Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Кой да знае, че България е привлекателна
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:89 « Предишна Страница 5 от 5 3 4 5
checho
18 Ное 2013 20:50
Мнения: 1,050
От: Bulgaria
Втората група ще са хора, за които видимо по критерии става въпрос за хуманитарен проблем - майки с деца.За тях ще има ускорена процедура

А тези майки нямат ли мъже ? И децата нямат ли бащи ? А къде са те ? Значи джихадистите от Сирия най напред пращат харемите и децата си в България,та ако не им се отвори парашута ,да имат място където да ги приютят...Айде холан...тотално всички назад и това е...
потребител,07
18 Ное 2013 21:36
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
А тези майки нямат ли мъже ? И децата нямат ли бащи ? А къде са те ? Значи джихадистите от Сирия най напред пращат харемите и децата си в България,та ако не им се отвори парашута ,да имат място където да ги приютят...Айде холан...тотално всички назад и това е...


Четох някъде в сводките в началото на годината, че някои от имигрантите били турци, а други кюрди. Ама нали Яген разправяше, че Тр била демократична страна. Къде е да го питам защо след като сключиха примирие с ПКК някои турци и кюрди напускат демократична, силна и по-богата държава и идват в бедна България?!
Стайнбек
18 Ное 2013 22:53
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
Nebol

Абе вие сте се събрали на ксено-парти тука


Я не вменявай вина! Много добрите мюсюлмани 500 години са ни клали и ограбвали, сменяли са насилствено вярата ни с ятагани ( а тук се пищи за преименуването на "турците" ни, които не са турци, а потурчени българи! В България след Освобождението не е останал нито един турчин! Тук има само турчеещи се помаци! Преименуване не е ставало с кланета и със смяна на вярата, нали?), а сега тук ми говориш врели-некипели за това, че българите сме ксенофоби! А какво? Да обичаме поробителите си ли? Които заради фанатичната си вяра са избили цвета на нацията, отвлекли са най-хубавите и умни девойки и юноши, продавали са българи по азиатските пазари... Само не ми говори, че сме ксенофоби!!! Малко срам трябва да има човек! Кога Турция ще ни се "извини", кога ще върне заграбеното? Кога ще плати дълговете си? Кога ще престане да инфилтрира у нас всякакви главорези и челядта им? Кога ще престане да се меси във вътрешните ни работи? Кога ще престане да иска земята ни? Кога мюфтийството ще престане да иска вакъфски имоти, които са върху заграбена българска земя?! Какво притежание, бре? Това е заграбена българска земя и не може да имат никаква собственост тук? Кога ще престанат турските "бизнесмени", които имат тук "бизнес", да се отнасят с българските си работници като с рая? Докога ДПС ще се гаври с България? И т.н., ит.н., ит.н. въпроси, въпроси... Нямат край...

Та, ако обичаш, не наричай българите ксенофоби, защото мюсюлманите ни се качиха на главите! Байгън!
cisco
19 Ное 2013 00:15
Мнения: 7,737
От: Italy
Стига си измисляхте врагове бе хора, никой няма нито граници да прекроява , нито етнически състав да променя! Просто сме на пътя на емигрантите тръгнали за Западна Европа и колкото и да не им се иска са длъжни да минат през нас, друг път няма или поне не им е по джоба. Лудост е да се мисли че някой иска да се засели у нас, дори във воюващата Сирия хората имат по висок стандарт от нас! Тръгнали са на запад и ние се стремим да ги държим насила у нас , че западноевропейците не ги щели и ние трябва да го отнесем на тяхно място, това е всичко. Проблема не е нов, на запад от поне 20 години все това обсъждат , ние съвсем скоро го видяхме и реагираме първосигнално.
потребител,07
19 Ное 2013 00:47
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Кипър, Косово, Ирак.
Nebol
19 Ное 2013 02:17
Мнения: 1,671
От: United States
В България след Освобождението не е останал нито един турчин

Няма да е лошо да използваш все пак някаква логика. Не се обиждай, макар че имаш основание. Как да обясня на предубежденията ти, че това практически не е възможно. Как да ти обясня тоже, че използвайки миналото за да насаждаш омраза към днешните турци е меко казано невежо. Ако ония турци бяха "клали" и "сменяли вяра" наред, то сега ти нямаше да си влаха Тодоров, а щеше да се киприш с мюсюлманско име. На таквиз като тебе им е много трудно да разберат, че никой, ама никой не го е еня за страна в която няма ред, шири се мързел, всеки мрази всеки и всичко, няма морал, няма работа, няма...какво ли не. Какъв си ти, да разхвърляш омраза с предубедеността си? Ти бил ли си свидетел кой кого е клал, бесил, сменял имена? Аз съм потърпевш, и съм стоял срещу АК47. И кое е по-лошо според теб - 14век с ятагана, или 20 век с автомата? Нямят срама някои ......ей?!?
paragraph39
19 Ное 2013 02:54
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Проблемът е, че се внушава и пропагандира Лъжата, че всеки, който е мюсюлманин, е "турчин"!
Проблемът е, че на българските Граждани от турски етнос(реално или самоопределен) им се внушава и пропагандира, че принадлежат към ТУРСКАТА Нация, а НЕ към българската- въпреки, че те са Граждани на Република България, а Националната принадлежност се определя и зависи, единствено и само, от Гражданството на човека!
Това внушаване за принадлежност към друга Нация води до вътрешно разцепление на Нацията, към която принадлежат българските Граждани от турски етнос- БЪЛГАРСКАТА Нация! А разцеплението на Нацията води, рано или късно, до разцепление на територията на държавата на разцепената Нация! Точно по тази причина внушаването и попагандирането, че българските Граждани от турски етнос принадлежат към турската Нация, а НЕ към българската, е ОПАСНО за целостта на българската Нация! Така че, най-добре за българската Нация е: Гражданите й, които се чувстват, че принадлежат към друга Нация, а НЕ към българската, да станат Граждани на държавата на тази друга Нация(Турция), да се откажат от българското си Гражданство и да се заселят в държавата на другата("тяхната"!) Нация(Турция)! Прав им път, здрав им кон! Така ще е и за тях добре- ще се чувстват "сред свои" и на мястото си! НАЛИ?!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: paragraph39
paragraph39
19 Ное 2013 03:04
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
По-доброто разузнаване ще спре идващите от Сирия екстремисти, заяви турски министър
19 Ноември 2013
Турският министър на външните работи Ахмет Давутоглу отхвърли обвиненията, че страната му позволява на екстремистите да пресичат границата със Сирия, като в същото време призова за по-тясно сътрудничество в сферата на разузнаването, предаде AFP.
„По никакъв начин Турция не толерира която и да е екстремистка група да пресича границата на страната”, подчерта министърът пред журналисти след срещи във Вашингтон с американски официални лица.
„Вашингтон пост” през уикенда обвини Анкара, че си затваря очите за пресичащите границата със Сирия доброволци да се сражават срещу режима на президента Башар Асад.
Турция поиска от западните държави да споделят разузнавателна информация за предполагаемите екстремисти, така че турските власти да не им позволяват да влизат в страната, отбеляза Давутоглу.
Добави мнение   Мнения:89 « Предишна Страница 5 от 5 3 4 5