Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Хайде в Европа със Сидеров на ревера
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:133 Предишна Страница 2 от 7 1 2 3 4 Следваща »
cisco
25 Окт 2013 21:46
Мнения: 7,737
От: Italy
Чудя се ако ни "изхвърлят" от ЕС какво ще правим с евровноската? А с митата и аксизите? Много пари са това, как ще ги изхарчим, и то без да плащаме заплати на разни евро-чиновници на бюджетна заплата????
Гладиатор
25 Окт 2013 21:53
Мнения: 8,326
От: Bulgaria
Съмнява ли се вече някой, че България си гради образ на лошото дете на Европа
Терзиев, баш на тебе не ти прилягат такива бисери.
При постоянното Йес сър, на политиците ни, да ни наричаш "лоши деца" ... Обратно. Политиците ни са най-големите европеиди. Европа за тях винаги е първа а България втора. Можеш ли да чуеш нещо сносно от устите им освен "Европа туй, Европа онуй", От Европа искат това, от Европа искат онова" .... и унизителните "Това не е европейско", "Ние сме в Европа' (все едно досега е бил на Марс), "Вече сме европейци" (сякаш го е срам че е Българин) ... от всякъде робско ... а СДС едно време и тениска с надпис изтипосаха " I am proud that I am Bulgarian" -- " гордостта" изразена с ингилизки думи и латинска азбука -- това бе върховата проява на целия кич на прехода ....
Единствените които слагат България на първо място са Атака -- факт, дали ви се иска или не, това е истината, колкото и омайно и виртуозно да ги плюете и да баламосвате народа. И единствено от там разсъждават държавнически -- гледат за последствията за 20, 50, 100 години напред, а не прагматично, за днес и следващата петилетка, както повечето ви джурналя, интелигенция и политици. Огледайте се -- с не мисленето ви и приемането на сляпо всяка тъпня от Европа съсипахте страната. Не само политиците а и джурналя и интелигенция пригласящи на малоумните европейски идеи, в т.ч. и тази за разпродажба на земите на държавите, сте във вина пред Историята и Държавата. Вас отново ви баламосват с омайните "свободен пазар", "пазар на земята". Ега ти и свободното състезание и пазара -- 7 милиона бедни българи срещу останалите богаташи из Европа. А кога Турция влезе е ЕС заради смотаните европейски политици, хептен ще я втасаме като държава без земя.
Жалко че и ти взе да баламосваш и да не вдяваш, а мислиш в радиус педя ... Не ти приляга. Вземи прочети историята на Палестина последните 100 години -- тя загуби държавата си продавайки земята си.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Гладиатор
beagle
25 Окт 2013 22:10
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Дали ще ни светне умното, Светло, не знам, ама се надявам...
Гладиатор
25 Окт 2013 22:15
Мнения: 8,326
От: Bulgaria
трябва да си зададат само един въпрос: от кого бяха ограбени през последните 23 години - от чужди или от свои?
Ограбването е от свои и от чужди. Идеите -- основата по който се грабеше са от чужди. Вината на нашите е, че кълвете по смотаните им идеи на смотаните им политици. И не мислите за България като за първа, а мислите първо за Европа, САЩ, някаква международна общност, а за България ... сещате ли се изобщо за нея.
Поставянето на държавата под всичко друго, е в едно с глобалната политика за развала на държавността и държавите, но вие не се усещате. "Вие сте слепи котета". Проста интелигенция -- слаба държава
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: Гладиатор
Сократ-май
25 Окт 2013 22:18
Мнения: 30,841
От: Bulgaria
При постоянното Йес сър, на политиците ни, да ни наричаш "лоши деца"

Точно така е, Гладиатор, колкото и парадоксално да звучи.
Който постоянно се кланя, постепенно губи всякакво уважение. А след това почват да го бият за щяло и нещяло. Нищо, че е най-усърдният.
joros
25 Окт 2013 22:37
Мнения: 236
От: Denmark
Второ Атака е в европарламента по волята на суверена.

Още един смешник.....
"Атанаката е в парламенто поради грешка на Суверена" ще да е по-правилното
ескимос
25 Окт 2013 22:39
Мнения: 1,588
От: Bulgaria
какво сме губили...
ми станахме Идиотите на Европа
не може един ден да казваш на европейските дипломати едно, на другия ден друго
лудостта на ямболското лилиПутче станала колективна и заразна болест
няма кой да ги взима на сериозно българските пишман-политици на дипломатическата сцена
номерцата някой да си играе на държава, минават само тук.
Гладиатор
25 Окт 2013 22:43
Мнения: 8,326
От: Bulgaria
Смачкани от олигархичния модел на управление, силите им не са достатъчни да го отхвърлят без мощна подкрепа отвън

Смачкани сме точно от малоумните идеи отвън. Същите малоумни идеи с които разсипват собствените си държави. Не разбрахте ли толкоз години, че европейските политици се израждат, това са уроди без мозък у главата. Затова и държавите им са в развала :
- неизплатими дългове,
- нарастваща безработица
- пълно с чужденци и джамии,
- повсевместен упадък на нравите.
Tussato
25 Окт 2013 22:46
Мнения: 241
От: France
Черногорският "Виести " : Бъларите са с най-малка средна заплата - 390 евра на Балканите , като след тях са с малка разлика само Албания с 380 евра и Сърбия - с 342 евра .
Води Словения с 990 евра , Турция 720 евра , дори Черна гора е с 420 евра .
Така е г-н, Терзиев , като ходиш из Европа без Сидеров или който и да е политик, който може да каже високо "НЕ!' на Европа на две скорости , НЕ ! на неоколониалната политика .
ескимос
25 Окт 2013 22:48
Мнения: 1,588
От: Bulgaria
така си е
малоумните идеи за комунизъма дойдоха отвън
що е то и има ли той почва у нас
ескимос
25 Окт 2013 22:51
Мнения: 1,588
От: Bulgaria
виж азиатските и африканските политици са гении с много мозък в главите, който прелива
и са много човечни
даже е научно доказано...
Гладиатор
25 Окт 2013 22:55
Мнения: 8,326
От: Bulgaria
ескимос 25 Октомври 2013 22:39
какво сме губили ...

Всичко. Всичко в държавата бе на обществото. А сега какво ни остана? Баламосват ви с лъжливи приказки за нещо наречено "демокрация" и което всеки разбира както му оттърва. Вълшебната думичка "демокрация" се ползва единствено като за най-големия политически коз за цакане и отваряне на всякакви врати. Но вие, родни интелигенти, я вземате насериозно и я издигате над държавата.
ми станахме Идиотите на Европа

Точно, заради това че винаги казваме Йес сър на всяка идиотска европейска идея.
не може един ден да казваш на европейските дипломати едно, на другия ден друго
Тези "европейски дипломати" ги издигнахте за непогрешими кумири и идоли. На дело сте политически идолопоклонници. Величаете чуждите същности и принизявате своята същност. Робско, интелигенти, робско
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Гладиатор
Гладиатор
25 Окт 2013 23:18
Мнения: 8,326
От: Bulgaria
ескимос 25 Октомври 2013 22:4
малоумните идеи за комунизъма
Не само на комунизма, а и за демокрацията. От двете, демокрацията е много по-малоумна и лицемерна. Тя се изроди във финансизъм и диктатура на банките и корпорациите. Донесе бедност, безработица, космически дългове, разруха на нравите, много повече отколкото при т.н. "комунизъм", който така и не дойде, а бе един стремеж. Преди, всички социалистически държави бяха добре, здрави и цветущи (100 % успеваемост), обвинявани в мъглявото "липса на свободи и демокрация", макар че из света бе пълно с диктатори, а и в самите капиталистически държави имаше дори по- големи нарушения на човешките свободи.Те преминаха много кризи, а на соца му предизвикаха изкуствена криза и той, вместо да се усъвършенства си направи харакири. От към 150 капиталистически държави едва 1/4 бяха добре (около 25 % успеваемост), а всичко друго бяха разсипани колонии и корупция от великите демокрации --- окрали целия свят и забогатели на техен гръб. И тези крадци и грабители от запада, донесли Първата и Втората световна, натресли на Русия Великата Оранжева Социалистическа Революция и ред оранжеви революции с които съсипаха цяла Северна Африка, Близкия Изток, опасали с бази и окрали де що може да се краднеиз целия свят ... и вие родните интелигенти се подмокряте на всяка тъпня от тази малоумна измет, която съсипва дори собствените си държави, камо ли да и пука за нашата
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Гладиатор
ескимос
25 Окт 2013 23:24
Мнения: 1,588
От: Bulgaria
е стига си повтарял за родните интелигенти дето се водят по европейски акъл...
кажи нещо за инородните, дето са заслепени от Азиатския модел и път на развитие
ххххх
25 Окт 2013 23:25
Мнения: 824
От: Austria
Гладиатор,
Гладиатор
25 Окт 2013 23:30
Мнения: 8,326
От: Bulgaria
ескимос 25 Октомври 2013 23:24
е стига си повтарял за родните интелигенти дето се водят по европейски акъл...
кажи нещо за инородните, дето са заслепени от Азиатския модел и път на развитие
Повторението е заради такива като тебе -- невдяващи, че става въпрос за родни интелигенти, които не трябва да се водят по ничий акъл освен по своя си.
ескимос
25 Окт 2013 23:31
Мнения: 1,588
От: Bulgaria
соц-страните имали 100% успеваемост, пък загубили Третата световна
нещо не се връзва уравнението...
потребител,07
25 Окт 2013 23:34
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Tussato 25 Окт 2013 21:44
Не на нас ЕС , а БГ е нужна на ЕС като стерилна зона и джавкащо пуделче на каишка срещу Русия.
Изхвърляне ще има , когато вече не можем да играем ролята на спирачи на трафика и няма какво повече да се вземе от икономиката ни.
А това време е дошло.

