Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
"Левски" ще играе 2 контроли за ден
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:181 « Предишна Страница 6 от 9 4 5 6 7 8 Следваща »
scorpion
16 Юли 2003 13:45
Мнения: 969
От: Bulgaria
"Браво" сини лъвове . Днес от Марек , утре от други отбори. За сьжаление това е само началото, но нейсе май аз съм единственият луд тук в този форум който постоянно набива, че ФК Левски е в дълбока криза. Самозалъгването на Панов и Тодоров, че имаме отбор достоен за отпор на ЦСКА и пробив евротурнирите е толкова голямо, колкото едва ли някой е очаквал.
Да не говорим, че докараха двама бразилейрос от джунглите по поречието на Амазонка, които може би впечатляват с апетита си, но не и с футболните умения.
Ще го набивам всеки пьт: На ФК Левски не им трябват чужденци. На ФК Левски им трябват повече момчета от ДЮШ, повече търпение и работа с тях, а резултатите нямада закъснеят. Предпочитам да гледам отбор пьлен с мллади момчета от школата, които дори и падат, рано или късно ще направят състав, отколкото сегашните звездаши, дето разхождат синята фланелка и чакат 15-ти число да се наредят на опашката пред касиерката. Абе какво да говорим пьлни нещастници. И как така никой не иска да каже истината: мажоритарният собственик им ги е слаб, а покрай него толкова дребни риби се изхранват, че даже се угояват и почват да се пьчат.

Но както чета днес на Порточанката са му гътнали мажоритарното участие в Нафтекс. Дано и Чорни склони и се разкара по-скоро.

ИСКАМ ДА ВИДЯ ПОВЕЧЕ ГРАДИВНА КРИТИКА КОЛЕГИ-ПРИВЪРЖЕНИЦИ, А НЕ ЗАЯЖДАНЕ С КРАСНОАРМЕЙЦИТЕ КАЗВАЙТЕ СИ МНЕНИЕТО И ВИЖДАНИЯТА, ЗАЩОТО МОЕТО Е, ЧЕ СКОРО ТИТЛА И ЕВРОПРОБИВ НЯМА ДА ВИДИМ.
niki_iv
16 Юли 2003 13:49
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
Скорпи, успокой топката бе човече.
Първо - това е мач за да се видят двамата бразилейрости, демек те са в основата на играта.
Второто - играли са и двете малки нигерийчета Баба и Ричардс.
Трето - играли са още Вагнер, Герасимов и Боби Димитров. Демек повече от половината отбор излиза за първи път в този състав.
Четвърто - Марек имат изтеглена подготовка заради Интертотото. Момчетата направиха вече 4 официялни мача
Пето - да не забравяме кой ни е треньор - Мишока. Слабо утешение на фона на бездушната игра, но кой ако не тренера трябва да ги нахъсва

Дай да се разберене, в Левски вече няма пари за големи и шумни транфвери. Да мине мача с Ипсуич и тогава да правиме генерални изводи
Ники
САМО ЛЕВСКИ
Орландо
16 Юли 2003 13:58
Мнения: 5,800
От: Bulgaria
Скорпи, вторта загуба няма да е утре, а “до няколко часа”
Орландо
16 Юли 2003 13:59
Мнения: 5,800
От: Bulgaria
Ники, значи вашите загуби за за обиграване, а нашите за задявки, а?
Gonzo
16 Юли 2003 14:05
Мнения: 2,421
От: Bulgaria
scorpi, niki е прав. Ако бяхме победили Марек с какво щеше да се промени обстановката? Нищо. Левски още е в началото на подготовката, трупане на физ. сили и сработване на състава. Не дойдоха малко футболисти в Левски и им трябва време.
Още повече е абсурден факта, че за един ден 2 контроли не са най-удачното нещо.
Истинските контроли ще бъдат в Холандия, когато отбора ще е преминал голяма част от подготовката, Левски ще има избистрен състав и там играта ще бъде от значение.
Иначе и според мен Г. Тодоров не е треньор, който може да повдигне класата на отбора.

САМО ЛЕВСКИ
ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ
16 Юли 2003 14:08
Мнения: 11,106
От: Bulgaria
а бе дайте ми пример за тренер в БГ щото аз за ни един не моа да се сета
niki_iv
16 Юли 2003 14:09
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
Па-дьо-дьо. Че бъзикайте се и вие де. Това което написах на скорпи беше поради молбата му за сериозен коментар
Ники
САМО ЛЕВСКИ
Смърф
16 Юли 2003 14:10
Мнения: 3,864
От: Bulgaria
Орли, ти отново се правиш, че нищо не си разбрал от Подуянския жаргон. Те никога не губят те само стратегически отстъпват.
niki_iv
16 Юли 2003 14:10
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
Ванче - ето ти три примера - Ферарио Спасов, Херо и малката Вуца. И трите са с класи над Мишката
Ники
САМО ЛЕВСКИ

