:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 261
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Дезинформационни истерии

По-топновини за културата

Ван Дайк (не Ван Дайка!) с маслодайна култура.
"НОВО ДВАЙСЕ" е нарекъл изложбата си живописецът Иван Дайков (известен като Ван Дайка), включваща двайсе автопортрета, показващи го в профил, анфас, в гръб, с кепе, без кепе, с цвете, без цвете... Мнението на критиката е, че художникът определено не е случил на модел.

***

МУЗАТА НАЙ-СЕТНЕ СПОХОДИ нежния лирик Пейчо Карапотуров и за негова радост го стори по късна доба. Но само десет минути по-късно в стаята влезе и жена му...

***

ПАРАДОКСАЛНО, НО ФАКТ - във века на високите технологии фолкдивата Груда от "Гаргара мюзик" записва на ръка текста за новата си хитова песен, тъй като не може да го запомни наизуст.

***

ТОЛКОВА БЕЗПОМОЩЕН беше снощи в ролята на Отело актьорът Оливие Гевезезов от Банишорския частен драматичен театър, че за да удуши Дездемона, принуди публиката три пъти да го вика на бис.

***

СОЦИОЛОГИЧЕСКО ПРОУЧВАНЕ, поръчано от различни тв канали и от Института по хигиена, е установило, че сапунените сериали се възприемат най-добре сред по-мърлявата част от зрителите.

***

"ДАНТЕ" АД е сред фирмите, спечелили конкурса за балиране, транспортиране и рециклиране на столичния боклук. Тя е регистрирала като свое лого стиха "На сметището жизнено в средата".

***

КУЛТУРНИТЕ ХОРА в с. Миндя редовно се събират около казана за варене на ракия, защото там не само се философства, но се правят и научни открития - например наскоро на един му се присъни Миндялеевата таблица на химическите елементи.
1210
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД