Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
\"\"Ал Кайда\"\" окървави и Лондон
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:409 Предишна Страница 3 от 21 1 2 3 4 5 Следваща »
nesnaecht
08 Юли 2005 01:14
Мнения: 15,180
От: France
Оле-ле нищо не си разбрал .
Льо Пен е националист " ПЪРВО ФРАНЦУЗИТЕ , ПОСЛЕ ОСТАНАЛИТЕ "
Сидеров " БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ"
за другите националисти не знам много !
А помисли защо ги правят тия бомби тия путки майни атентати и всичко останало бе АТАКИСТ ???????

като написах в скоби нещо значи е това което искат националистите . И отговора ви го дават хора които им е дошло до гуша от националисти като вас ! Там е проблема , даже в БГ !
На вас нищо човешко не ви е познато сори комуняги ! За вас пистолет и до стената ! Както вие правехте !?!?
sluncho6
08 Юли 2005 01:23
Мнения: 10,597
От: United States
>>><<<<
Както и да го въртим най-големите световни зулуми са свързани с исляма. Жалко че толкова умни и свесни хора продължават да защитават тази религия, ама не като традицйонна, а като догма със всичките си последсвия.
Искам да разгранича съмненията си към исляма от отношението си към Небол, Бай Хасан, Кара 747 и други щот викат че покрай сухото горело суровото. Кое ли е па сухото?....
....
Седалгин, здрасти. Отдавна не съм те чувал. Пак ли щъкаш по средна Европа?
слънчо
>>>> <<<<
ole-le
08 Юли 2005 01:24
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
nesnaecht,
в главата ти е такава каша, че още малко емоция ти трябва и си готов терорист.
*
Ами бомбите ги правят за да оползотворяват военния бюджет и ги хвърлят щото за това са произведени.
Хвърлят ги там от където очакват финансова възвращаемост, която да използват и за пълнене на военния бюджет и т.н. и т.н.
*
Независимо дали терористичните актове са нужни за мотивиране на тази политика или реакция на нея, то те са гаден престъпен нечовешки акт, защото загиват съвсем невинни и случайни хора, а зверовете (щото не мога да ги нарека хора), които ги поръчват са истинско проявление на сатаннизма.

Редактирано от - ole-le на 08/7/2005 г/ 01:27:45

Bunak
08 Юли 2005 01:27
Мнения: 67
От: Bulgaria
*****


Мнението е редактирано поради

- използване на транслит (български език с латински букви)

Натиснете тук

Редактирано от - bot на 08/7/2005 г/ 10:37:05

Margaret Thatcher
08 Юли 2005 01:28
Мнения: 278
От: United Kingdom
Ирак е едно място, което трябваше да бъде обезпаразитено.За ал Каида да не приказваме-само унищожение до крак.Ако не ги изтребим ние- те ще ни изтребят нас. Благодарим на Господа-по-силни смеАко не бяха тръгнали войски за Ирак и Афганистан-те щяха да тръгнат рано или късно.И няма нищо достоино в това да се самовзриви някой-това е безумие, а всеки, който мисли обратното е два пъти безумец/Фрида /.Иракчаните посрещаха американците като освободители.Сега се саморазправят помежду си, защото всеки иска парче от дебелата следвоенна баница-изграждане на нов Ирак.В Белград сега е McDOnalds do Shell, оправено и престроено.В Багдад горят хората, дето са на опашка да стават полицаи.Малко са войските в Ирак. Блеър да прати още.Или те нас - или ние тях. Това е. И останалите си избират с кого са. Среден път няма.Това е цивилизационен избор.Няма място за отсъпление.
Да му мислят
SedalginNeo
08 Юли 2005 01:29
Мнения: 2,295
От: Bulgaria
Бе Султане, от тая гледна точка си прав, ама мисълта ми беше че под това веднага се разбира всички араби. Заслугата за фанатизирането на почти целия арабски свят безспорно е предимно завоевателната политика водена от разни човекоподобни. Верно, че Ал Кайда си е инструмент, създаден да служи на техните интереси. Никой не оправдава милитаризма на янките. Въпроса е за жертвите - те са почти винаги от тези, които по никакъв начин не допринасят за воденето на едната или другата политика. Грешка е, че сме тръгнали да ги завладяваме (в резултат и отговора не закъснява), но също е грешка като ги приемаме като емигранти, да ги оставяме да ни се качват на главата като си налагат техните си мурафети. Като идват те тук - да се превъзпитават. Иначе да си стоят у дома. Туй по въпроса за емигрантите и манталитета им. Ако го погледнем от гледна точка на "износа на демокрация" (по-правилно е все пак "насилствено цивилизоване", това е само предтекст за заграбване на ресурси и тогава вече те са си прави да са недоволни, което при тях се изразява с фанатизъм. Но за себе си са прави. Да не бъркаме все пак двете неща. Както и да е. Ако се приеме че Буш-Блеър & со. са и те в мрежата на Ал Кайда, значи тогава няма начин да не е тя. И така се получава двоен удар - невинни жертви (и от двете страни) + цял пакет от последвали ограничения за цивилизования свят. Това което не мога да преглътна обаче е, че идеята за тия ограничения не идва от пясъците, а е родена в нечия болна глава в "цивилизования" свят, с идеята да се самозатрие.
кмета Чоков
08 Юли 2005 01:33
Мнения: 204
От: Bulgaria
*****


