Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
\"\"Ал Кайда\"\" окървави и Лондон
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:409 Предишна Страница 2 от 21 1 2 3 4 Следваща »
nesnaecht
08 Юли 2005 00:48
Мнения: 15,180
От: France
Седалгин -нео, преживях го и съм част от това което стана в ПАРИЖ 1995 . !
И пак са чалми , както навсякъде ! Разбира се имат си поддръжка като мементо мори . С тая разлика че нема а стане ! Преди час говорих със приятели които са готови да трепят на поразия и без оръжие ! Цялата френска армия е на нокти !
БГ - също доколкото разбрах .
ПП- Цял свят се е настроил яко и тоя път няма аз бях комунист и се борих за комунистически идеи !
Знам едно на удара с удар (или куршум в главата) ! А нали това иска Сидеров ?? Ако ми падне ще го гръмна без да се замислям ?!?
SedalginNeo
08 Юли 2005 00:49
Мнения: 2,295
От: Bulgaria
Devil, точно туй ми беше думата. Пък че някой нейде из пустините си връткал я козата, я камилата, я камиларя и живее като в средновековието - какво ми дреме, да си живее както му е кеф. Щото пък покрай нашта цивилизация ората се изпедерасиха и излесбийстваха, учениците се дрогират и се трепят по училищата, бе кусури много, нищо че вместо с камили се придвижваме с коли. Ако под пясъците обаче има нещо ценно, веднага прелюбодействането превозното средство става първостепенен грях и доблестните рицари трябва да се разшават и да пуснат бомбите. Колко страни живеят при почти първобитни условия, но не са имали нещастието да първобитстват върху ценни залежи, че да ги споходи щастието на цивилизованите бомби. Бомбата си е се бомба, се убива, ама наште бомби са от умните и хитрите. По-умни са даже от нечии президенти, тъй че дай да ги фъргаме. Абе мани, дай да пием по едно за лека пръст на жертвите, щото дали ше те гръмне умна или фанатизирана бомба, разликата е никаква.
Memento_Mori
08 Юли 2005 00:50
Мнения: 354
От: Bulgaria
Мирко, не си ти човекът, който ще ме праща някъде... ***** 999 НаТаС 999



Мнението е редактирано поради
- неуместни определения

Натиснете тук

Редактирано от - bot на 08/7/2005 г/ 10:30:24

Iezuit
08 Юли 2005 00:50
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Бог да прости невинните жертви...
А за извършителите - сами са се отказали от правото си да бъдат Хомо Сапиенс.
Iezuit
08 Юли 2005 00:54
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Не се занимавайте с недоразумения като Мементото. Плосък манипулатор. Не може всичко това, което бръщолеви, да му е у главата. Ако е толку тъп, няма да може да диша самостоятелно, камо ли да се изхожда по форуми. Та си го преместете в другио крачол - не си струва.
Memento_Mori
08 Юли 2005 00:57
Мнения: 354
От: Bulgaria
Приятели, вашият свят умира... вашите мечти се сринаха. Научете се да страдате и забравате за спасението. Защото помнете- всяка надежда ще бъде проклятие за вас...
Нели
08 Юли 2005 01:00
Мнения: 5,661
От: United States
И аз обичам Лондон и жителите му. Вярно е, че са хора с достойнство. Предполагам, като всички англичани. Това си е национална черта.

Знаете ли какво си мисля, войната с Осама може да се спечели само когато тези хора има какво да губят. Докато живеят в пещери, хранят се с пропаганда и нямат нищо за което да тъжат, те ще продължават да убиват. Преди няколко дни в Тайм излезе интервю с... бъдещ самоубиец в Ирак, който разказва как ги обучават, откъсват от света (телевизия, радио, музика, семейство). С подобни хора няма как да се справиш, за всяко друго нещо е по-добро от жегата, беднотията, липсата на семейство и омразата, която сами си нагнетяват.

Моите най-топли чевства към Лондон, който ужасно прилича на Манхатън със своето Сохо, река, оптимизъм, лилави и морави цветенца по уличните лампи, полицаи на коне, красив парк и дори улица с име Манхатън, на която някога е живял един Сегашен форумец. Надявам се всички около него да са живи и здрави.
ole-le
08 Юли 2005 01:00
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
Знам едно на удара с удар (или куршум в главата) ! А нали това иска Сидеров ?? Ако ми падне ще го гръмна без да се замислям ?!?

