Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Франция е само началото, следва Европа
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:66 Страница 1 от 4 1 2 3 Следваща »
cherno nigro
06 Ное 2005 21:11
Мнения: 514
От: Burundi
Великобритания възприе друг подход, като даде гражданство на новодошлите и подкрепи създаването на силни етнически общности. Тя даде на имигрантите и политически глас в британското общество. Там обаче също има напрежение, което се излива в битки по улиците с полицията заради големия брой расисти и националисти.

Според ООН и официалните данни изнесени от посланник Норбеков, англичаните са 26% сред 60 000 000 Кралство...Е, как няма да има национализъм, ксенофибия и бранене на работните места?...И в България ще е същото ако албанци и турци ни залеят както е тръгнало
D-r Zvezdnikov
06 Ное 2005 21:46
Мнения: 1,522
От: USA
Σ Германия е наред!
Повечето арестувани обаче са юноши и полицията не може да направи друго, освен да ги предаде на родителите им, след като ги разпита.
? : ? -Още нищо не са разбрали.
Ще видим, дали и как ще победи демокрацията?

Нали не искаха да се бият в Ирак - демократите: истински?!
Нека се бият у дома! -Пада им се на лигльовците!
Добре че в Германия имаме дясно управление - ще видим какво ще направят?
Δ Европа е разложена още от войната, насам. И все повече се разпада!
>> Но тези явления ще я заздравят, надявам се.
Край на хубавия и лек живот. @ Който намазал - намазал!

~ То на бай Ганьо, все тъй ще му се случи... тъкмо да . . . И ...
м у з и к а ? !
Бай Иван
06 Ное 2005 22:49
Мнения: 3,806
От: Virgin Islands (Unit
Заглавието на статията е точно, но след него следва само политико–курвенско лигавене. Не само, че Франция е началото, Франция, Белгия и Холандия вече са загубени за цивилизования свят. Останалите все още имат някакъв шанс ако действат веднага, днес !!! Всичко е въпрос на не много време и никой няма да се занимава да прави политически партии на ислямистите.Те /ислямистите/ са тъпи идиоти, но и не толкова тъпи че да тръгнат да си изграждат политически курволък и да си отглеждат политически ислямистки проститутки. Нямат време за това, чувстват се победители
и искат да превърнат Европа в смрадлива кочина удобна за тях.
USA2-2
07 Ное 2005 00:11
Мнения: 1,520
От: Bulgaria
Павлик Морозов,

Когато ти давах схвет кхде да емигрираш, схм сбхркал!!! Зачеркни Европа!
K9
07 Ное 2005 01:16
Мнения: 1,525
От: USA
Франсетата са лиглиовци. Това ако беше станало в Москва щяха набързо да ги оправят. О и в УС щяха да ги оправят да палят коли и магазини, ако не ченгетата то собствениците на колите щяха да стрелят на месо и никои нямаше да ги закача. Може и друго да направят като хващат децата да ги комплектоват с родителите и кои от къде е.
sim_e_on
07 Ное 2005 01:16
Мнения: 167
От: Canada
Доста ми се вижда странно, че импотентните френски политици повтарят в хор една и съща безсмислена песен. Нещата НИКОГА няма да бъдат както преди. Интергация? Глупости. Мързеливите миризливци живеят ИЗЦЯЛО на помощи. Не работят, не учат. Правят малки миризливчета, които искат после да се наричат европейци. Променят самия ОБЛИК на градовете - навсякъде циганска музика, цигански парцали, че даже и цигански сгради! ЕДИН РАБОТЕЩ ФРАНЦУЗИН ХРАНИ 2-МА НЕРАБОТЕЩИ МИРИЗЛИВЦИ! Въпрос на време е французите да отвърнат на удара. Изходът е само един, тежък и болезнен: генерална реформа в социално-икономическата система + радикално прочистване. И колкото по-бързо, толкова по-добре. [/b]

Редактирано от - bot на 07/11/2005 г/ 01:20:09

Мурко
07 Ное 2005 01:25
Мнения: 225
От: Bulgaria
Помните ли " Планетата на маймуните ", не блудкавия американски сериал, а книгата. Френски автор, не мога да си спомня името. Метафората, която беше използвал навява ужас. Хората, отдадени на лек живот, безгрижие и леност загубват съпротивителните си сили позволяват на маймуните ( варварите ) да излязат от леговищата, да разрушат цивилизацията и над нейните останки да изградят своя.
СветлоПиво
07 Ное 2005 02:26
Мнения: 8,839
От: Canada
Бай Иван ми допадна с постинга........
oIo
07 Ное 2005 02:55
Мнения: 8,618
От: Bulgaria
Точно така, Бай Иване, статията е "политико–курвенско лигавене". Има ли още другари да се интересуват откога NYT е ляв вестник?


Колкото и да е неприятно ставащото в Париж, то беше неизбежно. Курвенската политика на Ширак направи Франция едно убежище на всякаква ислямистка измет. Публичната защита на главорези като Саддам доведе французите до падението сега Кадафи да ги подгавря, предлагайки им помощ. Очаквайте и втората серия - Путин праща червените ескадрони да освобождават Париж.


