Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
"Левски" ще играе 2 контроли за ден
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:181 « Предишна Страница 7 от 9 5 6 7 8 9 Следваща
niki_iv
16 Юли 2003 14:43
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
Скорпи.. я помисли пак. Ама честно. Кои други са играчи на Левски са играли заедно а? Или според тебе факта че са подписали договора ги прави обигран състав. Ако е така за какъв дявол са ни контроли и подготовка, направо играем домакинксите си мачове на Герена и гостуваме на Армията ......
Това че един отбор е завършил на първо или второ място във предишното първенство не означава че след като се съберат на лагер сбор и трябва да мачкат Барселона и Реал. Радвам се че си фен и те боли за Левски, но мисли малко преди да почнеш да викаш "Разпни го".
Колкото до доказванеот на новите играчи.. ако не се докажат отиват да ритат на "Ю. Гагарин" в Пловдив
Мишката няма да го коментирам, под достойснтвото ми е.
Ники
САМО ЛЕВСКИ


Редактирано от - niki_iv на 16/7/2003 г/ 14:46:46

niki_iv
16 Юли 2003 14:44
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
бУРН, Аз съм убеден че Г. Василев би направил и Реал(М) шампиони, но с Валенсия не.
Чаткаш ли?
Ники
САМО ЛЕВСКИ
Chorbata
16 Юли 2003 14:46
Мнения: 242
От: Bulgaria
Scorpion . С право се ядосваш. Причините които изброяваш са до болка познати на червените фенове. Само една забележка - само с добри млади играчи не става. А и никой няма да остави треньора да опита. Ти си на това мнение, но 90% от публиката и 99.9% от ръководството не мисли за след 2 години. Те искат тук и сега. Всичко. Ако не стане - хвърчат глави. Много малко са треньорите които успяват да интегрират в състава си млади надежди. И те трябва да са от супер класа и пълни пердета за да успеят да се адаптират. Примери в ЦСКА - бол. По едно време в състава играеха двамата Петрови и Бербатов. И кво. В най-важните мачове малдостта им изигра лоша шега. Бербата 4 пъти излизаше срещу Иванков и му се подгъваха краката. публиката даде ли му шанс? Не. Треньора остана ли? Не.
bURN
16 Юли 2003 14:47
Мнения: 2,329
От: Bulgaria
Niki, Etar = Real Madrid za Balgaria, tova e sme6no ! Etar e po skoro Valencia !
Gonzo
16 Юли 2003 14:47
Мнения: 2,421
От: Bulgaria
scorpi, като са Левски, цска и Литекс не могат ли да губят?
А за бездушната игра виновен е треньора + ръководството. Единия не може да надъха и само изцепки прави по медиите, а ръкводството само се меси и акъл дава.
И аз съм против смяната на треньорите, но може ли да коментираш по медиите, че един бил дебел, друг бил за ветераните, трети бил бездушен. Това са пълни глупости и пародия. По какъв начин може да мотивираш играчите? Няма друг треньор на Левски по такъв начин да говорил за играчите си и ти да искаш мотивация. Г. Тодоров просто си плямпа като че ли е треньор на деца до 12 г. Човекът не може да се осъзнае къде се намира.
Много пъти вместо да коментира играта на отбора, започва с коментарите за тяхната игра и запалянковско заяждане. Непрофесионализъм. . Може да е голям левскар, да е пркарал 35 г. на Герена, но това не е негов +. Какви са тези мераци за шведския таран, Чиликов и Колев са центр. нападатели с припокриващи се функции. За какво е трети играч на същия пост. Или той е видял, че Стойч6 търси таран и решил и че на нас ни трябва???
САМО ЛЕВСКИ
Смърф
16 Юли 2003 14:50
Мнения: 3,864
От: Bulgaria
Гочето, както и неговия ученик Стойчо са от един дол дренки. Хора които залагат на сигурното и дори в мачове срещу безобразно слаби отбори си играят с титулярите за да не объркат мача. Есента Стойчо пусна повече резерви само срещу децата на Черноморец и знаете резултата от първото полувреме. Да не си припомням мачовете срещу Стяуа и Блекбърн в които особено явно пролича неграмотността им като треньори. Вместо пред екзалтираните трибуни да се започне с мощен натиск те заложиха на игра с един нападател и резултата го знаете. Така, че моето мнение и за двамата е негативно като треньори. Единствения човек , който мога да призная за треньор е Пената, дал път в големия футбол на Стоичков, Пенев, Костадинов, Тр.Иванов, Бербатов, Ст.Петров, М.Петров, Манчев и т.н.
niki_iv
16 Юли 2003 14:50
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
Етър станаха шампиони преди толкова много време че е смешно да се правят сравнения. Сега вече футбола е друг. Тогава беше модерно да се играе с либеро, сега това е направо отживелица например
Ники
Gonzo
16 Юли 2003 14:52
Мнения: 2,421
От: Bulgaria
smurfie, за Пенев и аз съм съгласен, но с известни условности.
scorpion
16 Юли 2003 14:52
Мнения: 969
От: Bulgaria
Ако искаме смяна на стила на игра - Ферарио Спасов - наблюдавайте внимателно играта на Литекс и ще видите, че това е единственият отбор, който играе с отлични комбинация, чудесни извеждащи подавания и най-вече използва игра с крила. Поне за мен Ферарио е кадърен тренъор и може да промени много неща в Левски.

Орландо предлага Стойчо Младенов - не лош вариант, но просто публиката никога няма да го заобича. Може би Пламен Марков.....всъщност не знам.Предавам се.

