Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
\"\"Ал Кайда\"\" окървави и Лондон
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:409 « Предишна Страница 6 от 21 4 5 6 7 8 Следваща »
цуцурко
08 Юли 2005 07:25
Мнения: 1,588
От: Bulgaria
Вчера моят личен Зорбас ми каза:


Абе, вие християните, сте големи образи.
Вашата религия иска ако ти ударят едната буза, за обърнеш и другата.
А ви какво правите? Ударят ви шамар - изваждате автомат.
Лицемери с лицемери, ниедни...


Случката има много общо с действителви лица и събития.
дбг
08 Юли 2005 07:41
Мнения: 1,191
От: Bulgaria
ТРАГЕДИЯ - Моите съболезнования.Това са масови убийци. За такива НЕ може да има милост .На фона на тая трагедия ПОСТИНГИТЕ НА КОЛЕГАТА МОМЕНТО МОРИ са направо цинични .Само човек с болен мозък може да злорадства и да пожелава това да се случи в БЪЛГАРИЯ.Като ВИ чета гн. МОРИ СЕ СРАМУВАМ , ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН. ВИЕ сте един ИЗРОД. Надявам се , че след като се събуди ръководството на ФОРУМА ЩЕ изтрие тоя ПРОСТАК.
illuminati
08 Юли 2005 07:50
Мнения: 1
От: Bulgaria
Нека спрем за малко да си вземам въздух , а ? Какво стана вчера на 07.07.2005

Някои замислял ли се е върху следното : датата 2005 = 2+0+0+5 = 7 =>

7.7.7 БОМБИТЕ => 7

7777

П.С. да сте чували за ритуални убииства ?

To be continued ...

P.S.S Novos Ordum Seclorum , Anuis Occeptis !
D-r Zvezdnikov
08 Юли 2005 08:05
Мнения: 1,522
От: USA
цуцурко, не можахте да научите какво точно означава да обърнеш другата буза -- вече 2000 години тънете в простотия: вие, християните. Точно толкова сте тъпи, колкото и най тъпия муслем. Няма никаква разлика!
-Но така ви учат вашите духовни учители. Омръзна ми да обяснявам!
Така е като повтаряш нещо, което не разбираш. Или си мислиш че разбираш, което е едно и също...
oIo
08 Юли 2005 08:07
Мнения: 8,618
От: Bulgaria
Аз пък предлагам от пясъка на т.нар. Сунитски триъгълник да се направи стъкло. Като начало, де.


Щото Буш уж война води, пък войската му се занимава с хуманитарно-просветни функции. И му се смеят, разбира се. Днес като го чух, че щял да докара терористите to justice, и как щял да разпрастранява an ideology of hope and compassion that will overwhelm their ideology of hate, наистина звучеше като кръстоска между майкъл мур и теди кенеди.


Хубавото е, че англичаните имат богат опит в сбъсъка с други култури, и както някой отбеляза, не са страхливи като испанците.


Тука един другар викаше, че ислямистите отговаряли със средствата, които им били на разположение. Иначе друга разлика немало. Мразим да си помислим, какво ще стане ако всяка страна подпука със средствата, които са и на разположение. И да помолим Бог това да не се случва.


OLDMAD
08 Юли 2005 08:08
Мнения: 45,665
От: Bulgaria
Нямате ли капчица свян, че пишете подобни тъпотии,
когато Хора умират и страдат!?! Кой ви е възпитавал, отврат такава
Да се подиграваш с човешкото страдание е Нечовешко!
Мементовци разни и друга сволоч, действително някой трябва да ги постави в положението на лондочани, за да се усетят поне малко!!! Сякаш живеем в канибалска държава. Гадост!
Dedov
08 Юли 2005 08:12
Мнения: 188
От: Bulgaria
"Знам едно на удара с удар (или куршум в главата) ! А нали това иска Сидеров ?? Ако ми падне ще го гръмна без да се замислям ?!? "
Незнайко, какво те прави различен от чалмите? По-умен ли си, по-разумен ли си, или си по-човек?!...

