Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Погнуса от политиката стопява партийните избиратели
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:113 Предишна Страница 3 от 6 1 2 3 4 5 Следваща »
dabedabe
10 Окт 2012 00:56
Мнения: 19,395
От: Antarctica
Смейте се, ще видите на какви обрати (след главоболие и дълго мислене) е способен българинът. Откривам кампанията. Кандидатирам се за депутат.
Brightman
10 Окт 2012 01:42
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
Кандидатирам се за депутат.

Приготви си 10 000 лв. депозит за да те допуснат, още толкова за да си организираш подписка от поне 7 000 избиратели, а значи поне тройно, щото масата ще си сгрешат умишлено личните данни и изкилиферчат подписите, от страх "да не им злоупотреби някой с личните данни", а някой от противникова партия може вместо себе си да впише и отдавна умрял роднина.
-
Приготви си и по 1600 лв. на минута в държавните медии и поне тройно по толкова в частните, щото иначе никой даже няма и да разбере, че си се кандидатирал, камо ли да чуе, какво предлагаш.
-
След това пак хилядарки за наеми на зали и огласяване на насрочени срещи в тях, озвучаване, за отразяване, за транспорт, храна, приспиване.
-
И още не сме стигнали до билбордовете и плакатите.
---
Абе, ако не си от мафията, да си крал много пари и да искаш да ги пръснеш, въобще няма как да стигнеш да чисто политическият момент - кой си и какво предлагаш.
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: Brightman
E6
10 Окт 2012 01:46
Мнения: 29,550
От: 0
Кунева бе еврокомисар за защита на потребителите, когато се подготвя АКТА.

Еееее..... Айде сега - кой ми с*а в гащите....
Едно въпросче:
АКТА беше ли подписана от българското правителство?? (и ако ДА с кой премиер начело)
Сократ-май
10 Окт 2012 01:49
Мнения: 30,841
От: Bulgaria
А с магистралите - какво? Така ли ще останат недовършени?

Няма!
Като дойдем на власт, ще ги разбием.
Народът асфалт не яде!
Brightman
10 Окт 2012 01:50
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
АКТА беше ли подписана от българското правителство?? (и ако ДА с кой премиер начело)

АКТА беше ли спряна от българското правителство?? (и ако ДА с кой премиер начело) Дали друг премиер би я спрял ? Би ли се опълчил и да не я подпише ?
---
Хубавото на Боко е, че когато сгреши се коригира. Щото е прост. Останалите са гениални и непогрешими. Никога на грешат и затова никога не се коригират.
dabedabe
10 Окт 2012 01:51
Мнения: 19,395
От: Antarctica
Аз само ще се показвам.
Brightman
10 Окт 2012 01:54
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
Аз само ще се показвам.

От терасата на апартамента си ?
E6
10 Окт 2012 01:56
Мнения: 29,550
От: 0
АКТА беше ли спряна от българското правителство??

НЕ!!
Парламентът не я ратифицира (в случая чисто формално Боко няма заслуга).
Тактиката на пробване на различни магарии и връщане назад при протести с извличане на дивиденти от ситуацията ще работи (ако все още) известно време.
И то само при овцете....
dabedabe
10 Окт 2012 02:01
Мнения: 19,395
От: Antarctica
Да. Имам голяма тераса. Обаче отсреща има един комунист като вас, дал под наем куФня за клуб на бсдп. Проблем някакъв все пак. Но можем да направим коалиция с вас.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: dabedabe
E6
10 Окт 2012 02:01
Мнения: 29,550
От: 0
Хубавото на Боко е, че когато сгреши се коригира. Щото е прост.

Ми що тогава му ядеш крачолите с онова интервю за АЕЦ-а в "Панорама" от миналата година, дето викаше, че трябва да се строи?
Той ще се поправи!
Щото е прост....
И какво ще поправи (от толкова въртележки вече не се знае кое е яйцето и кое кокошката, даже и амбразурчиците млъкват в такива моменти)...
Brightman
10 Окт 2012 02:04
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
Парламентът не я ратифицира (в случая чисто формално Боко няма заслуга).

