Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Момчил Андреев: Животът на кредит е вече правило
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:44 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
Грациан
21 Мар 2005 22:20
Мнения: 4,060
От: Canada
Милчо, брато, ти изглежда си безнадежден случай...давай там - пърпори си ги твойте лозунгчета, гъгни там проклятията и се радвай че не си на нашия хал...ще видиш колко ще ти стане топличко...ами тъй де...ама ха...и ти имаш правото на радости. По-добре си от нас, брато...ти живееш истинския живот, ние...какво да ти кажа - мрем, бе...направо мрем...
Стана ли ти гот, а? Ейй...колко мъничко му требе на човек да му се стопли душичката...а?
* * *

Хиршфилд, аз понеже съм тук от "комунистическо" и съм изпуснал всички ония "срещи с най-грозното от Запада". Освен количеството порнография, при посещението си в България ми направи впечетление и отпадъчната американска телевизионна продукция която се сипе там ( сигурно закупена за 2 фор 1 методи)...много от тия сериали аз дори не бях чувал тук в Канада, много "артисти" не бях и виждал ( не че съм някакъв заклет тв гледач, ама все пак от "ан-пасан" гледане все ще ти остане някоя мутричка там в съзнанието...при тия...ъ-ъ...не светкат никакви ламбички ).
Да не говорим пък за онези "криворазбрани модни неща", като да речем "Кентъки фрайд чикен" - място за сбор на юпита...някак си смешничко ми дойде...ама карай сега...всеки си има специфичен начин на развитие и най-важното е НА ХОРАТА ДА ИМ Е ГОТ И ДА СЕ ЧУВСТВУВАТ ЩАСТЛИВИ ( ей като Милчо, да речем)
Хиршфелд
21 Мар 2005 22:29
Мнения: 1,046
От: Bulgaria
Бе те не всички "срещи" бяха грозни, обаче беше ненормално...
Също тъй ненормално е банката да ти предлага кредит и DVD "Elite" (т'ва е най-долнопробната марка), примерно. Със същия успех могат да почерпят и в сладкарницата отсреща на "Иван-Асен" Направо сълзи ми капят като чета И "мобилни банкери" ха ха ))))))))
Ку-Ку
21 Мар 2005 23:53
Мнения: 4,128
От: Bulgaria
В Европа не се използват кредитни карти за всекидневни покупки. Всеки има такава, но се ползва само за пазаруването от интернет, по време на ваканциите и в някои по-тежкарски ресторанти. А и самото пазаруването по интернет е далеч по-разпостранено в САЩ и Канада, предполагам заради начина има живот, големите разстояния, ограничените социални контакти. В Турция почти всеки има кредитна карта и се приемат навсякъде, но населението задлъжня толкова много, че в последно време тръгна кампания да се заменят кредитните с дебитни карти. В България между другото всеки може да си изкара кредитна карта, съвсем евтино е (30-40 лева за издаване), ако докаже доход получава и кредит, ако не - ползва си я като дебитна, но може да пазарува навсякъде където приемат кредитни карти, включително интернет.
Добави мнение   Мнения:44 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3