Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Въпрос към бот!!!
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:1797 « Предишна Страница 28 от 90 26 27 28 29 30 Следваща »
Сибила
01 Фев 2006 21:30
Мнения: 15,613
От: Bulgaria


Еееее, Геновева, да газиш, да газиш, да затънеш до колената в кал и миризми, да четеш за себе си какви ли не небивалици, да ти съчиняват биография, да ти приписват любови и любовници, царска милост и месторабота, да ти предписват хапчета и лечебни заведения, да те набъркват там, където не си, да те желаят, да те желаят, да те желаят, да им се привиждаш на всеки четвърти милиметър, - мерси, на тез забавления съм сита и пресита и си преживявам чудесно и без тях. Нямам чувството, че съм се лишила от нещо, напротив, осмърдяното местенце се провЕтри и зе да поема въздух. Чист, не казвам парфюмиран. Щото и за парфюмите и разните им ухания един с един вкус не си съвпада.


Изглежда е престижно да ги бълваш повече отрицания, отколкото похвали, но аз обичам най-много да похваля. Има и такива като мен, дето си падат по хвалбите. И винаги го правя искрено, убедено и без никакъв поклон към одите и химните.



Но пък и никой да не си помислюва да ме спира - като зема да хваля и да се възторгвам бравурно. Аз съм едно рядко изключение, да не кажа единствената тук такава.



Докато г-н модераторът одобрявам и харесвам - ще си го хваля.
Въпреки че, като надигна много гребен и пушка нарамя на глас да тичам народен гръмовно и шумно - трие си ме и мен, що плам и устрем ми отнесе револуционен. В небитието. Ама си трая и не се жалвам.

Щото беше прав, той, а не аз.
kaily
01 Фев 2006 21:51
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Имаш манталитета на царист. И те такива-бий ме, е.и ме, Убичам си те и туй то.
Ех, поквари ви Симо ментата вас и това си е...

_________________________________
истината е, че ни управляват идиоти
Чичо Фичо
01 Фев 2006 21:58
Мнения: 24,838
От: United States
Кой човек?
Сибила
01 Фев 2006 22:09
Мнения: 15,613
От: Bulgaria


Ууууу , Кайли, не е баш така.

Като някой вземе много да не ме обича , натрапливо досадно , макар на мен да е съвсем безразличен и поради това - объркал се в представите си за взаимна заинтересованост, отпервам му един, два, три пО-здрави, като гледам да не изпущам от вниманието си оценката на г-н модератора за мойта буйност напреко правилата - не винаги се удържам. И резултатът не закъснява

Пък представям си на него какво му е- човек е плът и кръв и нерви.
Затова и никога - ето - честен кръст сторвам - не съм го контактувала, за да изтрие едно или друго мнение, дето не ми е угодно.

И чест му прави, че винаги го е правил, без да да го подтиквам към това.
За мен така, за останалите, предполагам - същото.
bot
01 Фев 2006 22:22
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Гледам, че пак сериозно сте объркали рубриката.
Както и да е, утре ще съм на работа, намесвам се само за "трите очи" на Геновева, тъй като се отнася до мен.
Геновева, никога не съм имал претенции за трето око, нещо бъркаш, но опитай се да разбереш, че в сравнение с мен си кьорава като попово прасе. Аз знам 100%-во кои са ти истинските "врагове" и знам кои са мотивите, движещи участниците, просто защото имам възможността да го виждам, знам всеки участник какво и с кои никове пише, та не ми излизай кой какво забелязва. Със сигурност имам някои пропуски, няма начин при толкова голям обем от информация, но в сравнение с броя на абсолютно неоправданите ти намеси вече в толкова много конфликти и то все от грешната страна ми идва много. Просто си представи, че сме в една тъмна безпрогледна и безлунна нощ, ти стреляш напосоки и понякога улучваш, а аз в тоя момент съм с очила за нощно виждане. Не е въпрос дори на образование, научни степени и жизнен опит (макар че помагат, естествено) .
Ами това е положението. Хайде да не си правиме забележки, прекали с това "трето око" . Досадно е като видиш човек, който уважаваш и на когото не можеш да даваш вътрешна информация поради естеството на работа, да ти прави забележки за неща, в които самият той греши в преценките си много сериозно. Във форумите явно на повечето хора им растат крила, отпадат всякакви задръжки и т.н. .. в реалния живот може и да са свестни и нормални хора, но тук е друго. Много си объркана в предположенията си, това чисто теоретично е проблем на участника, но когато ми набъркваш собствените грешки като някаква абсолютна истина, то това се превръща и в мой проблем.
Iezuit
01 Фев 2006 22:31
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Бот, в кръга на шегата - лошо няма, че си с очила за нощно виждане.
Ама си я и бая страшничко, че освен тях си екипиран и с един "Драгунов" за подборен острел, с оптика на Карл Цайс...
bot
01 Фев 2006 22:37
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Iezuit, за теб се отнася същото.
Просто, работя от интерес (професионалист съм в тази област, скромно казано) и от предизвикателство, тъй като има много външни и вътрешни фактори, които пречат на нормалния процес, а това донякъде ме стимулира.
Разбери, че няма да си заложа името (което не е това, което си мислите естествено, за да не се цапа), за да преценя субективно. Не знам дали си забеилязал, но най-вече ме атакуват за субективност хора, с които имам по-близки разбирания в други основни неща (извън форума) . Това би трябвало да ти говори нещо, субективно би трябвало да взема тяхна страна и да си спестя хиляди обвинения, но не го правя. Грешката в преценката е при теб, гаранция.
Сибила
01 Фев 2006 22:39
Мнения: 15,613
От: Bulgaria


