Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Задържани лица при опит да преминат нелегално българо-турската граница
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:192 Предишна Страница 2 от 10 1 2 3 4 Следваща »
потребител,07
17 Фев 2014 14:48
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
17 Февруари 2014 г.
------------------------------

За периода от 06.00 ч. на 14.02.2014 г. до 06.00 ч. на 17.02.2014 г. на българо-турската зелена граница са задържани единадесет (11) лица.
потребител,07
18 Фев 2014 19:17
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
18 Февруари 2014 г.
-----------------------------

Канал за вътрешен трафик на бежанци е пресечен тази нощ в района на Малко Търново. Операцията е реализирана от служители на отдел „Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Граничен полицейски участък – Малко Търново", съобщиха от пресцентъра на МВР.

В хода на операцията са задържани двадесет и трима (23) сирийци, преминали в България през границата в района на Малко Търново. След предварителна уговорка чужденците трябвало да бъдат откарани с два автомобила и микробус във вътрешността на страната.

Задържани са четирима пловдивчани /на възраст от 26 до 64 години/, които трябвало да осъществят трафика, срещу тях са образувани досъдебни производства.

"Чужденците са отведени в Граничен полицейски участък – Малко Търново, установена е самоличността им. Образувани са бързи досъдебни производства за нелегално преминаване на границата на Република България", допълват от МВР.
Натисни тук


23 прескочили браздата за денонощие
Двадесет и трима нелегални имигранти са били задържани на българо-турската граница през изминалото денонощие.
Натисни тук
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: потребител,07
потребител,07
19 Фев 2014 15:46
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
19 Февруари 2014 г.
-----------------------------

За периода от 06.00 ч. на 18.02.2014 г. до 06.00 ч. на 19.02.2014 г. на българо-турската зелена граница са задържани седемнадесет (17) лица.
потребител,07
19 Фев 2014 15:50
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ НЕ МОЖЕ ДА ОПЪНЕ ЕДНА ТЕЛЕНА ОГРАДА, А НИ ОБЛЪЧВА С ГЛУПОСТИ ЗА ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ, ИНОВАЦИИ…
***




В Украйна вече се избиват брутално по улиците. Протестира се, за да се убива. Едва ли при тази ситуация има връщане назад без радикална промяна. В измислената и несъществуваща реално държава Босна протестите не стихват. Косово и Черна гора бълбукат протестно. За Сирия е ясно.

Всички гореизброени са разположени в кръг през една държава около България. Ние сме в епицентъра на географията на гражданските войни и сблъсъците. Това е неумолим факт – просто вижте картата.

Въпросът не е дали-или, а кога ще пламне Македония, а евентуално и Турция. И тогава влизаме в спиралата на нестабилността. Доминото около България тръгна!

При тази ситуация е от ключово значение да имаме граници и да ги контролираме. Да имаме армия, която да е боеспособна и да е на разположение вътре в страната. ЕС е военно джудже – и да иска не може да ни помогне. Ако пак трябва да се занимаваме с досадните факти се вижда една отчайваща картина.

Граници няма. Оградата по българо-турската граница трябваше да е готова до края на февруари, а още не са я започнали. Държава членка на Европейския съюз не може да опъне една телена ограда, а политическият й елит разправя по медиите за високи технологии, клъстери, чуждестранни инвестиции, иновации, устойчиво развитие…. Трагедия!

Армията, която трябваше да пази границите, докато се укрепи граничния контрол със съоръжения, остана по бараките и по съюзническите центрове по света. Изпратена беше да спасява афганистанския народ, докато той се придвижва насам. А на границата вместо нея натириха градски полицаи с летни униформи. Естествено, напливът си продължи. Трагедия!

С какво държавата и управляващите елити ще оправдават съществуването си? Може би с икономически успехи, ред, чистота, вдъхване на оптимизъм, перспектива?

Кръгът, който се върти около нас може да се окаже примка, и епидемията от нестабилност да пламне и в своя географски център. Кой проблем може да реши настоящия политически елит? Ако имах карти не бих ги сложил на него – те не могат да спасят страната. А ножът опира до кокала и от спасение вече има нужда. Голяма част от хората са отчаяни, озлобени и бавно, но сигурно се радикализират. Студени тръпки могат да полазят човек, когато си представи, че символът на политическата импотентност у нас в ХХI век е една несъстояла се обикновена ограда и армия от спасяващи се поединично граждани.