Редактирано от - Dedov на 08/7/2005 г/ 08:21:03

цуцурко
08 Юли 2005 08:19
Мнения: 1,588
От: Bulgaria
Причините никога няма да бъдат отстранени, винаги ще се лае срещу последствията. За жалост.


Какво още ми каза Зорбас:

Когато човечеството изчезне, на Земята ще се възцари вечен мир.
TULL
08 Юли 2005 08:20
Мнения: 324
От: Bulgaria
Този път Ал Кайда сгреши - англичаните не са като пикливите испанци, които, 11 милиона на брой гласуваха за Осама Бин Ладен и Сапатеро.
Англичаните преизбраха Блеър, който, заедно с Буш мачка терористите.
Например във Фалуджа м.г. US Army уби около 1500 терористи. Само там!
Ужасно е, че загинаха невинни хора вчера. Но страшно трудно е да се опази огромен град, още повече, че това са само soft targets. Гадовете не смеят да нападат въоръжени хора, избиват подло от засада само беззащитни хора.
Лошото е, че горе има доста алкайдисти - един се радва, че загинали избиратели на Блеър, друг няма нищо против да бъдат убити държавни глави.
Ами, запишете се веднага в Ал Кайда, бе юнаци, защо клечите във форумите!
OLDMAD
08 Юли 2005 08:29
Мнения: 45,665
От: Bulgaria
Ако някой беше слушал внимателно Блеър, нямаше да драска глупости! Ясно и категорично: - "..това не са действия на ислямисти, исляма няма нищо общо с тероризма...ТОВА СА ТЕРОРИСТИ, които под прикритието на ислямски лозунги тероризират обикновенните хора !!!"
Знаете ли колко жители на Лондон изповядват ислям? Тях какво, сега да ги затворят в концлагери ли ?
SedalginNeo
08 Юли 2005 08:32
Мнения: 2,295
От: Bulgaria
Зомби:
Ако не се лъжа, и войната в Афганистан, и войната в Ирак бяха след Кулите, а не преди това. Първата война в Ирак беше срлед Кувейт. За "загиналите в Ирак 1000 деца" - е, при Садам и химическите му атаки трябва да са били по-малко...
Точно за това ми беше първото мнение от снощи бе брато - да не бързаме да казваме кой какво и защо. Още ли има неразбрали, че войните в Афганистан и войната в Ирак не бяха заради кулите, а кулите бяха заради войните. И не само. За такива жестоки актове и то срещу "свои", винаги причините са много. Промени се доктрината за изпреварващия удар, натрапи се необходимостта от цензура и перманентно следене, правото на свободна изява на мнение различно от "официалното" е вече отминало и се третира като престъпление. Я излез на жълтите павета и кажи че Царо е идиот - най-много да те позагледа някой минувач. Ама ако се изпъчиш пред Белия Дом и ревнеш че Буш е тъпанар, веднага ще те приберат на топло. Навсякъде те следят и ти дишат във врата, като те лъжат че било за твое добро. Ами бе! Става въпрос за планиран тотален контрол. Та въпросните войни бяха/са само част от причините да се съборят кулите, а не обратното. И не забравяй също че химията на Саддам я доставиха янките, като помощ във войната с Иран, където след ислямската революция им обърнаха гръб на хамбургерите. Саддам, също както Осама Бил Гладен е плод на американски стратегически игрички. А в Ирак бунтовниците си се бият съвсем справедливо срещу агресора и колаборантите му. Тези мераклии за служба на марионетно правителство са точно такива + родоотстъпници, развиващи антидържавна дейност. Всичките им други цели са от военен характер - снабдителни колони, патрули и т.н. Някой нещо вчера разправяше за кози и прочие - ми нека си ги шибат, на нас какво ни пречи? Аха, сетих се, пречи ни това което го има под земята, нали? На всичкото отгоре иракчаните на 10000000% нямат връзка със събитията в Лондон. Не твърдя че всички араби са читави хора, щото наистина си натрапват своите разбирания в чуждите държави, но в случая цялата работа е поредния театър и кампания за нашествие - да видим срещу кого. В този случай е абсолютно излишно да се питаме: "Кое е първото - яйцето или кокошката"?, защото това е неправилно зададен въпрос. Достатъчно е само да се направи констатацията, че и двете са от един и същи курник. Те тва е. Иначе кусури си имаме всички, а е жалко и излишно да се избиват хора където и да е по света.