Редактирано от - niki_iv на 16/7/2003 г/ 14:14:32

Back to the future
16 Юли 2003 14:15
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Ванче,
Георги Василев и Херо (с някои уговорки). Херо е прекалено нервен и предава това на играчите. Освен това също си пада по изказвания "Ограбиха труда на момчетата".
niki_iv
16 Юли 2003 14:17
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
За мен Г. Василев си има една огромна слабост. Не налага нови играчи и винаги разчита на доказани имена. Адски предпазлив е и е способен да изведе отбора за равен резултат... което може да е добре за точки и класиране, но все пак тези отбори ги има заради феновете..
Ники
САМО ЛЕВСКИ
ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ
16 Юли 2003 14:24
Мнения: 11,106
От: Bulgaria
Верно е лицата Г.Василев и ХероИН имат някакви качества, ама както казва
Ники Жорето Василев може да изведе отбора само за равен.Това ги прави тренери за вътр.комсомОЛация
Gonzo
16 Юли 2003 14:24
Мнения: 2,421
От: Bulgaria
Ванче, треньорския проблем в БГ е голям. Коментирали сме я тази тема. Според мен добри треньори могат да станат Балъков, Ив. Йорданов, които с години са играли/работили в даден клуб с добра организация, школа и трансферна политика. Те едва ли обаче ще се върнат в БГ.
Четох миналата седмица, че Ники Илиев е взел диплома от Коверчано, но му трябва време да се докаже и аз лично малко съм скептичен към него като треньор.
За мен лично най-добрия треньор миналата година в Бг беше Йешич. Славия показаха добра игра в много мачове, което се дължеше именно на тр. умения. Намесата на ръкводството на Славия пряко в работата на треньора и късата рез. скамейка лишиха славистите от по-добро класиране.
Г. Тодоров - винаги другите са му виновни. Елементарна оценка и анализ на даден мач не може да направи. Не са много качествата в негова полза.
Ст. Младенов има модерни схващания за играта. Има виждане и амбиция да наложи такъв стил на игра. Държи и налага строга дисциплина, което е +. Като тактик обаче е много зле, често изпуска сигурни мачове с неумението си да прави точни смени и да води играта. Има много да учи.
Ферарио единствения му + е дългия престой в Литекс и пълното доверие от страна на ръководството. Но като цяло има малко остаряло виждане в/у играта. Няма авторитет сред футболистите и тн.
Back to the future
16 Юли 2003 14:25
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Ники, вярно, че Гочето е предпазлив, но при него Левски имаше един от най-атрактивните стилове на игра. А Феро е баш като Тодоров - момче за запълване на дупки. Утре ще се сетят нещо друго в Ловеч и пак ще го пратят в Тетевен, а той ще подвие опашка и ще поеме послушно натам.
Sokol
16 Юли 2003 14:26
Мнения: 583
От: Germany
Мишо Вълчев е най-подходящ за Левски (един цесекар да ви го каже..пфу).
Г. Василев не ходи там дето няма пари, а Херо е просто едно нервозно кюфте.
niki_iv
16 Юли 2003 14:29
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
BACK, със 7 нападателя няма как да играеш дефанзивно нали. Аз не казах че играе защитно. Но кое момче от ДЮЩ той наложи в Левски
Соколе, ние обсъждаме кои са добрите БГ треньори.. а не кой е подходящ за Левски
Ники
САМО ЛЕВСКИ

Редактирано от - niki_iv на 16/7/2003 г/ 14:30:14

Орландо
16 Юли 2003 14:29
Мнения: 5,800
От: Bulgaria
И квоооо
Кой треньор ще вземете сега? Иска ви се Стойчо, ама нок
scorpion
16 Юли 2003 14:31
Мнения: 969
От: Bulgaria
Niki & Gonzo Този пьт Орландо е прав : цититам: "Ники, значи вашите загуби за за обиграване, а нашите за задявки, а? " край на цитата.

Извинявайте, обаче аз не сьм съгласен с някои от доводите Ви:
1. Не мисля, че може да се извинява една загуба с участието на нови играчи. Това не е отбор от 3-та регионална дивизия, а е ФК Левски, т.е отбор с големи амбиции и претенции.
2. С изключение на 2-та бразилейрош, другите не са на проби, а са футболисти на Левски и като такива трябва да играят за победа.
3. Отбор от ранга на Левски, ЦСКА, Литекс и пр., не може да се извинява с по-късна подготовка, начална фаза и т.н. - смешно е !
4. Именно новите играчи трябва да се доказват !
5. Не става дума за загубата. Тя е факт. Става дума, че доколкото разбирам са играли отново бездушно и безобразно слабо, нещо което не разбирам.
6. Марек ми е симпатичен отбор, но си е Марек. Това, че са играли 4 официални мача не ги прави нито по-силни, нито по-добри.
7. Ще се изтъркули подготовката и съм на 100 % сигурен, че състава пак ще изглежда на 90 % като този от миналия сезон - и като състав и като игрови облик.
8. Мишок, пльх или какъвто и да е този тренъор е тренъор на ФК Левски и същият този тренъор е афиширал, че предишните тренъори са бъркали. Ако той не може д аноси бремето си, да си отива (макар да не съм привърженик на честите смени)
9. Завършвам: ако сьм нанещо, то е както и по-горе писах - бездушна и вяла игра. Ходя на почти всички домакински мачове на Левски, и честно казано напоследък май повече обръщам внимание на семките и разговорите с приятели, а какво става на терена е на заден план.............................
Sokol
16 Юли 2003 14:36
Мнения: 583
От: Germany
Не знаех, че скорпионите ядат семки (да не ми се обидиш и ти сега)
bURN
16 Юли 2003 14:41
Мнения: 2,329
От: Bulgaria
Niki, Van4e, tova za G. Vasilev sa palni prostotii. Toi i nas i vas ta daje i Etar e pravil 6ampioni i final za kupata na Germania s Union stigna. Tova s ravni ne stava !!!
Добави мнение   Мнения:181 « Предишна Страница 6 от 9 4 5 6 7 8 Следваща »