Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Въпрос към бот!!!
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:1797 « Предишна Страница 24 от 90 22 23 24 25 26 Следваща »
Сибила
30 Яну 2006 20:01
Мнения: 15,613
От: Bulgaria


Искам и аз напиша едно оплакване от г-н модератора и до него, обаче не мога да измисля какво.

Как изостанах от модата, да му се не види!


Manrico
30 Яну 2006 21:16
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Аз такова, само ако може, да попитам: понеже очакваме да излезе на видно място нещичко за бойлавърите (ако уважаемата редакция не сметне за водеща новина нещо за млеконадоя), не може ли мъничко да релакснем правилата, та да стане хубав купон? Хем скоро има подходящ за темата празник, хем ще може изтънко да се разнищи темата за някои етнокултурни особености на съседите, малцинствата, американците, уманитарите и т.н.? Хайде бе, само днес, после ще слушкаме пак!
Iezuit
31 Яну 2006 00:02
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Не ти требе чат - глей кви сакатлъци стават!:
Натиснете тук
Iezuit
31 Яну 2006 03:34
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Ами тръкнах си сам повторения въпрос, който ти трътна в антологията. В едно от редните ми мнения, сега има звездички там.
Сега се присетих, че пак ме звездичкоса зарад един друг... риторичен въпрос към списувателите на вестника, дето бяха измислили некако монструм "Austin Martin". Аз се възмутих, ти ме трътна...
Е са разбрах - с повечко бой по главата - че за какъвто и да е намек към служители на вестника има zero tolerancy. Убу, ще знам вече...



Ама съгласи се и ти - понякога излизат матриалчета, дето и до 100 да броиш, пак те сърбят пръстите да се изокаш....


Тази антология 4 пъти я повтори, трябва ли и аз 4 пъти да повторя да ми дадеш линк към нея? :-)
Ще те помоля да не извърташ. "Риторични мнения" не трия, а трия мнения, които нарушават форумните правила. Не съм изтрил мнението на никой участник, който се е възмущавал от дописка, но трия и ще продължавам да трия всеки, който лично обижда който и да е автор. В момента ме караш да споря с теб, което не искам и изобщо не ми е работа и го има записано в същите тези правила. Модераторът преценява какво да редактира, а не участникът. Да не казвам по-груба дума от типа, че лъжеш, ще използвам по-тактичен вариант, че нямаш правилна преценка за това, което пишеш. Щом съм го изтрил е било за триене според правилата. Щом съм го редактирал е било за редактиране според правилата. Ако ти наложа бан - значи си бил за бан според правилата. Абсолютно съм обективен в действията си, не забравяй, че имам доста повече информация за всеки участник, никовете му, поведението му и т.н. и следователно, мога много по-добре да преценя дадено мнение не изолирано, а в съвкупност, което участниците няма как могат, тъй като нито имат съответния технически арсенал, нито съответната информация, нито съответния опит. А пък ако се съмняваш в моята обективност, то си е описан начинът, по който да процедираш - оплакваш се на редакторите при положение, че вече за трети път ти повтарям, че държа на преценката си и съм постъпил правилно. Няма никакъв смисъл да продължаваш да спориш с мен и да оправдаваш нарушаването на правилата с "шеговити закачки" , "риторични въпроси" и други измислици. За теб може и така да е било и така да мислиш за редактираните си мнения наистина, но аз съм човекът, който преценява границата, където закачката преминава в обида и риторичния въпрос - в простотия


Редактирано от - bot на 31/1/2006 г/ 09:11:07

Нели
31 Яну 2006 08:29
Мнения: 5,661
От: United States
Бот, моля за намесата ви:

http://forum.segabg.com/topic.asp?whichpa ge=15&topic_id=95045

Митничар:


Абстрахирайки се от повърхностното царелюбщина vs. цареборщина в тази лишена от смисъл дискусия, човек не може с почуда да не отбележи, че с

Още веднъж ви питам, другари царисти - защо "сериозните" ви царски фирми за грабежа с магистрала "Тракия" бяха представлявани в сделката от Емил Коцев, син на генерала от ДС, обвиняван от англичаните за убийството на Г. Марков?



лицето с ник Ч. Ф. бележи непостиган във форума рекорд - 4 твърдения, 4 лъжи в едно изречение. Това постижение го изравнява с Яне "Димката" Янев, *****. Честито!

*
Ако Фичо му отговори предполагам, че утре ще ви плаче на рамото как враговете "започнали първи" (цитат), а той е невинен, много спокоен и образован джентълмен ***** (за разлика от враговете му). Всеки път като чета цитирания ник си спомням Оракъла, преди няколко години, който на поредната простотия и обръщение "Оракълке" от бившия ник естет написа "добре де, какво да направя за да докажа, че съм мъж - да те набия, да те нае..." Та и Митничаря си го търси по същия начин.

Посъветвайте го, ако може, да не се влачи след нас, и постингите ни, *****.


Благодаря и лека нощ/добро утро.


