:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Наказание доживот за рефер иска "Ботев" (Вр)

Ръководството на "Ботев" (Вр) поиска вчера реферът Наско Иванов да бъде "изхвърлен завинаги" от съдийството. Според шефовете на врачани арбитърът е помогнал на "Пирин" да бие в неделя във Враца с 2:1. "Държа Иванов да бъде отстранен демонстративно от футбола. Бих го нарекъл палячо, а той нека ме съди, след като се подигра с цял град", каза шефът на "Ботев" Иван Личев.

Секретарят на Съдийската комисия Борислав Александров призна, че и при 3-те спорни ситуации реферът е сгрешил грубо в полза на "Пирин". От "Ботев" се жалват за неотсъдена за тях дузпа, както и грешно свирени фаул и непряк свободен удар за "Пирин".

Другата седмица Съдийската комисия ще решава за Иванов, а Иван Личев заплаши, че ще изтегли отбора си от I лига, ако реферът не бъде наказан. Изпълнителният шеф на врачани Валери Греков пък обяви, че ако не се промени ситуацията, "Ботев" няма да пътува до Свищов за мач с "Академик" на 14 октомври.
791
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД