Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Какво мислите за модерирането във форума на вестник „Сега”?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:140 « Предишна Страница 5 от 7 3 4 5 6 7 Следваща
bot
10 Сеп 2006 16:35
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
1. Ами добре. Сега ще я преместя. Вижте колко добронамерен съм, когато са вежливи с мен. Аз го пуснах тук, щото... Ми гледам за некакви сиренца и мишенца и за разни други работи си говорите, дето не са по темата та затва.
2. И линк ще добавя, само да го намеря мастото.

3. Спор имаше между мене и Параграфа, съвсем по темата беше и е спорно дали аз съм го предизвикал, ако човек се зачете. Но дори и така да е, това е спор по темата, в който не са употребявани обиди към спорещите от тяхна страна. Все пак по темите се спори, а не се прави друго. Така, че - нищо противозаконно.

4. Благодаря, ще го имам предвид тва за питанията. Само не разбирам откога "момче" и "дете" са лоши думи. Апропо... лелее ква работа Ви се отваря ако трябва да режете всяко "девойко", "госпожо", "приятелю" и т.н.

5. Ама аз не съм Ви почочвал какво да правите, а само Ви помолих да бъдете снизходителен. Но друго едно нещо бъркате много и това Ви и ще Ви създава проблеми:
Не Вие решавате дали накъде има нарушение и какво да предприемете. Това го решават ПРАВИЛАТА. Вие само ги изпълнявате.

Опитайте да го проумеете. Иначе вместо онзи списък от правила е достатъчно да сложите само едно изречение: Модераторът преценява какво и кога да предприема.

1. ...
2. ...
3. ще дам мнение след като пуснете линк, за да мога да видя точно. По памет, че наричате участник "идиот" не е толкова страшно, още повече, че никът му включва това понятие. Но след като опонентът ви само е пуснал полезен според мен линк по темата (касае нова кандидат-президентска двойка) , а вие го оприличавате с конкретни политици, то това е малко по-грубичко, но пак не надхвърля критериите за груба обида. По същата логика е и с цитираните от вас "суек" и "кикимора" . Едното означава лалугер, а другото не знам, но според мен е препратка към известния виц "аз може днес да съм пиян, но утре пак ще съм трезв, а ти все ще си останеш кикимора" . Не мога да кажа, че одобрявам подобна размяна на реплики между участниците, но не бих казал, че попадат в категорията "груби обиди" . Но принципно няма проблем утре да изтрия вашият спор, тъй като доколкото си спомням нямаше въвлечени и други участници и изтриването му не би променило хода на дискусията.
4. Това са или лични квалификации или пък лична информация за участник (ако го познавате, че е момче и дете) . Във форумна дискусия бих го подминал, но не и в рубрика "Помощ"
5. Вижте си пак предишния постинг и дали не ми казвате каква санкция очаквате да предприема. А критериите (степента на нарушението) в Правилата определям аз наистина. Иначе всеки би искал бан за опонента си при положение, че повечето първоначални санкции са редактиране на постинг, изтриване и предупреждение.

Редактирано от - bot на 10/09/2006 г/ 16:36:45

bot
10 Сеп 2006 16:40
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
tri_topki, мисля че и вие не правите разлика при спор между участници и подобни определения при оплакване в рубрика "Помощ" , където дискусията е между участник и модератор.
tri_topki
10 Сеп 2006 16:47
Мнения: 10
От: Bulgaria
а, аз правя доста разлики, между разни неща.
но това изобщо не е тема за разговор, нито пък забавно.
в момента се забавлявам да наблюдавам разни майсторлъци тука : )
значи вие, bot, допускате, че събеседник в тази тема и в др. теми, ви е лалугер, който си е избрал псевдоним "хитър 5ър" - интересно.
много би ми било любопитно да се запозная с екземпляр от spermophilus citellus, усвоил не само човешка реч, но и дотам интелигентен, че да демонстрира такова чувство за хумор, като наблюдавания тук.
как мислите - дали някой му движи лапичките по клавиатурата? или просто диктува?
...
както и да е.
наблюдавам и, че със субективни и недобронамерени хора не бива да се спори.
чистак загуба на време е.
bot
10 Сеп 2006 17:00
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
аз като модератор не допускам, че събеседникът ми е лалугер, и, общо взето, какъв е той като модератор не ме интересува. Аз допускам, че той не прави разлика между участник и модератор.
Тази разлика не правите и вие. Избрали сте си нов ник, при положение, че можете да си пишете със стария. Следователно, какво да си помисля за вас? Вие знаете, че аз като модератор естествено знам кой сте. Та от кого се криете тогава?
Не ми е проблем, че се излагате с подобен флуд Натиснете тук Има къде къде по-големи флудери. Проблемът е, че ми губите времето. Постарал съм се да отговоря на всичките ви въпроси досега ясно и конкретно. Но вие започвате да ги повтаряте. И аз ли трябва да започна да си повтарям отговорите според вас?
Calina Malina
10 Сеп 2006 17:02
Мнения: 6,931
От: Bulgaria
"суек – лалугер, също и обидно определение за човек (Кво надничаш като суек из дупка!), женският суек се нарича безуек"