Извинявайте, г-н модераторе.
наистина, не това е темата, в която да обсъждаме качествата на г-н модератора.

Но и видях един материал на руски език, който бяхте приложили.
Точно за различните характери и темпераменти на модераторите, както и на особеностите на тяхната много трудна професия.

Затова си позволих, така и така всеки търси да Ви натърти на недоволствата си от Вас, аз пък се явих в противовес и, забележете - съвсем аргументирано.

Ако не бяхте прав, според мен, никога не бих Ви подкрепила, това е така.

Сега се изнасям, лека вечер.
Manrico
01 Фев 2006 22:42
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Ма и бот ли си има вече трето око? Въх, то да не прихваща? Ми той така може да почне и с извънземни да си говори или да му дойдат деструктивни желания, та да подпали редакцията при някой протест!
Сериозно, бот, не се вързвай толкова. Ти знаеш по IP-то от работното ми време, че и аз работя във фирма, която продава някакви услуги. Клиентът е длъжен да спазва правилата - а щом е станал клиент, се е съгласил. И ако не ги спазва - гонка. Но докато ги спазва (е, може и почти), сме длъжни да му удовлетворяваме прищевките - тъпи, остри, това е - той ни вади хляба. Та и при вас така - ние, читателите, ви вадим хляба - с пари или като гледаме или четем реклами. Вие установявате правила, на който не му харесват - аут. Ако са много кофти правилата, ще загубите клиентите. Но те не са лоши - и докато си ги спазваме, имаме права на клиенти, включително и да се гъбаркаме помежду си, с редакцията и със самия Бот!

_______________________
Всяко село си има селски идиот, но не всяко го избира за кмет.
bot
01 Фев 2006 22:46
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Ценя оказаната подкрепа, Сибила, но в повечето случаи откровената подкрепа в този форум се възприема като подмазначество и вреди - и на вас, и на мен. Естествено, имате пълно право да изказвате личното си мнение в спор, който вече е бил започнат, макар че действията на модератор наистина не би трябвало да се обсъждат - ни на свой, ни на чужд (това е стреличка към Кайли) . Може да има спор, и при мое нежелание или неразбиране да следва оплакване към по-висша инстанция, това е схемата, но щом е почнал такъв разговор вече няма смисъл да трия цяла дискусия или да си крия главата в пясъка.
Моят съвет е да не си създавате излишни проблеми с положителни за мен изказвания :-) Просто няма как средностатистическият участник да харесва модератор, алогично е. Може да го мрази, да го уважава, но не и да го харесва. То затова са и повечето закачки точно с модератора, по-голям стимул е за хора, които вече са отегчени от самия медиен форум , това си е начин за себедоказване пред околните във всички форуми, не само тук. Впрочем, Вие вече сте го чели явно, както споменахте.
Благодаря отново за добрите думи :-)
bot
01 Фев 2006 22:49
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Manrico, реагирам така спрямо хора, които лично познавам и уважавам, иначе си абсолютно прав. Но не е до впрягане де. Незабравяй, че и те на базата на подобно познанство смятат, че е мой ангажимент да им давам подобни отговори "все две думи можеше да кажеш, кво се надуваш!" - цитат) , така че сме квит.
Manrico
01 Фев 2006 22:53
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Българщинка, кво да го правиш - от готите ли е дошло, от траките ли, от инките ли - не знам. И на мен ми звънят познати "бе я виж там нещо можеш ли да стане". И като им кажа, че не мога да направя нищо, почват да вият като атакист във форум.

