:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

акценти от седмицата

Бандерас открива костите на Христос

сряда 21,30

Диема +



Антонио Бандерас, Оливия Уилямс, Дерек Джейкъби и Джон Шарпнъл са в главните роли в премиерата на Диема + "Тялото". Драмата разказва за млад свещеник от Ватикана и амбициозна израелска археоложка, които се заплитат в мистериозна история. В навечерието на новото хилядолетие, археолог открива древно тяло в основите на Йерусалим. Изказва се предположение, че това са костите на Иисус Христос...





Вал Килмър е гласът на Моисей в "Принцът на Египет"



сряда 20,00

бТВ



Анимацията "Принцът на Египет" ще излъчи бТВ на Бъдни вечер. Гласовете на героите са все на известни актьори: Вал Килмър озвучава Моисей, Ралф Файнс - Рамзес, Сандра Бълок - Мириам, Мишел Пфайфър - Ципора, а Дани Глоувър - Джетро.

Епическото пътуване на Моисей от роб до спасител е разказвана и преразказвана с векове. Сега тази история е пресъздадена в една неповторима за времето си анимация, обявена от критиците за достойна да бъде сложена в Лувъра. Над 350 художници и аниматори в 35 различни страни са вложили 4 години, за да видят "Принцът на Египет" на големия екран. По време на работата върху него е измислен и методът за невидимото смесване на 2D с 3D анимацията.





Кевин Костнър е режисьор, продуцент и актьор в "Танцуващият с вълци"



събота 21,00

Нова телевизия



"Танцуващия с вълци" е невероятен исторически уестърн по романа на Майкъл Блейк. Това е една незабравима сага за борбата на индианците от племето сиукси против американските колонизатори през 1863 г. Кевин Костнър режисира, продуцира и участва във филма. Той изпълнява ролята на Джон Дънбар - онеправдан офицер от Обединената армия, който се присъединява към първобитното американско племе. Не след дълго лейтенантът намира удовлетворение в живота сред сиуксите и се сприятелява с тях. Филмът е удостоен със седем награди "Оскар".
1026
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД