Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Плесницата \"\"Атака\"\"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:170 « Предишна Страница 4 от 9 2 3 4 5 6 Следваща »
milcho
28 Юни 2005 08:37
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
В Майн Кампф ще го намериш и разширено, Манрико, а ако гледаш Слави той ще ти го разясни и в следващи предавания. Зер нали евреин му е работодател...
Guten Morgen
28 Юни 2005 08:42
Мнения: 102
От: British Indian Ocean
Стига с тази нещастна "Атака"!
Политическа маша с малък срок на годност. Истинският проблем за българската политика е, че в нея най профи е Доган, а ДПС е партията, спечелила най-много през последните 15 години.
Най-добре е описал нещата един българин, който живее в Канада от 1990 г. - Веселин Веселинов - Натиснете тук. Тук се лансира и знаменито предложение:
Името му е Ахмед Доган и програмата му е минимална, но невероятно ефективна: винаги да е на власт, без риск да получи “наказателен вот” на следващия мач, оп, избори. За да се отхвърли този анахронизъм, решението е просто - краят на Доган е именно Доган начело на правителство. Тъй че, госпожици, госпожи и господа - крайно време е.

Иначе в статията си този г-н Веселинов разказва защо не е участвал на последните избори в "родната" Канада. Знаменито!
Manrico
28 Юни 2005 08:43
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
Ама сега вече "Майн Кампф" задължителна ли ще е за четене? Аз исках кратичко да го прочета - нямам нерви да чета няколкостотин страници с излияния на някакъв психопат, който повел милиони след себе си. А Мърдок откога е евреин?
Gasparini
28 Юни 2005 08:43
Мнения: 4,425
От: Germany
Гонорея, мейд ин Милчо.... не може ли да кажеш , че те боли като пикаш..вместо да подплювкваш

Muktadasaxkoburgidiotski
28 Юни 2005 08:49
Мнения: 14,528
От: Mali
СКАТ е свалена от сателитите ! Браво , господа дИмукрати С тези подходи ще направите ВС зорлен Министър Председател !!!
Федаин
28 Юни 2005 08:57
Мнения: 4,803
От: Bulgaria
Гледам им на Атаката кои влизат в парламента и се чуда кой от тях точно е фашист.Чета им програмата и се чуда кое точно е фашиското.БиТВ покказа някакъв митинг на който от цалото множество точно двама ни в клин ни в ръкав размятаха ръце-точно двама.Полицията много лесно може да ги издири.
Ами тия дето сравняват появата на Атака с Ваймарската република не се ли усещат че това се е случило след като Германия е претърпяла поражение във световна война и е била смазана и разграбена и унижена от чужди а пък при нас феномена се появява след погром от собствената ни политическа класа.Та къде отивате пичове?
OLDMAD
28 Юни 2005 09:03
Мнения: 45,665
От: Bulgaria
Някой гледа ли в момента TV"Веселина" ? Ех кеф, ех радост - Ю.Вучков пак си намери трибуна
Gasparini
28 Юни 2005 09:09
Мнения: 4,425
От: Germany
Още ли е жив тоз дърт хюм Юлян Вучков.

Ей тоз човек ногу обича да говори, просто му е сладко. Едно време само за предимствата на соц.рая се пенеше, после след промените си скри насрания задник.
Много интересно е сега на какви позиции е и за какво се пени(в буквалния смисъл).
milcho
28 Юни 2005 09:17
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Оу, Гаспарини, докара ли кремвиршите, дай ино кило от царските...леки, леки на половина, гола вода...
kamenev
28 Юни 2005 09:18
Мнения: 143
От: Bulgaria
Значи според Ясен Бориславов калпавата предизборната кампания била виновна за влизането на “тъмната страна на българската политика... "Атака" в парламента и за следствията, вече канонизирани в медиите като : “тежка политическа диагноза”, “социално разпадане”и “наказателният вот е акт на социален мазохизъм”!!!
“Два-три репортажа с назидателно размахан лидерски пръст биха накарали повече хора да отидат до урните”
Следва пророчеството, че “Ако това беше направено по-рано и по-пространно, сигурно процентите й щяха да са по-малко, а избирателната активност - по-висока”
Все пак опитът за манипулация е значително по-интелигентен от простотията на Петър Волгин по-горе.
Chorbaroeb
28 Юни 2005 09:19
Мнения: 640
От: Bulgaria
На Атака аз лично не вярвам (като гледам Воденичароглу и Бероноглу, пък и Сидероглу). Програмата им изглежда на пръв прочит доста разумна, но как ще я постигнат? Как например ще възстановят българския езек в Македония? Нали техните аркадаши го измислиха...