Мнението е редактирано поради

- неуместни определения

Натиснете тук

Редактирано от - bot на 08/7/2005 г/ 10:37:56

SedalginNeo
08 Юли 2005 01:34
Мнения: 2,295
От: Bulgaria
Здрасти Слънчо! Щъкам, ма добре че не съм стигнал още до Лондон (па и той не е у средната Европа). Ама чешити и в Чехия се намират. Тук обаче по-изнервящия елемент са негрите. Добре че не са много.
Със здраве и лека, че окъсняхме!
nesnaecht
08 Юли 2005 01:43
Мнения: 15,180
От: France
Оле-ле това пишеш

Ами бомбите ги правят за да оползотворяват военния бюджет и ги хвърлят щото за това са произведени.
Хвърлят ги там от където очакват финансова възвращаемост, която да използват и за пълнене на военния бюджет и т.н. и т.н.

Значи според това което казваш Англия си ги е измислила тия неща ??
И ако е така значи АТАКА ги е приготвила във БГ за да изгърмят ???
Това ли искаш да кажеш ????
ПП- Ако е това което мислиш или искаш значи малко си българин за мене !
ole-le
08 Юли 2005 01:48
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
Иракчаните посрещаха американците като освободители.

Margaret Thatcher,
изложението ти е приказка за наивници.
Незнам дали някъде ги има, но в България още чак толкова не сме изпростели нито сме в детската градина.
*
SedalginNeo,
прав си, макар и твърде мек.
Потвърждение на тезата че "Базата" на ЦРУ срещу съветската окупация на Афганистан още действа, когато и където е необходимо, е и факта, че Бен Ладен е като Тодор Живков в партизанския му период - той се крие, но никой не го търси.
Фрида
08 Юли 2005 01:49
Мнения: 971
От: Bulgaria
***Ирак е едно място, което трябваше да бъде обезпаразитено***
Ето това високомерие и цинизъм е причината за подобни действия /т.н. терористични/. Първо е бил тероризмът на думите като този на М.Тачър, после бомбен терор и окупация и после...кръвта срещу парите! Аз съм на страната на кръвта! И кажете, ако мисис тачър беше взривена в лондонското метро /примерно/, бихме ли могли да я причислим към невинните жертви? Примерно!....? А тя самата счита ли себе си за невинна, след като не дава пет стотинки за един Ирак, примерно, и всичките му деца, жени и мъже....
редник
08 Юли 2005 01:54
Мнения: 9,547
От: Bulgaria
Трагедия...
Накъде отива този свят?...
Чета мненията и не разбирам - има хора между нас, които се радват на жестоката и нелепа смърт на невинни хора... Сигурно са безумни...
Бог да прости загиналите...
Deal-a
08 Юли 2005 01:56
Мнения: 549
От: 0
Абе, списвачите, отде я черпите тая информация за 7 бомби? Бомбите са 4....между другото са намерени и 3 неизбухнали и за тях съобщиха много след като сте написали това по-горе. Бройката подозрително съвпада, обаче, вие да не сте в коспирацията барабар с лумпена Мементо. На него само един въпрос. Мементо, испанския пъзльо като си подви опашката и засега не го закачат, ако Осамата се справи с враговете си на кого мислиш че иде реда ако не тури фесове и фереджета, а? Я ти си прекланяй глевицата да не ти я отсече сабята и не занимавай всички с кретенизма си. Малко са ви 500 години на такива като тебе, патриоти.....кресльовци.
nesnaecht
08 Юли 2005 01:58
Мнения: 15,180
От: France
