Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Директорът на центъра в Харманли изригна брутално срещу бежанците
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:83 Предишна Страница 3 от 5 1 2 3 4 5 Следваща
ххххх
19 Ное 2013 23:20
Мнения: 824
От: Austria
Бг.майките като видят течащ сопол и тръгват да купуват памперси и флумастери за нуждаещите се. Мъжете им вървят подире да не ги занимават и да не им се пили...
Имат много пари и се мъчат да си купят морал.


Покрай тия бежанци забравиха да даряват на единствения приют за самотни майки с деца, направен от български свещенник, Отец Иван. Днес съобщиха, че нямали какво да ядат и с какво да се топлят там. Едно дете нямаше обувки - няма пари. Чудя се как тази информация се е промъкнала в медиите сред съобщенията за 'бедстващите' "бежанци" у нас.
маргаритка2
19 Ное 2013 23:21
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Стайнбек, опита сочи, че един от нас - нали знаеш - та ще прекъсна за малко.

До утре!
Survivors
19 Ное 2013 23:22
Мнения: 3,252
От: Bulgaria
Бежанците не са с предимство. Къде пише такова нещо!?

афроамериканци
не... Тук някой, май Oldmad питаше дали да им казваме афроафриканци.

Ох, сетих се един мръсен виц за политкоректната дума за "американка", айде да си ходя вече, че ще ме баннат.
потребител,07
19 Ное 2013 23:22
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Арабистът проф. Теофанов заяви, че границата трябва да е затворена (зелената) и че трябва да се настаняват в затворен тип заведения каквото и да казва Брюксел. Цитира данни, че Катар и други страни са плащали на сирийци от общността им в България да внасят ислямисти и дори имената на тези хора се знаят.

И аз гледах предаването. Най-компетентен в своята област бе арабиста проф. Теофанов. Най-разумно бе неговото предложение и призива към управляващите, изразен от лидера на НПБ С. Костадинов.
Утринен зов
19 Ное 2013 23:29
Мнения: 1,538
От: Bulgaria
Желев, и от мене едно
И като си помисля само, че Сауд. Арабия сама може да приюти всички бежанци! Имат и пари, и територия, и са араби, и са мюсюлмани, и са сунити, и са до голяма степен основните подстрекатели за бунта срещу Асад.
Айде напред към Мека,
там и зимата е мека.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Утринен зов
Стайнбек
19 Ное 2013 23:30
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
Survivors, просто вече нашите "благодетели" загубиха търпение!!! Години наред ни унищожаваха по всякакви начини. Има невероятни неведоми болести, които никога не е имало у нас. И кой знае защо една болест се разпространява в един регион, друга – в друг регион... И кой знае защо се казва, че тези болести на НАСЛЕДСТВЕНИ!!! А никой от родовете не е и чувал за тези странни болести. Да не мислите, че тези кърлежи, които носят лаймска болест и др. са си наши? Да, ама не! Едно време селяните са се въргаляли в сеното с булките и изгорите си, и никога не съм чул за подобни болести. Първо, кърлежите са били малко, второ, селяните сами са ги махали, и трето – без последствия! Ами въшките в детските градини? Всичкото това е нарочно внесено, първо, за да го изпробват върху нас, и и второ, за да ни тормозят и понамаляват! Нарочно обезлюдиха Северна България! Защо ли? Нещо чета, че давали на "бежанците" празни селски къщи и ги оземлявали!!!
Кой знае защо всичките Бокови магистрали са на юг от Стара планина... Където е останало малко предприятийце, то все не е на север... Нарочно взеха поминъка на хората, нарочно оставят циганите БЕЗНАКАЗАНО да ни тормозят, грабят и убиват... Милиони декари българска земя е в ръцете на турски богаташи, сума ти предприятия са пак в техни ръце, в които работят турци от Турция, или българи, с които се отнасят като с рая!.... Чудя се например, как така турските тирове редовно газят и нас и не съм чул някой от тях да е осъден! Даже взех да се чудя защо толкова много сгазени хора има и това остава ненаказано? Защо ли? Може би вече ми се привиждат разни неща, но пък толкова явно е унищожението на българите

Но явно тия с плана вече са изгубили търпение да ни чакат да измрем или емигрираме, и решиха да ни натресат тези мюсюлмани, за да ни довършат...
ххххх
19 Ное 2013 23:30
Мнения: 824
От: Austria
--
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: ххххх
Стайнбек
19 Ное 2013 23:36
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
ххххх, да, но най-много ме шокира Искра Баева, интелигентна, ерудирана и... по интелигентски късогледа!
4o4ko_4
19 Ное 2013 23:40
Мнения: 1,871
От: Bulgaria
С една дума:

КОСОВИЗАЦИЯ

Това започва.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: 4o4ko_4
потребител,07
19 Ное 2013 23:48
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Survivors,
Taka e. "Референдум" бе на ниско манипулативно ниво.
Нямаше правист /международно право/. Нямаше икономист. Нямаше психолог- /народопсихология/. Нямаше историк - траколог. Нямаше културолог. Нямаше политик от управляващите партии, който да предлага разрешение на проблема.
Опс, та нали точно управляващите прежни и сегашни ни натресоха тези проблеми.


Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: потребител,07
Стайнбек
19 Ное 2013 23:50
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
Прави впечатление невероятната "солидарност" на някои европейски страни да ни доставят хуманитарна помощ за бежанците... Само и само да не ги пуснем при тях! Ех, това лицемерие, ех този двоен аршин! Спомнете си от историята: винаги Европа е била срещу нас и "за" турските интереси! Сега и Щатите, и Израел!
Стайнбек
19 Ное 2013 23:51
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
потребител,07, за сметка на това пък имаше една пуйка-социолог, която пък просто беше толкова явно платена, че да ти се додр.йфа.
Стайнбек
19 Ное 2013 23:53
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
И дори Божидар Димитров не каза и дума защо за българите е нормално да не приемат мюсюлмански "бежанци"!
paragraph39
19 Ное 2013 23:53
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Щом и когато ви говорят за "БЕЖАНЦИ" в и за България сега, значи ви лъжат и ви манипулират!!!
Истински Бежанци в България могат да са само Граждани на Турция, Гърция, Македония, Сърбия и Румъния- т.е., Граждани на държави, с които България има обща зелена Граница!!! Това е така според Конвенцията за статута на бежанците(чл. 31) и българския Закон за убежището и бежанците(чл. 4), според които, за да е "бежанец" човек В и ЗА дадена държава, той трябва да е влязал в тази държава "направо"(ДИРЕКТНО!!!) от държавата, на която е Гражданин(по паспорт) и от която бяга! ВСИЧКИ други влезли в България чужденци, ако НЕ са влезли законно, са, всъщност, ПРИШЪЛЦИ-Имигранти!
Разграничението между "бежанци" и "имигранти" е важно, защото става въпрос за РАЗЛИЧНИ права на едната категория хора от другата, но и за РАЗЛИЧНИ задължения на България спрямо хората от тези две различни категории!
Използването на думата(понятието) "Бежанец", когато става въпрос, всъщност, за "Имигрант", е неправилно, подвеждащо, манипулативно!!! КАЗАХ!
Стайнбек
19 Ное 2013 23:56
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
Ето:



Днес: 23:42 0 344

Жена престоя три часа в линейка, болници я връщат


Това ако бяха цигани – да са пребили лекарите, а пък ако бяха "бежанци" – нямаше да чакат!
потребител,07
19 Ное 2013 23:57
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Стайнбек
19 Ное 2013 23


Taка е. Марчела Абрашева /социолог/! Хем платена, хем посредствена.
Спартак
19 Ное 2013 23:58
Мнения: 3,230
От: Bulgaria
Стайнбек За съжаление малко хора разсъждават по същия начин. Като гледам как Вигенин оправдава своята подкрепа за влизането на Турция в ЕО, вече си мисля, че заслужаваме съдбата си. Този период на социализъм, в който другарите и другарките постигнаха средноевропейски стандарт в култура, образование, медицински и социални придобивки, индустриализация и стабилно земеделие няма да се върне. Вече сме една ДОКАЗАНА АМЕРИЧКА КОЛОНИЯ, в която броят на платените подлоги надвиши този на нормалните граждани.
Стайнбек
19 Ное 2013 23:59
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
Параграфе, ми това се отдавна и много пъти, но както винаги има едни хора, които оглушават при подобно изказване! Просто нашите продажни "политици" отдавна са взели едни големи пари и са обещали да пускат всичко живо, докато не се разплатят!
Стайнбек
20 Ное 2013 00:02
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
О, не, Спартак, грешиш! Не сме и няма да бъдем колония! На тях им трябва територията ни и малко обслужващ персонал! При колониите не убиват работна ръка и не се унищожават природни богатства, гори, води...
paragraph39
20 Ное 2013 00:02
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Бягащите от Сирия, или която и да е друга държава, през Турция, е трябвало да подадат в българското Посолство или Консулство там Молби за признаването им на статут на "Бежанец", а НЕ да влизат незаконно в България(много от тях без лични идентификационни документи, дори!)! И да чакат ТАМ, в Турция, отговор на молбите им за статут на "бежанци"! Това е законният ред и начин у нас и по Света! А тия, които влизат в България НЕзаконно, са извършители на престъпното деяние "Незаконно преминаване на българската граница"- и мястото им е в Централния софийски затвор, а НЕ в центъра на София или други населени места в България!
Добави мнение   Мнения:83 Предишна Страница 3 от 5 1 2 3 4 5 Следваща