Но условия за влизането и в парламента има! Както казват доброто управление е съчетание на моркова и тоягата. Само че морковите са главно за циганите и престъпни шайки българи, тоягите за част от българите! Освен това държавното управление винаги се съобразява с Доган! Защо свалиха Филип Димитров? Ами Доган си го каза -- не искал да се споразумее с ДПС (като ги пусне във властта). Е царя ги пусна... Управляваха и с Беров.... Иван Костов ги беше пошкартирал, но пък колко "СДСари" сега са в листите на ДПС!

Аз въобще не съм сигурен, че ако на Волен Сидеров му бяха обещали депутатско място от ДПС (в някой от предишните парламенти) той щеше да откаже. Ето администрацията на София се командва от Владимиров (човек на Доган).

Жеста на президента да "помилва" дон Цеци ми изглежда да е във връзка с подпомагането на Атака!

Ако чукундурите, които ни управляват си вземат някаква поука, тогава от Атака би имало изключителна полза! Атака е следствие, а причината са политиците....
Gasparini
28 Юни 2005 09:20
Мнения: 4,425
От: Germany
Че ти подам Милче, един братwурст в гумена опаковка да ме не гепи зъбен камък..
Gasparini
28 Юни 2005 09:35
Мнения: 4,425
От: Germany
Какви фашисти са Атака бре? Това са помияри и ментета дет тепърва ще целуват московски задници и ще пречат да влизаме в ЕС.
Болен Сайдеров за паница леща ще продаде майка си, пък Воденичарката е какво каже Партията и ДС.
Стерва Ебанкова от секретарка на Людмила Живкова, сега че ме пази от мангалите и ЕС.
Мерси от фашисти като подобни руско-болшевишки сволочи.
kamenev
28 Юни 2005 09:39
Мнения: 143
От: Bulgaria
gasparini моля не принизявай форума.
vs
28 Юни 2005 09:52
Мнения: 860
От: Bulgaria
Тъй като (почти) не гледам ТВ и (абсолютно) не вярвам на вестници, моля атакистите от форума да ме осветлят по няколко въпроса, щото не мога да разчитам на онова ръмжащо недоразумение ВС да го направи.

Аз първите 3 точки на АТАКА ги разбирам по описания по-долу начин , ако имате нещо друго в предвид, поправете ме

1. България е еднонационална държава....
Който е гражданин на България е българин и не може да твърди , че е някакъв друг. Следователно не може да има обучение по майчин език в държавни училища, предавания по такъв език по държавната телевизия и т.н.
Следователно всеки, който твърди, че е турчин, евреин, циганин не може да има каквито и да било искания към българската държава. Включва ли това образование, правосъдие, здравеопазване и прочие дейности на държавата.
Между другото да предположим, че от утре абсолютно всички турци, цигани и прочие са с булгарски имена и започнат да твърдят , че са българи. Ако на опашката за сирене се скарат и единия нарече другия миризлив резняк, какво става? Щото е много вероятно хем да е рязан, хем да е миризлив - сред широки слоеве от населението по тия ширини сапуна се ползва веднъж месечно.

