Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Президентът нападна НДСВ за петролния скандал
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:48 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
Finn
01 Фев 2004 23:43
Мнения: 391
От: Bulgaria
Истерията е за отвличане на вниманието от базите, приватизацията на БТК и гилотината за земята. Изобщо не ги интересуват никакви сделки с нефт. Представяте ли си, оглеждат дори летището на Горна Оряховица, което е гражданско. Никога не е било военно. Става явсно защо досега блокираха използването му, за граждански нужди. Планират не само Велико Търново да остане завинаги без летище, но също и американски самолети да се реят непрекъснато на стените на Царевец.



Idem per idem...
Светло Пиво
02 Фев 2004 01:58
Мнения: 2,124
От: Bulgaria
Абе забелязвам, че доста форумци не са в състояние да се ориентират в обстановката. Значи малко разяснение......... ...Идеологическата комбинация турски-монархо-комунизъм е непозната по света. Но в крайна сметка откъдето и да го завъртите, това управление е най-обикновен сбор от хора със силни икономически интереси. Друга връзка между управляващите за съжаление НЯМА..............
Винаги при поява на противоречия, породени от неравното разпределяне на капитали и собственост, се появяват и скандалите. Ми примера е налице.......
paragraph39
02 Фев 2004 02:16
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
"...Идеологическата комбинация турски-монархо-комунизъм е непозната по света. Но в крайна сметка откъдето..."
......................................... ................
СВЕТЛО ПИВО,
И в България НЕ е позната! В България Е /ако е?!/ "турски-монархо- СОЦИАЛДЕМОКРАТИЗЪМ" !!!
ЗА другото съм съгласен с теб-НАЙ-ПОСЛЕ !


Редактирано от - paragraph39 на 02/2/2004 г/ 02:18:48

+-
02 Фев 2004 08:52
Мнения: 1,270
От: Bulgaria
Гледам, че пак се е развихрила партизанщината във форума...
Не бива да забравяте, че е нормално Първанов да се защити тъй като по онова време той е бил председател на БСП...
Доколкото обаче имам представа от разните кръгове по интереси, склонен съм да повярвам, че БСП и Първанов са видели толкова от този петрол, колкото и СДС-арите от 200те хиляди долара на Чорни...
ParvanovGS
02 Фев 2004 08:54
Мнения: 239
От: Bulgaria
Явно някой от тия 300 милиона е дошъл и тук! Подпомага дружеството на гейовете - параграфа, фин, мале-мале, равния и разните други червени духачи от форума!
paragraph39
02 Фев 2004 15:35
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
ПРЪДванов GS,
Хич и Не се надявай, че ще докопаш нещо от моите “садамови долари” !!!
Аз си уважавам тялото, отворите и членовете му!!!
“СИНИЯТ ДУХАЧ” в този Форум / а и навън/- PARAVANOV GS, да си избие от главата всякаква мисъл, че ще му платя за СЛОВЕСНОТО му “фелацио” ! Много му е ниско качеството! Както и челото му!!! Аз си падам по интелигентни “морални проститутки”. Няма да стане твоята работа при мен, мили ми ПРЪДванов !!! ЧУПКА ! Ходи да /го/ духаш под вода- за да не се вдига прах !!!
TheBigEdge
02 Фев 2004 18:22
Мнения: 1,272
От: Bulgaria
Мдаааа, колеги.... За всички здравомислещи е ясно, че нашият "социален президент" е и с двата крака в лайната. Все пак да не забравяме - става дума за "дарения" (рушвети срещу подкрепа) през 1998 г., колкото и услужливо другарите от "Позитано" да се правят, че не чуват и да се опитрват да замъглят и "забравят" това. Тогава лидер на БСП беше сегашният ни президент. Навсякъде по света, ако всичко изнесено е истина, въпросната личност следва да си подаде незабавно оставката. Пример - "даренията" за партията на Хелмут Кол и последващите действия. Просто така се случва в нормалните страни. Но.... Направих си труда и отворих Конституцията на Република България. Ето какво пише там :
"Глава четвърта: Президент на Републиката.
Чл. 97. (1) Пълномощията на президента и на вицепрезидента се прекратяват предсрочно при:
1. подаване на оставка пред Конституционния съд;
2. трайна невъзможност да изпълняват правомощията си поради тежко заболяване;
3. при условията на чл. 103;
4. смърт.
....
(3) В случаите на ал. 1 вицепрезидентът встъпва в длъжността президент до края на мандата.
......
Чл. 103. (1) Президентът и вицепрезидентът не носят отговорност за действията, извършени при изпълнение на своите функции, с изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията.
(2) Обвинението се повдига по предложение най-малко на една четвърт от народните представители и се поддържа от Народното събрание, ако повече от две трети от народните представители са гласували за това.
(3) Конституционният съд разглежда обвинението срещу президента или вицепрезидента в едномесечен срок от внасянето на обвинението. Ако бъде установено, че президентът или вицепрезидентът са извършили държавна измяна или са нарушили Конституцията, пъляомощията им се прекратяват. "

И какво се получава, уважаеми колеги? Спомняте ли си един сладъ виц от времето на последните президентски избори? Попитали Радио Ереван кое може да е по-лошо за България от президентската двойка Първанов-Марин. "Естествено, президентска двойка Марин-Първанов!", отговорило веднага Радиото.
Та.... Все пак.... Но то ще се чуе!





Добави мнение   Мнения:48 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3