Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
до bot
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:334 Страница 1 от 17 1 2 3 Следваща »
WC_designer
29 Юни 2006 11:34
Мнения: 914
От: Bulgaria
bot както знаес несъм от редовните участници но това няма в случая значение

Редактирано от - WC_designer на 06/12/2006 г/ 18:21:26

bot
29 Юни 2006 11:40
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Тъй като не съм служител в канцеларията на въпросния господин, то за мен няма никакво значение кой, към кого, и дали ще прави или изпраща подписки. Лобирането за някаква кауза (ако ще да е апел за бръсненето на дамските глави наголо) не е нарушение на форумните правила и, следователно, нямам повод за намеса.
Manrico
29 Юни 2006 11:43
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Лобирането за някаква кауза (ако ще да е апел за бръсненето на дамските глави наголо) не е нарушение на форумните правила

Само за главите ли се отнася правилото? Да питам, да не стане някой сакатлък ако си отворя подписка!

_______________________
Можеш ли да докажеш на човек, видял розови слонове, че те не съществуват?
bot
29 Юни 2006 11:50
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Е, ако се види пряка връзка с нарушение на някое правило, то няма как, но подписка за бръснене на глави не е забранена. Евентуално, дори може да възникне проблем при забраната, тъй като ще бъде ограничаване на равноправието на форумните участнички, както и пряка намеса във финансите на фризьорските дружества.
Артиста
29 Юни 2006 13:06
Мнения: 5,204
От: Canada
Бисквитите свършиха още първия ден, а чаят е от лайка.
Esterr
29 Юни 2006 13:17
Мнения: 211
От: Antigua and Barbuda
Бот, да ти доверя нещо и аз за чая - с другарчетата от тайфата го предпочитаме не като някои- горещ , а с лед или със сладко от боровинки и категорично без бисквити
Артиста
29 Юни 2006 13:21
Мнения: 5,204
От: Canada
Сбъркали сте.Тук не е рум-сървиз.
bot
25 Авг 2006 15:42
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Прав сте освен определението "мои хора" . "Мои хора" имам в личния си живот, но не и като модератор. А двете групи нито се засичат, нито се пресичат.
10x.
bot
18 Сеп 2006 20:42
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
А, няма смисъл, гледам тука един концерт и поглеждам чат-пат и натам... там съм с повишено внимание, защото е с един и същ дизайн, едни и същи администратори и доста бивши (пък и сегашни) общи участници.

Първо, да кажа, че чаДчето напоследък все повече ми харесва - има си собствени теми и всичко е точно. Дори май хората там разбраха вече, че наистина не участвам в него. Има трима (двама мъже и една жена) дето "си говорят" с мен (в смисъл питат ме нещо и после сами си отговарят) , има и двама недееспособни от тия с огромните букви - единият пише в червено, другият в зелено и са с диаметрално противоположни политически възгледи, но те едните си имат цел, а другите са неиспасяеми.

Иначе интересна дискусия се е заформила в новата темичка, макар че то съвсем ясно си пише кой за какво е баннат (когато е дългосрочно) . Какнва е идеята да се гадае за нещо описано не знам. Особено ми е интересно, когато постоянно обсъждат друг форум и след това някой ги бил делял, разбирашши... Повечето дори ги познавам лично, Льохата го маризихме веднъж в съблекалнята, нищо че беше по-височък, но добро момче иначе, съученици сме. Слънчо също е солиден джентълмен, Бай Кар добре пише и т.н. Перко е готин и обикновено го успокоявам следобед по други причини, но нямаше проблеми, докато не реши да спами по пощите на участниците в този форум. Ами не стават така нещата. Едните обиждат, а Бай Кар дори стигна до обвинения, че разпространявам вируси по пощите. Да беше някой от другите ламери както и да е, обаче представям си как нормален човек с някакви познания по компютри си представя, че модератор на форум ще пуска вируси от служебната си поща и тази поща минава през сървърите на Скайкод ООД, които са любезни собственици на Скайфорум... Дори е смешно :-)

Две години аванта от моя страна, това е положението досега. Е, време му беше да се промени.

Тука се отпива.
bot
18 Сеп 2006 21:07
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Що унижение? Получи краткосрочен бан до утре 9:00 сутринта (EET) . Много ли ви се струва? Ами не съм го карал насила вместо да си изчака санкцията да влиза с друг ник и по този начин да нарушава т.2.5. Все пак аз се съобразявам с някакви правила, според тях работя. Слънчо е същата работа. Спасовден пък е почти като турбопринцесата - тя говори, че пише съпругата й, той (тя) твърди, че са писали жена му и дъщеря му.
Ами нека си дуднат по този повод в друг форум, никой не им го забранява.

Т.2.5. - лесна и елементарна за запомняне. И абсолютно логична.
bot
18 Сеп 2006 21:13
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
WC_designer, аз предлагам да не си ги мерим кой какво. Като те чета все едно тук само идиоти са се събрали. Ами подобни изказвания дразнят хората. Все пак аз не си позволявам да си казвам мнението какви са се събрали в някой друг форум. Всеки форум си е сам за себе си - не намери ли собствен стил и тръгне ли да обсъжда друг, то ще си умре от само себе си.

