Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
В Америка станах по-голям патриот
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:128 Предишна Страница 2 от 7 1 2 3 4 Следваща »
VOCI
15 Сеп 2007 07:47
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
El Mojado направо се изпразни от кеф четейки жалбите на свЯстния лузър виждайки в неговото настояще своето бъдеще.
П.С. Успя ли барем да набараш на Анджела онова бе ... лапата ?
milcho
15 Сеп 2007 08:08
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Веселите птички литнаха на юг,
с четка и боички есен дойде тук...та и Владко, като прелетните птички, дето е топло на там летят, но птиците ги води инстинкта, а хората, интереса...а за него летял би с Боинг в небето..., а идеите?!, както ни показа татко му са за...идиотите...Ха Ха.
Angel Kandiloto
15 Сеп 2007 08:19
Мнения: 3,829
От: Burkina Faso
И какъв език е преподавал-сръбски, сърбо-хърватски, босненски, македонски или черно-горски?А?!!

ХА, ха!!
Бай Драган
15 Сеп 2007 08:38
Мнения: 12,047
От: Bulgaria
Отвори им очите,
водач на МПС
15 Сеп 2007 08:54
Мнения: 681
От: Bulgaria
Интересни неща стават на тоя свят... !!! Бе как всички отрочета на тия, дето цел живот венцехвалеха и славословеха престъпния режим на Тошу се оказаха в Америка ??? Ето го и тоя Левчев .И той е там ! Там е и Милена Фучеджиева ! Там са и щерките на .. ! И синът на оня мушмурок , как му беше името, и той там... Имате ли макар и бегла представа в какви имения живеят ? Имате ли понятие къде са им разположени вилите ? Имате ли понятие колко прислуга имат и как, с какви средства им плащат АМЕРИКАНСКИ ЗАПЛАТИ ??? Само ако им видите именията , шапките ще Ви паднат !!! С басейните, с джакузитата... Ще онемеете...Ами яхтите ? Имате ли представа КАК се купува ЯХТА за 5 мильона и 200 000 долара ??? Щото ТАМ ТРЯБВА да докажеш произхода на тези пари ! И такъв произход се доказва с документи, с банкови извлечения, с акции и т.н....Някои от Вас няма да повярват...Но това са ФАКТИТЕ. А Вие тука се дърляйте един друг колко Ви бил станал кофти живота...Еми кофти ще е ! Щото тия мушмуроци си оправиха живота за Ваша сметка.За поколения напред ! И същите тия мушмуроци като си идват отвреме навреме тук в България, те не се качват на S-класи...Това е унижение вече за тях.Те се качват на личните си самолети и хеликоптери и отиват да си пият кафето на морето с тях... !!! / В Новинар имаше статии на оная -Фучеджиевата/ Та тя се оплакваше колко й бил труден живота там ! Ми да беше си останала тука, ма !