Мнението е било редактирано от самия участник и не видях повод за моя намеса


Редактирано от - bot на 31/1/2006 г/ 09:00:34

Mitnicharъ
31 Яну 2006 08:32
Мнения: 6,877
От: Bulgaria
Бот, моите съболезнования. : D : rolleyes :
Аз ще се тръкна сам - целта е постигната, димкаджията е speechless.
Нели
31 Яну 2006 15:20
Мнения: 5,661
От: United States
Самоизтриването е добра идея, "смела". Още по-добра ще е идеята Митничар да спре да пише обиди и простащини след нашите постинги, когато говорим за важни проблеми в България, а той кой знае защо реагира като лично засегнат. Диалог с него не водим, и никога не сме водили, освен в редките моменти на поредна негова истерия, да го успокоим.

Във форума има стотици теми, Митничар има десетки никове, ерго възможност сам да изнесе цяла дискусия под някоя тема. Може сам да се хвали, поощрява и дори хули, ако пожелае. Желая му успех в това дело и не ще го забелязвам/ме, ако не ходи подир нас с език и маниера от Сточна гара след един часа през нощта.
Чичо Фичо
31 Яну 2006 15:24
Мнения: 24,838
От: United States
Ник митничар просто не е осведомен - в цитираното от него мое изказване няма ни една, камо ли па 4 лъжи. Не му е сефте
Iezuit
31 Яну 2006 16:59
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Ee, Бот, тоз път не се доразбрахме. С последния си постинг само ти казвах, че вече ми е ясно защо ме трътна. Това и исках да разбера. Определено преценките ни се разминават (надявам се, че поне на това имам право ) - според мен не бях обидил автора, но стриктно погледнато - признавам - репликата ми можеше да се изтълкува и така. Само че изрично подчертавам - целта ми не е била обида на автора. Затова и влязох тук с въпроса си. Не за да споря и да критикувам преценката ти.



Накрактко - разбрах защо ме трътна, ще се постарая в бъдеще да не предизвиквам подобна реакция. Може да не съм напълно съгласен с преценката ти, но това си остава за мен и си спазвам правилата.


Те я и пустата му антология.
Натиснете тук
bot
31 Яну 2006 17:09
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Благодаря.
Старшината
31 Яну 2006 18:16
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
Ясна е тая ... Пазителю, ще дойдеш ли на деветините ?
bot
31 Яну 2006 18:20
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
не разбрах въпроса
Старшината
31 Яну 2006 18:22
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
"деветини"-те са едно тъжно честване. в памет на покойник ... нещата вървят натам
bot
31 Яну 2006 18:25
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
А, той Старшината си разбира под форум нещо, в което да има калабалък, пцуене, викане и окане, така че грешката му е ясна, бъзикам го просто :-)
Старшината
31 Яну 2006 18:28
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
бъзикането на старшините е вредно за здравето на бъзикащите се [трето преработено и допълнено издание на Разговорника] :-)
Старшината
31 Яну 2006 18:36
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
... пък ако отворим уставите .... не ми се мисли ..
bot
31 Яну 2006 18:39
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Вредно е, обаче понякога има полза дори за старшини :-)
Виж, Старши, схемата е ясна. На който каквото му се прави онлайн, това си прави. И аз като искам скайп или ирк, отивам в канал, като искам купон, отивам в някой форум да разпусна, като искам обсъждане на важни теми отивам в медиен форум. Добре е да има форум, който съчетава всичко това, но на практика е невъзможно. Просто като не ти харесва на едно място отиваш на друго. Въпрос на избор. Един избира, друг съчетава. Keep smiling, keep shining. Против съм само на едно място да се обсъжда друго място, щото резултатът е ясен - губи самоличност и се превръща в притурка и то доста воняща.
Старшината
31 Яну 2006 18:47
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
За вонящите притурки съм съгласен. По останалото може да се помисли поне. Форумът на "Сега" е добро място за хора, които не се ровят по цял ден насам-натам. Имат 5 мин. свободни - погледнат. Пишат по пет думи. И "кис-кис" или "....дееееба ..." са достатъчни, нали?
bot
31 Яну 2006 18:56
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Естествено, затова към форумите се правят чатове. За да може да обмениш две-три приказки без да се възприемаш насериозно всяка минута и да се видиш набързо с познати и приятели. Форумите не са чатове, дори не са и блогове, затва обикновено се прави подобна симбиоза между различните форми, за да са доволни всички. Включително и система за размяна на лични съобщения, а не да си пишат по пощите или да си говорят във форума неща, които не са по темата (изключвам "Темите на участниците" ) . Но не зависи от мен наистина. В собствените си издания съм го направил, тъй като имам администраторски права и си разбирам от работата, но тук съм само модератор и нещата не зависят от мен. Доколкото опират до това да си кажа мнението - направил съм го, но нямам правата да го направя реалност. Може би е въпрос и на редакционна политика - съгласи се, че не мога да казвам кое как трябва да стане. Мога да дам съвет, мога да дам доводи защо е по-добре, но дали давам правилните доводи и дали има нужда не опира до мен.
Старшината
31 Яну 2006 19:02
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
Знам, Пазителю. И разбирам. Що е време напред - то е. Бъди здрав. И - наздраве!
Добави мнение   Мнения:1797 « Предишна Страница 24 от 90 22 23 24 25 26 Следваща »