Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Хайде в Европа със Сидеров на ревера
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:133 « Предишна Страница 7 от 7 5 6 7
The Bulgarian Lion
27 Окт 2013 10:33
Мнения: 13,869
От: Antarctica
Терзиев смее ли да напише нещо срещу незаконната и теророристична партия ДПС?
Българина задава ли си въпроса защо ЕС толерира опасна ислямистка партия като ДПС и защо мълчаха, като ....такова ....... , когато изкуствено се създадоха ислямистките и терористични държави Косово и Босна?
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: The Bulgarian Lion
Гладиатор
27 Окт 2013 10:40
Мнения: 8,326
От: Bulgaria
Nebol, ето ти отговора на въпроса.
ivo kunchev 27 Октомври 2013 05:16
ablepsia:
"да заемат достойна и национално отговорна позиция по въпроса със свещената земя на нашите деди".
ЧАК СЕ ПРОСЪЛЗИХ!
Такива дето присмехулничат по сериозни неща и се подигравата с държавността, са тикани и налагани на възлови места. Такива дето са клъвнали по пропагандата че в соца всичко от- до е лошо, в т.ч. и че всички имаха работа. Питам те Nebol, какви държавнически решения ще взема ivo kunchev. Един такъв сложен да ръководи дадена подсистема в системата държава, за отрицателно време може да опропасти всичко, градено преди него. Само и само зашото умът му е клъвнал по тъпизмите от пропагандната война с които се надлъгваха и едните и другите. Заради такива като този имаше цензура -- от двете страни. Виждаш пораженията върху мисленето какви са. Хора, като Дън Сяопин, например, няма да направят харакири на ситемата, при първата криза, а ще я усъвършенстват. Хора като ivo kunchev, ще унищожат всичко, щото пропагандата му е набила у главата че правилното е западното а не своето. Този, въпреки развалата на западния проект и разпродажбата на всичко из страната ни, продължава да твърди че всичко е ОК, явно мозъчната промивка е промила и свойството да мисли Разпродажбата на държавата е нормално, демократично, както му го набиват, ма как иначе западните демокрации го измислиха и нема начин да не е вярно.
Кунчев, е от особен вид хора, за които е нормално да ги крадат, грабят, унижават, лъжат, тъпчат и да ги таковат всякак -- от всички пози. Особено западния им е най-сладък.
Такива ще разпродадат и майчиното си мляко на западните си кумири -- те за него са богоравни -- друго е да те такова богоравен.
И сега грамадните дългове на държавите от запад и развалата им не съществува, няма такова нещо, не е вярно.
Къде са тези умни деца, които не могат да учат защото нямат пари
Туй, как ти изглежда. На кой свят живее този и сред какви среди ?
Или това
За здравеопазването: Кой в българия плаща за лекарски преглед
Много хора биха казали, че тоя не е съвсем у ред. Но купените медии и неправителствените организации, точно такива бутат напред, да ни ръководи тоя нас и господарите на неправителствените организации чрез него.
Това е, Nebol, отговора ми на споделеното от тебе в 03.01 ч.
Редактирано: 9 пъти. Последна промяна от: Гладиатор
indiec
27 Окт 2013 10:50
Мнения: 2,356
От: Bulgaria
Авторът добре илюстрира приказката на Айнщайн, че човешката глупост дава представа да безкрайносттта.
pecheneg
27 Окт 2013 10:56
Мнения: 1,228
От: Bulgaria
***
Редактирано: 6 пъти. Последна промяна от: pecheneg
deadweight
27 Окт 2013 11:42
Мнения: 648
От: Antarctica
Гладиатор,