Редактирано от - водач на МПС на 15/9/2007 г/ 09:21:33

Muktadasaxkoburgidiotski
15 Сеп 2007 09:16
Мнения: 14,528
От: Mali
И от мен едно за Отвориочи. Американците не знаят какво е това „държавен суверинитет”. Те не допускат, че другите държави могат да имат собствен интерес. За тях неамериканците се делят на съюзници и врагове. Обърнете внимание, не на приятели и врагове. От тук можете да сметнете какво имат в предвид когато говорят за „разпрстраняване (spreading) на свободата по света - много точно попадение , пасаж - пирон ! ...И сега - сравнение с един по-горен форумец Най-интересното - американците (обикновените) знаят вече, че България е приятел и съюзник - особено червеновратите. Тоя 24 май нашия нюйоркски детски хор пя в ООН - фоайето с махалото на Фуко. Изпълниха и "Върви, народе възродени" на български и английски (по моя скромен превод ). Събраха се и много американски туристи от провинцията, които ходят из ООН. Едни консервативни тексаски старчоци с блейзери, панами и бастони се осведомиха какви са децата, казаха "а, вие сте ни съюзник, у вас има американски бази" и накрая, след "The Heart of America" се разразиха в неистови аплодисменти и крясъци "Well!" Сравнението . Дето се вика - но комент
A cop
15 Сеп 2007 09:16
Мнения: 750
От: Bulgaria
Та доколкото схванах - трябва да отида в Америката за да стана патриот. Ми да отида ама няма зелена карта. Десет години апликирам. Ама нейсе, ще си живея тук без да съм патриот.
Mrx++
15 Сеп 2007 09:23
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Фичо за горният постинг
Аз също съм на мнение, че Панчо Владигеров и Петко Стайнов са несправедливо пренебрегнати от световната музикална култура.
Водач на МПС ти пък откъде си им видял именията с твойте 67 лв. заплата. Пък чак и джакузитата си им видял. Туй твойто май пак ще излезе като за онзи кумир дето ходел да вечеря в Берлин със ТУ 154. Имаш много развинтена фантазия. Мислиш си, че като някой е в САЩ непремено живее в дворец.
Като търсех квартира във Филаделфия близо до кампуса на Пен Унивърсити ми показваха такива смотани жилища и в тях бяха живели университетски преподаватели.
Angel Kandiloto
15 Сеп 2007 09:24
Мнения: 3,829
От: Burkina Faso
Абе триото е добро!
Ами Nature Boy на Нат Кинг Кол?
Ами Спайро Джайра?
Заеби!
Bokky
15 Сеп 2007 09:28
Мнения: 10
От: Kazakhstan
Бре, Sta ми отвори очите! Ами то USA-то комай построили комунизма! Нямали американците ресантиман към никоя етнос! Всеки мюсюлманин очевидно го посрещат с хляб и сол. Всеки емигрант се оценява по индивидуалните способности! Чудя се само на разни "неамерикански" прояви. Преди месец пасажери ако не се лъжа в ЛА изпаднали в истерия, защото чули арабска реч. След два часа самолета волно политнал. Оказало се, че арабите били "наши" - иракски военни специалисти, дето ще строят американската демокрацията в родината. Има наистина какво да се научим в Европа от толератността на широкоскроените американци! И от наивността на нашите бивши сънародници зад океанот....
jeannot_lapin
15 Сеп 2007 09:33
Мнения: 562
От: Bulgaria
Владо, Владооо, развали настроението на сума задгранични форумци с тези признания... Добре, върнал си се, ...ами трай си поне...
Gozambo
15 Сеп 2007 09:39
Мнения: 7,892
От: 0
Казаното от Владимир Левчев го намирам за съвсем нормално. Емоционалното му състояние също, след като съвсем наскоро се е завърнал. Винаги, когато дойде реч за емигрантство в Америка, започват коментарите що за хора сме българите. И най-интересни са позициите на българи, порода "Гомниш", които живеят в Съединените щати, мразят Съединените щати и се чудят на другите българи, как могат да живеят в САЩ, да им харесва САЩ и да са лоялни към съответната държава! Да вземем колегата с ник ОТВОРИ ОЧИЧКИ. И той бил от тези, които тръгнали да си търсят късмета в САЩ! От това откровение следват поне два извода. Човекът си е отварял очичките и не е избрал Китай или Русия, защото е преценил, че там има по-малки шансове да му излезе късмета. Второ- човекът е пристигнал с голяма кошница, защото обикновено онези, които са доволни от Америка казват, че са пристигнали за да живеят в нормална държава, или за да осигурят по-добро бъдеще за децата си. Късметя си търсят онези, които са с претенции и са дошли да се докажат. Което не са успяли да направят в България. И в момента, когато голямата кошница остане празна, започват люто да мразят Америката. Тези хора дабре ги познаваме.