А реално чия е заслугата ?
-
Специално за АКТА при гласуването в правителството Трайчо хитро я пробута, а Боко даже не си усети. Никой, подчертавам никой в България няма интерес от приемането на АКТА, защото това означава не само забрана за производство на генерични лекарства, (а произвежданите в България са само такива), но и да не можем да си ушием и носим панталони и обувки без да платим на някой навън за "авторски права". Щото нали ние сме ходили с потури и цървули, а алафрангата е измислена другаде и си има автори. Даже не можем да си правим гащите да наподобяват панталон без да си платим на някой отвън за това.
-
Интернет е само черешката на тортата при АКТА.
Michael
10 Окт 2012 02:07
Мнения: 1,220
От: Bulgaria
Brightman, по принцип има логика в разсъжденията ти, но не забравяй с кого си имаме работа. Може да е прост, ама зад него има баята банда простаци и още банди интереси. Един мандат иди-дойди, но ако получи втори могат да се случат някои други събития, като например въздържането от прекалени изцепки сега, може да се замени с милиционерска строгост на едро, което не мисля, че на някого ще му допадне. Не мисля, че приматя има само късосрочни планове, според мен той напук на кукловодите си мисли да стане режисьор и това му намерение въобще не е от вчера. Кукуводите пък (грешката не е случайна) са явно пишман майстори, щото тая работа личи от спътник и аз поне не виждам сигурни предпазни мерки за изкореняване на тикви - всички възможни трикове се атакуват превантивно вече години наред и поведението на адютанта с големия нос не е нито тъпо, нито случайно. Въобще от сегашната ситуация за тиквуна има доста интересни възможни ходове и повечето предполагат оставяне на недоволството да се развие до безнадежност, в която да може да се намери стабилна среда, в която вече да може да се действа предсказуемо. Сегашната ситуация е изградена на пламенни емоции и жажди къде за възмездие, къде по социализЪма, къде по други розови понита и е прекалено динамична, за да може да се контролира. Дано да виждам повече акъл отколкото е нормално да има в една тиква - ще се радвам да греша (има шанс да преувеличавам и се надявам да е тъй).
Brightman
10 Окт 2012 02:08
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
един комунист като вас

айде по-леко с етикетите, щото когато аз борих комунизма ти провеждаше комсомолски събрания.
dabedabe
10 Окт 2012 02:11
Мнения: 19,395
От: Antarctica
Е що не го преборихте?
Тъмно пиво
10 Окт 2012 02:22
Мнения: 13,758
От: Canada
Прави впечатление, че сборът на процентите от първата колонка е 107. Затова моля колегите, които пресмятат местата в бъдещия парламент, да си праввят сметките на база 107% гласоподаватели. Друг е въпросът дали Цвък ще извади от ръкава само 7%.
И да ви провокирам по примера на Сократ-май: Кой, ако не Костов, трябва да е следващият премиер?
Brightman
10 Окт 2012 02:28
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
Кой, ако не Костов, трябва да е следващият премиер?

На 2 етаж 9 килия на централния.
E6
10 Окт 2012 02:31
Мнения: 29,550
От: 0
На 2 етаж 9 килия на централния.

С Боко една килия ли ще делят или всеки в отделна?
Brightman
10 Окт 2012 02:46
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
Michael,
когато през 2009 г. при първите "напред-назад" Бойко каза, че използва тактиката на каратето, го възприех, като просто оправдание. Сега виждам, че не е било оправдание, а че тактиката наистина е гениална за обезсилвне на удари и разконцентриране на противника.
-
Казваш групиравки, режисьори и т.н.. Да. България е мафиотска държава. Натиските отвън, също не са продиктувани от друго, освен от желание за грабеж. И погледни и сравнявай. Сравни например съсипията, която направи Костов прокарвайки интересите на български и чужди мафиоти и потискайки народа и Бойко.
-
Имаме ли АКТА ? Шистов газ ? ГМО ? Източва ли се бюджета, чрез аутсорс на "административни услуги" ? Не.
-
Да, Миро Мършата си прокара далаверите и храните станаха по-скъпи и некачествени. Да, Симеон Дянков е безподобен тъпак и икономически неграмотник, докарал кризата и в България. Да отрочето Тошев си вихри далаверите в общината от името на Герб и никой не го спира. И още много да... Но да не би преди да беше различно ? Не беше, но и големите поразии върху България минаваха.
-
Как мислиш, ако например Кунева управляваше нямаше ли да пусне ГМО, шистовият газ, АКТА ? Щеше и даже нямаше да се замисли, както не се замисли нито веднъж, когато затвори блоковете на Козлодуй, договори високите акцизи и ниските субсидии за земеделие.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Brightman
E6
10 Окт 2012 02:59
Мнения: 29,550
От: 0
Ти оди за Боко ли ще рецитираш сега?
С основен лайтмотив: "Добре, че нищо не направи, докато подчинените Му вършеха глупости"????
Brightman
10 Окт 2012 03:06
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
"Добре, че нищо не направи, докато подчинените Му вършеха глупости"????

Не направи лошите неща, които искаха от него "реформаторите" за да могат да си развихрят далаверите в източването на държавата и народът й.
-
А не се сещам и подчинените му да са направили някаква голяма глупост. Поне не по-голяма от тези на които вече свикнахме в изминалите 20 години и приемаме за част от пейзажа.
-
Нищо лошо не е направил, нищо непоправимо. А това, ако сме реалисти, спрямо мафиотската българска действителност, хич не е малко постижение.
---
Остава да поднови строителството на АЕЦ "Белене" до изборите, за да няма нужда цените на тока да продължават да растат и ще си заслужи преизбирането.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Brightman
Добави мнение   Мнения:113 Предишна Страница 3 от 6 1 2 3 4 5 Следваща »