Натисни тук
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: потребител,07
потребител,07
20 Фев 2014 17:53
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
До края на 2014 г.
Сирийските бежанци може да се удвоят

Световната банка очаква до края на годината равнището на безработица в Ливан да скочи двойно

Броят на сирийските бежанци в съседните страни може да достигне 4 милиона души до края на годината, което е почти двойно спрямо сегашните данни. Тази прогноза направи върховния комисар на ООН за бежанците Антонио Гутериш. "Страхуваме се, че четири милиона сирийци могат да станат бежанци до края на 2014 г. Повече от половината от населението се нуждае от хуманитарна помощ, за да оцелее", каза Гутериш.

Според него понастоящем от страната вече са избягали 2,5 милиона души. Повечето от тях са намерили убежище в съседен Ливан, Турция, Ирак, Йордания и Египет, което поставя тежко бреме върху икономиките на тези страни. Като пример той даде ситуацията в Ливан, където населението е от 4 милиона души, а сега има около един милион сирийци.

Натисни тук
потребител,07
21 Фев 2014 16:03
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
21 Февруари 2014 г. + (4)
------------------------------

За периода от 6 часа на 20 февруари до 6 часа на 21 февруари 2014 г. на вход на държавната граница са задържани четирима.

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: потребител,07
потребител,07
21 Фев 2014 17:19
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Заловеният у нас Сюлейман Сидики, който е афганистанец с германско гражданство, се съгласи да бъде екстрадиран. Заповедта е издадена от Генералната прокуратура в Хамбург, като лицето се издирва във връзка с разследване за членство в терористична организация.
Сидики е обвинен в участие в терористични групи в бази на терористичната организация "Ал Кайда" в Пакистан.

Натисни тук
потребител,07
22 Фев 2014 14:36
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
21 Февруари 2014 г. + 39
------------------------------

39 души са задържани на българо – турската граница за последното денонощие
За периода от 06.00 часа на 20 февруари, до 06.00 часа на 21 февруари 2014 г. на българо-турската граница са задържани тридесет и девет (39) души.



потребител,07
22 Фев 2014 14:42
Мнения: 8,146
От: Bulgaria

Колко струва България?
---------------------------------








Еврейският милионер (така беше представен в медиите) Янк Бари поиска да заселва сирийски бежанци в обезлюдени български села. Не, че няма такива села. Има, и то в изобилие. И там къщите наистина струват по две хиляди лева, ако не и по-малко. Проблемът със заселването на сирийците е съвсем друг. Ако г-н Бари не го е разбрал, ще се опитам да го обясня.

Ние, Българите, сме затънали в няколко блата едновременно. Първо – изчезваме като нация и като че ли започваме да го осъзнаваме. Свирепо намаляваме, не защото ни се е секнало желанието за секс, а защото имаме отговорност към следващото поколение. Тоест, когато сме ограбени от собствената ни политическа шайка и респективно бедни, не можем да генерираме голяма челяд. Нямаме перспектива за нормален живот.

От друга страна циганския етнос, благодарение на недалновидността на същата тази политическа шайка, се сдоби с официална държавна финансова подкрепа под формата на помощи. И етносът започна да се множи заради тези мизерни, но напълно достатъчни социални помощи. Циганите са фрапиращо необразовани. Нека преброим висшистите за последната година и ги отнесем към общия им брой. Циганският етнос е мързелив. В селата, заселени с цигани, не кипи жизнерадостно земеделие и животновъдство. Там има само леш, кражби и битова престъпност. Така... На фона на изчезващите българи ние имаме увеличаващи се цигани, които не генерират, най-общо да го наречем, блага.

Третият фактор, който е по-скоро емоционален, е, че Българите имат наслагване по отношение на турските ценности. Не на турците! Не на мюсюлманите или помаците, а на ценностите! И то не защото ние сме насаждали своите ценности на други народи и етноси, а точно обратното. Защото 500 години ние сме били смачквани. Както каза проф. Божидар Димитров: „Турците не са дошли в нашите земи като чуждестранни инвеститори“. Те са клали, насилвали, префасонирали храмове в джамии с цел да затвърдят териториалните си позиции. Това все още се помни от нас – изчезващите българи.

