Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Светът върви към легализиране на канабиса
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:95 Страница 1 от 5 1 2 3 Следваща »
генек
02 Сеп 2015 20:30
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Светът? Или коалицията наркомани и наркопласьори? По-внимателно с обобщенията - тук има и нормални...
--------------------------------
Сайтът на Генек
z-men
02 Сеп 2015 21:45
Мнения: 1,891
От: Bulgaria
Генек, предполагам, петстотинте (500) професори от Приснтън, Харвард, Станфорд,... сред които и трима нобелови лауреати подписали петицията за легализране на марихуаната (линк: Натисни тук) са част от коалицията на наркомани и наркопласьори?
Та, по-внимателно с обобщенията - тук наистина има и нормални...
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: z-men
Begemot
02 Сеп 2015 22:13
Мнения: 4,428
От: Bulgaria
Да се разреши официално ползуването ма марихуана...щото била полезна,май, а само 9 % се пристрастявали, какво толкова. Някои минавали на твърди наркотици, ама карай, те са още по малък процент. Да не се преследват лица, ползуващи екстази или хероин...Абе направо тип опиумна война срещу хората. Пушете там, бодете се, измирайте - и без това сте много.
beagle
02 Сеп 2015 22:18
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Тенденцията е доста дърта - етическият анализ дава зелен светофар ...
РЕВиЗОР
02 Сеп 2015 22:28
Мнения: 574
От: Bulgaria
Пет на сто от употрбяващите алкохол развиват зависимост от него,но той се продава свободно, а никой от тези пиещи не знае дали той е от тези проценти, докато не стане късно/за жалост/.
z-men
02 Сеп 2015 22:41
Мнения: 1,891
От: Bulgaria
Да не се преследват лица, ползуващи екстази или хероин...


А трябва ли да се преследват лица ползващи екстази или хероин? Защо? На какво основание?

Трябва ли да се преследват лица ползващи алкохол? Ползващи сок от кайсия? А тези които ядат сладки със стафиди? Или тези които ядат сладки с орехи и канабис, но без стафиди? Мислете преди да пишете.

Настояващите за легализация на марихуаната настояват първо да помислите с главите си.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: z-men
Dorny
02 Сеп 2015 22:43
Мнения: 136
От: Bulgaria
То, Боже прости ми , педерастките бракове легализираха , та за едим канабис ли сега ?
Колко още има да видим от тези демократични ценности.......
И има ли човечеството сили да се противопостави на това ?
z-men
02 Сеп 2015 22:51
Мнения: 1,891
От: Bulgaria
Тамън призовах да се помисли преди да се пише и ето го Dorny, с нула доводи и логика, но с високопарни фрази за гей-бракове. Ще спори с Генек за първото място.
z-men
02 Сеп 2015 22:52
Мнения: 1,891
От: Bulgaria
Тамън призовах да се помисли преди да се пише и ето го Dorny, с нула доводи и логика, но с високопарни фрази за гей-бракове. Ще спори с Генек за първото място.
Ку-Ку
02 Сеп 2015 23:24
Мнения: 4,128
От: Bulgaria
петстотинте (500) професори


На кой му дреме за професорите, изследванията и логиката. Виж, ако Путя си смени мнениетото, тогава може и нашенските пенции да омекнат.
Neopol
02 Сеп 2015 23:29
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
Експериментално дооказано е, че канабисът води до "пържене" на мозъка и оглупяване. Видно "международната общност" от глобални олигарси и наркотрафиканти е решила да опиянява и оглупява хората, като и печели от това.

Цялата кампания за легализация на канабиса е "странна" на фона на забраните за тютюнопушене. Но може да има лесно обяснение, на фона на твърдението, че тютюна подобрява мозъчната дейност, докато канабисът води до оглупяване.
rki
02 Сеп 2015 23:30
Мнения: 20,973
От: Albania
аз съм твърдо против наркотиците - искам да забранят турските сериали и руската телевизия.
Han
02 Сеп 2015 23:32
Мнения: 18,932
От: Bulgaria
Налага се намаляване на броя на населението и неговата менталност.

Легализацията на всякакви гадости като наркомании, содомии, толерастии и прочее е един от начините.

За начало - легализация на марихуаната. След това ще се укаже, че и коката има лечебни свойства и лекува намквисизаболявания.

Ма ръкопляскайте, свободите са хубаво нещо.

Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Han
skyspirit
02 Сеп 2015 23:35
Мнения: 5,763
От: Bulgaria
Тамън призовах да се помисли
Моето мнение е, че трябва да се легализират всички наркотици, без изключение. Да се продават в специализирани обекти, в стандартни опаковки с листовки-инструкция - за ефектите и вредите при предозиране. Практиката показва, че който иска да стане наркоман, законовите забрани не го спират. Да, улесненият достъп ще увеличи броя на наркоманите, но този процес ще се саморегулира след време. Ще паднат печалбите на мафията и политиците, които я контролират. Като спирачка може да се приеме, че здравните застраховки/осигуровки не покриват лечение от наркотична зависимост.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: skyspirit
rki
02 Сеп 2015 23:36
Мнения: 20,973
От: Albania
Да, улесненият достъп ще увеличи броят на наркоманите

това не е вярно.
Neopol
02 Сеп 2015 23:37
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
петстотинте (500) професори от Приснтън, Харвард, Станфорд,... сред които и трима нобелови лауреати подписали петицията за легализране на марихуаната

Позоваването на "авторитети", вместо на конкретни факти, е класически прийом на манипулацията. Не напразно по телевизора пастите за зъби ги рекламират артисти в бели престилки, а когато искат да ви продадат някой пълен боклук, който за нищо не става, "качествата" му се "доказват", отново от "авторитети", които повтарят едно и също до втръсване.
skyspirit
02 Сеп 2015 23:40
Мнения: 5,763
От: Bulgaria

Да, улесненият достъп ще увеличи броят на наркоманите
това не е вярно


Аргументи? Аз лично познавам дечковци, които са ми споделяли, че искат да пробват джойнт, но не познават хора, от които да си купят, а и нямат такива приятели. Не забравяй стадното поведение на тълпата, която ще се юрне да купува продукт, който е забраняван десетки години.
Han
02 Сеп 2015 23:44
Мнения: 18,932
От: Bulgaria
Пет на сто от употрбяващите алкохол развиват зависимост от него
Употребата на 50 грама алкохол дневно също е зависимост. Много по-страховита, отколкото си представяш.

Ако не вярваш, накарай някой от тия "независими" от алкохола да мине на 100% сух режим за 1 година. Без почерпка на празник, без "една бира", без нищо.

И ще видиш колко е зависим.

А дори 50-те глава дневно поддържат в мозъка му невидимо чудовище, което го държи в подчинение и формира незабележимо поведението му.

И унищожава невроните и способността за висшата му мисловна дейност чрез запушването на най-фините капиляри в мозъка и не само. Спиртът е разтворител, и дори минимално количество в кръвта разгражда хлъзгавата повърхност на червените кръвни телца, те се слепват едно с друго и запушват капилярите, предизвиквайки невидим микро кръвоизлив. От там идват заречвените носове, уши и бузи. И това е само видимата част, защото там кожата е най-тънка. Заради същото боли и глава на другия ден.

Коварното е, че организмът има около 10 кратно резервиране на кръвоснабдяването, т.е. всяка клетка има поне 10 капиляра за всеки случай. И младия човек пие и си вика нищо ми няма. Чудовището в главата му също услужливо насочва емоциите.

И когато резервите свършат, човек рязко и необяснимо започва да губи способността си за висша мисловна дейност. Трудно се съсредооточава, трудно помни, трудно съобразява сложни мисловни конструкции. В краен стадий остават само базово животинско ниво.

Видео:
http://www.youtube.com/watch?v=LTdZCUTz9Lg

Редактирано: 4 пъти. Последна промяна от: Han
rki
02 Сеп 2015 23:45
Мнения: 20,973
От: Albania
Аз лично познавам дечковци, които са ми споделяли, че искат да пробват джойнт, но не познават хора, от които да си купят, а и нямат такива приятели.

може да има такива, но са единици.
съмнявам се, че ако някой е искал да пробва, точно "недостъпността", дефинирана от законът, го е спряла.
но и аз говоря от гледна точка на моя опит и наблюдения, така че мнението ми не е представително, въпреки че държа на него.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: rki
Neopol
02 Сеп 2015 23:46
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
Улесненият достъп наистина ще увеличи броя на наркоманите, защото започването на употреба на наркотик ще е по-лесно и безопасно.

Сега наркомани са боклуците на обществото, като наркоманията още повече ги превръща в такива. Легализацията ще разшири употребяващите, а с това и тези, които при нелегалност не биха станали наркомани.
Neopol
02 Сеп 2015 23:49
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
може да има такива, но са единици

Единици може да са само сред тези, които се движат в наркоманските среди. Мнозинството от хората и децата им имат нормална среда, а не тази на гейове- наркомани.
Добави мнение   Мнения:95 Страница 1 от 5 1 2 3 Следваща »