Разбира се, за всичко е виновен Буш, мамка му. И Чейни!
Trapper John
07 Ное 2005 03:16
Мнения: 91
От: Korea
sim_e_on и D-r Zvezdnikov са прави, френските (и еврпейските като цяло) политици ги бива главно да приказват ама когато работите тръгнат зле все чакат Америка да ги оправя (92-а в Лос Ангелес не се церемониха много и към 60-ина черньовци дадоха фира). И после Европейски съд, Хага, Страсбург и т.нат. иррелавънт правозащитници скачат да защитават разните Масхадовци, Косоварци, мангали и прочее измет. Тъй като тия 6 милиона мюсюлмани във Франция очевидно не могат да бъдат изселени обратно в Африка, то има 2 основни варианта за решаване на проблема: 1. Твърди действия от страна на полиция или 2. Коопериране с представителите на локалните религиозни лидери за обуздаването на бунтовете. Аз мисля че французите верни на себе си ще подвият опашки, ще изберат 2-ия вариант, което ще разреши временно проблема, но пък ще засили позициите на радикалните мюсюлмани като единствени способни да упражняват и поддържат контрол.

А може би пък всичко е една гигантска манипулация на Джордж Дабъл Ю за да си го върне тъпкано на франсетата задето го саботираха в Иракската кампания Нейсе да се надяваме че на жабарите ще им светне лампичката.
USA2-2
07 Ное 2005 03:52
Мнения: 1,520
От: Bulgaria
Траппер, на мен схщо веднага ми дойде на ума за Президента. Много ми прилича цялата работа на акция на ЦРУ.
USA2-2
07 Ное 2005 03:59
Мнения: 1,520
От: Bulgaria
Защо мисля така? Организацията е много добра. Това не става за 1 нощ. Освен това всичко идва в много удобен момент за УСА - преди президентските избори вхв Франция. Но ще се види. Ако парламата затихне бхрзо, значи не е ЦРУ. Ако се проточи поне около 20 дни - има голяма вероятност да е ЦРУ. Ако се прехвхрли серйозно в Германия - сигурно е ЦРУ.
Зую
07 Ное 2005 04:18
Мнения: 3,322
От: Bulgaria
Ха тапкачка!
Да ги видим франсетата как ще се оправят с ислямистите. Номерата им са безкрайни. Пращат си децата и окото не им мига, а после се правят на загрижени родители, ни лук яли, ни мирисали.
HC11
07 Ное 2005 06:26
Мнения: 445
От: Brazil
Очевидно д-р Звездов е някакъв вид американски мазохист. Та значи колко по-добре ще стане Европа като свърши лекия и безгрижен живот по Европейски и доиде амекиканския rat race.
Колкото по-Tough толкоз по-кеф. Ебахмалемааму логиката . Направо се гордеи с тая логика дофторе. Не ща да съм ти пациент
Докторе знаеш ли за оня дето си блъскал мадурите с 2 тъхли и какъв кеф му било като не улучи
fractal
07 Ное 2005 07:16
Мнения: 9,824
От: Bulgaria
началото бе грозни а по преди филма ''открадната красота''
milcho
07 Ное 2005 09:10
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Буш им натри носа, ще си правите политика за Ирак, сърбайте си попарата... Демокрация, ама и тя требе да се държи с твърда ръка? Ха Ха...Работата обаче става дебела...
Cruella de Vil
07 Ное 2005 10:13
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Да, де! Великобритания се слави като най-либерална по отношение на имигрантите. Сравнително лесно получават гражданство, на практика етносите са навсякъде - държавна администрация, полиция...
При цялата тази толерантна политика да не мислите, че са се интегрирали? Не-е-е! Има квартали в Лондон, където англичанин не смее да припари.
Казват, заселвали имигрантите заедно и създавали гета. Където и да ги заселят неизбежно се създава гето. Другите се изнасят оттам. Не защото са расисти, а поради високата престъпност. В по-големите градове могат да се видят имигрантски квартали, където преди са живеели местни и са ги напуснали.
Бомбените атентати в Лондон показаха, че въобще не може да се говори за интеграция. Двама от бомбаджиите, имигранти от Африка, за 13 години са получили около 500 000 паунда под формата на издръжка и помощи, без да работят някъде. На същите е предоставено и гражданство, макар че за времето, прекарано в страната са показали пълната си безполезност за обществото. И то при положение, че във Великобритания много лесно се намира работа, особено пък ако си гражданин.
Показваха по телевизията блоковете на имигрантите - всички апартаменти със сателитни чинии. Пък и къде по-хубави от нашите крайни квартали. Със сигурност обитателите им не студуват през зимата.
На фона на всичко това да се обвиняват западните държави, че не са направили достатъчно за имигрантите, е преувеличено и несправедливо.
rorik
07 Ное 2005 10:58
Мнения: 15,950
От: Bulgaria
марс до земята - народите побесняха-Нямаше ли предсказание че Европа ще загине 3 години след смъртта на папата около 2000 година
CTORH
07 Ное 2005 11:43
Мнения: 146
От: Bulgaria
Беспорядки перекинулись на Бельгию. А под Парижем ранены 34 полицейских
Кой е следващия?
Henry_Ford
07 Ное 2005 11:53
Мнения: 212
От: Bulgaria
Ето до какво води глобализацията! Подобни безредици се погасяват с огнестрелно оръжие, много муниции и дързост. Никаква милост за ***** дето не си стоят вкъщи, а ходят да цоцат на готово от европейските ценности. Майната им на тия от ООН и другите организации които уж защитават правата на човека. Те вместо за световен мир се борят за създаване на войни и конфликти


Натиснете тук, за да се запознаете с Правилата на форума

Редактирано от - bot на 07/11/2005 г/ 11:58:43

ТАПА
07 Ное 2005 12:22
Мнения: 6,883
От: Bulgaria
Зелен светофар и подкрепа на тези примати се даде от създаването на противочовешката етническа партия ДПС и от бомбардировките в Югославия. Тогава всички трезвомислещи хора крещяха, че това е бомба със закъснител. Сега вече е късно! Само се чудя, защо управниците от Европа не подкрепиха правата на собствените си поданници?
Добави мнение   Мнения:66 Страница 1 от 4 1 2 3 Следваща »