Фрида социалистически или каквито комунистически идеи да пуснеш тука не вървят ! Вервай ми , по добре иди и им подпали форума на ДУМА те ще те приемат като надежда Крупская ! Царя на бирата ти го казва , не кой да е !
ole-le
08 Юли 2005 02:00
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
nesnaecht,
стига си месил АТАКА с повод и без повод. АТАКА си е българска партия, нямаща нищо общо със събитието.
Някаква връзка за обяснение на ставащото можеш да намериш в книгите на Волен Сидеров, но далеч не само там.
Виж редица независими западни разследвания (включително документални кадри) за атентатите на 11 септември и си прави изводите.
*
Не казвам, че "Англия си ги е измислила". Нищо не казвам. Нищо не мога да кажа в конкретния случай, защото нямам достатъчно информация.
*
Това което ще кажа са само две неща:
1. Терористичните актове са чудовшно нечовешко престъпление;
2. Те не са в полза на арабската кауза, а единствено потвръждават правотата на "тоталната война с тероризма навсякъде по света" и мобилизират общественото мнение в подкрепа на такава политика.
*
Каквато и да е мотивацията, който и да ги е поръчал, то той е звяр със сатанинско съзнание.
Мирко
08 Юли 2005 02:10
Мнения: 71
От: Bulgaria
Оле-ле,
Бих казал и с болно.
Както и някои пишещи тук.
nesnaecht
08 Юли 2005 02:14
Мнения: 15,180
От: France
Оле-ле , ами спомняш ли си със какъв хъс нападаше и ти и кайлито преди изборите ??? А не е ли същото което се прави от бомбаджиите независимо кои са те за да се докажат ??? А какви са те ??? Ривалисти или хора ограничени да мислят ?!?!
Не е нормално да бъдеш националист и в същото време да даваш съболезнования като тебе например! Ал Кайда го доказва нагледно какво и срещу кого е !
Те са срещу демокрацията и свободното движение на хората ! Атака ти го казва във прав текст същото ?!?!
А това значи МАФИЯ ПОД НЕЗАВИСИМО КАКЪВ ЧАДЪР !
И срещу това трябва да се бори света , а не какво ми разправяте БГ за българите ! пичка ви майна дръжте я но не закачайте обикновените българи че тогава ще разберете наистина какво значи българин !
Фонди-Монди-Дунди-Пек
08 Юли 2005 02:19
Мнения: 347
От: Bermuda
Плащат тия, простите, дето пътуват с метрото и автобуса за работа и мислят с телевизора и с вестника си вместо с тиквите си.Хак им е!Скоро и в София.
Фонди-Монди-Дунди-Пек
08 Юли 2005 02:21
Мнения: 347
От: Bermuda
Оле-ле, точно така!Оттук следва въпросът:а дали наистина Ал-Кайда(ако въобще има такова нещо), или може би все пак МИ-5?МОСАД?ЦРУ?Само си питам.
ole-le
08 Юли 2005 02:27
Мнения: 5,620
От: Bulgaria
Не е нормално да бъдеш националист и в същото време да даваш съболезнования като тебе например!

Незнайко,
ти си измисляш някакви калъпи и се опитваш да вкараш нещата в тях.
*
1. Правиш ли разлика между словестна дискусия (спор) и физически терористичен акт ?
*
2. Не ме бъркай с Кайли. Ние сме много различни.
*
3. Кой ти каза, че "националист" е синоним на "звяр" ?
Левски, Стамболов, Ботев, Захари Стоянов, Иван Вазов и т.н. не са ли националисти ? Зверове ли са ? Срещу демокрацията ли са ?
Добави мнение   Мнения:409 Предишна Страница 3 от 21 1 2 3 4 5 Следваща »