[/b]
bot
10 Сеп 2006 17:05
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Calina Malina, вече поясних, че според мен това не е груба обида. също така казах, че най-вероятно ще санкционирам участниците, щом има оплакване, като изтрия този спор, когато утре започна работа. Какво неясно има още?
Calina Malina
10 Сеп 2006 17:11
Мнения: 6,931
От: Bulgaria
УчастнициТЕ?!!
bot
10 Сеп 2006 17:13
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Във всеки спор има участници. Споменах, че по памет провокатор за спора бе оплакващият се тук участник, което вероятно лесно може да се провери, след като даде линк към него. Ако греша в момента и ситуацията не е такава, каквато си спомням, то ще изтрия само единия участник.
Calina Malina
10 Сеп 2006 17:17
Мнения: 6,931
От: Bulgaria
Мдааам.
Необходима е прецизна работа по квалифицирането на "провокатора". Намесвам се, защото в тоя спор съм провокирана и аз.
bot
10 Сеп 2006 17:20
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Ами дайте линк и мисля, че няма да има проблем да обсъдим ситуацията още днес, тъй като след малко се надявам да си приключа личните ангажименти.
Геновева
10 Сеп 2006 17:25
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
Аз пък имах един съученик в гимназията, Андрейчо, най-сладката му дума и комплимент, специално за мен и една моя дружка беше лалугерче.
Години след това, като се срещахме по улицата, шокирахме минувачите с
радостните си писъци: лалугерчеее!
Така че всичко зависи от пълнежа и от отношението.
А пък най-ласкавото обращение към мен на рускоговорещ в дългогодишна здрава връзка, беше : ты мой толстожопик сладенький!
Това го казвам, с риска да прикача още една идентификация към многобройните си форумни прозвища, някои от които далеч не така благозвучни, но както е доказано вече, истината ми е по-скъпа от Платон...
Хитър 5ър
10 Сеп 2006 17:25
Мнения: 2,501
От: Bulgaria
И защо бе изтрито питането на Трите топки? То беше точно по темата ми и изискваше отговор и обяснение от администратора, на негово обвинение към форумец.

Редактирано от - Хитър 5ър на 10/09/2006 г/ 17:27:15

bgtopidiot
10 Сеп 2006 17:34
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
А не, Геновева, "*****" , както и "*****" , си го нарекох съвсем умишлено.

Откакто миналата година (след като пак се правеше на отворен по подобен начин както снощи) , му обясних на тоя субект, че чувството му за хумор може да разплаче дори прясно издоена коза, тоя индивид се чуди кво да се заяде. Това, че некои дами си го харесват, е съвсем друг момент, о вкусах не спорят, дет викат руснаците. Аз поне много добре си спомням, че снощи само пуснах линк към новите кандидати (Берон и забравих вицето как се казваше) с никакви коментари. Тоя **** като невидял веднага ме ръгна на Топ Идиот (спазвам неговия правопис, че да не ми се репчи некой оттука на ник) и че политиците дори и за мен не ставали. Съответно, пак си му обясних във възможно най-мек стил какво мисля за подобни като.
Верно, че забърках и Параграфа, но с най-добри думи, според мен. Наистина, Параграфа никога не се заяжда лично с някого първи, вижте си му мненията, пък и той ме разбра.
А ***** се навря и си го получи.
Работа на модератора е да преценява, естествено, тук само мрънкам, че не смятам, че е редно да ми се трият мненията. Ако идеята ми бе да обидя "грубо" , то ся щеше газ да пикае, а не да се прави на важен пред модератора.

Редактирано от - bot на 10/09/2006 г/ 17:36:00

bot
10 Сеп 2006 17:35
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Мнението бе изтрито, тъй като получи краткосрочен бан (бе предупреден няколко пъти вече)
Хитър 5ър
10 Сеп 2006 17:43
Мнения: 2,501
От: Bulgaria
А защо получи бан? Бан се получава при нарушение. Кое беше нарушението в това питане?


ПП

И къде/коага/как е бил предупреден форумецът? Моля посочете.

Редактирано от - Хитър 5ър на 10/09/2006 г/ 17:44:53

Хитър 5ър
10 Сеп 2006 17:47
Мнения: 2,501
От: Bulgaria
Ооо идиоте, здрасти.


Добре че те виждам за да ти кажа какво значи думата КИКИМОРА:


Кикимората е женски дух, който помага на добрите и дава светъл и добър сън на честните, а мъчи лошите и им пуска кошмари
bot
10 Сеп 2006 17:48
Мнения: 2,832
От: Bulgaria
Помолих го да не флуди.
Вместо това той, първо, зададе въпрос, на който мога да отговоря само след като получи дългосрочен бан (и да дам списъка на никовете му с този IP) а, второ, го зададе с абсолютно неуместен за разговор с модератор шум. Вижте си сами на кои точки съответстват тези нарушения. Ако смятате, че на модератор може да се държи такъв тон, то молко сте се пообъркали.
bgtopidiot
10 Сеп 2006 17:50
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
Разгеле, един да каже кво е това!

Начи бота требе да ме трие, щото съм нарекъл тоя +++++ добър дух ли?!
Сибила
10 Сеп 2006 17:58
Мнения: 15,613
От: Bulgaria


Кикимора ж. /рус. кикимора/ 1. Мит. Таласъм. 2. Разг. Грозна, неприятна жена.


Топовие, нима си се обръщал към някоя любезна и красива дама така неподобаващо?
bgtopidiot
10 Сеп 2006 18:03
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
Дамите ги ценя, Прорицателство. Ама тоя си е ++++ отсекъде и не мога да разбера що ми се докарва. Аз му обръщам внимание само след като ме закачи, иначе не се интересувам ни от ++++, ни от духове. Ами да не ме закача... толкоз просто и логично. Натресе се - получи си го, кво рИве?
Добави мнение   Мнения:140 « Предишна Страница 5 от 7 3 4 5 6 7 Следваща