Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Заслужава ли България народа си?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:140 Страница 1 от 7 1 2 3 Следваща »
babavijaga
24 Фев 2014 20:36
Мнения: 2,119
От: Bulgaria
Много оптимистична статия, но неверна. Процесите ще се развиват много по-бързо. Тези прогнози са правени ако се предположи едно линейно развитие на процесите: "каквото правим днес, това ще правим и утре". Но не е така, щом са вклЮчени живи и мислещи хора. Хората ще виждат че всичките им съседи се изнасят, че остават беззащитни за циганите и мутрите, и ще предпочетат и те да се изнесат. Процесът ще бъде експоненциален. България ще остане практически без българи след не повече от 20 години, и най-благоприятният сценарий е турците да дойдат на тази територия. Циганският проблем ще бъде решен за три месеца и няма да има необработена земя.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: babavijaga
Петър Петров
24 Фев 2014 20:43
Мнения: 2,254
От: Bulgaria
Светльо,
Ами то това беше идеята на ДС. Да я обобщя с тяхната терминология:
Прост народ - силна държава!

Докато не изчезне поколението на ДС, както и тяхното поколение, няма да има надежда за тази територия. Казвам ти го като много, много-голям българофил.
traikokitan4ev
24 Фев 2014 20:49
Мнения: 2,359
От: Bulgaria
това описва всичко:
защото политическата диктатура само се трансформира в криминална диктатура и хората масово разпознаха истинския й образ зад паравана на демокрацията

както и това:
За клептокрацията, която отврати българите от род и родина, ще остане честта да сложи точката на историята на България, защото като паразитираща каста тя няма да се откачи от държавата, докато не я доведе до гибел

Автора
PIX
24 Фев 2014 20:50
Мнения: 446
От: Bulgaria







потребител,07
24 Фев 2014 20:51
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Според мен по-добре би било заглавието на статията да бъде:
Заслужават ли България водачите ѝ - управляващи, партийни лидери, религиозни водачи, интелигенция???

ПП
Пропуснах да отбележа и олигарсите. Та значи, "Заслужават ли България олигарсите"???


Редактирано: 1 път. Последна промяна от: потребител,07
mick
24 Фев 2014 20:55
Мнения: 8,588
От: Bulgaria
Сами сме си виновни. Искаме все на хляба мекото. Искаме все права - веднага.. и забравяме за задълженията. Гледаме другите държави и цъкаме с език, че там всичко е подредено.. но никой не пита, как са станали такива? Винаги ли е било така? А там просто хората са работили, ден след ден за да имат сегашните блага. Не са ги получили веднага.

Искаме да живеем в кочина... само и само да имаме само права и никакви задължения.

Политиците ни са огледало на самите нас. Те просто следват тълпата. Друг е въпроса защо не се опитват да я водят. Явно така е по-лесно.

Натисни тук
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: mick
Eisblock
24 Фев 2014 21:02
Мнения: 9,157
От: Iceland
Тъжна статия. И вярна.

Писано е безкрайно много, но тези в чиито ръце е възможността да направят нещо, са именно паразитите отвратили хората от живота им тук. А умиращият народ вече е преминал точката до която би могъл сам да се издърпа за косите от тресавището. Заболяването на душата е групово. То се прихваща тук. Подсъзнанието диктува "Махни се, спаси се - умираш!" И само екзодуса се струва правилното решение (терминал 2), поради обсесивността на заразата.

Имам млад приятел с точно този синдром. Може да замине, опита се, но нишките свързващи го с Родината са по-здрави и сега той гасне.

Българите са стар, много стар народ. Част от Първите четири, но с отлетял живец...
Meat
24 Фев 2014 21:03
Мнения: 10,675
От: Bulgaria
българският етнос ще се изнесе другаде, като остави държавата си на сегашните малцинства - роми и турци.



Вече се образуват нови малцинства от десетки хиляди рушняци и британци, въпрос на време е да заприиждат потомците на Сем от всички групи.