Когато имаш такава родова памет, няма как да изпадаш във възторг, че в родното село на баща ти ( чисто българско, но обезлюдено) ще строят джамия. Това сега не се налага, но ще се наложи утре. Защото заедно с бежанците ще дойде и тяхната религия. Техният морал. Техните бурки. Техните шалвари. За един чужденец това може да изглежда много... етнически разнообразно. Но нашата родова памет свързва тези чужди цивилизационни белези само със смърт, смирение и робство.

В България има територии, които са населени с турци. Уви, там се говори изцяло на турски, порядките са турски и управниците – също. И нека това да си остане така. Нито повече, нито по-малко.

Янк Бари, на фона на този национален пейзаж и под предлог, че ние сме помогнали на евреите (неговия народ) през Втората световна война, иска да върне услугата като... доунищожи нацията ни. Да налее пари и да срине крехкия баланс, в който живеем. Това е все едно да изгониш умиращ човек от жилището му, защото имаш пари да го направиш. Това не е знак на благодарност към един народ.


Да. Сирийските бежанци са хора, имащи право на мирен и щастлив живот. Сигурен съм, че между тях има страхотни хора. Също така съм сигурен, че и мексиканците са страхотни хора, но САЩ нямат навика да ги пускат на територията си на талази. Ловят ги като животни по границата и ги екстрадират обратно. Но за там парите на Янк Бари явно не са достатъчни. Аз от проблемите на САЩ нямам представа, но съм сигурен, че имат причина да постъпват по този начин с мексиканците.

Затова моля г-н милионера да осмисли ситуацията и да насочи паричните си потоци в други канали. Не да купува парчета земя и да ги превръща в чужди етнически анклави. Това не помага нито на българите, нито на сирийците. И скоро наистина от глупост ще пламне етническа война. А войната не помага на никого.

Благодаря за разбирането.

Емил ЙОТОВСКИ

Натисни тук


Редактирано: 1 път. Последна промяна от: потребител,07
потребител,07
22 Фев 2014 16:45
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЗА БЕЖАНЦИТЕ
ПРИ МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ


СПРАВКА

ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ 2014 г.

Брой лица потърсили закрила---------------------------822 лица от 19 държави (в т.ч. 343 деца )

Предоставен статут на бежанец------------------------223 лица от 4 държави

Предоставен хуманитарен статут-----------------------665 лица от 7 държави

Отказ за предоставяне на статут на бежанец------19 лица от 9 държави



statistika-DAB-1 214.doc
http://www.aref.government.bg/?cat=8

Натисни тук
потребител,07
23 Фев 2014 21:03
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
НАРОДЪТ СРЕЩУ ЯНК БАРИ: НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С БЪЛГАРИТЕ!
***








Бомбата гръмна в. "Преса" на бившия агент на ДС (известен с прозвището "Бор" Тошо Тошев. Изданието подробно съобщи за „най-благородните“ намерения на милиардера - да търси пусти села в Северозапада, за да настани сирийски семейства, които искат да се установят в нашата родина.

Първоначално Бари, чиято фондация „Глобал вилидж чемпиънс“ има офис в София, мислел да осигури подслон на десетина имигрантски семейства. Хората му щели да оглеждат села в Монтанско, за да може чужденци с придобит статут да купят къщи, животни и земя, която да обработват.

Така щели да се осигурят и работни места, ведро съобщи ежедневникът. „В България има доста изоставени села. Искам да отида там и с моите пари да ги съживя. Така ще бъдат открити работни места и за българите. Ще има нужда от дърводелци, водопроводчици, електротехници“, заявява Бари и бодро си поставя като краен срок да извърши благородната си мисия до края на лятото.

Вестник "Преса", очевидно подкрепяйки заселването на Северозапада със сирийци, услужливо публикува и списък "На вниманието на фондацията" с обезлюдени села: видинските с. Шипкова махала, двама жители, с. Каниц и с. Орешец - с по деветима, с. Граничак - 10, монтанските с. Рашовица (3), с. Одоровци и с. Помеждин, по 8 човека, врачанското село Роман, в което има 11 души.
На другия ден същият вестник съобщи, че редакцията била залята от писма на българи, които много искали да си продадат земите и имотите на сирийците, а изданието щяло да прати офертите на Янк Бари и хората му.

