Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Европейският любовник
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:227 Предишна Страница 2 от 12 1 2 3 4 Следваща »
OLDMAD
04 Окт 2005 23:48
Мнения: 45,665
От: Bulgaria
Слънчо, ти днеска нямаш ли затъмнение
cherno nigro
04 Окт 2005 23:49
Мнения: 514
От: Burundi
Тази мистерия около Европейския любовник и примадоната Турция, дето Димитри тънко е почесал, прилича на старата приказка за куртизанката Еманципация и нейният баща Пуританството . ЕС казва “чекайте да видим”, да ама момата веч е пристанала и вика “взех тъ!” Така и ще стане. Англичаните и до днешно време тропат с крак и не пускат булки в кръчмите /това в северен Йоркшир и тук таме по селата на Уелс/. Европейците само преди четири месеца се тръшнаха и казаха Не, не щем повече нови членки....Те ти сега нова песен...Туркиня се забрадила с европейското знаме в стил фередже и предупреждава, че след десет години фереджето /както индийското саари днес/ ще чупи рекордите на Шанел и Версаче. Неустоим е европейският любовник. Не е като балканджията, дето никой за него не ще и да чуе... И понеже стана дума за Европейския любовник, може ли някой от вас да ми каже щом на английски има три различни форми за госпожа
Mrs - Женена
Miss- Неомъжена
MS - Свободна/разведена/вдовица/разделена от половинката си,
Защо няма подобни и за мъжа? Например аз как да и кажа на тази, дето и пиша какъв съм? Защо мъжете са онеправдани и стоят векове “необзаведени” със съответните: господин, господинчо, парясник, изгори черга....А?
Грациан
04 Окт 2005 23:49
Мнения: 4,060
От: Canada
Тц, тц, тц, каква е тая мания за клониране в последно време? До сега разни Лъжефичовци ми се предлагаха като сексуални обекти, сега пък Лъжейовки пък се правят на палави хитрушки. А бе, я се земете в ръце, бе хора...толкова ли ви е скучен живота, та трябва да се радвате на такива поснотийки, като "обсебване на чужда личност"? Аз, разбирам панаири, ама това вашето си е направо кичозно.
А па те това с поруменяването хич, ама хич не мо'ем да го разберем. Ами дума, като дума, обрисуваща деяние извършвано от почти всички индивиди на тая планета. Като яденето, срането, пиенето и онанирането. Функция, бе...и при това водена от инстинкт...и като вземат някои да се втелясват: Ах, недей...мръсник, циник, вулгарен тип...и к'во ли още не... Робуват там на някаква си "викториянска" ли да я нарека, "пуританска" ли...не знам...логика, при която всичките онези съвсем естественни функции на здравия организъм трябва да бъдат забулени в някаква си "масонска секретност" и да не се говори за тях, даже и когато (айде пародийно да се придържаме към тяхната лексика) "оная работа" им влиза в тяхната "оная работа".
Значи деянието е ОК, ама да говориш за него - табу. Хммм...еба ти логиката.
Можеш значи да го поемеш във всичките си отверстия ( което си е в реда на нещата)...ама стане ли дума за споменаване...йок! Сакън! Изчервявам се, значи...смущавам се...и разни такива..."молим те, аго, недей ме" стойки.
Не е казано, че постоянно това трябва да ни е в устата, разбира се...но когато стане дума...вместо да си кажеш там като хората: Си ебало майката там...това ми ти, онова ми ти...ще трябва като някоя пансионна девица да използуваш глупави там някакви си алегории, от ония дето ти трябва половин час за да стоплиш за к'во става дума ( венчелистчета там, пчелички...и т.н.т) Пфффууйй. Ти не кради, не убивай, не лъжи...тия са срамни работи, а да си радваш телесата - виж, това си е напълно в реда на нещата. Вервай ми.
moment
04 Окт 2005 23:50
Мнения: 1,085
От: Bulgaria
Грациан, любовта може да бъде не само сапрофитна, бартерна, НО и всеотдайна, безусловна. Прочети отново Достоевски, Маркес, или поне се разходи в Central Park
Преди 10-тина години един приятел се шегуваше - "Обединена България в Обединена Европа в рамките на Османска Империя".