Цитат от Отвори широко очички-"Никога не съм мислил да бягам и ако не бях спечелил зелена карта щях да си живея в БГ."!!! Никога не мислил да бяга човекът, но пускал година след година документи за зелена карта. Да сте чули някой да е спечелил зелената карта без да си е пуснал документите, без да е кандидатствал? Ако не бил спечелил, щял още да си живее в БГ. Защо, бе юнак? Само САЩ ли са държава? Те ти Китай! Те ти матушката! Можеш и до Техеран да заметнеш!
Няма по неморален тип от подобни влечуги, които се натискат да дойдат в САЩ, натискат се да живеят тук и нищо не им харесва, но не си тръгват, плюят Америка и убеждават другите, че тук не е хубаво. Във всички досегашни постинги на Атвори очички и някои други мохадовци не съм прочел една добра дума за страната в която живеят. И седнал да ми говори за лобизъм и, че действал като посланик на България в САЩ!!! Какъв посланик в САЩ е този юнак, той е само за товарене на самолета и обратно в България. Съединените щати такива посланици трябва незабавно да ги снабдяват с билети за обратно връщане.
И като чета по-нататък постинга на лузъра, изобщо се съмнявам, че някога е бил в Америка, след импровизациите му на тема- какви били американците и какво мислили. Но независимо дали е бил, е, или изобщо не е бил, след подобни антиамерикански плюнки, винаги ще се намери един, който никога не е бил, като Япата, и който да изръкопляска-браво, много точно казано, и на място!
Аз не познавам много българи, които да имат много контакти с американци, за да знаят какво те мислят. Но такива, които са само на здравей-здрасти, те най-много импровизират. Колегата говори пълни глупости за американеца, имайки предвид Дик Чейни, например. С една дума, гомниш.
водач на МПС
15 Сеп 2007 09:39
Мнения: 681
От: Bulgaria
Марксе, ти какво очакваш? Адресите на именията им или названието на една от яхтите ?Ми намери си ги сам ! Тошу си разхождаше гъзъ с личния си самолет. И вчера ти го казах : ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБЪРНА ! ТВОЙ РЕД Е ТИ ДА РИВЕШ...И ДА СЕ ОПЛАКВАШ ОТ ЖИВОТА СИ !
водач на МПС
15 Сеп 2007 09:42
Мнения: 681
От: Bulgaria
Гозамбо,
водач на МПС
15 Сеп 2007 09:49
Мнения: 681
От: Bulgaria
Марксе, предполагам, че знам кой как живее в Щатите.Освен всичко друго там живеят от дълги години мои близки.Имам роднини и в Австралия, във Франция, в Германия... Е, и какво от това...
verislav
15 Сеп 2007 09:52
Мнения: 1,177
От: Bulgaria
Това че В. Левчев се е върнал е относително. В днешно време повечето българи пътуват (разбира се според възможностите си), кой до Испания, до Португалия, до Германия. Много малко са тези хора, които живеят само в едно населено място и не ходят другаде. Важно е там където отидеш да се чувстваш добре.
Gozambo
15 Сеп 2007 09:54
Мнения: 7,892
От: 0
Но и да пишеш от София, друго си е като се изпраскаш, че живееш в Америка и всеки ден срещаш американци, които ти споделят, че не уважават суверенитета на другите държави. Да ти споделят, че те не допускат, че другите държави могат да имат собствен интерес. И другите буламачи, които е нахвърлял Кокоркото. Никой американец не говори така, бе пич. Я кажи на английски как точно ти ги казват тези работи!
От София пише колегата. Той така си мисли, че мислят американците.
8 без 20
15 Сеп 2007 10:14
Мнения: 816
От: Ukraine
Този син на тейка си преди да избере пътя на свободата дебело си постла тук с обратното на онова, с което си беше постлал тейко му през социалистическо време - рева и писа какви ли не хули срещу делото на обилно обгрижилите априлския поет ТЖ и Людмила Ж. Сега е надушил, че синчетата на ЦК-истката на БКП номенклатура се повръща към властта и е станал, гледам, "още по-голям" патриотин. Прочетох интервюто с погнуса
vs3
15 Сеп 2007 10:14
Мнения: 38
От: USA
Поздравления за Чичо Фичо и ОтвориОчи!

Бих казал, че на Чичо Фичо поста много добре допълва статията (а и понаучих туй-онуй).

И за двете мнения мисля, че са доста обективни (и истините които казват и критиките).

Така е - в америка няма значение кой си и от къде си дошъл. Важно е какво можеш.
milcho
15 Сеп 2007 10:21
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Гозамбо ти кого ловиш за рогата бре момчи, това ли ти е бизнеса да водиш там арбайтери, та толко се пенявиш да ни обЯсняваш, колкои тоз или оня не е в час с американците, пък ти видиш ли дип дип баш, цъфнал и вързал в Ханаанската земля...Пфу, аман от бизнесмени, тарикати и майкопродавци...
Добави мнение   Мнения:128 Предишна Страница 2 от 7 1 2 3 4 Следваща »