Канадският филантроп, музикант и милиардер явно знае как да фокусира върху себе си медийното внимание и да трупа доверие, например като доведе в България американската боксова легенда Ивендър Холифийлд.
Спортистът бе разхождан из лагерите за бежанци и привлечен да участва в каузата по спасяването и настаняването им. По същото време Янк Бари се срещна с премиера Пламен Орешарски и му се похвали, че е помагал и на медицинските ни сестри, които лежаха в либийски затвор. Сега д-р Здравко Георгиев и съпругата му Кристияна Вълчева лекували настанените в къща в Банкя седем бежански семейства. Наемът там се плащал от фондацията на канадеца.

"Янк Бари ни предложи да станем лицата на неговата фондация у нас. Обиколили сме всички бежански лагери. Като педиатър се грижа за децата в Банкя“, разказва пред репортери д-р Георгиев.
Голям пиар на Бари дръпна и телевизия "Европа", контролирана от Емил Стоянов, брат на президента Петър Стоянов и бивш евродепутат от ГЕРБ. Медията анонсира "ексклузивно интервю" с "нобеловия лауреат за мир, канадския филантроп Янк Бари", който се хвали как ще се среща до няколко месеца със сирийския лидер Башар Асад. Там щял да води световноизвестен лекоатлет.

Бари има тръпка към спортистите, тъй като на по-отдавнашна своя среща с Муамар Кадафи той завел Мохамед Али, който му подарил боксовите си ръкавици. От ТВ Европа научаваме оше, че благодателят на сирийците си избира лица като Бил Клинтън, Андреа Бочели, Майкъл Джордън, Анджелина Джоли.
Имиджът на Бари, подкрепян от тези звезди, изглежда не е станал ясен на някои загрижени за населените си места български кметове.
Така например кметът на Банкя научил от медиите, че там са настанени сирийски бежанци.

В същото време Бари кара млади репортерки да се просълзяват като им разказва за каузите си. Благодетелят признава, че помага на сирийските бежанци, защото го избива на чувства. "България се опитва да помогне, но е бедна страна. Тук съм, защото имам сантименти към България. През Втората световна война тук са спасени много евреи, а аз съм евреин", обяснява той.

Кой е филантропът евреин Янк Бари?
На млади години Янк Бари е бил зависим от кокаина. Според "Глоуб енд мейл", той е бил "рокер, привързан към монреалските мафиоти". Същото издание съобщава, че е получил шестгодишна присъда за изнудване на бизнеспартньор. От наказанието си излежал 1 година.
Междувременно бизнесът му просперира - Бари създава продукти на протеинова основа, които се рекламират като заместител на месото. Компанията му "Vitapro" успява да натрупа солидни печалби.

През 2001 г. Бари е осъден наново - този път за рушвет, конспирация и пране на пари в Хюстън. Обвинението срещу него е, че е дал подкуп на високопоставен служител на затвора в Тексас, за да гарантира, че "Vitapro" ще зарежда затворническите кухни.
Присъдата му била отменена през 2008 г., тъй като властите сметнали, че основният свидетел на прокуратурата лъже.


С тази биография, Янк Бари сам се хвали пред медиите, че миналите му грехове го мотивират да започне да прави добро. На практика същата негова компания "Vitapro" финансира с печалбите си и създадената преди 20 г. негова фондация. Той твърди, че е похарчил над 1 млн. долара за хранене и грижи по сирийските бежанци у нас от средата на 2012 г. досега.


Българите обаче не гледат така снизходително на низа от добри дела на канадския музикант. Когато става ясно, че ще заселва бежанци в северозападните райони на страната, хората скачат срещу благодетеля от Монреал.
„Вече си имаме достатъчно проблеми с циганите, няма да храним още цигани, да си вървят в ислямските държави", „Разкарайте ги оттук", „Наричайте ги български граждани, но те не са", „Моля ви, не се занимавайте с българите - провинцията си е наша, не е за продан", са само част от негативните коментари на страницата на Бари във „Фейсбук”.

Той самият е недоволен, че собствениците на имоти в изоставените видински и монтански села му искали много пари за къщите си. "Казаха ми, че имотите са изоставени и че струват 2000-3000 лева. Изведнъж обаче дойде цената за Янк Бари и тя беше 10 000 долара", негодува от своя страна милиардерът. И се заканва:

„Колкото повече българите изливат омразата си, толкова повече ще удвоявам бюджета за бежанците, защото парите ми са безкрайно много и аз ще продължа да ги дарявам". Очевидно канадецът не се интересува искат ли хората от Северозападна България сирийски анклави на своя територия.