А Вие не направихте ли "харакири" на сегашната система? Дайте да я усъвършенстваме! В този смисъл, защо не приемаш протестите като част от опитите за усъвършенстване на системата.
И спрете с личните нападки, не ВИ отива на възрастта. Приемете, че Вие и Ние сме живели в различни Българии - за АБПФК - майка, за нас мащеха...
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: deadweight
Гладиатор
27 Окт 2013 16:54
Мнения: 8,326
От: Bulgaria
deadweight, кои Ние ? Не си чел подробно отгоре до долу а нападаш, обвиняваш, чел недочел и говориш неистини. Именно заради усъвършенстване на системата, която и да е тя, говорим тук. Усъвършенстването преминава през слушане и ръководене от себе си а не чрез водене по чужди акъли. Западаът затрива него си, постоянно ни назидава, а нашите се връзват на всяка тяхна тъпотия. За какво усъвършенстване говориш тука ? Ти можеш ли да усъвършенстваш себе си водейки се по чужди акъли. Ще заприличаш на влечуго, в каквото ни превърнаха избраните и тикани от неправителствени организации и купени медии хора.
Покажи кои са личните нападки? Само отвръщам на нападките. И говоря безпристрастна истина. Лъжа ли е че Република България е кекава държава, не за друго а защото не се ръководи по своя си мисъл а се води по чужди акъли. Лъжа ли е че по чужди акъли разпродадохме всичко и обществото ни не владее нито един възлов стопански отрасъл, в т.ч. не владее и парите си. Ти можеш ли да управляваш нещо което не владееш ? И какво харакири ще правиш на нещо, което не е твое ?
Вие си играете на сини,червени, пембени, комунисти, фашисти, демократи и всякакви. ( Хората са добри и лоши. Горе го разясних.) Вашето е детска градина -- факт, а не лични нападки. Лична нападка е това, дето ме наричаш АБПФК и че живеем в различни Българии. Различни Българии няма. Княжество България, Царство България, Народна Република България, Република България -- те са нашата България.
И нашата България е в разруха защото се връзва на всяка чужда идея и тъпня която и подхвърлят настоящите величия от запад, без да оценя последствията които ще допринесат след 20, 50, 100 години -- така както се полага на държавническо мислене
Дали разпродажбата на земя е полезно за държавата след 50, 100 години, може да се каже след задълбочено изследване със способите на науката. Такова изследване никой не е правил, следователно влизаме в игра 'ва банк' и то за сериозно нещо като държавата и земята, и то само заради някакъв член, алинея, точка, запетая, която някой си европейски чиновник е съчинил, а другите чели недочели го гласували. Никой нито е чувал нито е виждал, нито знае да има такава практика в Историята на държавите, освен Палестина . Палестина загуби за около 50 години държавата си продавайки земята си. Следователно, единствената позната на науката История практика за разпродажба на земята се е оказала гибелна за държавата -- факт.

Редактирано: 5 пъти. Последна промяна от: Гладиатор
Dodger
27 Окт 2013 17:35
Мнения: 2,881
От: Bosnia and Herzegovina
С гласуваното по негова инициатива решение на Народното събрание да се удължи едностранно мораториумът върху продажбата на земя на чужденци, българските депутати отрекоха почти с конституционно мнозинство както свободното движение на капитали (чл. 63 от Договора за функционирането на ЕС), така и ангажимента на държавата, че пределният срок на мораториума е 7 години


Много поръчково, много плоско, много елементарно. И мангал няма да се върже на такива късоопашати "истини"

и едни "ангажименти" по затваряне на 4 блока в АЕЦ се изсмукаха отнякъде, и други "изисквания" за пълно съсипване на икономика, система за охрана на границата, повсеместно съсипване на въоръжени сили и гражданска отбрана.
Все .... "ангажименти", .... менти, менти ...
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Dodger
ivo kunchev
28 Окт 2013 03:08
Мнения: 5,363
От: United States
неверний Тома, проблем с бананите нямаше, защото нямаше банани.Есть человек - есть проблем, нету человека и т.н....
Уважаемият политпросветчик ( този с брадвата в ръка) не ми отговори на въпроса - къде са тези умни деца, които искат да учат, а нямат пари за това. Нека ми покаже едно дете, което си е изкарало приемните изпити за държавен ВУЗ и не може да учи защото няма пари. Покажи ми го, драги полит-комисарю, пък аз ще му платя обучението. Без майтап!
Драги Тома, в НРБ всеки плащаше под формата на удръжки вноски за пенсиа и за здравеопазване. Това, че не сте питали счетоводителя за какво точно са удръжките във фиша за заплатата е друга работа. То верно, че да питаш за такива работи по онова време беше нещо не твърде прието. Че и опасно даже...
Айде със здраве, уважаеми ребята! Сигурен съм, че сега живеете много по-добре от преди и на всичкото отгоре го съзнавате, ама пуста клетва...
Michael_P
28 Окт 2013 12:06
Мнения: 1,767
От: Bulgaria
They took the whole Cherokee Nation
And put us on this reservation
Took away our ways of life
The tomahawk and the bow and knife

They took away our native tongue
And taught their English to our young
And all the beads we made by hand
Are nowadays made in Japan

Cherokee people, Cherokee tribe
So proud to live, so proud to die

They took the whole Indian Nation
And locked us on this reservation
And though I wear a shirt and tie
I’m still a red man deep inside

Cherokee people, Cherokee tribe
So proud to live, so proud to die

But maybe someday when they learn
Cherokee Nation will return
Will return
Will return
Will return
Will return
Неверния Тома
28 Окт 2013 12:19
Мнения: 11,681
От: Bulgaria
ivo kunchev
28 Окт 2013 03:08
Мнения: 4,438
От: Bulgaria

Аз възразявах на предния ти постинг и ти сам си отговори. Съгласи се с мене. А че някои деца и студенти нямат пари за образование - има официална статистика. Верно че такива нямаше при соца, ама сега ги има. Бая ще се озориш ако ги финансираш.
makendji
31 Окт 2013 08:03
Мнения: 3
От: Bulgaria
И какво толкова ни донесе Европа...освен високи цени и малки заплати
makendji
31 Окт 2013 08:03
Мнения: 3
От: Bulgaria
И какво толкова ни донесе Европа...освен високи цени и малки заплати
Добави мнение   Мнения:133 « Предишна Страница 7 от 7 5 6 7