Незнайко,
нерде Ямбол, нерде Стамбол.
Ако приемем, че Сидеров се родее с Льо Пен, а атентатите са извършени от мюсюлмани, то именно имиграцията срещу която е Льо Пен е човешкия материал използван за атентатите в Европа.
Или ти караш първосигнално на гола емоция ?
nesnaecht
08 Юли 2005 01:01
Мнения: 15,180
От: France
Иезутие , прав си но се не трае !
Аз се чудя как имах късмет да оцелея от такива взривове , а той се хили като ***** в нови гащи !? А даже и пожелава да се случи у БГ ?!?!
Приема ли се или не
от Форумното НС ???
SedalginNeo
08 Юли 2005 01:01
Мнения: 2,295
От: Bulgaria
Незнайка, аз Сидеров може и да не го гръмна, но няма да му се вържа и на сладките приказки. Всичко де що дума си има някакъв резон, ма от такава фурнаджийска лопата като него нещо не хваща дикиш. Иначе една от грешките в отношението с чалмите е, че като им се натрисат разни нормативи на поведение (нямам предвид Ирак, там работата е съвсем друга) в страната в която са, веднага почват да смърдят за онеправдаване и подтискане! Чакай бе, като си дошъл в страната, ще се съобразяваш. Като не ти отърва - дигай си чукалата. На практика се получава привилегировано малцинство за сметка на подтиснатото мнозинство. Б_х аз тая демокрация, не треваше ли да е обратното, да решава мнозинството. А негрите и те са същите чукундури. Гледаш го в магазина разглежда нещо, не му харесва и го фърля на земята. Като му се развика продавачката, веднага става расистка. Бе то да не смее човек нещо да им каже. За куршума не знам, ама бой им трябва оттук та чак до джунглата. Да пасат банани!
rufinka moma hubava
08 Юли 2005 01:02
Мнения: 200
От: Bulgaria
не знам дали ще повярвате но днес зял ден нямам писма, а обикновено идват 3-4 по емаила.зензурата е започнала.дайе интернетсе чете и филтрира
ПС йивея в Англя, но докога ли?
PTP
08 Юли 2005 01:04
Мнения: 13
От: Bulgaria

Как може да сте толкова озлобени към всичко и всички.Ами ако беше се случило в Вашият град?С вашите близки?Чета постингите Ви и не вярвам на очите си.Толкова злоба.Толкова антикомунисти.Чудя се как изкара Тато 30 и няколко години на власт в такова обкражение А беше хубав форум.Четях някои неща с интерес и се радвах на умни и смислени думи.
Че то не остана свестен човек в България за вас .Имам чувството че чета Бай Ганю.Дочоолу, Гочоолу.Гуню Адвокатина и Данко Харсъзина са останали и с...т в форума.
Знам че ще ме изкарате комунист, фашист или каквото си поискате.Ваша работа . Аз Ви напускам
OnE61811301
08 Юли 2005 01:06
Мнения: 793
От: Martinique
Честно казано, 99% съм съгласен с м.м.
Като си си натопил гъза в лайната, не може да очакваш да си чист- щом ние сме окупирали една страна, ще мрем от техните деца. Въобще не би ми трепнало на окото ако утре у софето тресне някоя бомба- къде бяхте бе шопи? Къде ви бяха протестите да не допускаме наши братя да бъдат заложени като живи мишени в ирак? На ви сега(или в близко бъдеще)
Memento_Mori
08 Юли 2005 01:07
Мнения: 354
От: Bulgaria
*****


Мнението е редактирано поради

- неуместни определения

Натиснете тук

Редактирано от - bot на 08/7/2005 г/ 10:36:16

ole-le
08 Юли 2005 01:08
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
Memento_Mori,
много неща не са така както изглеждат на пръв прочит, но ако за момент приемем, че атентатите в Мадрид и Лондон са извършени (по скоро поръчани) от мюсулмани защитаващи се с достъпните им средства от агресията върху земите и народите им, то кои са жертвите ?
*
Със сигурност не са тези, които им пращат окупационните войски, ракетите и бомбите и ги избиват. Това са напълно невинни случайни хора, които може би дори им съчувстват.
Е атентатите обслужват ли каузата им или точно обратното - настройват и нахъсват хората срещу тях ? Кой има интерес от това ?
*
Толкова ли са тъпи ?
SultanBg
08 Юли 2005 01:08
Мнения: 5,458
От: Bulgaria
Защо да не бързаме още със заключенията от рода на Ал Кайда и прочие,
Асоциациите с 11.09. са неизбежни. Ал Кайда е семеен и бизнес приятел на Буш. Блейката е най-доверен на Буш... Верига от приятели... и неприятности за други...
Фрида
08 Юли 2005 01:10
Мнения: 971
От: Bulgaria
Защо не плакахте за Багдад и за Белград, а само за Лондон, Мадрид и Ню Йорк?... Животът във Фалуджа и Тикрит не струва ли колкото в Лондон? Който бомбардира от хиляда метра във въздуха не е ли гаден терорист, както този, който има доблестта да се самовзриви, или който дава заповед за въздушна атака срещу един град, една държава, повече държави... Не сте ли чували за държавен тероризъм или знаете само онези отчаяни до смърт /буквално/ , с качулките? Тероризмът има своето ужасно и цивилизовано[/ darkblue] лице.
Memento_Mori
08 Юли 2005 01:10
Мнения: 354
От: Bulgaria
В Ирак умряха повече от 1000 деца, ама не ви пука нали? Ама сега много ревете за ония с големите портфейли, дето властват над света. Но има възмездие- техните пари е тяхната отрова.
Предствои световен конфликт между бедни и богати, между гладни и сити, между силни и слаби. И няма да има победил. Ще ИМА САМО СКРЪБ И МЪКА...
Мирко
08 Юли 2005 01:12
Мнения: 71
От: Bulgaria
мементо, нямам намерение да споря с тебе. защото с телевизор и глупак не можеш да спориш. явно не си първото.
`Kaily
08 Юли 2005 01:13
Мнения: 4,963
От: Bulgaria
Бог да прости невинните жертви на глобалистичните интереси-в Лондон, Мадрид, Ню Йорк, Багдат...и навсякъде по света, където ежедневно умират десетки хора заради капризите на малцина.
Добави мнение   Мнения:409 Предишна Страница 2 от 21 1 2 3 4 Следваща »