Камен Колев

Натисни тук
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: потребител,07
маргаритка2
23 Фев 2014 21:29
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Това някакъв вид пране на пари трябва да е.
И в Турция има празни къщи.
потребител,07
24 Фев 2014 02:52
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
СИРИЙСКИ БЕЖАНЦИ ПЛАСИРАТ НОВА ДРОГА В БУРГАС
---

Предричат нова нарко война по Южното Черноморие

Нови разновидности на хероина и на марихуаната, които до този момент са били непознати у нас, „цъфнаха“ на наркопазара в Бургас през последния месец. Запознати коментират, че става въпрос за значително по-чиста трева и твърд наркотик, които били продавани на същата цена, на която местните наркопласьори търгуват и многократно разредените ментета.

С пласирането на новата стока се занимавали петима сирийски бежанци, които се установили да живеят в Бургас. Те влезли в контакт с няколко местни наркотърговци и започнали да им продават дрогата на много изгодна цена, разкриват източници на "Шоу". Сирийските наркодилъри са пристигнали у нас от Турция, като предварително явно си осигурили канали за доставката на дрогата.

Бургаски криминалисти са на мнение, че мургавите пласьори на дрога работели за турски наркобарони, които опитвали чрез тях да пробият на пазара по Черноморието. Моментът бил изгоден заради пълния хаос, който царял около постоянно прииждащите на талази бежанци в страната ни, макар че трафикът им през последните месеци понамаля.

Новите трафиканти наели за живеене две квартири в Бургас. Жилищата се намирали в един от крайните квартали на града -“Меден рудник“. Стоката на сирийците станала хит сред по-младите наркомани, които усещали значително по-силното въздействие на марихуаната и чистия хероин.

За пътя, който е изминал наркотикът на сирийските бежанци, се говори, че най-вероятно тръгва от Афганистан, където е произведен, а след това бил преработен като краен продукт в лаборатории в Кюрдистан. Именно там се произвежда над 80 процента от дрогата в страната, която след това тръгва в различни посоки. С парите от продажбите й се издържа и митичната ПКК, която дълги години воюва с правителствените части в Турция.

Петимата сирийци в Бургас обаче на този етап остават неуловими както за полицията, така и за местните шефове на наркобандите. Те са издирвани усилено и от двете страни, но до този момент - без успех.

В същото време стоката им продължава да се котира на пазара. Заловените дребни дилъри не могли да кажат нищо съществено, защото те били снабдявани чрез други непознати посредници. Тези действия подсказват, че сирийците действително са много добре подготвени и "подплатени" - както с пари, така и с информация и логистика. Това е сигурен знак, че те представляват силна групировка от Азия, която пробва да атакува пазара на наркотици в региона.
Според криминалистите пък това означава, че предстои нова нарковойна по Южното Черноморие.

Натисни тук
потребител,07
24 Фев 2014 18:28
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
24 Февруари 2014 г. + (6)
-------------------------------------
За периода от 06.00 ч. на 21.02.2014 г. до 06.00 ч. на 24.02.2014 г. на вход на държавната граница са задържани общо шест (6) лица:
четири (4) на зелена граница и двама (2) на ГКПП.

Натисни тук
потребител,07
27 Фев 2014 17:11
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
27 Февруари 2014 г. + (5)
-----------------------------------------

За периода от 6 часа на 26.02.2014 г. до 6 часа на 27.02.2014 г. на вход на държавната граница са задържани петима.

Натисни тук
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: потребител,07
потребител,07
27 Фев 2014 17:14
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Европарламентът подкрепи споразумението с Турция за връщане на незаконните имигранти

Европейският парламент одобри споразумението на Европейския съюз с Турця за реадмисия на нелегалните имигранти. Според него трябва да бъдат връщани незаконните имигранти от ЕС в Турция или от Турция в ЕС. Правилото ще се отнася не само до гражданите на ЕС и Турция, но и до граждани на трети страни, които са влезли незаконно в границите на ЕС или Турция.

За да влезе в сила споразумението за реадмисия, трябва да бъде официално ратифицирано от ЕС и от Турция. Клаузите, които се отнасят до гражданите на Турция и ЕС, ще влязат в сила два месеца след ратификацията, а клаузите, които засягат граждани от третите страни, с които Турция няма двустранно споразумение, ще влязат в сила след три години.