Така е. То и аз бях навремето евроентусиаст, но последните години съм вече евроскептик.
Иначе ЕС ще съществува, докогато ще може да изпълнява целта на създателите си и докато държавите/елитите или народите/ имат интерес от него. Ако напливът от имигранти продължи с години, ако държавите започнат да фалират от ефекта на гръцкото домино и особено ако Турция влезе в ЕС, това ще е краят на съюза. Време е да помислим с какви пасиви ще излезем от съюза тогава. Смятам, че като държава гранична с Ислямския свят нашите пасиви ще бъдат най-големи. Да не си правим илюзии, ние сме нужни на ЕС, като буферна зона за прием на имигрантско- бежанската вълна. И да ви кажа: посмъртно Шенген няма да видим заради ромите, криминалния африкански контингент и сирийците. Гражданската война в Сирия ще продължи с години заради разнобоя между Великите сили. И преди бях писал като пример, че войната между Ирак и Иран продължи 8 години. Турция, Сауди Арабия, Катар и др ще продължат да въоръжават сирийската опозиция и да изпращат бойци на сирийска територия. Русия, Северна Корея, Беларус и др реципрочно ще въоръжават сирийската армия. Турция ще продължи да насочва сирийските кюрди и африканците към Бг. Та затова казвам, че докато все още официално само около 8000 граждани на африкански страни са преминали нелегално българо-турската гранична бразда, бг армия не трябва да губи време, а да побърза с изграждането на стена към турската граница. Все пак задължението да пазим адекватно границата си е на бг армия и на бг гранична полиция!

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: потребител,07
ескимос
25 Окт 2013 23:43
Мнения: 1,588
От: Bulgaria
фактите показват друго...
парламентарното мнозинство е руско Пуделче, което джавка срещу Европа
и се води на каишка от антиевропейския Фикус, торен и поливан с много рубли и любов...
Федаин
25 Окт 2013 23:53
Мнения: 4,803
От: Bulgaria
Продоволствените кризи тепърва предстоят! Не случайно араби и китайци изкупуват земя като луди. 10% от земята в Украйна вече е изкупена от Китай. Огромни територии се изкупуват и в Африка.Каквото се произведе се товари и се изнася. Туземците духат супата. Филма с носещите просперитет "чужди инвеститори" вече го гледахме с ЕРеПетата. Журналистите пишещи подобни неща или са пълни идиоти или изпълняват поръчка. Един льольо много обичаше да повтаря , че протестите от февруари били "гладни бунтове". Да не се окаже , че гладните бунтове предстоят . 90те години никой не си представяше камикадзетата тероризиращи целия свят , но се предупреждаваше за това...
Добави мнение   Мнения:133 Предишна Страница 2 от 7 1 2 3 4 Следваща »