Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Да бяхме благодарили на Турция
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:202 « Предишна Страница 6 от 11 4 5 6 7 8 Следваща »
Firmin
30 Апр 2015 17:22
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Стайнбеке, много си предубеден, братко. Какво ли се е случило в миналото ти?! Дали не си разбрал късно, че жена ти е ходила с турчин преди теб.


Всъщност, Mert, статистически по-вероятно е някоя от твоите баби да я е правил българин.
Червеният_тарикат
30 Апр 2015 17:25
Мнения: 324
От: Bulgaria
Статията е великолепна -
Стайнбек
30 Апр 2015 17:41
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
Сеймен, това което си надраскал е абсолютен цинизъм! Ето затова казвам, че не сте мръднали в развитието си от Средновековието. Жалка работа. Освен презрение, друго не можеш да предизвикаш. Германия призна, извини се и се държи достойно като наследница на Хитлеровия райх. Вие – не! Ето затова го няма уважението. Кланетата са документирани къде ли не. С това непризнаване Турция винаги ще си остане тиранин. Затова казвам, че не може да има никакъв "братко".

Можеш да се върнеш малко назад във форума и да видиш какво съм цитирал. Но има толкова много документи, стига човек да ги прочете и признае.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Стайнбек
Стайнбек
30 Апр 2015 17:48
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
"Няма съмнение, че това решение ще се отрази отрицателно върху турско-българските отношения", предупреди турското дипломатическо ведомство, което само към България не показа дипломатическа сдържаност. То имаше нервни реакции и по отношение на Русия, САЩ, Франция и Германия, но въпреки че те използваха думата "геноцид", Анкара не си позволи да ги заплашва с наказателни мерки. Към България обаче нямаше задръжки, защото някои в турските управленски среди още я мислят за заден двор на Османската империя


Заплахата е "добросъседската политика" на Турция към България.
Федаин
30 Апр 2015 18:07
Мнения: 4,803
От: Bulgaria
КЛЮЧАРЪ 30 Април 2015 15:42
Федаине, що се опитваш пак да вкараш Матушката в темата без нужда? Копейките ли са на привършване?

Черити, черити , май френд. Благотворителност към тъпи парчета и хора в неравностойно умствено положение - обучавам ги безплатно. А и на Терзиев не му стиска да ги каже тия неща. Може би ще отречеш , че без Освобождението от Русия , българите щяха да имат арменската съдба? А ти кой си ,между другото? Предполагам си от ония пичове в категория "сейм шит , дифрент нейм". Не съм те засичал ключаръ . А с това Ъ на какъв се правиш. Гледам и " ватенките" го слага над път и под път.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Федаин
Федаин
30 Апр 2015 18:15
Мнения: 4,803
От: Bulgaria
Майтапчията много добре ни го е казал. Дето се вика "нека ни заливат с присмех и обиди". Щото сами се докарахме до това положение , много добре описано от въпросния. И докато ибрикчиите доминиращи политическото пространство 25 години надделяват , края на България е " умираме прави".
Стайнбек
30 Апр 2015 18:52
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
Федаин, аре нЕма нужда да цитираш майтапчията. Сами си знаем за продажните политици, но не и този да ми казва какво ще става. Такива българомразци няма защо и да ги четем дори. Освен злобни "констатации", не виждам какво може да се почерпи от тях. Ако са тукашни турци, да бъдат така добри да не плюят по българите. Ако са турски турци – не е тяхна работа какво става тук, още по-малко имат право да се подиграват...
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Стайнбек
tupakmango
30 Апр 2015 19:09
Мнения: 6,736
От: Bulgaria
Ей, Комшиите,продължавате да акате в потурите!!
Майтапчия
30 Апр 2015 19:32
Мнения: 52
От: Turkey
Никого не оплювам,а нямам скрита злоба нити към българи ,нито към арменци .Имам приятели българи и арменци,с които и на чашка сядам.Опитвам се да ви обясня само това,че монетата има две страни ,че има теза и антитеза.
Но вий продължавате да развивата темата " една лъжа повторена няколко пъти става история"Когато говорите за геноцид на тракийските българи ,защо не си задавате въпроса за деянията на българската войска и на четите в окупираните територия.Ако на вас бабите и дядовците са ви разсказвали то и ни сме слушали разскази от нашите баби и дядовци.Аз повече факти няма да поставям но ако много настоявате за геноцид над тракийски българи ,отидете поставете въпроса пред ООН ,ЕП,Страстбург,Виена,Хелзинки......
Стайнбек
30 Апр 2015 19:40
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
Аз повече факти няма да поставям


Досега никакви факти не си дал. Аз цитирах по-рано днес, но ти явно не четеш Макгахан и пр. очевидци! Предпочиташ да си четеш турски някакви измишльотини. Престани вече да скандализираш форума, защото е безнравствено. Българите добре знаем историята си, има документи, книги... Няма защо да се гавриш с паметта на дедите ни. Пиши си в турски сайтове и се радвай на одобрение.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Стайнбек
Федаин
30 Апр 2015 19:42
Мнения: 4,803
От: Bulgaria
Освен злобни "констатации", не виждам какво може да се почерпи от тях

Най-лошият враг е най-добрият приятел. Само такива могат да събудят българите. Цитирам ти Вазов- "че страха е подлост , гордостта пиянство." Напротив , повече хора трябва да го прочетат!
маргаритка2
30 Апр 2015 19:42
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Верно, вопиюща наглост!