Натисни тук
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: потребител,07
маргаритка2
27 Фев 2014 17:34
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Какви бяха тия преговори, какво беше това чудо.

ЕС от наше име ли е получил този напълно неудовлетворителен резултат?
потребител,07
28 Фев 2014 13:38
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
28 Февруари 2014 г. + (3)
--------------------------------------
За периода от 06.00 ч. на 27.02.2014 г. до 06.00 ч. на 28.02.2014 г. на вход на държавната граница са задържани 3 души, от които 2 на зелена граница и 1 на ГКПП.

Натисни тук
потребител,07
28 Фев 2014 13:42
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Цветлин Йовчев: 260 души са задържани при незаконно преминаване на границата от началото на 2014 г.
---

През 2013 г. 11 618 лица са установени на държавната граница. От началото на 2014 г. до 26 февруари задържаните незаконно преминали граждани на държавна граница са 260. От тях 194 са задържаните на входа на българо-турската граница. Това каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев на парламентарния контрол, предаде репортер на Агенция „Фокус”. През 2013 г. принудително отвеждане до границата на Република България е направено спрямо 876 чужди граждани от 56 държави. От началото на 2014 г. до 26 февруари такива мерки са наложени на 208 незаконно пребиваващи граждани от трети страни, заяви Йовчев.

„Съвместно с Международната организация по миграция през 2013 по програма по доброволно връщане на граждани са изведени от страната 149 лица, които са незаконно пребиваващи. От началото на 2014 г., до 26 февруари по същата програма в страните по произход са върнати 19 лица. Общият брой на чужденците, потърсили закрила, е 8235 лица, 4531 от тях се намират в регистрационно-приемателни центрове на ДАБ и специализираните домове за временно настаняване на чужденци към Дирекция „Миграция” към МВР, а 3704 от тях са на външни адреси”, заяви още Йовчев.

МВР и Държавна агенция за бежанците (ДАБ) не разполага с данни за нарушение на българските закони от Янк Бери, каза министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев в отговор на питане от Магдалена Ташева от „Атака”, относно изкупуване на български села от канадския гражданин Янк Бери с цел да ги засели със сирийски бежанци.

„През ноември 2013 и февруари 2014 г. Янк Бари е пребивавал в качеството си на изпълнителен дирекция на фондация „Глобал вилидж чемпиънс”. От 2012 фондация „Глобал вилидж чемпиънс” работи с ДАБ като е дарявала храни на регистрационно-приемателните центрове в селата Пъстрогор и Баня и в столичните квартали „Военна рампа” и „Овче купел”. Даренията са правени с разрешението на председателя на ДАБ. И ДАБ МВР нямат данни за закупуване на земя и имоти от Янг Бари и неговата фондация след ноември 2013 г.”, каза Йовчев.

Натисни тук
потребител,07
28 Фев 2014 15:55
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
КОЙ И ЗАЩО ДОПУСНА СИРИЙСКИТЕ БЕЖАНЦИ У НАС?

Всичко става поради некадърността и корумпираността на българските политици. Гърция отдавна си затвори границата, не е приела един бежанец от Сирия, не дава пиле да прехвръкне през нея и няма тези проблеми.
Никой не отрича, че Гърция има проблем с бежанците, те са гранична страна и това е естествено. Но другото важно е, че Гърция се справя, за разлика от България!

А знаете ли защо се допуснаха над 10 000 сирийски бежанци в България?

Защото така пожелаха българските управляващи политици, които мислят първо за своя джоб, а после за вашия и нашия. Защото Брюксел ще даде на България помощи за тези бежанци и помощите ще отидат в техните дълбоки джобове, такава им е сметката, понеже знаят, че в тази държава няма съдебна система и държавни инстанции, които да проверят харчлъка на държавните пари?!

Както крадат вече 10 години еврофондовете и ги вкарват в своите джобове, както крадат вече 24 години половината обществен продукт (от данъците) и той вместо да влезе в държавната хазна, влиза в техния джоб и така държат българите с най-ниските пенсии и заплати в света, без икономика и без възможности за развитие на обществото въобще.

Ако не знаете, че българските политици вече 24 години от едни и същи партии, вършат поголовно крадене на държавата и ПОГРОМ НАД ДЪРЖАВНОСТТА, научете го от нас!

Коментар на „Идея за България“


Добави мнение   Мнения:192 Предишна Страница 2 от 10 1 2 3 4 Следваща »