А не всъщност знам.......Мишо Вьлчев. Става !
niki_iv
16 Юли 2003 14:54
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
Защо упорито пропускате малката Вуца като треньор. Че той би всички в челната 6-ца (мача на Герена го взехме на късмет)
Ники
САМО ЛЕВСКИ
bURN
16 Юли 2003 14:59
Мнения: 2,329
От: Bulgaria
Az sa6to haresvam Penata, no vegovoto osnovno ka4estvo e 4e be6e na pravilnoto mqsto v pravilnoto vreme !


No da ne priznavate Go4eto ??? 1914 (neznam za predi 30 god s Gundi i t.n.) ne e bil nikoga po-silen ot kogato Go4eto be6e trenior !!!
Back to the future
16 Юли 2003 15:01
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Кой бил дал пътя на Трифон в големия футбол? Пенев май се споменава по-горе. Трифон, заедно с Балъков, Б. Генчев, Цветанов беше наложен от Гочето в Етър. И то ако си спомняте (явно, че не) като съвсем млади футболисти. Това че тогава стилът на игра е бил друг не означава, че Етър е бил дори и Валенсия. По-скоро Атлетико Мадрид . И въпреки това станаха шампиони. А Унион едва ли е най-богатия клуб в Германия, но влезе във втора лига и игра финал за купата. Гочето става прекалено предпазлив и се дъни само когато има шанс за нещо наистина голямо - като Левски с Вердер, ЦСКА със Стяуа, Унион с Литекс. Тогава той можеше да направи наистина големи пробиви и реши да се подсигурява прекалено, което му изигра лоша шега. Но определено не го прави винаги. Спомнете си и другите мачове.
bURN
16 Юли 2003 15:02
Мнения: 2,329
От: Bulgaria
Vucov Junior e i balon, koito kato go nqma tate !
Смърф
16 Юли 2003 15:04
Мнения: 3,864
От: Bulgaria
Скорпи, Пл.Марков и Ст.Младенов не стават за Вас, тъй както Херо и Вуцов младши не стават за ЦСКА. Знаеш много добре причината. Що се отнася до бате Мишо, не съм убеден, че е добър треньор. Това, че победи ЦСКА в един мач не го прави автоматически добър специалист. То и Мишока взе един мач на Армията тази пролет но както виждам мнението Ви не е положително за него. Най-добрият Ви треньор за мен беше Шпайдела, но считам, че вече възгледите му за футбола са остарели.
niki_iv
16 Юли 2003 15:06
Мнения: 3,276
От: Bulgaria
BURN, абе баща ли му ви би насред "Армията" или малкия. Или за да не разплачете малкия сте му дали балонче. Хайде сега глупости
Ники
САМО ЛЕВСКИ
Back to the future
16 Юли 2003 15:08
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Шпайдела наистина беше много добър треньор, но той самият се отказа вече от тая професия и може би правилно. Все пак е отстранявал Динамо Киев с два различни отбора, по времето когато хем от Динамо бяха много силни, хем не беше много здравословно да го правиш. Не си спомням много добре, но си мисля, че го уволняваха и в двата случая.
scorpion
16 Юли 2003 15:11
Мнения: 969
От: Bulgaria
O'K, O'K, O'K всеки от нас е прав за себе си и прав за нещо.
Съгласен съм с всички мнения и се опитвам да си съставя реална картина, но повярвайте ми тя пак не е в розово.
Chorbata е прав в едно нещо: феновете (аз обичам думата привърженици) искат сега и веднага да наблюдават успехите на любимият си клуб. Никой не сика да инвестира и да прогнозира 2-3 години напред. Аз обаче мисля, че сега и веднага трябва да се направят промените за да имаме след 2-3 години отбор, който да е способен НАИСТИНА за нещо по-значимо.
Ще видим.........................

Sokol Похапвам семки а даже и цигари попушвам, ама като гледам това последното удоволствие щели да го забраняват. А няма нищо по вьлнуващо от нервен двубой по вечерно време с гъсти талази цигарен дим и думите "Я дай да запаля, че да тръгне играта на нашите....."
bURN
16 Юли 2003 15:13
Мнения: 2,329
От: Bulgaria
Ba6ta mu be6e na Armiata , a za balon4e neznam, toi vse pak e jenen i mai ne izpolzva
dunai
16 Юли 2003 15:15
Мнения: 2,605
От: Bulgaria
Смърф, малко пристрастно я караш. Припомни си колко от възпитаниците на Гочето играха в САЩ-94 и то не на пейката, а като основни футболисти. Плюс това Гочето се доказа като треньор в Етър/ само недей да казваш, че са ги направили шампиони отгоре/, Левски и даже с ЦСКА успя да вземе една титла, за работата му в Германия също не могат да се кажат лоши неща. Колкото до Пената, добър треньор е, но имам известни резерви.
Gonzo
16 Юли 2003 15:17
Мнения: 2,421
От: Bulgaria
Най-добрия в Бг е Йешич. Лошото е че е сърбин.
Ако бъде оставен да работи на спокойствие (единствено по-строг контрол в/у трансферите) може да промени облика на дад. клуб.
Ферарио е страхлив като треньор. Няколко пъти можеше да направи добра серия в Европа, но просто не му стискаше да рискува или надъха играчите, както ги надъхва с/у Левски и цска.
Останалите треньори за нищо не стават. Лесно е да водиш Левски или цска, но като идеш в Марек, Берое, Р. спортист там трябва да се докажеш. Както Гочето и Шпайдела са тръгнаха от по-скромни отбори.
Добави мнение   Мнения:181 « Предишна Страница 7 от 9 5 6 7 8 9 Следваща