Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Сакс-Кобург-Гота. Прескуранти
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:129 « Предишна Страница 7 от 7 5 6 7
Пейчо Пеев
29 Сеп 2005 00:27
Мнения: 9,854
От: Bulgaria
Old Emigrant, имаше добронамерен въпрос, във форум си, правим пачуърк. Реагира първично, негативно, агресивно, играеш си с името ми-прибавям и ревност, нарцисизма го подминавам, е, ами Америката не е за комплексари
Old Emigrant
29 Сеп 2005 03:57
Мнения: 1,646
От: Bulgaria
Нема страшно Пеичо. Странно е все пак как реши че става дума за Л.А. и неврология. Не бях чувал за някакъв супер център по неврология в ЛА. Та трика ми хареса макар, че не е особено оригинален. Та затова благодарско. Аз говоря за NIH, в Бетесда, МД - иди на wеб сите и потърси Буилдинг 10, може и да ти се изясни, ако се интересуваш серйозно. Ако ли пък не бегаи у неврологията. Ако бях нарцисист имал съм поне 5 години да го демонстрирам тук или в "МонитоР'. Това за комплексарите и Америка не мога да приема като адресирано лично до мен тъи като съжителствувам доста добре тук. Иначе може и да си прав - то всеки говори от собствен опит.
D-r Zvezdnikov
29 Сеп 2005 06:46
Мнения: 1,522
От: USA
Old Emigrant, твърдиш че си стар форумец но действаш като нов. Не можеш да се ориентираш или не помниш, не следиш. Не познаваш хората, много и не мислиш - само да кажеш.
Да не повтарям, че в политиката си необуздан, безотговорен: също като младеж -изхвъргач? Много ми напомняш на онзи доктор от Бъфало, дето се подвизаваше преди години ама изчезна.
Е малко си омегчил тона, ама си оставаш рязък, нецензурен и нетърпим! Много неадресиран гняв е останал в тебе но е погрешно насочен. Имаш някакви неразрешени въпроси но те възможно е, да са неразрешими...
Пейчо Пеев
29 Сеп 2005 09:03
Мнения: 9,854
От: Bulgaria
Old Emigrant, късмет, щях да съм по-умерен, уморен съм, и Америка не ме плаши, обратно, мечта ми е.... Мислех, че около Л.А. има студентски град с мед. институт и детска неврология

Горски пожар настъпва към предградията на Лос Анджелис

Редактирано от - Пейчо Пеев на 30/9/2005 г/ 18:48:29

Неверния Тома
29 Сеп 2005 11:00
Мнения: 11,681
От: Bulgaria
Абе защо не използвате пощата за лични разправии ами задръствате форума?!
bgtopidiot
29 Сеп 2005 11:10
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
Те лекарите и у нас са си така - бият се за рушвета на пациента пред цялата опашка вместо да си го делнат по банков път
CYBERMODERN
29 Сеп 2005 12:43
Мнения: 146
От: Bulgaria
Относно "десетка" и "десятка" понастоящем в българския книжовен език правилното е десЕтка, както и девЕтка! Много просто - казваме: девет, казваме: десет, оттам деветка и десетка. Девятка и десятка са русизми - в руския език е девят и десят, но не и в българския. И за никакъв шоплук не иде реч, а за български книжовен език, Boatswain Spyder, за ятов преглас (променливо Я).
Old Emigrant
30 Сеп 2005 22:29
Мнения: 1,646
От: Bulgaria
Дзвезникоф помествам твоя постинг по-горе
*
"Шашкън Олд Емигрант, ти като имаш средно - личи ли ти? Кой знае какъв айдук ше си, ако си на власт?!
Образованието няма нищо общо с морала, поне при теб е така! Такива като теб чалгаджии плачат за власт, защото се имат за много умни ама и другите са що годе умни и няма да им я дадат, и на хиляда години.

Каменлива нива не се оправя с ум, който го нямаш на нивата ама в кръчмата - бол. Нали ти си обръщаш внимание, какво повече?"

*
на мои постинг неадресиран нито до теб, нито до които и да е в този форум (освен ако дедо симо не списва под ник-а "Др"-Дзвезникоф).
*
Бих се учудил на нахалството ти да ме охарактеризираш като: "... рязък, нецензурен и нетърпим!", но при хора от твоя сои това поведение си е или липса на умствени възможности или просто диагноза, а защо не и двете. Пък аз никога не съм демонстрирал особен интерес за диалог с тем подобни.
Добави мнение   Мнения:129 « Предишна Страница 7 от 7 5 6 7