Каква ирония - преди по-малко от 500 години Австрия е спряла при Мохач османското нашествие, сега пак последна се огъна...
tupakmango
04 Окт 2005 23:52
Мнения: 6,736
От: Bulgaria
Слънчо то за Терция хубаво, ма като влезе терчина в къщи и почне да прави "терц, терц", ние дека да одиме!
lO
04 Окт 2005 23:58
Мнения: 44
От: Bulgaria
И ако бъдем честни, трябва да признаем - снощи Европа ни изостави.
Изтъргува ни. Не толкова румънците, колкото нас, българите.
С активното посредничество на Big Brother.
Грациан
05 Окт 2005 00:05
Мнения: 4,060
От: Canada
Ами, ами, Слънчо...вредил съм се, трънки...те тия като IO наистина ще чучнат и ще тръгнат да ти говорят за Шекспир, за комедия дел арте и ще ти демонстрират колко знаят латински до такава степен, че на теб ти се отщяват всякакви телесни съприкосновения и гледаш да се изсулиш преди да са почнали декламациите. Мани, мани...виждали сме и такива интелектуалки, дето се чудиш от к'ъв зор па ще трябва да ти доказват колко много са чели...ами хубаво че са чели, то тия работи се разбират от размяната на две-три думи...повече изобщо няма нужда...ама те...НЕ! Та не!... еба ти...трябва да си изкарат пълната програма - и за Томас Ман смешката, и да обсъдят последния албум на Ерик Клептън и да ти кажат колко много си падали по Достоевски...и ти трябва да седиш там, да слушаш и да викаш: "ДА БЕ, ДА...НАИСТИНА!"...така могат да ти сговнят момента с разни монолози относно колко тъпо било простолюдието, как не ги били разбирали, колко рядко се намирало сходна душа...а бе...бетер лексикон, мааму стара...и ти си викаш: Че'й с'а...ама ние че се ебеме ли или книги че четем заедно? и ти стане едно такова чоглаво и току се сетиш, че си забравил нещо важно и изхвърчаваш през вратата като Искренов ( ако се сещаш за онова крило на "Левски" от недалечното минало).
* * *
Момент, има любов разбира се...кой може (смее!) да го отрече това?...ама в случая си става дума само за чисто ебане. От онова профилактичното.
Зевзека
05 Окт 2005 00:10
Мнения: 7,255
От: Bulgaria
Объркал е медиаторът на френски "любовник" (amant) с "магнит"(aimant). Чудо голямо. Човещинка е, случва се на всеки. Освен това с франсетата никога не знаеш какво точно ти казват. Може да не е случайно че двете думи amant и aimant си приличат толкова много. Нищо чудно да имат един и същи произход. Любовникът е един вид сексуален магнит. И така върви, и иначе върви. Но не това е най-важното в случая. По-интересно е становището на ДИ, че подаръка на Турция е мълчаливото съгласие на европейския любовник със САЩ за "ретурцизирането" на България!?!? Демек САЩ искали България да се "ретурцизира", а Европа си траела.....Както винаги левият чип трескаво търси световната конспирация. Заговорът на тъмните сили, дяволските очички втренчени в него. Да им имам самочувствието на тия с левите чипове. Въобразяват си, че целия свят си няма друга работа освен да се втренчва в тях с цел да ги саботира. Комунистическа параноя. Истината е съвсем друга и, като обикновенно, е съвсем проста.
Дето има една приказка, това което сам си направиш, никой не може да ти го направи. Нито САЩ, нито Европа са ни виновни, че сме скапани и неорганизирани и че сме оставили политическата мафия на Доган бей да си развява опашката и да ни управлява. Той е толкова вреден за нас българите, колкото и за етническите турци. ДИ, като уж начетен журналист, вместо да отвори очите на хора, седнал да ми търси световни конспирации срещу България. И кой седи на дъното на конспирацията моля? Ами, как кой? САЩ!!! Кой друг. Едно време ДИ ги пускаше същите тези абракадабри по Всяка Неделя и ни плашеше със световната конспирация срещу нас. Да търсиш световна конспирация е все едно да търсиш под вола теле. Видяла жабата че подковават вола и тя вдигнала крак. Колкото и да е начетен и образован човек все пак не е застрахован да му се привиждат телета под воловете. Това изглежда е нормална аберация на левия чип.
lO
05 Окт 2005 00:11
Мнения: 44
От: Bulgaria
Това говедо пак се отплесна по наклонената плоскост на пенсионерските си мераци.
