Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Въпрос към бот!!!
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:1797 « Предишна Страница 29 от 90 27 28 29 30 31 Следваща »
kaily
01 Фев 2006 23:35
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Не съм ти визирала възрастта ма Вефке, говоря за старите форумци и новите форумци.
И затова ги деля на пенции и варвари.
Пенциите пазят благоприличие, йезуитстват, говорят с недомлъвки и поддържат бодър тонус на форумен елит.
А новите варвари им пикаят на самочувствието и се движат в паралелна реалност.
Аз тук съм от страната на варварите, а на едно друго место съм от страната на пенциите.А на едно трето ме изгониха със снобарски изисквания, на четвърто-с фашистки и така...човек требе да се учи на прикриване, вика дон Хуан.

_________________________________
истината е, че ни управляват идиоти
bot
01 Фев 2006 23:36
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Чичо Фичо, когато изказвам предположение се старя да обхвана всички аспекти. Първо, аз нямам гаранция (а и никой не е длъжен да ми дава такава) , че вие също не сте доволни от ситуацията на фичофорум. Не искам да ви засегна, но теоретично е възможен такъв вариант, има хора, на които им доставя удоволствие да са център на внимание. "Any publicity is good publicity" , знаете. Т.е. аз се опитвам да бъда максимално обективен и тъй като съм нает от редакцията е нормално да се грижа за интересите на редакцията - вестникарски форум не означава фичофорум. Следователно, аз се старая да ограничавам подобни дискусии, обсъждащи личностите на участниците. Проблемът е, че вие също не си замълчавате, макар че при едно премълчаване подобни дискусии замират или стават предмет на мое засилено внимание, докато при нападки и от двете страни почти винаги максимумът на моята намеса е да си губя сутринта времето с триене на нощни битки съдбовни.
Нели
01 Фев 2006 23:43
Мнения: 5,661
От: United States

"многозначителните саркастични усмивки и погледи"



Бих прибавила - и винаги на неправилната нравствена страна, за да налее масло в огъня на злото и клеветите, и после да гледа сеир и чете безкрайни простотии.

Какво разбирам под нравственост? За по-несхватливите - представете си, че сте отново на 6-7 години и четете книжки за Зоро, тримата мускетари, граф Монте Кристо и т.н. Никой от вас тогава не е бил на друга страна освен на добрите герои. Днес, някой от участницте в горната дискусия, са постоянно на страната на злото, тъмното и клеветническото. Рано или късно това се разбира от основната маса участници. На такъв етап е форума ни сега.

BTW, смятам за изключително порочна и жалка системата на писане с различни никове. Детските години на форума са в миналото. Смятам писането с различни никове някога, и особено сега, в 2006, в цел да тормозиш и клеветиш определени форуци, и да създаваш привидност на многост, за тежко психическо заболяване, раздвоение на личността и опасно за здравето на самия форумец. Лекувайте се дорде е време.

Редактирано от - Нели на 02/2/2006 г/ 00:37:24

Геновева
01 Фев 2006 23:47
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
егати досадата...
мы пойдем другим путем...
Iezuit
02 Фев 2006 00:03
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Eee, Бот, направо ме втрещи. Как да ти докажа, че както всяко обобщение, и това ти не е вярно:



От всички по-стари участници само Доктора тук таме казва нещо и по статиите. Всички останали пцуете Фичо, спорите с модератора и лъжете кой има бан



Ами имам си досие, можеш да погледнеш, че съвсем случайно от последните 10-20 страници само в няколко визирам Фичо. И че 99 процента от мненията ми са по статии, които са ми интересни.



С теб съм "спорил" - или по скоро поисках да разбера - защо ми трътна едно мение - преди няколко дена. Да съм ти писал или обаждал със съвети и мнения през последните няколко месеца?


И никога, ама никога не съм споменавал кой има бан (или поне не помня)....

Карай да върви. Можем да изкараме тъй до заранта. Щом си стигнал до такова мнение за мен - няма повече да те разубеждавам...


А по въпроса ти като участник към друг участник - това което правиш, е правилно. Просто който наруши правилата на форума нужния брой пъти, гори. Който провокира конфликти - също. Ама надали имаш нужда аз да ти казвам такива неща.

