Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Сакс-Кобург-Гота. Прескуранти
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:129 « Предишна Страница 6 от 7 4 5 6 7 Следваща
Zmeja
28 Сеп 2005 21:29
Мнения: 35,948
От: Bulgaria
Спомням си, че когато в прогимназията учехме за кръвообръщението у човека, със сини боички означавахме мръсната кръв.
nesnaecht
28 Сеп 2005 21:34
Мнения: 15,180
От: France
Тодаре Тодарее - у Българскио исторически дизайн влазяш и без специално разрешение ! слава че има още ора като тебе дека четат и знаят какво требе а не какво му кажат !
gudjonsen
28 Сеп 2005 21:37
Мнения: 885
От: Bulgaria
Благодаря, др. Живков. Малко теоретично ми се види обяснението, но Вие сте си признат теоретик. Но съм съгласен, че чалгата си е фалш, а фалшът е обречен. При кръвта, макар да не е най-важното според мен, фалш нема. За добро или лошо.
D-r Zvezdnikov
28 Сеп 2005 21:42
Мнения: 1,522
От: USA
Шашкън Old Emigrant, ти като имаш средно - личи ли ти? Кой знае какъв айдук ше си, ако си на власт?!
Образованието няма нищо общо с морала, поне при теб е така! Такива като теб чалгаджии плачат за власт, защото се имат за много умни ама и другите са що годе умни и няма да им я дадат, и на хиляда години.
Каменлива нива не се оправя с ум, който го нямаш на нивата ама в кръчмата - бол. Нали ти си обръщаш внимание, какво повече?
Кракатау
28 Сеп 2005 21:54
Мнения: 4,538
От: Indonesia
Членовете на союз меча и орала изглеждат озабочени и растеряни по причина че г-н Иванов се ебавал със ЗКПЧ-то на република България.
Др. Радул
28 Сеп 2005 22:23
Мнения: 969
От: Germany
Кой се щял да се ебава с кого???


Рот Фронт!
ЗКПЧ-др.Радул
Old Emigrant
28 Сеп 2005 22:42
Мнения: 1,646
От: Bulgaria
Драгии ми колега (последното със съжаление) Дзвезникоф - хич не си падам по хвалбите (то затова и не се титулувам Д-р), още по-малко пък си падам по самоволно разпространенние на лични данни в интернет. Гарантирам ти че образованието ми далеч надхвърля твоето - към българските медицинско и спецялност, и кандидатската ми степен от една страна, която катилите в този форум смятат за чест да оплюят, мога с гордост да прибавия спецялизация в наи-престижния научен медицински център в УСА (като си толкова печен д-р сети се за какво става дума) подкрепен с една от наи-престижните стипендии в УСА. Та малко по-късно придобих и един скромен мастерс фром тхе ГWУ (па се сети каквйо значи, където пък съм имал шанса и да преподавам). Ами понаписал съм туи-онуи тук и там, пък по една случаиност тук ме водят и за нещо като експерт та бивам и по Европата чат пат. Ами имам си мнение - и страната, която обичам наи-много след БГ-то и която ми е дала подслон уважава правото ми да го изказвам.
Old Emigrant
28 Сеп 2005 22:47
Мнения: 1,646
От: Bulgaria
По-горе съзнателно пропуснах да пиша за морала на кумира ти, Дзвезникоф. Виждам че си хвърлил достатачно светлина по темата. Не обичам да бъда банален. Пренята за морала на дедо симо отдавна не са интересни никому. Аз съм сигурен обаче, че последният не казал последната си дума. Тепърва ще му сърбате попарата.
nesnaecht
28 Сеп 2005 23:04
Мнения: 15,180
От: France
Точно Олд Емигрант , държавата която ти дава право да си даваш мнението не ти е дала правото да казваш другите какво мнение да дават и изказват !
Слабо или НУЛА бих нарекъл твоя постинг за защита !

Ами имам си мнение - и страната, която обичам наи-много след БГ-то и която ми е дала подслон уважава правото ми да го изказвам.
Old Emigrant
28 Сеп 2005 23:13
Мнения: 1,646
От: Bulgaria
*****

Натиснете тук, за да разберете как да кирилизирате мнението си

Редактирано от - bot на 29/9/2005 г/ 10:18:33

Пейчо Пеев
28 Сеп 2005 23:14
Мнения: 9,854
От: Bulgaria
Old Emigrant, неврология около Ел Ей, Пасадина може би ?
D-r Zvezdnikov
28 Сеп 2005 23:18
Мнения: 1,522
От: USA
То и маймуните, орангутаните и шебеците се надявам, имат мнение но аз най-демонстративно, отказвам да уважавам!
В този дух не съм ти колега и се отказвам от всички титли, които бих могъл да имам, евентуално. Аз дори не съм и ветеринари доктор, както с право някои тук вече отбелязаха.
Така че считай това само за ник ... аз съм никой, особено като стоя пред един Цар, за което беше въпроса - поначало.
Old Emigrant
28 Сеп 2005 23:21
Мнения: 1,646
От: Bulgaria
А, бе Пиеичу, не си спомням да съм писал къде и че съм те лекувал бе братчет.[/b]
nesnaecht
28 Сеп 2005 23:23
Мнения: 15,180
От: France
Олд Емигрант - не съм те оценявял въобще ! Иска ти се сигурно но не е в моята глава това да оценявам някого ! Всеки е свободен да има мнение и да го изрази правилно или не, Харесва ли се или не и въобще аз не давам оценки както ВИЕ и ред форумци ме оценявате ПО НАВИК !