Което коригира мнението на форумеца бабабавияга, че щяло да остане без хора. Хора ще има, просто няма да имат нищо българско, освен имотеца, може би и гражданство...
потребител,07
24 Фев 2014 21:13
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Една от основните причини за сегашното състояние е безверието.
По време на соца бе унищожена вярата на българина. Именно християнството бе съхранило този народ от пълна асимилация по време на чуждия гнет.
От 9-09-1944 г. и досега Бг се управлява от безбожници. Християнските ценности бяха подменени с материални ценности.
Сега, когато българинът не е вярващ човек, а страната се управлява от небългари и безбожници, самите управляващи тласкат обикновените хора към имиграция. Самите управляващи вкарват по чужда поръчка и по собствено желание африканци и азиатци на територията и подменят местното население.

Аbaddon89
24 Фев 2014 21:38
Мнения: 957
От: Bulgaria
Разликата с Камбоджа отпреди 30-40 години е, че там червените кхмери изгониха градското население и го пратиха да сади ориз в селата. Нашите червени кхмери опразниха селата и натъпкаха жителите им в няколко по-големи градове. А по-младите упътиха да се спасяват зад граница.

Грешка!
Нашите пишмандемократи го направиха и продължават да го правят, но никой по света не мисли да им потърси сметка за геноцида, на който подлагат българския народ.
Аbaddon89
24 Фев 2014 21:41
Мнения: 957
От: Bulgaria
Българите бягат от България заради мизерията, в която изпаднахме след 1989-та година. Повечето българи в България обедняха 5-10 или 20 пъти. Всъщност така наречените бизнесмени, в съюз с политиците от всички партии гонят българите от България. Странно е защо те не си осъзнават интереса - като изгонят българите, кой ще им работи?!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Аbaddon89
The Bulgarian Lion
24 Фев 2014 21:44
Мнения: 13,869
От: Antarctica
България, това сме ние. Да не се бърка България със управляващите и чуждите агенти извън парламента.
beagle
24 Фев 2014 21:58
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Гурбетчиите наброяват поне две котила,
По-голямата част от тях ще се върнат, а от тук, по-малко ще ги сменят...
Така и въпреки статистиката на малоумниците в политиката, до второ пришествие...
StrikeEagle
24 Фев 2014 22:10
Мнения: 21,073
От: Bulgaria
Нашите червени кхмери опразниха селата и натъпкаха жителите им в няколко по-големи градове. А по-младите упътиха да се спасяват зад граница.
С това е казано ВСИЧКО!
Останалото са подробности.
haho21
24 Фев 2014 22:24
Мнения: 1,717
От: Bulgaria
Последните свидетели на угасването на българската държава ще бъдат вероятно ромите, които ще се задържат, за да предадат остатъците й за вторични суровини.


Тъжна работа
потребител,07
24 Фев 2014 22:38
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
"В последните десет години се наблюдава тенденция на засилващ се моноцентризъм, насочен към столицата, концентрация на населението в 7 големи града и обезлюдяване на големи територии в страната... Веднъж заселили се в големите градове, повечето граждани търсят перспектива и възможности за емиграция към развитите европейски страни", пише в документа.


Има една много добра статия по този въпрос от проф. Петър Иванов:

СОФИЙСКИЯТ ГЕНОЦИД НАД СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ
---

Столицата била разработила проекти за усвояване на европейски и български държавни пари в общ размер на 2,5 млрд. лв, при положение, че 26-те най-големи след София града общо ще получат едва половината от тази сума – 1,3 млрд. лева, а 32 малки български града ще получат по-малко от една четвърт от тази сума – 600 млн. лв.

Средствата от ЕС, договорени и усвоени от Южна България, към която е и София, са 6,7 млрд. лв., а за цяла Северна България парите са три пъти по-малко – 2,5 млрд. лв. Цели 89% от държавния бюджет на България са за Южна България, а за Северна България остават едва 11%.

Регионалното малтретиране, хиперцентрализмът и регионализмът са свързани с безумната корупция, с нечовешкия алчен монополизъм, с растящата икономическа престъпност, с паразитирането на най-богатите (олигарсите) и на най-бедните (циганите), както и с продължаващото дълги години очевидно мафиотизиране на държавата, срещу което са нестихващите, но игнорирани от сегашната власт, улични протести.

Всичко това от своя страна е причина за масовото емигриране на младите българи зад граница (-2,4промила годишно, общо около 2 милиона за Прехода), за демографската катастрофа на България, която според проучване на Световната банка през 2050 г. ще бъде с 4 млн. жители (от близо 9 млн. през 1985 г.) при неизвестно каква етническа структура, вероятно 3:1 в полза на циганския етнос.