Редактирано от - Iezuit на 02/2/2006 г/ 00:04:57

Нели
02 Фев 2006 00:09
Мнения: 5,661
От: United States

Проблемът е, че вие също не си замълчавате


Бот, ето в няколко изречения вчерашната ситуация при затваряне на темата за "малкия човек":

Ник Олег Офренов цитира някакъв постин на ник незнаечт (който едва ли някой е чел, аз, например не чета нищо от този ник) в който е написано лъжата как ник чичо Фичо бил изхвърлен от ООН от правителството на Симеон. Нима това е вярно, пита възмутен Олег (да съм на негова място, на незнаечт не бих вярвала и за времето навън, ама...).

В същия момент се появява ник Митничаръ, поздравява Олег за цитирането на клеветата и казва, че чака да види какво ще каже "лицето Фичо" (нещо от рода, да така е, изхвърлен е...) В същия момент изниква от небитието ник степен вълк (ако сте забелязали Митничаръ без степен вълк, на опашката след него, не се появява). После фиерце.

Резултат: темата е развалена, дискусия няма, чичи Фичо е принуден да каже на Олег, че това не е вярно, а онзи му вика, че съмнението остава. Модераторът идва и затваря дискусията, защото не му се щеше да се занимава цял ден с клеветниците.

Питам се, кому е нужно това? Определно не е нужно на Фичо, на Нели, на Олег, на смарти, на останалите. Неснечт е извън класацията, ако нямаше репликите на Митничаръ, степен, фиерце след отговора на Фичо темата щеше да продължи. Но не би. Така става вече втори път.

Бот трябва да разбере, че е трудно, много трудно, да замълчиш когато те клеветят. Ерго, трябва да се спрат по някакъв начин клеветниците, а не да се затваря темата.
*
П.П. И да не забравя, ник йезуит (причислявам го към групата на Митничаръ, степен вълк, фиерце) се кефи на горната ситуация по ето този начин:

Това е. Картината е много илюстративна относно кой какво точно прави в този форум.

Редактирано от - Нели на 02/2/2006 г/ 00:19:33

Чичо Фичо
02 Фев 2006 00:14
Мнения: 24,838
От: United States
Бот, разбирам, но наистина ние не искаме "фичофорум"! С никовете, които никак не са съгласни с мене, но се държат според правилата, като например Параграфа и Олег Офренов, спорим, иронизираме се, т.е. обръщаме си взаимно доста внимание, но никога не се обиждаме и клеветим и си се уважаваме взаимно.
*
Вчера например "Митничаръ" обърна специално внимание в спора за царя на лъжата, че съм бил уволнен от ООН "малко преди скандала Петролгейт" и Олег, който обича царя, замалко я "пое" в като аргумент срещу мене, но като му отговорих съвсем нормално, че е лъжа - веднага се коригира. Целта на "Митничаръ" (както по-рано и на неговия духовен алтер его и наставник номер пет) е да създава около нас атмосфера на истерия и нетърпимост. "Митничаръ" дойде тук в 2002 г. тъкмо с тази цел заедно с групата други стари никове, много от които са отдавна баннати, други се вразумиха, а "Митничаръ" (и резервните му никове) единствен от тях продължава да прави старите номера тук. Но почти никой вече не му уйдисва, освен няколкото ника, които вече казах.

Редактирано от - Чичо Фичо на 02/2/2006 г/ 00:28:58

Чичо Фичо
02 Фев 2006 00:22
Мнения: 24,838
От: United States
На Наснаечт между другото не му се сърдя, че го е казал (не знаех - не го чета ). Не той го е измислил, а го е чул повтаряно от "Митничаръ" и други.
Работник
02 Фев 2006 00:38
Мнения: 35
От: Bulgaria
Хи, хи! Фичофорум? Да е хайрлия!
steppenwolf
02 Фев 2006 01:44
Мнения: 4,887
От: New Zealand

Понеже ник "Митничаръ" явно още се затруднява със схващането на ситуацията, повтарям още по-бавно: предлагам му да престане да споменава или визира косвено личностите зад известните му два (само два) ника, вкл. с "диагнози" за психичното им здраве и със "сведения" за "откраднатите" от тях картини, тоалетна хартия, "принадлежност към ДС" и пр., които целенасочено се опитва да черпи от "първа ръка" в други виртуални места, зовейки предполагаеми "свидетели".