Ти поне не пишеш тук за заплата бе, кажи, не те ли вълнува това, което пише ДИ?
sluncho6
05 Окт 2005 00:18
Мнения: 10,597
От: United States
>>><<<
Граци, по правилото на Щирлиц запомням само последните думи като ключови;
"профилактично ебане"...Струва ми се, че това е ключът към ЕУ, а после ще дойдат бартерите - две баклави за три кроасана...
Грациан
05 Окт 2005 00:20
Мнения: 4,060
От: Canada
Това говедо пак се отплесна по наклонената плоскост на пенсионерските си мерациАми а така де...какви са тия ми ти изчервявания там, свенливости...кажи си го както си знаеш:
Това говедо пак се отплесна по наклонената плоскост на пенсионерските си мераци

Тъй де, не ставаш за дама, да го еба...що требеше да ми руменнеш излишно и туй-онуй...а за мераците...майтапим се бе, душко...аз с такива като теб не си играйкам. Честно. Ти си в друга дивизия. Твоите яхачи са от по друго тесто. Знам, знам... както ти викам: Пунтирам се. ТРЯБВА ЛИ ДА ПОТРЕТЯ?

тц, тц, тц... с тия майтапи със зелени организми току ми излезнало име на стар курвар.Мани, мани...

sluncho6
05 Окт 2005 00:24
Мнения: 10,597
От: United States
>>><<<
Добре бе ЙО, земи ме светни преди легане за кво стаа дума, щото ДИ тртепери пред демокрацията и го кара енигматично и кръстословно, а ние си искаме ясно:
1.
2.
3
.Попълвай, голям кяр шйъ е за тая тъпа аудитория дето го чете ДИ и не знае откъде изгрява слънцето..
Perkoles
05 Окт 2005 00:24
Мнения: 7,433
От: Australia
..Извинете, извън темата е, но превеждам тука едно писмо.. как е любовница на англииски... не, исках да кажа на френски... не, намерих, намерих
забравете.
:-)
Captain Buddy
05 Окт 2005 00:26
Мнения: 3,294
От: Bulgaria
Грациан постепенно се превръща в новото подобрено издание на Незнаещ!
sluncho6
05 Окт 2005 00:27
Мнения: 10,597
От: United States
>>>><<<
Перко, думата е Антена..
Грациан
05 Окт 2005 00:40
Мнения: 4,060
От: Canada
Копеле, а ти си си абцолютно същия. И такъв че си останеш завинаги...ама...дреме ти на кура...важното е че си се аресваш и обичаш, да го еба. Свиркай си и хич да не ти пука за мен...аз че си му берем гайлето. Нали? Какъвто съм си, такъв съм си...и последното за което ми пука, как си ме възприемал ти или па там който и да е било. Ако не ти харесва...ами подмини и толкоз...к'во толкова, в края на краищата...ама ти, както гледам освен характеризации на околните ( и то с тон на квартален отговорник) комай с друго почти нищо не си впечатлил аудиторията...е и с портрета с червените тиранти (виж как щях да забравим)...sorry, копеле, ама така си е. Ти оставяш впечетлението на един дърлящ се мърморко с високо самочувствие и толкоз...а видиш някого с капацитет и току го захапеш за крачола...не знам от к'ъв зор...ама не ми прави добро впечетление...знам че не ти дреме...ама да ти го кажа, за да не кажеш после: Ама, що не ми каза, ама защо туй, защо онуй. Просто издаваш вибрации на комунистическо хранениче с киселини....а и да не забравя: гле'й да не ти излезне някой цирей от притиснение за мен. Споко, брато.
Айде, наздраве и поздрави с "Revolution" - Eric Clapton
cherno nigro
05 Окт 2005 00:43
Мнения: 514
От: Burundi

Днес Черното Негро е щастлив. Сутринта се събуди със шум на море в телефонната слушалка.
