Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Президентът Гоце
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:111 Страница 1 от 6 1 2 3 Следваща »
mary1001
26 Юни 2006 00:40
Мнения: 2,539
От: United Kingdom
Стига с този Първанов.
В тази държава има и достойни хора, един от които да си изберем за президент.
FL
26 Юни 2006 01:13
Мнения: 6,942
От: Canada
Президента на България Парванов е лъжец!
Горскио
26 Юни 2006 01:15
Мнения: 1,819
От: Bulgaria
Гоце или Бойко.
Тия социолози са идиоти.
Няма ли нормален човек в тая държава, да се кандидатира за председател на републиката?
Или алтернативата е доносник или мутра?
Tazmanetsdiv
26 Юни 2006 01:16
Мнения: 881
От: Bulgaria
Кои са тия достойни хора бе? Кои? Я да ги посочи някой. От лайно и боклук нагоре. Не мога да им гледам охранените и ехидни физиономий и да ги слушам как правят на глупаци 7 млн българи. Призовавам форумците да посочат най достойните три кандидатури. Мойте номинации са: Стефан Софиянски, Иван Костов и Петър Стоянов. Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахах ахахахахахахахахахахахахахахахаха.
FL
26 Юни 2006 01:19
Мнения: 6,942
От: Canada
Бриго Аспарухов е "изчистил" папката на Парванов!
FL
26 Юни 2006 01:26
Мнения: 6,942
От: Canada
Достойни политици в България няма!...Всички са развратени от комунизъма!
Всички са невежи, неморални , лицемерни..
Но Парванов е най извратения от всички!
хунвейбин
26 Юни 2006 02:10
Мнения: 9,895
От: Bulgaria
, , Президентът предлага да се отворят досиетата на прехода, ДСБ и "Атака" му искат оставката"
Историк има защо и за каво да служи на сигурността и интересите на своята държава .Това важи с огромна сила за Балканите и особено за България
Това прави чест на Първанов.
Историк може да е консултант по проблемите на сигурността , какъвто е и Божидар Димитров.
Гоце явно е наименование на папка , почерпено от личности като Гоце Делчев , проблеми по които явно много силно е работено в защита на България.
Първанов не е агент , агент значи посредник.Самият Първанов е мозъчен тръст и други са били посредници на неговият интелектуален труд.
Това явно е ДС , която е защитавала националните интереси.
Това не е Костовашката ДС , та да защитава криминални интереси.
Най яркото доказателство за личността на ПРЕЗИДЕНТА , е , че го плюва един безродник и апаш като Иван Костов.
Агенти на криминалния преход плюват , има защо плюват.
Първанов трябва да се наложи и да ОТВОРИ ДОСИЕТАТА НА ПРЕХОДА и всичко си отива по местата.
Чичо Фичо
26 Юни 2006 03:58
Мнения: 24,838
От: United States
Съгласен съм с Цеков, че Гоце избра момента, за да мине малко по-незабелязан в суматохата около царския скандал. И инициативата да излезе от него, а не да бъде притиснат в ъгъла от друг.
*
Но предполагам, че Гоце е координирал изявлението си с БСП, което може би означава, че БСП разбира, че единственото й спасение е (1) да разследва царя, и ако има защо, той да бъде осъден - единственият й шанс да се изравни с Румъния, да покаже на ЕС напредък в борбата с престъпността и реформата на съдебната система - един осъден бивш цар-премиер (сюжет, който ще възрадва неимоверно европейската левица); (2) да отвори архивите на ДС преди влизането в ЕС, т.е. вероятно преди президентските избори - може пък Гоце да е единственият БСП лидер с досие; (3) да откъсне генералската си опашка от хора, които доведоха Симеон и вероятно ще изгърмят покрай него, и която би й съсипала живота утре в ЕС.
*
Ако БСП изпълни (1), (2) и (3), Гоце въпреки всичко сигурно ще бъде преизбран, Бойко сигурно ще бъде зле засегнат от царския скандал и отварянето на архивите, кабинета може да се спаси с махането на няколко отявлени царски мекерета като Кунева, а обикновените НДСВ депутати могат да бъдат спечелени лесно. Опортюнизмът на БСП, стремежът й да остане на сцената и да стане европейска партия на всяка цена сега работи за България. Според мене сините трябва да подкрепят БСП, ако стане така, а не да предизвикват криза, служебно правителство на Гоце и бъркотия пред ЕС.
СветлоПиво
26 Юни 2006 04:38
Мнения: 8,839
От: Canada
За мен няма никакво значение кога, как и защо лекето е било сътрудник или началник на ДС. Кажем ли комунист, това е достатъчно. Също не смятам че е историк. Той не почита българската история и допусна ДПС да си разиграва коня. Да се маха от сцената. Трябва ни нормален президент, а не ЛЕКЕ......
Kar Lukovski
26 Юни 2006 05:00
Мнения: 2,427
От: 0
"Самият Първанов е мозъчен тръст и други са били посредници на неговият интелектуален труд."
А резултатът - едни много дребни миши дудрончици зад бурето с комунистически лайна. Целуваме Ви , другарю Милошевич в интерес на България и Пирин ще Ви дадем да сърбизирате. Ако има още нещо - само се обадете - Ваши сме !
Пошъл Тошев
26 Юни 2006 05:06
Мнения: 2,701
От: Bulgaria
Чичо Фичо, леко се изненадах от постинга ти--явно двата дни дъжд, дето ни вали в Ню Йорк, те е настроил малко, така, идеалистично Какво те кара да мислиш, че БСП притежава и най-елементарната политическа адекватност? БСП не е опортюнистическа, а комунистическа--опортюнизмът е присъщ на дребнобуржоазните партии. БСП е мутант, като членовете си, ерго, не може да продуцира нищо синхронно. БСП е асинхрония, точно както и НДСВ, както и ДПС. Но за да бъдем честни, трябва да признаем, че исторически България е също един такъв мутант: погледнете нейния образ в нашата собствена литература, анализирайте народностния архетип.
Чичо Фичо
26 Юни 2006 05:17
Мнения: 24,838
От: United States
А, мечтая си, и се опитвам да ги сугестирам.
Сибила
26 Юни 2006 05:18
Мнения: 15,613
От: Bulgaria
Са остава да се помисли коя от нашите партии прави изключение от описаните от Пошъл такива.

