Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Директорът на центъра в Харманли изригна брутално срещу бежанците
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:83 « Предишна Страница 5 от 5 3 4 5
jam
20 Ное 2013 13:27
Мнения: 210
От: Bulgaria
Браво на комендант Желев! И повече твърдост!
Стайнбек
20 Ное 2013 14:50
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
Може да прозвучи зле, но намирам много общи неща между нашите цигани и "бежанците". Разхвърляните дрехи, които не искат, странните хигиенни навици, откровените лъжи и хвърляне на вина върху когото и да е, наглостта да искаш... (По повод хвърлянето на вина, сетете се за този "бежанец", който се изказа за Вики, че взимала пари от тях, за да ги изкара извън границата, че била човек от канал за бежанците... Толкова наглост и такава откровена лъжа, че просто ти спира дъхът...)
Арабистите съвсем ясно казват: нямаме никакви допирни точки със сирийците по отношение на възпитание, възприемане на реалността, хигиена, взаимоотношения, място в обществото...
И за наглостта – наистина много приличат на циганите по това – да искат... Като този, който иска да си променим законите, за да си регистрира жените. Като тези, които крадат и бият – че не е грях да крадеш, биеш и убиваш християни!!! Е след това изказване много ще се учудя на хората, които искат да ги интегрират и са състрадателни, говорят за хуманност, говорят, че сме ксенофоби... Никой не говори, че ни са байгън 500 години мюсюлманско робство, 24 години депесарско-турско, та сега и ново ислямско !!!
Добави мнение   Мнения:83 « Предишна Страница 5 от 5 3 4 5