Всички знаят за умопомрачителните размери на наркотрафика, знаем кой взема парите, знаем кои са наркобароните, само властта и съдебната система не знаят нищо. Помним как се затрудни финансово държавата, след като в чужбина хванаха наш кораб с тонове кокаин. Абсурдно е, но у нас единствената задържана и осъдена „наркотрафикантка“ е бедната 80-годишна баба Божия от с. Самуилово заради три стръка коноп в двора й.

Откраднатите пари определено не отиват в провинцията, нито в Монтана, нито във Видин и Силистра. Всички знаят и за едни други 3,2 млрд. лв., с които годишно обществото издържа братята цигани. В доклада на Държавния департамент на САЩ се посочва, че 47 % от циганските деца и 23 % от възрастните цигани страдат от диабет или астма.

Този необичаен факт намери своето обяснение в последната афера на ТЕЛК; срещу подкуп от 100 до 300 лв. докторите издавали Експертно решение за инвалидност, срещу което фиктивният болен – дете или възрастен – получава от бюджета веднъж накуп 5 000 лв., а после всеки месец по няколко стотачки. За мащаба на акцията по източване на бюджета и за отражението и върху бедните българи по-добре да не мислим.

След 20 години огромната и безнадеждна пропаст между бедните и богатите българи ще е в пъти по-голяма. Тъй като и сега според данни на Евростат за 2012 г. повече от половината българи (60%) живеят в пълна бедност, 52% от децата са в пълна мизерия, очевидно е, че положението на най-широките кръгове от обществото в провинцията, и особено в Северозападния регион силно ще се влоши за сметка на привилегированите социални страни от столицата, богаташките гета около нея и в затворените елитни селища по черноморския бряг.

Тази убийствена практика е известна като регионализъм. В някои случаи той е по-лош от комунизма и фашизма, защото напълно безнаказано и неусетно обрича на мизерно съществуване, на болести и ранна смърт (поради липса или лошо здравеопазване, липса на аптеки, недостиг на средства за лекарства, мизерия, глад, депресия и др.) огромно множество български граждани.

Ако имаме предвид ратифицираната от България Конвенция предотвратяване и наказване на престъплението геноцид на ООН, всичко това наистина наподобява геноцид срещу тях, тъй като е налице съставът на нейния чл. 2, т. „в“, който посочва, че действията по „умишлено налагане на групата на условия на живот, целящи физическото и унищожаване изцяло или отчасти“ представляват осъществяване на престъплението „геноцид“ по признак местоживеене.

Осъществен е съставът на престъпление по чл. 416, ал. 1, т.“б“ на Наказателния кодекс, което ясно се вижда от официалните статистически данни за смъртността на населението и за самоубийствата на българските граждани (по самоубийства сме на първо място в света). Има тежки нарушения на правата на човека, изложени в международната Харта на основните права, ратифицирана от Република България.

Натисни тук

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: потребител,07
Дорис
24 Фев 2014 23:01
Мнения: 28,933
От: Bulgaria
потомците на Сем от всички групи.


Абе май и на Хам? Че и нубийци се мяркали къде Халите...
protor
24 Фев 2014 23:05
Мнения: 3,898
От: Bulgaria
Терзиев да не се е цанил за трол, бе? Хептен по Кирил-Добревите опорни точки е списана.
Variano
24 Фев 2014 23:14
Мнения: 88
От: Bulgaria
Подкрепям автора и без пряка връзка с написаното от него искам да попитам помните ли "ще се радват на труда си хората и ще се обичат като братя"?
NATURAL
24 Фев 2014 23:20
Мнения: 4,553
От: Bulgaria
България ще се изпразни от хора или че поне българският етнос ще се изнесе другаде, като остави държавата си на сегашните малцинства - роми и турци

Всичко върви по плана на съсела и кукловодите му.
nikolay_rs
24 Фев 2014 23:39
Мнения: 11,720
От: Bulgaria
Важното е кръв да няма, и всичко да е хуманно.
Добави мнение   Мнения:140 Страница 1 от 7 1 2 3 Следваща »