Dedov
08 Юли 2005 08:35
Мнения: 188
От: Bulgaria
Бедата на света са "спецялистите" като Незнайко и TULL. Тъжно, не - ОПАСНО е, когато дебили се докопат до власт!
"Например във Фалуджа м.г.US Army уби около 1500 терористи. Само там! "
Е кой ги произвежда толкова тия терористи, бре, та ги избиват наведнаж с хиляди!? В никакъв случай не оправдавам тероризма, ама борбата с него трябва да започне с отстраняване на причините за появата му. Иначе насилието просто ще ескалира и бъдещето НЯМА ДА ГО ИМА...
oIo
08 Юли 2005 08:38
Мнения: 8,618
От: Bulgaria
OLDMAD, чувал ли си къде са били "японските" американци по време на Втората световна, и защо?
Vodolei
08 Юли 2005 08:40
Мнения: 842
От: Bulgaria
"Управляемите конфликти" дават предимства, като време например за слабия.
Абе, не заслужават някой от чалмите да си ползват нефта необеспокоявани. Не им се отдава и туй-то! Шъ съ ядоса някой як най-накрая и ще станат още по-лоши бели.
OLDMAD
08 Юли 2005 08:49
Мнения: 45,665
От: Bulgaria
Оло, за тероризма по принцип знаеш ли нещо, или само така.. за отклоняване на вниманието? 60 години анализи на Втората световна не ти ли стигат? Ми дай да се прехвърлим на Виетнам тогава... И ролята на ЦРУ и КГБ!
Vodolei
08 Юли 2005 08:50
Мнения: 842
От: Bulgaria
Ойо, в Айдахо, Монтана, Уайоминг... и е помогнало, наистина, с цента на невинни интернирани заради Пърл Харбър, със 100 милиарда долара средногодишно увеличение на брутния продукт в САЩ за времето на Втората Св.. Нещо подобно се случва и сега. Така ще е!
Muktadasaxkoburgidiotski
08 Юли 2005 08:51
Мнения: 14,528
От: Mali
Йапа , Седалгин .Съгласен по принцип с казаното. Бих добавил дълбокото си "разочарование" от медийната импотентност на отразяването на трагедията. "Тайната организация на "Ал Кайда" в Европа" Как може да няма грам фантазия , даже във наименованията... Още няма никаква новина от Скотланд Ярд по разследването , брейн уошърите вече изплюха готовите щампи. Резусцитация на изпадналия в медийна клинична смърт Осама ... Никаква свежест , даже нямаше малко крими както в Мадрид. Заключение - започва затягането на гайките и на британците, всяко обществено колебание по отношение на "правата линия" ще бъде коригирано . Най-сигурно - чрез страх
AZ22
08 Юли 2005 08:54
Мнения: 883
От: Bulgaria
Не искам да злорадствам, но в случая се оправда поговорката "Кои каквото си търси, си го намира". Спомнете си кризата със заложниците в Бреслан. Англичаните ни проглушиха ушите, че виновни в случая са не мюсюлманските терористи, а самата Русия. А дано сега се осъзнаят!
oIo
08 Юли 2005 08:55
Мнения: 8,618
От: Bulgaria
Ами, OLDMAD, прочети Vodolei той ти е казал. И нищо чудно, ако нацията се почувства застрашена, да се случи нещо подобно и с ислямистите. Но като начало могат да сложат катинари на джамиите. Примерно взето.
Азъ
08 Юли 2005 08:58
Мнения: 1,848
От: Bulgaria
Тези атентати се очакваха от години, което не ги прави по-малко ужасни. Един сбъднат кошмар.
Съболезнования.
Добави мнение   Мнения:409 « Предишна Страница 6 от 21 4 5 6 7 8 Следваща »