Останалото е въпрос на статистики. При това повечето са публични. Няма страшно да остана сам, напротив, участниците тук станаха повече :-)
bot
18 Сеп 2006 21:21
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Различни мнения просто. Аз уважавам твоето, уважи и ти моето. Участници, които отвратиха автори, които по цял ден се присмиват на останалите участници, са излишни за този форум и отдавна бе време да се усамотят някъде другаде.
Геновева
18 Сеп 2006 21:32
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
Тука некакъв Дейвид Коперфилд се е развихрил, чак ми се премрежи погледа от бързо променящата се конфигурация на тука имаше, тука нема... .
Ама не става дума за Дикенсовия Дейвид.
Страшна чалга концерт бичи по БТВ-то, а какви тоалетчета, какви тоалетчета, хората се веселят бе, а вие....
Don Michele
19 Сеп 2006 00:45
Мнения: 153
От: Bulgaria
абе нищо че си веце, не те ли е гнус да газиш у лайната7
Guinea Pig
19 Сеп 2006 11:34
Мнения: 92
От: Germany
Майната и на т.2.5.
Държа да уточня. Не съм обвинявал. Споделих фактите такива каквито са. Писмото с вируса е все още в пощенската ми кутия. Подателя е bot@segbg.com. Не ме интересува през какви сървъри минава и кой е техен собственик. Не съм ченге и не се занимавам да разследвам глупости.
Приятен и ползотворен ден на всички.
bot
19 Сеп 2006 12:12
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Най-лесното бе да проверите откъде е дошло писмото (IP) или пък ако не можете - да се свържете с мен, за да си изясните проблема преди да хвърляте публични обвинения. Възможно е, разбира се, и аз съм получавал писма с вируси от segabg.com но след проверка се е оказвало, че нямат нищо общо нито със segabg.com, нито с мейл-сървърите на skycode.com , които осъществяват кореспонденцията. Начинът, по който постъпихте, е клевета, постингът ви още си седи и много добре личи какво намеквате в него.
Геновева
19 Сеп 2006 12:18
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
Малко компютърна грамотност не вреди, особено в ерата на вирусите. Може би не е лошо да се създаде темичка - ИТ азбука. Вратата за разпространението на вирусите са адресите в собствената ти електронна поща, дори не тези в адресната ти кутия, достатъчно е някъде в мрежата твоят адрес да е свързан с нечий друг. Тя гадинката се намъква там и ти праща, уж от нечие име на познат.
Пет години след завършването на един проект получавам всеки ден по пет-шест спама от отдавна нефункциониращ адрес на този проект. А аз лично съм получавала вируси от адреси на добри форумни приятели и изобщо не съм си помисляла да ги обвиня, освен на шега. Сигнал за вирус е обикновено наличието на прикачен файл, от там идва пущината.
Осмелявам се да го кажа това, понеже и аз съм пострадвала от това непознаване на вирусната технология, преди доста време серия от невъобразими гадости се бяха изляли по мой адрес - не в този форум, разбира се, от бивш уж много добър приятел (те, мойте бивши, са все много добри ), който получил вирус от мой адрес. В този случай естествено въпросът опираше не само до недостатъчност в компютърната грамотност, а до друг вид недостатъчност, за която не съм отговорна.
И от която тук ме пази моята милиция, почти по Маяковски.
bot
19 Сеп 2006 12:29
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Принципно, Геновева, времената и при разпространителите на вируси се промениха. Личната информация по компютрите на потребителите вече се изтегля чрез фишинг-методи (приканват те в сайт, маскиран като страница на eBay например и сам си казваш всички тайни) . Никой вече не разпространява вируси, които запомнят натискането на клавиатурата и т.н. Повечето компове се зомбират за последващи масови DoS-атаки върху някоя мрежа.
Дори и теоретично да приемем, че поради някаква причина съм искал да изпратя вирус към потребител, то как си представяте, че ще използвам точно служебната си поща за това?! Хоствам над десет лични сайта с практически неограничен брой мейли (по 999 на всеки) , но дори и те няма смисъл да се ползват при положение, че всичко може да се проследи.
По "адресните книги" става допълнителното заразяване, иначе отначало се използват бази-данни от стотици хиляди мейл-адреси (поради което и аз съм против мейлите на потребителите на форума да са видими, защото сърч-ботовете на спамерите веднага ги включват като валидни)
bot
19 Сеп 2006 12:32
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Ето и една забавна услуга, чрез която можете да изпратите мейл не само от мое име, но и от името на Георги Първанов например: Натиснете тук
Manrico
19 Сеп 2006 12:33
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Винаги съм давал простия съвет, че човек трябва да ползва различни адреси за различни цели. Адресът, с който се регистрирам тук, го ползвам само за регистрации по форуми, сайтове....Естествено, всякакви роботи са го хванали и получавам куп спам, който и не разглеждам - знам, че писмо от приятел или по работа на него няма да дойде - имам си други адреси за това.

_______________________
Можеш ли да докажеш на човек, видял розови слонове, че те не съществуват?
Геновева
19 Сеп 2006 12:38
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
Ами на човек му изтръпва ръката да трие всеки ден спамовете и евентуално вирусите (ако нямаш антивирусна защита, или на компютъра, или на сървъра), но аз съм си намерила цаката първо с NOT32, и второ - за сайтовете, където се иска регистрация, давам един идиотски мейл, от вида идиотката@mail.bg или нещо подобно, нека се трупат там, аз дори и не го отварям. Той от вирусни атаки няма да ме предпази, но поне от досадата на спама - да. Че ми толкова омръзнаха тия предложения за увеличаване на ****
Добави мнение   Мнения:334 Страница 1 от 17 1 2 3 Следваща »