да, монетата има две страни.
От едната страна - 500 години кланета, изнасилвания, издевателства, грабежи.
РОБСТВО.
Кражба на деца.
От другата - бабата на Майтапчията му разказала романтичните си спомени и споменала че през 13-та година не била на кеф.
Стайнбек
30 Апр 2015 19:52
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
Най-лошият враг е най-добрият приятел. Само такива могат да събудят българите. Цитирам ти Вазов- "че страха е подлост , гордостта пиянство." Напротив , повече хора трябва да го прочетат!


Бога ми, Федаине, смяташ ли че някой тук във форума не е чел Вазов, смяташ ли, че някой турчин трябва да ни каже нещо, за да се усетим? Че то е фрапиращо ясно всичко! Те отсега са ни превзели подмолно, навсякъде са техни хора, знаем и за опасността и от депесарите, и от Турция... На кого този клеветник ще каже нещо ново? Освен обърнатите с хастара наопаки исторически факти, които те учат в Турция, и които се пробутват в нашите учебници по история. Обезличиха ни историята, литературата, миналото ни! Какво да ги чета и слушам? Това е скандално – в български форум да ми се явяват някакви да ми говорят за обратна страна на монетата...
Ай стига вече
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Стайнбек
bratleto
30 Апр 2015 20:23
Мнения: 199
От: Bulgaria
За турците, които пишат в български форум, ще кажа. Не сте виновни, че харесвате лошия герой, все пак сте негова издънка. То бива, бива азиатска тънкообидчивост, ама това не се търпи. Манталитет, кво да го правиш. За българските войници през 1913г., преминали преди това през опустошени български села, си мисля, грях ми на душата - Оправдавам ги.
bratleto
30 Апр 2015 20:42
Мнения: 199
От: Bulgaria
И още нещо, вие за сменени имена, и то с европейски имена, гръмнахте вагон за майки с деца, тръгнали за святата Българска армия да ми пишат и да я очернят.
Неверния Тома
30 Апр 2015 20:56
Мнения: 11,681
От: Bulgaria
За зверствата на Балканите 1912-14г има международна анкета - Карнеги. Вместо да си подхвърляме бабини легенди (едва ли обективни), предлагам да се позовем на обективна международна комисия. Не знам дали турската (а и сръбската) ще бъдат доволни!
Федаин
30 Апр 2015 21:01
Мнения: 4,803
От: Bulgaria
Бога ми, Федаине, смяташ ли че някой тук във форума не е чел Вазов, смяташ ли, че някой турчин трябва да ни каже нещо, за да се усетим

Кой се е усетил? Ей , го примерно " братлето " - бас лова , че е гласувал за партия коалирала се или договаряща се с ДПС. Ти примерно също си гласувал за такава партия независимо дали си десен, ляв или патриот. Така че докато българите не наказват всеки позволил си флирт, съюз или договаряне с антибългарски партии тайно или явно ,няма никаво усещане. Примера с Южен Поток и Белене е повече от очевиден. И Станишев и Борисов саботираха проектите и те отидоха в Турция. Значи и двамата са играли срещу българските интереси. Каква беше позицията на ДПС , ами точно така - против. Да не мислиш , че не е била поставена задача. Да ДПС са играли за Турция. Нещата са си много прости. А българите си спят и отвреме на време се блъскат и гърдите като "братлето" - булгар-булгар.
Tim
30 Апр 2015 21:54
Мнения: 6,853
От: Bulgaria
Лека им пръст на избитите!

Хилядите арменци имигрирали в Царство България не са бягал от сладък живот!

Никой не си оставя дома и имуществото ей така!

Турция можеше да се извини в някаква форма, ако иска да я считаме за нормална държава!

Колкото повече се инати, толкоз по-гузна съвест показва!

Но в исляма май покаянието не е условие за опрощение!
Лопатар
30 Апр 2015 22:31
Мнения: 916
От: 0
Късо разказче за Майтапчии и Кифли:
Киркор, младеж от Мидланд Мичиган не пропускаше българските сбирки. Прадядо му бил аскер наборник на падишаха, ама при Одрин го пленили българите. Пуснали ги да си ходят заедно с резаните. Човека се прибрал ама сега пък резаните го подгонили. Та прадядото не се и замислил къде и кой ще го оттърве. Сега са кореняк бургазлии. Някои от тези хора пазят българското много повече от гербаджииските кадри с презокенаско образование.
Някой спомена за кюрдите и арменците. Коларов във стандарт един път спомена интересен факт за арменци мусюлмани и кюрдските бойни отряди. Петрински също не се обажда по въпроса.
Сърдитко-Петко
01 Май 2015 00:11
Мнения: 712
От: Bulgaria
Човешка благодарност, признание на греха, прошка... и кифли
Г-н Терзиев
Добави мнение   Мнения:202 « Предишна Страница 6 от 11 4 5 6 7 8 Следваща »