Nikoga ne sym smiatal ocenkata na edin nesnaesht za neobhodima,
Зевзека
28 Сеп 2005 23:27
Мнения: 7,255
От: Bulgaria
Спокойно, нема да се плашите за пациентите на Dr. Old Emigrant. Той само преподава, той не лекува. Нема страшно. Те американците си ценят хората и стоката. Те са го видели, че има IQ на кокошка и няма да го оставят да лекува дори и магаре. Дали са му там едно местенце на ТА (teaching assistant) да мие епруветките по време на упражнения и толкова. И той е доволен и върти манивелата във форума.
Пейчо Пеев
28 Сеп 2005 23:28
Мнения: 9,854
От: Bulgaria
Хахо, много смешно, a динг донг чуваш ли
Old Emigrant
28 Сеп 2005 23:34
Мнения: 1,646
От: Bulgaria

И аз уважавам мнението ти, че и маймуните, орангутаните и шебеците имат мнение, както и избора ти да откажеш да го уважаваш, Дзвезникоф. И още - аз не съм в разцвета на силите си вече, но поне не съм толкова изкуфял, като твоя милост. Ниснаика ти пък нещо съвсем отказа с паметта, ами виж си предния постинг - там маи някави нули си ми поставил, сега пък йок не си ме бил оценявал. А, бе бегаи пии една студена вода, ама преди това глътни два фурантрила и седаи на цукалото. После пак пиши глупости.
*
С това изчерпвам темата. Ако намеря време и счета за нужно по-късно ще ви отговоря според заслугите.

А прошен фоa, Мдм. неснаика! O ревоaр Мдмс. Дзвезникоф!

nesnaecht
28 Сеп 2005 23:37
Мнения: 15,180
От: France
Олд Емигрант - оценил съм постинга , но не тебе ! Сори ако не правиш разлика !
Ниснаика ти пък нещо съвсем отказа с паметта, ами виж си предния постинг - там маи някави нули си ми поставил, сега пък йок не си ме бил оценявал.


Слабо или НУЛА бих нарекъл твоя постинг за защита !

Редактирано от - nesnaecht на 28/9/2005 г/ 23:39:33

Old Emigrant
28 Сеп 2005 23:39
Мнения: 1,646
От: Bulgaria
Пеичу и ти не падаш по-долу. А, гледам междувременно и Зевзека се е присъединил към групата на краставите магарета. Ами продължете реването то санким за друго не ви и бива.
Наум
28 Сеп 2005 23:41
Мнения: 1,666
От: Bulgaria
Още не е излязъл обектът на Четвъртъкът на омразата и сме на територията на Срядата на хвалбата, лайнометите не са заредени за обратните емоции, та от скука рекох и аз да се произнеса. Пърхащи фенове на абстрактното слово и празнословието са понапълнили тази тема Защо ли. Ами заради възможността да си погладят празното его и да минат за ентелегенти, на фона на едно точно толкова празно и протяжно слово, казано обаче от доказан ерудит. Тук се сещам за едно определение на бивш гл редактор-"А, Димитри, не мойм се мерим с него-той е прочел пет вагона с книги.". те, е аксиома. Суетата и празноглавието са безгранични, право пропорционални на претенциите на коментаторите. Тук няма да правя никакви аналогии-десни, смислени, леви, балони, нито ще коментираме, че многото прочитания на тази статия не означават смислена дискусия, а пълни глупости, говорещи, че малцина са вдянали обичайно за кво иде реч.
А всъщност за кво иде реч. Ма то май пак дребнотемие пред предизвикателствата на днешния ден, бягство в претенциозен стил, изразен в подробности , известни само на автора, тъмни метафори, облечени в историко-дидактичен стил- буря в чаша вода или авторова суета..
Не ме разбирайте криво-много харесвам Димитри, когато има какво да каже.. Май е време за почивка, но не настоявам.На фона на останалите това може и да е загуба.
Само съвет: бачо Димитрие, когато пишеш другата седмица, пробвай, преди да си пуснеш текста, да го дадеш ден –два преди това до коя да е друга редакция, подписан под друго име-напр Иван Петров. Ако ти го вземат, става. Ако не...
Можеш да се хванем на бас по каса бира, че Дайновите, например, ще ги вземат всякъде. Ама Дайнов няма да вземе Черноризец Храбър, нали.
Аре със здраве. Имам и аз обаче претенции, към теб, щото ти можеш..

Редактирано от - Наум на 28/9/2005 г/ 23:45:04

Добави мнение   Мнения:129 « Предишна Страница 6 от 7 4 5 6 7 Следваща