чудно да открият, че светът започва малко по-отдавна, и да забележат, че най-новата българска ксенофобия е същинската причина за Априлското въстание. Понеже по нашите земи пристигнали много приятни бежанци, подгонени от Кримската война. Но изтънчената и аристократична черкезка душевност се натресла на диви и тесногръди расисти.

„До черкезите – разказвали селяците от въстаналите села – никой не е помислял за въстание. Но откак дойдоха те, не можеше вече да се живее, не можеше да се търпи. Животът стана непоносим.” Не споделяйте тези архепризнания (има ги в анкетите на Иван Хаджийски) с никого, защото и без това фашисткият срам тези дни е достатъчен. От нови комплекси със задна дата на никого няма да стане по-добре, въпреки че за специалистите по борба с ксенофобията може да падне някой лев, както падна покрай Баташкото клане.
indiec
18 Ное 2013 12:06
Мнения: 2,356
От: Bulgaria
Само да допълня, че черкезите са били толкова "неприемливи" (не знам как да го кажа по-меко), че са били задължително изселени по условията на сключване на примирието (поне това съм чел, ако бъркам поправете ме).
В.Каменов
18 Ное 2013 12:13
Мнения: 2,523
От: Bulgaria
Не случайно в България навлиза огромен брой жени с много,ама много деца.Следващата стъпка е /ще го направят по подаден им с внушение сигнал за „права и свободи”/да настояват да дойдат семействата им – общо още два пъти по толкова. Сега се жалват от условията – колко лоши са българите,нехуманни хора.Не ги интересува можем ли,не можем ли.А местните идиоти правещи са на добри хуманитари говорят за оправяне на демографския ни профил,представете си. Жалки отрепки като Соломон Паси,Ивайло Дичев и прочие „интелигентни идиоти” мислят ли изобщо преди да говорят? Въпросът е риторичен,естествено.
А със сегашния модифициран Ислям шега не бива!!!!!! Тази религия отдавна вече не е в първоначалния си вид,когато обявена от равина на Мека,е звучала добре в Корана за зарибяване.Корана не би трябвало да се променя защото е обявен за Божие слово и човек не трябва да пипа. Само че има доста модификации с ционистка намеса за внушаване на действия,което било „истинското разбиране” на тази религия. И както личи вече има доста последователи- самоубийци за „прАвата вяра”,което не се изповядва в основната им „книга”. Знае се за първата вълна за мечтано унищожение на Християнска Европа със силата на оръжието,което не се състоя.В ход е друг модел – „отвътре”.200 евро получават на месец всички жени в ЕС, които ходят забулени. Тези пари идват от ислямските монархии,главно Саудитска Арабия, чрез посредничество. Резултатът е мрак,мрак,мрак
Натисни тук
Опитват се да внушават „желание” за ислямизиране,когато броят на мюсюлманите наближи около 5% от населението – по всякакъв начин!
Натисни тук
В България и без това си имаме сборище облечено даже в политическа власт,което се бори,представете си - за „права и свободи”, направо от вътрешността на НС. Подкокоросват ги и ги управляват от Турция.Чист мит е,че ДС ги контролирала „отвътре”.Достатъчно е да се слушат по-внимателно бръщолевиците на този келеш Доган.А що се отнася до наглото пропускане на бягащи от войната в Сирия,много сериозни са съмненията за тайна договорка между банкянския тъпанарин и подобният му в Анкара за умишлено и съвсем нелогично пропускане на бягащи сирийци от Турция в България.Защо?? Сирия граничи с мюсюлмански държави.С.Арабия най-нагло отказва да ги приема,а дава пари за да се купуват бурки и чаршафи,и се грижат за преживяване на неоценените правоверни,но в Европа Б.Борисов е достатъчно тъп да направи такава глупост стига някой наш „доброжелател”, да му подшушне.Какво прави обаче сегашното правителство за да ликвидира този изключително опасен процес за България? Ту ще правим стена,ту не???? Гърците отдавна решиха въпроса.И правилно.Ние нямаме нито физическата,нито финансовата възможност дори да проявим елементарно съчувствие, което ще води до вътрешни напрежения за целия народ.И без това сме цъфнали и вързали. А инвазията става с много,много народили се формирани зомбита сред обикновените неграмотни хора,които ще искат „права и свободи”.Ще опоскат всичко създадено от християнската цивилизация в Европа,след което ще седят с броеници и чипове в главата пред магазинчета за хранителни стоки и на всеки 5 часа ще навирват задниците.Ще има вечен мрак и само Сириус на NWO ще свети,yea.
Мечтата на управляващите юдейската секта наречена „Ислям”.Съжалявам истинските вярващи в тази религия.
Натисни тук
маргаритка2
18 Ное 2013 13:08
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Да допълня г-н В. Каменов със странната роля и реплика на лайнарката Кристалина за демографията...