2.Забрана и ясни санкции за етнически партии.
Следва ли от това , че Доган примерно трябва да бъде вкаран в затвора, а на избирателите му да бъде забранено да гласуват ( така май излиза от точка 1. - след като казват , че са турци...)

3.3. Строги санкции за ругателство с български национални светини и хули срещу България.Дефинирайте ми национални светини.Ако кажа, че Христо Ботев са го парили паричките на баща му по джоба , това подлежи ли на санкция? Ако подам молба в Страсбург срещу България, това хула ли е?
milcho
28 Юни 2005 09:59
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Ехе, хе е и замирисва на море, Гаспарини па бива ли така на каспана, те тия работи стават на ухо бе джанъм, на сега целиот форум се сапикяса за кво иде реч..., они пишат за демокрция, ама мислят за кокъла, а ти като полицая и бялата стена... Няма що ценностна ориентация... Ха със здраве и пак да донесеш кремвирши...
Don
28 Юни 2005 10:05
Мнения: 19,057
От: Bulgaria

Само за сведение на феновете на СКАТ.
Прграмата е качена два дни преди изборите на друг транспондер, на същия спътник, Hellas Sat 2.
Данните за транспондера са следните:
- Честота 12, 688 MHz.
- Честота на символите 28, 800.
- Поляризация H (лява).
Ако се настроите на тези параметри, ще гледате СКАТ.
Програмата не е кодирана.
Gasparini
28 Юни 2005 10:44
Мнения: 4,425
От: Germany
Каменев, ти па не му даваш на човек да се направи на фашист.


Говорим с езика на улицата бе човеко, езика на Волен Сидеров, и като гледам колко поклоници има Атака у форумо той отдавна е принизен ама ти още не си забелязал.
Може би се светкаш дет го поздравявам Милче, ама той отдавна си е за поздрав. Това е личност вечно недоволна от всичко и от всеки, демек без платформа, идейна и политическа(кат Сидеров, Майна).Ние у маалата ги наричахме едно време таквиз "кисели дупета" -и той не знае кво иска.
Та така.

Айде со здраве и не се коркай, ако искаш серйозната да я подкараме, ще требе да си сменям ника на Зиновиев.П.С. И земи признай че Атака са менте фашаги...
Mikele
28 Юни 2005 10:52
Мнения: 1,566
От: Bulgaria
"Много хора вярват, че влизайки в ЕС, България ще ограничи щетите, които й причиняват нейните политици поради професионална и/или морална непригодност."
Е, тези които не вярват на това, просто избраха АКТАКА.
`Kaily
28 Юни 2005 11:00
Мнения: 4,963
От: Bulgaria
Fascism
Definition: Fascism
Noun
1. A political theory advocating an authoritarian hierarchical government (as opposed to democracy or liberalism).

(http://www.websters-online-dictionary.or g/definition/english/fa/fascism.html)
В свободен превод
Фашизъм е политическа теория, защитаваща авторитарно йерархично правителство в противоположност на демокрацията и либерализма.
.
По конституция властта принадлежи на суверена, а суверен е народът.
В политическия и обществен живот обаче суверенът непрекъснато бива наричан електорат или избирател.
По този начин манипулативно се измества върховенството на народа и нему се отсъжда функцията на обикновен избирател, който при това няма никакви други права, освен да избира веднъж на 4 години.
Народът няма никакви права да сменя народни представители, да ги контролира, да прави референдуми, изобщо отказани са всякакви средства за контрол на избирателя над избранниците си.
Така у нас има демокрация само един ден на всеки четири години, което прави 0, 07% демокрация!
А това не е демокрация, а имитация на демокрация!
С други думи…реален фашизъм. Упражняван именно от ония, които гръмогласно обвиняват Атака в това и които наричат себе си демократи.
.
Излезе, че фашисти в България, другари и господа, са само досегашните управляващи, наричащи себе си демократи, а на практика упражняващи авторитарно фашистко управление!
Добави мнение   Мнения:170 « Предишна Страница 4 от 9 2 3 4 5 6 Следваща »