Е аз така като гледам и чета, пледиращите за това, правят точно обратното.
явно нещата опират до друго.....нещо, което не е непознато на участващите във форума.
Mitnicharъ
02 Фев 2006 07:00
Мнения: 6,877
От: Bulgaria
Добро утро.


Оная тема е затворена, но постингите в нея не са изтрити. Всеки нормален човек може да прочете и да прецени - кой крив, кой прав, кой лъже, кой не, форум на СЕГА ли е това, или фичефорум.



Г-н Бот, необезпокояваните клевети и лъжи, които чета, представляват един завършен фичефорум, както и да го увъртате.
Нели
02 Фев 2006 07:20
Мнения: 5,661
От: United States
Напротив, изтрити са - два постинга, клеветата на незнаечт и препостването на незнаечт от Олег Офренов, когото 2-3 ника приподвигнато поздравяват. После темата беше затворена поради очевидното емоционалното състояние на поздравяващите лъжата. Модераторът знае добре какво щеше да последва. Жалко, надявам се, че след днешния разговор тук нещата ще се подобрят и не ще се налага да се затварят теми в бъдеще, заради 2-3-мата споменати.
Mitnicharъ
02 Фев 2006 08:17
Мнения: 6,877
От: Bulgaria
Всеки нормален човек разбра, че изтритият постинг на Офренов е сатира на повторения 10-20 пъти постинг на мъжа ти за автомагистралата, който аз на предната страница квалифицирах като конфабулация на квадрат. Предполагам, дори ти си го разбрала, но нямаш избор - правиш се на полу***. Съчувствам ти.
steppenwolf
02 Фев 2006 08:38
Мнения: 4,887
От: New Zealand
Модераторът знае добре какво щеше да последва.




какво?
bot
02 Фев 2006 10:08
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Не увъртам, а спя нощес, Mitnicharъ.
Но тук, в "Помощ" , ще ви оставя, за да видя докъде ще стигнете с фичофорума. Като вдигнете градуса на титаничната битка ще се намеся. Поне не пречите на другите участници под темите. Засега се движите по график и оправдавате със сигурност тезата ми.

Предполагам, че ще има пауза от 5-6 часа, тъй като участниците Чичо Фичо и Нели няма да ги има заради различните географски ширини и следователно няма да има какво друго да правите във форума.

Редактирано от - bot на 02/2/2006 г/ 10:11:52

99
02 Фев 2006 10:41
Мнения: 4,830
От: Eritria
честит празник на целата редакция!
Старшината
02 Фев 2006 12:34
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
:-) знаех си аз, че съм намерил прагматичното решение ... нейсе ...
Heat
02 Фев 2006 15:23
Мнения: 13,716
От: Bulgaria
Леле каква дискусия се е заформила и в навечерието и на самия Ден
99
03 Фев 2006 00:52
Мнения: 4,830
От: Eritria
Уважаеми Бот!
Нямам честта да Ви познавам ВЕЧЕ (аз си подбирам познатите), но ще Ви помоля да премахнете едно според мен недоразумение, свързано с моя ник.
Забелязвам, че се трият мои постинги, но не ми се налагат санкции.
Това поражда съмнения за по-специални връзки с редакцията, което дълбоко ме наранява и обижда! Приемам го почти като обвинение в педофилия!
Моля за Вашата Компетентна Намеса за моето безмилостно изтриване, затриване и анихилиране Щом Се Появя и наруша Правилата!!!
Да Живеят Правилата!
Верноподанически:
99, aka Простотия (вече банната), aka Дон Микеле, aka Михаил Михайлов, ченге, номенклатикурчик, честен човек.

Мерси съм!!!
Простотия
03 Фев 2006 06:58
Мнения: 1,724
От: French Polynesia
...такава простотия...
Добави мнение   Мнения:1797 « Предишна Страница 29 от 90 27 28 29 30 31 Следваща »