Г- н Терзиев,
И това е от вечнозелените теми на съветите на ЕС.


Отделих това изречение от статията Ви, с него искам да маркирам обграждащите го два дълги абзаца.

Не знам дали си давате сметка, но от написаното излиза, че самата Европа е неподготвена за случилото се, което от своя страна означава, че от нея няма никакъв смисъл. Тя по дефиниция е икономическа зона, а никоя икономическа зона не може да просъществува без отбрана срещу чуждо нашествие.

Иначе - аз вече съм го казвала, но да се повторя - жените също могат да бъдат воини, а тяхното оръжие са децата.
Много ми е странно защо това не се схваща, особено от разведените мъже....

Във всеки случай грижата за т.нар. "бежанци" е по-скъпа от грижата на българския социално слаб или пенсионер, и следователно българите сме подложени още от сега в ситуацията "слуги на пришълците".

Аз не мисля, че подобна ситуация е приемлива.

Мето от Факултето
18 Ное 2013 14:09
Мнения: 1,071
От: Bulgaria
Считам критиките към Терзиев за неоснователни,защото ако бяхме на негово място,то и ние щяхме да си стоим уютно в необятното пространство от манипулации в българските медии.
Възникналият проблем не е случайно явление,а е следствие от почти двайсетгодишна политика на ЕС и Щатите по отношение на страните от южния бряг на Средиземноморието. Целите на този план са подробно описани в т.нар.”Барселонски процес”Натисни тук Натисни тук Натисни тук както и”Кронбергския диалог” Натисни тук ,което де факто представлява колонизиране на тези страни.
Днес резултатите от тази политика са налице и както винаги в подобни случаи,сметката ще плаща европейският данъкоплатец.
Kamat
18 Ное 2013 14:27
Мнения: 2,365
От: Spain
Терзиев, чети и разучавай поста на колегата В-Каменов.
Та е заровено кучето.
Ако имаш смелост да пишеш като него - пиши.
Иначе си кореспондирай с мистър Клийн и Вагинин.
4efko
18 Ное 2013 18:23
Мнения: 1,893
От: Bulgaria
***Кой бе докторе разчовърка историята в Сирия - нашият настоящ голям брат!Тогава е редно същият да се бръкне по дълбоко за издръжката на бежанците не само в БГ ,а и в целия ЕС.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: sybil
mary1001
18 Ное 2013 18:55
Мнения: 2,539
От: United Kingdom
Терзиев,
paragraph39
18 Ное 2013 19:19
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
IVO KUNCHEV,
/:/ "вълна към ХРИСТИЯНСКА Европа
Ти пък какво си се загрижил за християнството? Комунистите достатъчно направихте, когато чукът и сърпът ви бяха в ръцете...
.............................................................................
Ти пък какво си се загрижил за моите комунистически грижи?!
П.П. Представи си, че, на нас(комунистите) една господстваща в Европа религия-християнската!- ни е достатъчна! И нямаме нужда от втора- и то пък точно Исляма(предпочитам Будизма)!
Nebol
18 Ное 2013 20:35
Мнения: 1,671
От: United States
Абе вие сте се събрали на ксено-парти тука. Май ще се окаже прав един приятел, баш българин, дето казваше, че от българина (тези дето се мислят за такива, т.е. носят си сертификат с генния код изписан...) по голям расист няма. Аз лично не съм сигурен в това, но като гледам горните писаници, съм склонен да мисля в тази насока.Не забравяйте, че невежеството върви ръка за ръка с чуждомразието.

Пара, това същото християнство е вършило такива дивотии в Европа, Америка, Африка... че исляма с цвете да го галиш. Ама не онзи ислям дето ти е на теб в главата втълпена, а този истинския, миролюбивия...Този дето е спасил и евреите през средновековието от "доброто" християнство. А черкезите и татарите дето са опустошавали българските зами са били натирени нарочно пак от "добрите" християни - руснаците.
Абе що ми се струва, че един ден ще си мечтаете за мирните български турци. Който не цени това което има, по някакъв много фин начин, в даден момент, му се натриса правилното мислене.
Омразата, ще ви довърши. Не говоря само срещу чужденците. Вие сте против вся и всьо. И няма да се промените. Все някой друг ви е виновен. Планове имало, някой задкулисно действал...На крив саламурник, салатите му прави!
Добави мнение   Мнения:89 « Предишна Страница 4 от 5 2 3 4 5 Следваща