_______________________
Всяко село си има селски идиот, но не всяко го избира за кмет.
Iezuit
01 Фев 2006 22:54
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Бот, не разбрах какво "същото" се отнася за мен?
Опитвам се да съм максимално коректен, да избягвам ненужни конфликти, да не обиждам хората, дори когато си го заслужават по моя преценка.
Старая се да не давам мнение за качествата ти на модератор, два или три пъти съм се обръщал към теб по въпроси, свързани с модерирането, без да съм ти давал акъл (третият път беше тук и накрая разбрах какво те е накарало да ми трътнеш мнението и се съгласих с теб, че си имал право).
Ако твърдиш обратното, може би си в грешка.
***
Да, ползвам и друг ник, с който съм по-рязък, но пак се старая да бъда в рамките на правилата. А и с него нещо не ми е интересно, та не пиша напоследък.
Сибила
01 Фев 2006 22:58
Мнения: 15,613
От: Bulgaria


Е, добре, г-н модераторе, приемете, че думата "харесвам" не е точно подбраната, с оглед на професионалната строгост на темата.

Вие се благодарете, че не употребявам думата "обичам", която ползвам, признавам си, твърде приповдигнато, когато говоря за личности, с които сме от една порода, т.е. съвпадаме си почти във всичките си разбирания за живота и неговите странности и изненади, подаръци и несправедливости.

Но, все пак, разберете ме, аз съм уманитар и понякога употребявам думите повече емоционално, отколкото рационално.

Лека вечер, вече наистина, няма нужда да ми благодарите, моите думи за вас са добри по силата на едно дълбоко вътрешно убеждение и увереност в наистина добрите Ви качества.

bot
01 Фев 2006 23:02
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Йезуите, като на стар участник направо ще ти кажа какво не ми харесва.
Че се стараете се да го превърнете на Фичофорум (дано сега и Чичо Фичо не скочи) . От всички по-стари участници само Доктора тук таме казва нещо и по статиите. Всички останали пцуете Фичо, спорите с модератора и лъжете кой има бан (то си има цяла тема по въпроса кой наистина има ама кой ти гледа) .
Къде какво става, накрая почва "закачка" с Фичо. Идват нови участници (добри лоши, аз не съм художествен ръководител и форумът е вестникарски преди всичко) , коментират си хората новините и статиите, накрая стане фичофорум и се освини пейзажа. Е как трябва да реагирам аз според теб? Въпросът не е модераторски, задавам ти го като участник към участник
bot
01 Фев 2006 23:15
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
"многозначителните саркастични усмивки и погледи"

Прав е бил! :-Р
kaily
01 Фев 2006 23:15
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Требе си пълна подмяна на тиквите-огкога го казвам...
пенционерите форумци - у пенция, тук само младите варвари, носещи свежа кръв у тоя йезуитски форум, у който всичко се казва с толкова заобикалки, че после всеки се чувства засегнат и нищо се не казва в крайна сметка.
Варварите винаги са разрушавали империите, като последните са стигали нивото на лицемерие, двуличие, йезуитие, софизъм и таа убава думичка-sophisticated.

_________________________________
истината е, че ни управляват идиоти
Нели
01 Фев 2006 23:18
Мнения: 5,661
От: United States
Имам съвсем реални съмнения в нормалното психическо състояние на редовните кибици на мястото за което говорили Сибила (анонимни или с никове). Същите съмнения имам и за тези, които от нашия форум ходят там за да черпят "сведения" за тоалетна хартия, а след това пренасят тези лъжи като единствен аргумент в полтически спорове тук. Има нещо много жалко, истерично, просташко, болно, немъжествено и рустикално в подобно поведение. Търсете отговора в семейни проблеми, професионална и емоционална фрустрация etc.

Добре е хората, които визирам да знаят как изглежда поведенеито им в очите на повечето форумци. Да не говорим, че те помагат и доказват идеите ни.
bot
01 Фев 2006 23:22
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Да ти имам варварите, Кайли :-)

Извадят некой ръждясал кинжал, боднат некой новобранец, бойната тръба на модератора изсвири, запушват си ушите и после над паницата обозена боб-чорба си разправят как са се изгаврили с лошото чудовище и си показват раничките от отровните му плюнки и си ги кичат отпред като конструктор Лего.

Трябва ти нагледен урок с мотика върху някой бостан, но това си е лично мое мнение и не ангажирам институцията :-Р
Чичо Фичо
01 Фев 2006 23:27
Мнения: 24,838
От: United States
А, защо да скоча? Аз наистина го наричах не "фичофорум", а "АФН номер ен плюс едно" (Анти...), но сегашното е несравнимо с едновремешното. За да стане "фичофорум" трябва да поведе хорото стар добре известен ник с доста повече от нормалното количество стара злост, която роля в последно време (от някога многолюдната команда) остана да играе само ник "Митничаръ". Никове като иезуит, фиерце и степпенволф могат да се включат, но сами не могат да го инициират. Никчета с по един-два постинга и други ен-ти по ред никчета на баннати основни никове нямат ефект.
Добави мнение   Мнения:1797 « Предишна Страница 28 от 90 26 27 28 29 30 Следваща »