А понеже всички са такива, то аз ще кажа на Пошъл, че понеже най-тъмно е преди разведиляване, очакваме да се пръкне една светла, светла партия - най-светлата и да отрече архетипа на всички партии въобще.

Което ще стане на кукуво лято, разбира се.

А за агента или президента Гоце - какво да кажа - уцелил момента да мине сух между капките, хитър бе, ма много хитър


Редактирано от - Сибила на 26/06/2006 г/ 05:19:03

Пошъл Тошев
26 Юни 2006 05:37
Мнения: 2,701
От: Bulgaria
Мали-и-и-и, Сибилата ми наскочи, помощ!!! Хем не съм й казвал и дума, начи толко я е страх, ей Пък е червена, червена, та не се знае. И много се обижда, като пионерче, намъмрено здравата, че не си е изпълнило там Тимуровското си поръчение. Страдай, Сибила, сега му е времето. Кажи сега, какво ще правиш, когато до две-три години България се върне в лоното на държавите, където се работи здравата, а? Имаш ли нещо скътанко в швейцарска банка, или и теб комуснистите те държат на една сал заплата, като горкия ви премиер? Щото ако специалността ти е само на агит-проп, да знаеш, сдухана си отсекъде. Фащай се нещо, я фризьорка, я в некое магазинче, белки да изхраниш челядта. И, понеже при нас става късно, към 10:40 PM, чадо, лягам да спинкам. А при тебе е 5:40 AM и какъв го дириш тука по това никое време--не може чак толкова добре да ти плащат ченгетата, или ти самата, такованка, си чччччччччч-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-нггггге- -е-е-е-е-е?! Лека ти нощ, и лека смяна
Сибила
26 Юни 2006 05:40
Мнения: 15,613
От: Bulgaria


А, не съм ти наскочила, Тошев, само ти се присмях елегантно.

Пък ти ми скочи с битови съвети. И още ред глупости.


Ма, гледам че и ти си измъчен от общите идеи, както казал Албер Камю : най-много ме измъчват общите идеи.

Що да ги мъчиш - легай, почивай.

milcho
26 Юни 2006 06:41
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Костовата партия най-добре са се преименува в Демокрадци за Скандална България. Навремето чрез скандални подскачания пред народното събрание Гоце им даде властта, сега пак с измислени скандали искат да стане нещо, ама умрял кон не рита бе бати Ваньо-Маргиналски...Ха Ха
oIo
26 Юни 2006 07:18
Мнения: 8,618
От: Bulgaria
Абе, както и да го въртите "Гоце" ногу пасна като нарицателно за лъжлив комуняга-президент, при това вербуван комуняга-президент. Айде, време е гоцетата да поемат за recycling.
stormleader
26 Юни 2006 07:19
Мнения: 310
От: Canada
Ей това е мечтата на днешния комунист - мафиот: избори на които един срещу друг застават комунист-агент на дс и комунист-пожарникар, сикаджия, популист. Няма загуба каквото и да стане. Игра с ненулев резултат....
Ех, мечтииии....
Чичо Фичо
26 Юни 2006 07:29
Мнения: 24,838
От: United States
Пасна я, амчи Гоце не е ли от Герги?
Kar Lukovski
26 Юни 2006 07:53
Мнения: 2,427
От: 0
Гоце е у Пиринско. По Ломско е Гергица.
Добави мнение   Мнения:111 Страница 1 от 6 1 2 3 Следваща »