На обяд почна слънчевото затъмнение
А до вечерта цялата покъщнина потъна в мрак, прахоляк и сдаде багажа. От това на негрото му стана още по-кеф щото нит можеше някаква работа по кухнята да свърши, нит по градината, а за писането на пощенски картички /за което се беше цанил в близката бакалница срещу 3 пени на парче/, не можеше и дума да става.
Отдаде се на ум и разум, подпря лакти и се размечта...
Ееех, колко си му беше хубаво навремето в София писането на съчинения на ръка - те ти хартия, те ти писалка, ако се счупи - сменяш ги с нови от книжарничката на ъгъла. Струваха парчето 15 стотинки...Сега иди търси техници, уговаряй часове, срещи, поставяй диагнози, бъркай се надъ-ъ-ъ-ълбоко в джоба, а съседите ти гледат сеира, чешат се по главите и викат - таз е безпомощна жена, дайте да и намеривм помагач
Така Негрото се беше размечтал и разнежил, докато звънеца на кухненската печка не обяви, че и тя е сдала багажа. Е писна ми вече, от туй къща не става. Тъкмо да почне да сбира багажа и да звъни на една дружка в Йоркшир за подслон и хоп - хазяинът цъфна цел целеничък, оборудван от глава до пети с куфарчета, чантета, перодръжки и хомикалки и разбира се начаса извади 11 -тото джобче във вътрешния ръкав на десния крачол сгъната на четири домовата книга.
Негрото не си беше плащал от април и турнатото и на шега име "негърът на света" заплашваше да се превърне в самата действителност. Какво ви дължа, рече и понечи да отвори хладилника да почерпи една бира неканения. Вмиг се чу оглушителен трясък и след секунди на пода не беше останала и следа от тавана. Хазяинът лежеше в несвяст, а телефонът даваше глуха линия. Полиция и линейки нямаше скоро да им стъпи крака тук и негрото се хвана за багажа.
До вечерта се докопа криво-ляво до гарата, взе назаем пет лири от продавачката на цигари под предлог че банковата й карта стартира на другия ден и хвана влака за северната провинция. Във влака пътниците спяха, ядяха и пускаха газове. Р адиото предаваше новини, а след тях щеше да има музика. Щеше, ама влакът влезе в тунел и Негрото се унесе в дрямка. К ато сне събуди вече беше на гарата в Йорк.
Алън Бенет - исполинът на английската литература седеше върху дървеното си куфарче и четеше вестник през роговите си очила. Негрото веднага го разпозна! Кой не би разпознал Алън Бенет - еквивалентът на българския Чудомир, Радичков и Стратиев взети поотделно и всички ведно? Кой не би искал да има автограф от него....Затичасе Негрото и аха да стигне куфара с писателя върху него, раздаде се оглушителен гръм. Назад не беше останала и следа от влака.
Някой ходеше по краката на Негрото.
Събуди се
Котката Мокси точеше нокти по чаршафите, а радиото предаваше новини за приемането на Турция в ЕС. Беше 2007г. Навън имаше фойерверки.
Едно време им викаме салюти.
Едно време.
Когато писалката струваше 15 стотинки
Сега компютри
Трябва ти...
IO
05 Окт 2005 00:48
Мнения: 97
От: Bulgaria
Но тук е настъпил някакъв любовен триъгълник от който аз се оттеглям като третата излишна за Грациан. Мисля обаче че първата също му е излишна и го предупреждавам за това. Правя го защото ми е симпатичен.
В тази връзка исках и аз да кажа нещо за присъединяването на България към Европейския Съюз с помощта на Турция обаче забравих мисълта си.
Зую
05 Окт 2005 00:53
Мнения: 3,322
От: Bulgaria
Карай да върви! Нищо по-страшно няма да ни направят турците, отколкото ние си правим сами.
Зую
05 Окт 2005 00:55
Мнения: 3,322
От: Bulgaria
То не беше триъгълник, а тройка и ти беше по средата. Можеш да останеш още малко.
Добави мнение   Мнения:227 Предишна Страница 2 от 12 1 2 3 4 Следваща »